Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Aktív témák
-
plezz
csendes tag
RazoR-nak!
A megregulázandó emberre ráklikkelsz 1-et, majd ha a kard (kurzor) aurája olyan lesz mint egy lángcsóva akkor rányomsz még egyet. Ezt a mozdulatsort egészen addig műveljük míg az ellen vízszintes helyzetbe nem kerül. Box-nál ugyan ez a képlet érvényes. (nincs lángcsóva de van négy irányba mutató ököl) -
RazoR_45
tag
Én még mindig nem tudom hogyan kell karddal gyorsabban kaszabolni mert egy emebre megölése vagy 10 perc

-
rumos14
nagyúr
nincs egy tréner a játékhoz? elkelne néha egy kis sebezhetetlenség.
-
A fellökős téma műkszik, de csak gyengébb ellenfeleknél, fellököd odamész és jól leszúrod, vagy ha nem dől el csak inbolyog akkor meg frankó figurákkal gyilkolja le attól függően, hogy milyen stílusban harcol az ember
A teleportkő meg erőhelyeken műkszik, ott tudod csak használni
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Most én is elakadtam. Benne vagyok a nagy nyomozás közepeébe, az Act 2-ben, be már egy ideje nem tudok semmi értelmeset csinálni, gyanúsítottnak megmaradt vincent, az orgazda és az alkimista(persze a detektívvel sem stimmel minden), bizonyítani semmit sem tudok, továbbjutni szintén nem tudok sehova. Kilenc kő az oszlopokban van, a tizedik sehol(azt hiszem ezt kéne véletlenül megtalálnom), a temetőbe nem tudok átjutni, ez eltünt gyereket sem találom. Találtam egy kulcsot, amikor az elf nőt kiszabadítotam, de nam jó dehova(már minden ajtót végigpróbáltam).
Valakinek valami ötlet?
-
wesker24
senior tag
Hát én esküszöm tökön döföm magam !!

Ez már sehogyse jó nem tudok továbbjutni !!
Mert valami hatalmas hiba miatt nem tudok továbbjátszani !!
Jelenleg épp a striga kriptájában vagyok és ahhoz hogy megtörjem az átkot meg kell várnom mig kialszanak a gyertyák meg is várom szépen de mikor kialszik az utolsó gyertya is a striga eltünik a csaj meg seholsincs !! WTF ??

Azt olvastam hogy az utolsó gyertya kialvása után átváltozik a striga és a csaj ott fekszik a koporsó mellett !! Igen ám csak hogy nekem nem változik át hanem eltünik és van helyette a nagy semmi !!
Próbáltam én már mindenhogyan elözö mentésből újracsináltam nem jó újraraktam a játékot nem jó patch/patch nélkül szintén nem jó xxxx/xxxx nélkül sem jó Ide meghajtóba raktam ugyse volt jó !!
Van esetleg valakinek egy mentése a striga kriptájától ?? Mert ha van az jó lenne !!
Vagy esetleg küldjem el az én mentésemet hátha a mentésem ment tönkre ??
De újra csináltam az egészet akkor se volt jó !!Ui: Az autosave funkció meg hova lett mert régebben az is volt !!
-
törölt tag
Mocsárnál a fecske füvet hogy lehet le szedni?Olvasgattam a könyveket de 1 sem engedélyezte.
-
Roba
tag
Üdv.!
Elő a barlangos mentésekkel, megcsináltam mediumon Abigél oldalán! Jelek használata nélkül, fejlesztés nélkül (mind a 27 bronz pontom megvan még). Piszkosul berágtam rájuk, de elintéztem őket. A csoportos stílust választottam és úgy helyezkedtem, hogy Abigail-t ne sebezzem, közben ő tápolt engem. Harc előtt megittam egy rőtt bagolyt, egy fecskét, aztán gyepálás, de csak a bestiát( a stílus miatt a többi is sérült). Mikor az életemnek csak a 40%-a volt meg, akkor körbe-körbe futás, és még egy fecske ivás. Amikor a bestia elpatkolt, a többi elő bargeszt is eltűnt. Aztán jöttek a falusiak, meg a tiszteletes, mindenkit le kellett kaszabolnom, mert végezni akartak velem.

Hajrá mindenkinek!

-
RazoR_45
tag
Sziasztok lesz egy hülye kérdésem az van hogy amikro leakarok valakit ütni olyan lassan megy hogy bealszoka movikban meg ezerrel kaszabpolja a szörnyeket meg a csávokat hogyan tudok gyorsan harcolni hogy egy emebr megölése ne 10 percig tartson mert mindig csak akkor tudok ütni ha az a bizonyos ikon megjelenik...

-
plezz
csendes tag
Mocskosul felturbóztam magam ezzel a szájbatekert pokolkutyával!
Egyszerűen akár mit csinálok nem tudom kinyírni! Zoltán ajánlotta, hogy fogyasszam el Hóvihar nevű löttyöt, aztán a (lökés ?) varázslatot használjam. Ez, ennek a dögnek annyi mint halottnak a csók ! Ellököm, de mire odaérek az a bolhafészek felpattan és vigyorogva majszolgat tovább a haverjaival! Utoljára ekkorát a NFS Undergrand-al szívtam anno.(az is egy rohadt csaló!) Nem tudom mit kéne csinálni, már tiszta ideg vagyok. Asszem kicsit pihentetem a dolgot. -
Roba
tag
Sziasztok!
Meditáció közben hozzáférek a bronz pontjaimhoz. Abigael oldalán nem bírok a pokolkutyákkal, főleg a vezérdöggel.
Egyszerűen nem bírok életben maradni. A másik oldalon kinyírtam őket, könnyebb életben maradni, de én Abigael-lel akarok tovább menni. Ha esetleg tudtok más fórumot vagy magyar Witcher oldalt azt megköszönném, illetve azt is, hogy mit célszerű első körben fejleszteni.Please help!
THX!

-
Wolverine
félisten
Több NPC is van, akinél tárolhatsz cuccokat, és mindegyiknél hozzáférsz azokhoz is, amiket másoknál tettél el.
szerk: GameSpy review
-
rumos14
nagyúr
ja és még valami. a kocsmáros Olaf-nál tárolt cuccaim Olaf halálával eltűnnek, pápá?
amúgy kerestem csítet vagy trainer-t a játékhoz, de nem találtam. Ti? -
-
raskolnikoff
őstag
Hi!
Végig tudom játszani a patch nélkül? Nem lesz olyan hely ahol nem tudok továbbmenni? Csak mert olvastam hogy új játékot tanácsolnak a készítők. Meg a nővérkékről se akarok lemaradni
Hát basszus nem tudtam hogy ennyire komoly lesz a nőzés...amikor megláttam a Trisses "jelenet" után azt a cicát...
-
wesker24
senior tag
Nem tudja valaki mit kell csinálni a striga kriptájában mert már körbejártam az egész kriptát de nem tudom mit kell csinálni már a naplót is megtaláltam aki miatt Ada striga lett !! De Velerad nem enged ki mert még van elintézni való csak azt nem tudom hogy hogyan ??
-
wesker24
senior tag
A kikimór királynőt lehetetlenség megölni mert egy csapás és azonnal meghalsz !!
Máshogy kell megölnöd !! Itt használni kell az Aardot ezerrel !! Menekülj elöle és a plafonon lévő sziklákat kell az útjába rakni az aardal mikor kiérsz egy nagy barlangba akkor látsz egy hatalmas tartószerkezetet ami tele van sziklákkal na szóval oda csalod a kikimór királynőt és egy két aardal rázúditott a szikladarabokat és máris kinnyiffant !! De persze vigyázz hogy ne hogy te rád is essen a szikla !!
-
wesker24
senior tag
Jelenleg épp a striga kriptájában vagyok !! És van egy kalauzkő gondolom ott kéne valami kombinációt csinálni hogy továbbjussak !! Nem tudja valaki mi a kombináció ??
-
plezz
csendes tag
Zoltánnak köszönöm szépen, próbálkozom!
-
jozef11
csendes tag
Valaki segítsen már egyszerűen nem tudom megölni a kikimór királynót ,hogy a francba kell?

-
tarti19
senior tag
Hali
nekem magyar szinkronnal van meg és óriási fílingje van
igaz nekem bioware címke már csak jót tud sejtetni
és igen jóóóóó lett
noha a harcrendszer igencsak furcsa, kardozgatás
Még az elején vagyok, mots vittek el valamit a witcherektől... de majd én visszaszerzem
Még egy apróságot megjegyeznék hogy én nem látok különbséget max élsimitás és aa szűrés benyomásával vagy kikapcsolásával...
bennem lesz a hiba
1G ram meg betöltésekre meg kevés de ha betöltött onnatól kezdve móka-móka hátánés igen is jó a szinkron
ez többet dob a hangulaton -
Roba
tag
Üdv.!
A pokolkutyával még nekem is meg kell küzdenem. Viszont az összes bronz pontom megvan, még nem fejlesztettem semmit. Nem magyar a menü, előtte még le kell fordítanom. A bökkenő az, hogy a H betű lenyomásával bejön a "fejlesztő menü", de a pontjaimat nem találom. Mivel tudnám előhozni?
A game SIRÁLY!
-
jozef11
csendes tag
Helló na ez frankó megint elakadtam ti ,hogy öltétek meg a kikimor királynőt a barlangba mert engem egy csapással levág előre is köszi.

-
jozef11
csendes tag
Kérlek segítsetek elakadtam a játékban a 3 ACT-ban járok ott ahol Geralt találkozik a farkasemberrel én nem öltem meg vége a videónak és egy körülhatárolt kis városrészben vagyok és onnan nem tudok kijönni. Mindenhol falba ütközök egy ház van amibe be lehet menni. De nincs másik kijárata
nem tudok kijönni sehogy sem valaki jár már itt? Please help! -
deniro2
senior tag
Nagyon tetszik ez a körítés és támogatás, amit ehhez a játékhoz nyújtanak.
Köszönhetően annak, hogy közép-kelet európai fejlesztés a hivatalos weboldal is elérhető magyarúl és maga a játék is kb. 30%-kal olcsóbb, mint ami az új játékoknál megszokott...
Most tényleg szemenköpném magam, ha mindezek ellenére nem adnék érte pénzt, úgyhogy rövidesen jövök kérdezni.
-
ugux
tag
hello!
Kérdeznék 1-et. Az Erőhelyek mire valók? Arról nem írt a játék közben hogy az mire való??? Köszi -
X Factor
addikt
Csak nálam produkál random fagyásokat a game?
-
Zoltán
őstag
Én (meg még milliók az egész világban) ezerszer próbálkoztam, minden létező módon. Mindenki mást ír a neten, hogy neki hogy sikerült végül, nekem így: Hóvihar potiont ittam közvetlenül a csata előtt és aard jellel föllöktem a kutyulit, majd egyetlen klikkre meghalt, mivel ha földön van akkor egy ütéstől meghal bárki a játékban. Persze, lehet, hogy ezzel a módszerrel is többször kell próbálkoznod.
-
Zoltán
őstag
Helló!
Kalksteintől kaptam egy teleportkövet, de nem tudom használni. Se jobb, se bal, se duplabal klikkre nem reagál. Ötlet? (2. fejezetben vagyok.)
Köszi!
-
válasz
wesker24
üzenetére
majd Kalkstein az alkímista megmondja ha eljön az ideje
Egyébként katakombákba lesz a mocsári temetőbe, csak arra ügyelj, hogy utóljára menj a kalauzkőhöz, és használd a kombinációt amivel lejutsz a barlangba, mert ha azt akarod először akkor mindíg azt írja, hogy rossz kombináció, tehát az utolsó legyen az a többi simán meglesz, mutatja a nyomonkövetés is

-
wesker24
senior tag
Mielött még befejezném a 4 fejezetet !! Lenne egy kérdésem !!
Van egy páncél amit ugy kell összerakni ha jól tudom 3 vagy 4 darabot kell megkeresni belöle !! Na szóval hol találom én ezeket a páncélokat mert egy darab már megvan de a többi nem tudom hol van !!
-
egyébként sikerült az este kivégeznem a kicsikét
És meg kell mondjam, nagyon tetszett, jó kis sztori kerekedett ki a végére, asszem újrakezdem, és megpróbálok minden küldit megcsinálni amit csak lehet 
meglepődtem kicsit egyébként, mikor kiderült ki is a Szalamandrák vezére

-
plezz
csendes tag
Sziasztok! Nekem is a pokolblökivel van gondom, már kb: 8x próbálkoztam de nem sikerül alapba tenni! Hogy kell lerendezni?
-
rumos14
nagyúr
naszóval. most ott tartok, hogy kimásztam a barlangból, előtte persze Abigail-t meg...
a kérdés igazából az, hogy a későbbiekre nézve van-e gyakorlati jelentősége, hogy Abigail-t kvázi életben hagyom-e, vagy engedem, hogy megsüssék, illetve a második opciót választva a csata hevében "véletlenül" az emberkéket is legyilkolásztam, sőt utána a különösen antipatikus Reverend-et is, fog rám haragudni emiatt bárki is?
azért is kérdezem, mert Abigail oldalán harcolva még nemigen sikerült életben maradnom a nagykutya+kiskutyák ellen. van vmi tipp hogy hogyan kellene küdeni ellenük?
ésmég: hol lehet ilyen swallow potion-t venni? jól látom, hogy ez az egyetlen fajta "heal potion" a játékban? -
Skynet258
veterán
Na, így pár nap játék után is azt mondom, jó ez, tetszik nagyon!
Egy dolog van, ami rohadt idegesítő, a küldetések szerkezete: menj el a tiszteleteshez, beszélgess vele. Aztán ő elküld a banyához. Ő visszaküld a paphoz megint, majd go fogadó, ahonnan mehetek a banyához, aki elküld a paphoz. Leírva nem jön át a lényeg, de biztos észrevettétek már ti is ezt. Ettől, és a karakter behatárolt játékterétől (jó nagy a terület, de a felét nem lehet bejárni, csak az utak mellett, mert egy fél méteres dombra már nem tudok felmenni...
Szép kis híró...) eltekintve tetszik. 
-
wesker24
senior tag
válasz
Janoska26
üzenetére
Én is próbáltam beszélni a Tó úrnőjével csak az a helyzet hogy mikor beszállok a csónakba hogy elvigyen hozzá az egész játék kifagy teljesen fekete lesz a képernyő és semmit se tudok csinálni !! a játék zene megy tovább de továbbra is feketeség az egész és csak resettel tudom újrainditani a gépet !!
-
wesker24
senior tag
Hello mindenki egy ideig hanyagoltam a játékot a többi játék miatt !!
De most újra elövettem !! De lenne egy kérdésem !
Milyen gyümölcsöt vagy bogyót kell adni a tehénnek mert már adtam neki sok mindent de nem fogadta el!
-
Drizzt
nagyúr
Elhoztam az enyémet.

Ugye pólóból mindenki L-est kapott?
-
Roba
tag
Üdv.!
Declan Leuvaarden megkért kutassam fel a barátját a barlangban, a falak alatt. A koponyáját megtaláltam, el kellene temetni és utána beszélni Leuvaardennel. A temetés ügyében a tiszteleteshez kell menjek?
THX!
-
törölt tag
válasz
Wolverine
üzenetére
így is van.
Vannak benne nagyon nagy részek, pl. megy az általános beszédzaj (a hangok számát kötelező felhúzni szvsz), ..szal így szomjas vagyok, meg úgy...aztán egyszer csak :
-úgy viszket a tököm...
Vagy mikor nem volt kedvem rohangálni, jött a szürkület és bementem kicsit a kocsmába,..leittam magam a részeg cimborával, majd 5 orenért beültem a kandalló elé bámulni a tüzet, majd ahogy tisztult a kép összekogyvasztottam pár főzetet. Mre felálltam már kitisztult a fejem, így bevaállaltam egy kockajátékot.
Utána átültem a törpe haverhoz és mivel bevállalós kedvemben voltam, leültem vele versenyt inni,...nagyon bírta, de végül ő borult fel elsőnek...én meg megint mentem a kandalló tűzét bámulni, bámultam egy órán keresztűl de még utána is kába voltam, így kimentem a kocsma elé levegőzni.
Ahogy ott álldogálok, látom kijönni a részeges cimborámat, ahogy odatántorog egy bokorhoz, szabályos mozdulattal igazít egyet a slicc környékén, és lám csak....oldalbavizelte a bokrot!
Annyira megtetszett, hogy visszementem vele és ittunk még egy kört.
Reggelre meg kialudva, elmentem könnyebb küldetéseket megoldani
szal nagy a játék.
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Feldobtam én is a játékot, tetszik a graf, meg a világ is egész jó.A magyar szinkron elég gyér, látszik, hogy külön olvasták fel a mondatokat, aztán összerakták őket, amikor egy párbeszéd van. Ennek következtében olyan sokszor, mintha a két fél csak úgy mondaná a szöveget, semmi összefüggés helyenként.. Emiatt elég lelombozó néhol
A másik az irányítás, az is elég szörnyű, a karakter beleakad minden létező dologba, ez már az elején látszik (amikor lemegyünk a lépcsőn az alkímia műhelybe vagy hova). A váll fölötti nézet a legtűrhetőbb, de elég zavaró akkor is.Összességében viszont tényleg egy jó game, legalább ebben nem kellett akkorát csalódni, mint a mostanság megjelent többi nagy címben (nem sorolom, biztos volt nektek is hasonló érzésetek... vártuk ezt, vártuk azt, forradalmi így meg úgy...végül a fele kaki lett).
Valaki írta, már nem tudom nick szerint ki, hogy Triss "mikor adja meg magát". Nos, ha egyre gondolunk, akkor már az elején, közvetlen a főzet odaadása után sikerül neki
-
válasz
Tituszazeb
üzenetére
a zene, istenkirály, én estenként még táncra is perdülök 2 töltés közben olyanfrankószépen szól, igaz Én az angolt játszom magyar felirattal bőven elég, nem vagyok kíváncsi a magyar ekecskedésre, éppen elég elviselni azt, hogyan cseszik el a filmeken a magyr 5.1-et

-
Roba
tag
Üdv.!
Légyszi írjátok le hogyan kell Triss főzetét lépésről lépésre elkészíteni.
THX!
-
Drizzt
nagyúr
Dejó.... Még mindig nincsen CE, én meg holnap/holnapután nem nagyon tudok elmenni érte...
-
Worker
aktív tag
En elegge akcio-beallitottsagu vagyok, es tapasztalatbol mondom, h a Witchert 'vall folotti' nezetben a legcelszerubb jatszani. (szamomra igy volt a legelvezetesebb, a masik 2 szoba sem johetett).
Ha iranyithatatlannak talalod/talalja vki, akkor erdemes megnezni vallfolotti kameraallasbol a jatekot... -
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Ma tettem fel a game-t. Az első benyomások alapján: a grafika tetszetős, jó dolog, hogy van magyar szinkron (a főszereplő, és néhány mellékszereplő kivételével sztem nem találták el, h kihez milyen hangkarakter illik...na meg a hangsúly...de legalább magyar...a hangról még annyit, h a zene egész jó
Nagyon jó ez a witcher feeling, jól néznek ki a kardozós jelenetek (meg kell szokni azért az irányítást, witcherünk amúgy is kicsit esetlenül mozog).
Nagyon sokat tölt, viszont legalább nem szaggat 1024-ben fullon. (nincs erőművem)
vicces volt az elején a sáska
, meg az egyiptomi ruhás "martalócok"
Azt várom a legjobban, h Triss végre mikor adja meg magát
-
polaar
tag
Na én is játszok végre vele(szinkronossal),hát valami eszméletlen jó játék!Olyan mint egy mese,az újságok alapján roszabbat vártam.
-
ugux
tag
Sziasztok!
Segítség kellene! Ma fetettem a Witcher szinkronos verziót, és nem akar elindulni. Azt írja, hogy Figyelem a rendszer nem felel meg a minimum követelményeknek (kb ezt)
A gépem egyébként a Crysisnek is meg minden más új game-nak megfelel
Mi lehet a gond? Video kartya Driver? Most a 169.04-es van fent.
A PES 2008 csinált ilyet, de ott a Kitserver feltelepítése után már indult a játék...itt nincs valami ilyen megoldás??
köszi előre is! -
Drizzt
nagyúr
válasz
üzenetére
De éppen ez az, hopgy az eredeti elképzelt világban, az angolban látottak alapján legalábbis kemény szavak hangzanak el, s szerintem a magyar verzióban is hű keménységgel kéne ezeket átvenni, gondolopm a lengyelben is eredetileg ilyen kemény kifejezések hangoztak el, de ha nem, akkor bocs.
-
törölt tag
Nekem ugyan nem hiányoznak ilyen jellegű káromkodások, ez egy más világ a maga sajátos és kialakult káromkodásaival...ahol az:
- anyád törpékkel hál -
még elfér.
egy elképzelt világba nem kell beleerőltetni a magunk világából vett szokásokat, a mi világunkban 'életképes' szöveget.
El kell tudni fogadni...vagy inkább elképzelni, hogy ott ez van.
-
jafi74
csendes tag
Hát akkor türelmesen várok
.Remélem megkapom a héten.Nem vagyok türelmetlen ember,csak csalódott.Évente egy vagy két játékot veszek/a harmadikat karácsonyra kérem
/,de most megfordult a fejemben ,persze méregből,hogy lemondom és megszerzem más forrásból/a Magyar verziót/.De akkor lelkiismeretfurdalásom lenne,és nem tudnék aludni.Ez a játék megérdemli,hogy megvegyék
.Varázslatos világ,varázslatos karakterek 
-
Drizzt
nagyúr
A biztonság kedvéért írtam nekik is.

-
Drizzt
nagyúr
Ha jól láttam, asszem youtube-os videon van ez a rész fennt, ott ilyet szól, hogy anyád törpékkel hál, az gagyi. Van, ahol viszont veszett jó a szinkron, pl.:
[link]Jobb lett volna egy: anyád törpef*szt sz*p.
Nem értem mi a francért nem merenk káromkodni egy 18+os játék fordításánál. Bár én még mindig csak videokat néztem, mert én is várom a CE-t, meg nem érnék rá amúgy sem játszani. -
jafi74
csendes tag
Halihó Witcherek!!!Van már valakinek C.E. verzió?Nekem az 576-os fejek kedd vagy szerdát ígértek /előrendelve!!!/.A mai nap volt megadva megjelenésnek
.Nem félnek,hogy potenciális vásárlókat veszít el a kiadó?Nem értem ezt a fajta üzletpolitikát. 
-
Worker
aktív tag
Megneztem par videot a magyar szinkronos Witcher-rol, es nekem korrektnek tunt (pedig nem vagyok szinkronparti).
Mindenesetre lehetne egy kicsit 'lazabb' a forditas (pl. bevezeto videoban 'professzionalis szornyvadasz' lehetett volna 'profi szornyvadasz' vagy vmi hasonlo is...).
Na meg meg 1-2 megoldasra kivancsi lennek, mint pl mikor a boxolo parasztok beszologatnak: 'Your Mom sucks dwarfcocks' (v vmi hasonlo, nem vok perfekt angolos).
Mindenesetre Geralt hangjanak valaszthattak volna egy eroteljesebb, melyebb, meggyozobb hangu vkit, mert kicsit gyamoltalannak tunik.
Osszessegeben azert tenyleg nem tunik rossznak a szinkron.
-
Worker
aktív tag
2 perce sikerult kivegezni a jatekot!
Nagyon jo volt!

-
Worker
aktív tag
Yaewinn kerlek szepen Vivaldi hazaban rostokoll a bankrablas utan... Neekm is nem keves idobe telt, mig meg nem talaltam.

Most azonban mas problema utotte fel a fejet:
4. fejezet: Hogyan kell elkotni azt a szerencsetlen dijnyertes tehenet, h felaldozhassam?
Mindekozben meg egy bug is elojott, mikor a To Urnoje altal adott 'vercsepp' v micsoda hasznalata utan (Dagon oltaran), nem tortent semmi.
Dagont mar a cucc hasznalata elott megoltem (magatol elojott, mikor megoltem az ott tanyazo szolgajat).
Naszoval, mikeppen lehet teljesiteni ezt a Dagonos - emberkibekitos - bizbaszos kuldit? -
jafi74
csendes tag
Hétfőn itt a CE.Kivárom,megálltam a harmadik fejezetnél.Szinkronossan játszom tovább.Hallottam jót és rosszat a szinkronról.Szerintem ha ez lesz az elfogadott nálunk is,egyre jobbak és jobbak lesznek ezek a fordítások.A kezdeti szárnybróbálgatások hibáit meg nézzük el a kiadónak.Hiszen értünk csinálják,a Magyar játékos társadalomért/persze meg a biztos bevételért/.Hát akkor előre,minden játékot magyarul kérek.Ezt is vegyétek meg,nem fontos most.Várjátok meg mig lecsökken az ára/igy is kedvező/,de ezzel is elő segítitek hogy még több hasonló jellegű játékot adjanak ki,kishazánk nyelvén.Aki meg továbbra is angolul szeretne játszani szerintem arra is mindig lesz lehetőség.Üdv minden RPG rajongónak:

-
törölt tag
Triss főzetét hogyan kell el készíteni?Megvannak a hozzávalók meditálok nem történik semmi.A küldetés az asztalhoz mutat de ott nem tudok semmit csinálni.
-
Drizzt
nagyúr
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tuti tipp az irányításra. Ha így irányítod, gyakorlatilag tökéletes!
- állítsd 2-esre a kamera érzékenységét
- így F3 nézetben megfelelő a kamera gyorsasága. nem gyors, nem lassú
- F2 nézetben nyomd a középső (görgős) gombot a kamera irányításához, WASD-vel mozogj
- F1 ugyanaz mint F2Szerintem így tökéletes, semmi zavaró dolog nincs.
F3-at akkor használd, ha csak mászkálsz, így a legszebb a táj. F2-t ha zárt helyen mászkálsz + harcolsz. F1-et ha csak harcolsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És meg kell mondjam, nagyon tetszett, jó kis sztori kerekedett ki a végére, asszem újrakezdem, és megpróbálok minden küldit megcsinálni amit csak lehet
.Nem félnek,hogy potenciális vásárlókat veszít el a kiadó?Nem értem ezt a fajta üzletpolitikát.