Hirdetés
Aktív témák
-
Adam96
csendes tag
Elakadtam tudtok segíteni? A 2 fejezetben nem tudom elkezdeni a Sírásó hálája küldetést. De már megkaptam a Mi van mögötte feladatot.
-
bigadam94
tag
Kellett vagy fél perc, míg rájöttem, hogy mit is akarsz kérdezni.. (hejesírás?)
1.) Abból, hogy a géped 2008-as (és WinXP van rajta) semmi nem derül ki. Ebből nem derül ki, mennyire jó/rossz..
2.) A Witcher 2 megjelenése nagyon messze van, még nem tudunk róla semmit - így a gépigényt se. Az viszont valószínű, hogy az első résznél nagyobb lesz, ergó erősebb gép kell majd hozzá.
-
Adam96
csendes tag
Szia a gépem nekem 2008-as a windoz xp-ém van a windozom az 2007-es szerinted fell fog menni a witcher2

-
Adam96
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Szia akkor lehet hogy nem teljesíteted a telepítő elvárasait serintem töröld le és ragd fel ujra és csinálj meg mindent amit a telepítés kér vagy lehet hogy nemelég a hej a gépen.

-
Adam96
csendes tag
szia it csak a witcherről beszéltek
-
Adam96
csendes tag
válasz
alibaba78
üzenetére
Szia nem tudom hogy kaptál e már választ a kéerdésedre.Amikor nagyapót kiséred és a növény elöjön ne csinálj semmit csak menny melitele oltárjához nem érdemes vele küzdeni. De az ezüst kard a legjobb elene harci stílüs ellene adan enylye a tüzes táncos (a gyorstílus) de csak akkor ha már fel fejleszteted az ezüstn potig és a vőzetekis kellenek:villám főzet,fecske,rőtbagoly,és az igni (a tűzjel) a legjobb ellene. De amíg ezek a nincsenek meg és nem fejleszteted az ezüst kard gyols stílüsát addig ne harcolj vele ana m füss el előlle és ha le futs elölle nagyapőval se lesz semmi maj megy utánnad.

-
Tas
tag
A szinkron tényleg elég vegyesre sikerült. Van egy tippem, hogy szerencsétlen színészek nem is látták, mi történik a karekterükkel és így nem is tudták, mit is kellene csinálni a hangjukkal. Max hallhatták az eredetit, ha jól jött ki a lépés.
Sok a noob megrendelő. Biztos fingja sem volt, hogyan/merre és mit adjon segítségnek. Vagy low budget melónak lett beállítva a kiadott hangstúdiónál, kilóra felvették és benyelték a minőségre fordítandó pénzt. Külföldön meg ugye kevesen tudnak magyarul
Pedig annyira jól meg lehetett volna csinálni...
Ha meg tévedek, akkor szégyelje magát az összes szinkronhang, hogy szart csináltak
-
phanzetomox
őstag
senki nincs már itt ?

-
phanzetomox
őstag
Üdv ! kéne egykis segítség : régebben játszottam vele, aztán most úgy döntöttem újra felteszem. Csak az a gond hogy telepítés után mikor indítom a játékot azt írja ki hogy rakjam be az eredeti lemezt. dehát az eredeti lemez bent van mégis kéri

Ez mért van ? (természetesen eredeti játékkal tolom )(lehet hogy már valaki kérdezte de nem akartam végig olvasni a fórumot )
-
halo17
csendes tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszi. Közben megoldottam a windows7-re működik. Eddig xp service pack 3-am volt fenn. AMúgy próbáltam felrakni rögtön az 1.5-öst de akkor nem ismeri fel a verziót, de írják is hogy kell elötte az 1.4-es.
-
SLYM
veterán
válasz
romeomalac
üzenetére
a witcher magyarhangja fergetegesen jó. tökéletes lett szerintem
-
SLYM
veterán
UP!
-
SLYM
veterán
az mitől van, hogy mindig mikor jönne egy demó megáll a játék. ilyenkor menteni kell és ha loadozok, csak akkor adja be a demót. valakinak van valami ötlete? köszi
-
Szirti
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Geralt szinkronja elég jó a magyar változatban, nekem a fordítás hullámzó minőségével van bajom. Nem ártott volna nekik egy "szakértő" aki mondjuk végig tolta már,
Mindamellett az egyik legprofibb játékszinkron.Ezek a petíciók szvsz annyit érnek mint sz@rnak a pofon

-
GypsFulvus2
őstag
Jaaaj. Ne is mondd. Az eredeti jó kis baltaarcát valami tinisorozat szintűre sikerült "felfejleszteniük".
Az angol hangja meg már az 1. részben sem tettszett, annál a magyar hangja (Csík Csaba) jobb volt szvsz. Ez is hozzájárult hogy magyarul toltam végig. Persze ízlések és fotonok, de a 2. rész arca kritikán aluli. Nincs valami online petíció ennek megváltoztatására? Az úgyis nagy divat manapság.
-
Szirti
tag
Ismét elővettem eme nagyszerű játékot, és hirtelen felindulásból megnéztem a 2. rész trailerjeit is.
De WTF? Őszintén hogy néz ki Geralt? Fiatalodott 20 évet, vagy spontán átcsontosodott az arca? Meg az angol szinkronhangja brrr. Nem kéne feszegetni a pofonos ládát
-
Creative997
őstag
Én még a fordításokban azt nem szeretem, hogy némelyik olyan lassan magyaráz, hogy elalszom közben... De Mikul az nagy, én is őt szeretem a legjobban

-
GypsFulvus2
őstag
Az angol verzióban, amikor kipróbáltam, nekem sok karakter hangja, stílusa abban sem tettszett. Alighanem a lengyel lenne a legjobb,mivel az volt az eredeti...
Úgyhogy végül maradtam a magyarnál, mert akkor nincs szükség feliratozásra, és jobban tudtam figyelni magára a játékra. Angolból nem vagyok annyira jó, hogy felirat nélkül 100%-ig értsem a szöveget első hallásra. Ha neked ez megy, akkor csak ízlés kérdése melyiket választod. Kalkstein és Mikul miatt ajánlom a magyart. Majd meghallod miért...
-
bozont
veterán
válasz
romeomalac
üzenetére
Én is most kezdtem e la játékot és tényleg nem a legjobb a magyar szinkron. Viszont akkor hogy érdemes játszani, melyik szinkron a legjobb (magyar vagy angol felirat mellett)?
-
romeomalac
tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
az még semmi, hogy néha kicsit félrefordítanának, de néhány helyen többnyire az írásokban szal nem a hangokban megmaradtak az angol szövegek, plusz nagyon sokszor egyáltalán nincs beleélés és akkor még hozzátehetnénk a "Öljétek meg!" "Nem hiszem." szintű párbeszédeket. Witcher magyar szinkronja egy nagy darab fail.
-
GypsFulvus2
őstag
Szívesen, nincs mit! hát a magyar szinkron őőő... mondjuk úgy, eléggé vegyes. Vannak közötte nagyszerűek (pl. szvsz Kalkstein, vagy a mellékszereplők közül Mikul) de sajnos jócskán vannak felejthetőek is. Ráadásul a fordítást végző cég itt is gagyi munkát végzett. Magyartalanságok, félrefordítások. A legdurvább az volt amikor a "meg kell őriznem a semlegességem" helyett "meg kell őriznem a természetességem"-et fordítottak. Kicsit benézték a "neutrality" aktuális jelentését. A Witcher, meg aztán a Mass Effect szorított rá arra, hogy ma már nem vásárolok honosított játékokat. Ami azért is szomorú, mert amúgy nemzetközi szinten is kiváló szinkronszínészeink vannak.
-
Zoo123
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, a legújabb catalysttal már nincsenek grafikai hibák.

Valamiért egy viszonylag régi Catalyst volt fenn a gépén, még csak nem is a 10.3-as csk benézte
A magyar szinkron, khm. khm. érdekes, kicsit olyan barátokköztes feeling.
-
GypsFulvus2
őstag
-
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm most kezdte el a gamát és furcsa grafikai hibákat tapasztal, elmondása szerint ilyen "auraszerű ragyogás/foltok" vannak a szereplők körül meg ilyen "izék álnak ki" belőlük.
Rendszer: XP SP2, HD5770 vga, Catalyst 10.3.
Nem értetem pontosan miről beszél, de ha valaki tapasztalt grafikai hibákat ATI videókártyán és tud rá megoldást az megköszönném.

Látom van 1.1, 1.2... 1.5-ös patch is a játékhoz, ezek javítják a grafikai hibákat, érdemes telepíteni?
Ha igen akkor hogyan: szépen sorrendben 1.1 feltelepít majd utána 1.2, 1.3 stb, vagy lehet egyből 1.5-öset telepíteniA válaszokat előre is köszönöm!
-
stewe2
aktív tag
TW2 topicot kerestem itt a gamepodon, de csak ezt találtam. Csodálkozva olvasom, hogy még toljátok a kalandokat!!!

Két végigjátszás után is látok a neten olyan képeket, ahol én még nem is jártam! Először semleges voltam (no meg Shani is bejátszott), másodikra a lázadókat és Triss-t választottam. Még a renddel is akarok nyomulni. Érdekes: a witcherekkel nem találkoztam még a játékban, de egy spoilerben olvastam, hogy egy leleplezett öszzeesküvés kapcsán összefutunk. A w.hun is van végigjátszás szintén új infókkal!
A mocsár brutál kemény volt az elején, de rájöttem mi a játék lényege: minden fejezetben végig kell hentelni az összes szörnyet, akár többször is! Az 4-5.ik fejezetbe akár 3, 4 szinttel erősebben érkezel, mint átlag játékmenettel! Az epilógusban a vadak uráig eljutottam fegyverhasználat nélkül, csak ard, igni és italok.
MINDEN könyvet meg kell venni, és olvasni!!! Folyamatosan használd a jegyzeteket, és küldetésleírásokat!!!
Rengetegen sz@rozzák, persze főleg olyanok akik nem jutnak végig a bevezetőn. Hogy ócska a harcrendszer: ja, annak aki nem tudja, hogy van erős, gyors, meg csoportos. Meg két (3) kard! Ezt is olvastam tesztben: zárt pályák (mocsár!, templomnegyed!, kereskedőnegyed!, a mező!), meg lineáris játékmenet (minimum négy szálon!).
Volt nap mikor csak álltam a gáton 24 órát és csak csináltam a képek! A sziget is gyönyörű! Vagy a mező egy délutáni eső után! Egyszer a Sőrös Medve előtt álltam, mikor kijött egy tag, és huggyantott egyet!!

Szeretném, ha a 2-ben lenne íja Geraltnak, esetleg tudna lovagolni, úszni. Ja és hogy játékvezérlővel is menjen a gém.
Amin viszont mindíg kibukok: athlon2 x2-vel messze nincs meg a 30fps a kereskedőnegyedben, de átlagban is alig van fölötte!

A 4770 közben 50%-on döcög. Lehet hogy ennek a játéknak nagyon kell az l3 cache? Az meg mindennek a tetje, hogy a witcher csak 1 magot hajt meg!!!
stewe
Ja és a lényeg: mivel szuper a graf (fhd-ben), és megy a MAGYAR SZINKRON!!!, a feleségem sokszor csak nézi, mint egy kalandfilmet!

-
looser
addikt
Youtube-on megjelent a Witcher 2 hivatalos trailer. A minőség hagy némi kívánnivalót maga után, még 480p-ben is, de a hangulattal biztosan nem lesz gond

-
looser
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Az Aard pld. a legelején, amikor a szellemkutyával küzdesz meg, rendkívül hasznos, alapszinten volt csak, a dög mégis megtántorodott tőle és sikerült leszedni, el sem hittem, ennél komolyabb csatára számítottam

A Tűz nem rossz szerintem, egy darabig tudnak égni az ellenfelek és elég nagy körben szórható megfelelő fejlesztés esetén, viszont tény, a lökés a leghasznosabb. Nem tudom pontosan, a hóvihar volt az, amikor belassult az egész és körülötted körbement valami fénygyűrű? Már csak a kezelhetőség miatt is hanyagoltam, annyira lassított én meg annyira mentem volna, hogy inkább f2f és minden tudásomat latba vetem
Ha az ember eltalálja a kaszabolás ritmusát és egy szörny sem tudja belőle kizökkenteni, akkor nyert ügye van. Utáltam, amikor a nadály méregfelhőjétől pusztult el Geralt, de legjobban azt, amikor a mocsárban fél órát kaszaboltam a gólemet és kidobott a játék.
A mocsár éjszaka tényleg súlyos, de néha perverzióból bementem és jól el lehet benne veszni, gyakorlatilag folyamatosan néztem a térképet, de van, amikor a növényzet miatt nem lehet valahova bejutni. Jó lenne, ha ez kaszabolható lenne a 2. részben
Vadak Urát én is lekaptam, nem tudom, mi változott volna. Egyébként a bankrablásnál - ha a mocsárban az ellenállókat is választottam volna - de ott lehetett volna újra az embereknek segíteni, akkor az megint változtatott volna a dolgok menetén? Vagy ha a kissrácot nem (elnézést, de a nevekre nem emlékszem) a varázslónőre (Geralt szerelme) bízom, hanem az ápolónőre? Esetleg azt mondom neki, hogy nem vagyok szerelmes belé? Huhh, megint elkapott a hév...jó lenne újra nekifutni
Csak azok a fárasztó körök ne lennének, sem a kripták, barlangok, sem a csatornák. A mocsár ok, a végén is, de a sötét...
Mondjuk egy ugyanilyen profi történetbe ágyazva ha megcsinálnák a Constantine a démonvadászt, a karakter történetével, élő-létező környezetével, vagy Max Payne-t szintén ilyen részletes akció-rpg világba ültetve, az maga lenne a csúcs
A Soundtarck legálisan letölthető innen, lehet, hogy a Szőrös medve zenéje is benne van

-
Creative997
őstag
A lökést (Aard) mindenféleképpen fejleszteni kell, az a legjobb varázslat, a felső szinten elég könnyen kivégzed 1 ütéssel a szörnyeket (azaz elkábítod), megeröltetés nélkül. A pajzs (Quen) az amit még fejlesztettem hogy minél hosszabb ideig tartson, így ha bajban lennék, nem tudnak sebezni és addig be tudok tolni pár italt. A tüzet (Igni) nem nagyon használtam, de azt is fejlesztettem. A másik 2vel nem foglalkoztam.
Az italok terén ugye fecske, macska alap, de van még pár ami elég jól jön, pl a rőtbagoly, de a hóvihar is jól jött néha, érdemes csinálni a többiből is párat.
Fejlesztés terén egyetértek. Az alap tulajdonságokat érdemes felnyomni, viszont az olyanokat ahova azt írta hogy csak akkor mikor az ellenség ég vagy mikor Gerald vérzik és hasonlók a végére hagytam. A növényfelismerést is érdemes az elején benyomni és vannak feleslegesek is (szerintem, pl én soha nem használtam bombát). Aztán az ezüstkard erős-gyors kombót, az Aardot és az acélkardot, majd a többit.
Én sok cuccot hordtam magammal mindig, így már a 2. fejezet végére lett annyi pénzem amit nehezen tudtam elkölteni (persze ez csak akkor sikerült mikor másodszor játszottam a játékot
Azelőtt én is nullázódtam, a 4. fejezetre lett elkölthetetlen mennyiségű pénzem). Könyveket szörnyekről és gazokról érdemes venni, akkor is ha drágák!A 4. fejezet tetszett nekem a legjobban, jobban szerettem a vidéket mint a várost, csak sokat kellett mászkálni (meg még a Templomnegyed is jó). A mocsárt nem bírom, nem is nagyon mentem ott éjszaka
meg a csatornát se, a kripták még elmentek. A szőrős medve fogadó zenéje baromijó, szívesen letölteném. A kockapókerrel is sokat nyomultam
(Kár hogy csak 1x lehet játszani a királlyal, Foltesttel
)
Érdekes hogy a Bestia volt számomra a legnehezebb ellenfél. A többi simaügy volt. Még a 4. fejezetben a Vadak urás küldinél volt egy kis gondom a lidércekkel, de ott van tér bőven, egyesével is le lehet kaszabolni őket. Azar és Jacob eltétele láb alól piszok könnyű volt.
Kérdezném hogy a legvégén ha odaadod Jacob lelkét a Vadak Urának, mi történik? Én inkább kinyírtam a Vadak Urát
És még egy kérdés: elvileg végig lehet semlegesnek lenni (mondjuk nem akarok mindenkivel harcolni), egy ideig az tudtam lenni, de a mocsárnál dönteni kellett. Mégis, hogyan lehet semlegesnek maradni?
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Szia, milyen verziószámú a játék? Az alap vagy a bővített verzió? A bővítettnek 1.4 alapból a verziója, emlékeim szerint a címképernyő jobb alsó sarkában van (1.4.121 vagy valami ilyesmi). Ezt fel tudod patchelni [moderálva] ezzel a csomaggal. Ha nem megy, privátban szívesen segítek

Az alapkérdésre válaszolva: nekem is néha fura válaszokat adott, de ez nem volt túl gyakori. Szépen megírt szövegek vannak benne, bár néha én is csak meresztgettem a szemem, hogy itt valami eltérés biztosan van. A bővített verzió patchét itt tudod letölteni.
Az ékszereket próbálgatni kell, Vizimában van 1-2 kereskedő, aki átveszi.[ Módosította: ollie ]
-
alibaba78
őstag
Koszonom szepen a segitseget!
Sajnos tul sok idom nincs jatszani, de azert gyurom.
Lehet, hogy mar leirtak elottem, nem olvastam vissza
, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Mas....., fol sem vettem a kuldetest, de megcsinaltam.
Probaltam megkeresni az antiquariumot, de amikor odaertem (tobbszor is), nem volt ott meg egy kutya sem.
Kinek tudom eladni az ekszereket?Mindazonaltal remek jatek. Jo a hangulata, lebilincselo, szorakoztato. Sajnolom, hogy eddig nem kerult az utamba.
Meg1x koszi a segitseget! -
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Mégvalami, most beindultam

Szóval próbáld ki az ellenfeleken, mi a hatásos. Legyen a kezed a stílusváltáson, mivel ha van egy erősebb ellenfél, aki ellen az erős a hatásos, akkor ugyan a többség miatt a csoportos stílus lenne a megfelelő (főképp, ha meg van támogatva pluszokkal, mint pld. a körbevétel esetén (legalább 3 ellenfél) nagyobbat sebzel), de gyakran egyszerűbb tartani a hátadat és erővel előbb leszedni a legnagyobb ellenfelet, majd a többieket csoportossal. Mivel többnyire szörnyek ellen küzdesz majd, elsősorban az ezüstöt erősítsd, de persze az acélra is szükséged lesz, mégis az ezüstöt fogod többször forgatni. Javaslom még, hogy minden utadba kerülő könyvet olvass el, a fegyvereket nem nagyon kell cserélgetni (persze a tuti vételeket ne hagyd ki) és szerintem nem nagyon érdemes a rúna-hold-stb. köveket vásárolgatni, anélkül is elég hatékony leszel, ha a tulajdonságaidat megfelelően fejlesztgeted. Emlékeim szerint egyszer cseréltem kardot, plusz a Tó úrnőjétől amit kaptam, de azt sem használtam. Pénzed pedig a vége felé egyre több lesz, bár én a játék elején sajnos gyakran nullázódtam anyagilag
Remélem a többiek nem hurrognak le, ha esetleg hülyeségeket írtam volna
Én úgy éreztem, hogy egyre könnyebbé vált a játék ahogy haladtam előre...
SPOILER: ha eljutsz a striga kriptájáig, ne öld meg őt kérlek, menj oda hajnalban (4 körül, pld. addig ülj a tűz mellett) és ha rádront, csak rohanj körbe, 10-15 perc körbeszaladgálás után megtörik az átok... -
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Igen, nehéznek számít, főképp itt a mocsárban, ahol ha egy rakat nadály is neked esik amíg a szúrbozóttal küzdesz, hát...nekem néha el kellett futni. Remélem italokat használsz?!? Nekem a fecske és a macska volt a legtöbbet használt. Előbbi gyorsít ugye az ÉP regeneráción, utóbbival meg látsz a kriptákban/csatornákban. A Witcher wikin találsz leírást a fajokról. Én sajnos hónapokat kihagytam, s csak nemrég fejeztem be a játékot, de egyetértek veled, hasonlóképpen éreztem: rég nem játszottam ilyen különleges játékkal, ami ennyire sokszínű, lenyűgöző, izgalmas, jó történettel és kezelhetőséggel megáldott, s még magyarul is van. Jó játékot

Még annyit, hogy szerintem érdemes a fejlesztéseket az elején főképp az alapvető tulajdonságokba pakolni (erő, ügyesség, intelligencia) és a kardstílusokba, s talán a varázslatokba kevésbé, bár a hátralökés gyakran tud segíteni. Gyakorlatilag a két használható varázslat a tűz és a levegő (lökés), a többit én csak kényszerből fejlesztgettem, amikor már nem volt mire pakolni.
-
alibaba78
őstag
"Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd." Most megnyugodtam. Azt hittem ugyes vagyok, de raebresztett, hogy I need more practice.
"Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez." Igen, de mire a harmadik komboig eljutnek, mar kinyir ez a szenya virag.

"Erre a növényre szórhatsz tüzet" Nalam a tuz hatastalan, de a lokes varazslat lebenitja egy par mp-re.
"ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások" Nah, ezt meg nem probaltam, csak speed modban.
Mi az a "szúrcsohó"?
Koszonom szepen a segitseget!
Most mar tudom, van remeny. 
-
looser
addikt
válasz
alibaba78
üzenetére
Szia! A mocsár nekem sem volt éppen a kedvenc epizódom, de ha ügyes vagy, menni fog. Nem sok ilyen növénnyel találkozol majd. Szóval, nem tudom ismered-e támadáskor azt a módot, amikor ráversz az ellenfélre, az ikon elkezd besárgulni, akkor megint és ha jól emlékszem három után jön egy kombó, ami igazán nagyot sebez. Erre a növényre szórhatsz tüzet pld., s ami igazán fontos: ezüstkarddal és erő módban üssed. Menni fog, lesznek még nagy kihívások

Szerk.: már kezdek elfelejteni mindent, ami a játékkal kapcsolatos, de ez a növény mintha szúrbozót vagy szúrcsohó lenne...
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Vegre egy jatek, ami lekot.
Viszont megut a guta, mert van egy resz, ahol nem tudok atjutni, es mar majdnem uninstallt nyomtam. Szoval a mocsarban vagyok, beszeltem Veska-val (asszem igy hivjak), es el kene kisernem nagyapo-t haza, de utkozben elobujik a foldbol egy mutans virag, vagy mittudomenmi, es olyan gyorsan kinyir, hogy jo, ha 3x meg tudom utni.
Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom! 
-
xwlr
csendes tag
A Witcher medálos PH! fej mikortól elérhető?
-
xwlr
csendes tag
Nem tudja valaki hol lehet megvenni a játék NEM bővített kiadását?
-
Scherier
csendes tag
Többen írtátok hogy xp alatt szaggat néha és vista alatt nem, ezt én is így tapasztaltam.
Nagyon félve raktam fel a vistát, mert mindenki szidta. De eddig csak jó véleményem van róla, olyan játékok mennek rajta gondnélkül, amik xp alatt nem vagy csak akadva, fagyva. Pl.: Hearts of iron 3 nálam el se indult xpn, mert a fő képernyőn lefagyott (gyári játék) vistán simán megy.
Witcher is elég sokszor akadt xp-n nem csak vizimában, vistán meg semmi gondom nincs vele. Persze lehet csak nekem van szerencsém. -
looser
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
Én elfelejtettem visszamenni, így ugrottak az égő város-beli küldetéseim, miután túlvoltam Azar Javeden, akkor jutott csak eszembe. A páncélt egyébként te kapod meg?
Más. Arra is kíváncsi lennék, mi van, ha az embereket támogatva a másfajúak ellen választottam volna mindig. Másképpen alakult volna a történet? -
Creative997
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
Megtaláltam a megoldást.
-
Creative997
őstag
Hali!
Van egy kis gondom az 5. fejezetben. - ha emlékszik rá valaki - a bizonyos régi witcherpáncélt akarom újrakovácsoltatni, a kovácsnak viszont összesen 4 dolog kell: a holló páncél darabjai (ez megvan), valami énekes tekercsei (ez is), valami családnak a páncélja ami alapján csinálták és Szent Gergely litániája. Ez utóbbinál akadtam el. Lemegyek a mocsári temetőben a striga kriptájába (azt már elintéztem) és van egy Kalauzkő, oda irányított a "GPS"
És a kovács magyarázott valami varázslatról is hogy kell használni hogy bejussak a földalatti templomba (amúgy is már a föld alatt egy tetves kriptában mozgok), ahol ez a Szt Gergely meghalt, blabla, legenda. Na én ott cseszekedek egy ideje, az összes jelet felhasználtam, meg is jelent a feje felett egy buborék hogy más kombinációba kell csinálni, de mégis hogy?! Szóval röviden, a kalauzkőnél mit kell csinálni??
-
drinker
tag
válasz
sanyi150
üzenetére
Múlt héten rendeltem meg, nagyon gusztusos kis csomag! Utána nézegettem a CD Galaxis oldalt és már nem kapható
!
Viszont az 576 bek@phatja, mikor kikerült a honlapjukra hogy náluk is kapható a bővített kiadás persze a gyémánt sorozatból, bementem a boltba de nem volt. Megrendeltettem a sráccal, aki azt mondta kb 1 hét mire áthozzák egy másik 576 boltból. Ennek több mint egy hónapja, mire ránéztem újra a honlapjukra, és már nem is hirdetik!
Na ekkor rendeltem meg a CD Galaxistól, igaz így 1990+990Ft volt de hát még így is megéri! -
sanyi150
tag
Sziasztok!
A CD galaxisban árusított "The Witcher Enhanced Collectors Edition 1990-ért" játékot megvenném valakitől ha mégsem tetszik neki. Írjatok privát üzenetet.
-
Sanyix
őstag
hi!
Végigjátszottam a witcher még régebben vista x64 sp1-sp2-n. Amióta win7 x64 van fent viszont nem indul systemből... még a launcher sem. Klikk rá, pillanatra homokóra majd vége, semmi hibaüzenet. 1.5-ös patchet felrakva sem működik. Azóta vinyó halál miatt az is újra lett telepítve, de most is ugyanaz.
-
looser
addikt
válasz
aclandiae
üzenetére
Elképzelhető, hogy a magyar verzióhoz még nem készült el. Hivatalosan ez az ajánlott patch, bár lehet, hogy csak az oldalt nem frisítették egy ideje

-
aclandiae
senior tag
Megvettem most a CD Galaxisból a bővített változatot. 1.4-es patchet tartalmazza. Szeretném feltenni az 1.5-öst, de hibaüzenetet kapok, hogy nem ismerhető fel a verzió.
Nálam a játék telepítő nem kínált fel nyelvhez több lehetőséget, csak 1e-t (magyar) választottam.
A patchnél szintén ugyanezt próbáltam, sikertelenül.Hogyan tudom feltenni a javítást?
Win 7 x64 Ultimate -
Departed
őstag
Énis megvettem a játékot a "minden földi jó" csomagban

2ezerért hihhhetetlenül jó ár, nem is tudom volt-e valaha ilyen jó vétel PC-játékok terén...szerintem tuti nem. Remélem folytatódik a trend a jövőben is. (Mondjuk 3ezerért Dragon Age CE? Valaki?
)
A játék és a hozzá adott cuccok is páratlanok, vegyétek meg minél többen, meg van hosszabítva az akció január 15-ig!
The Witcher Enhanced Collectors Edition 1990-értAztán majd meséljetek, milyen jó élmény egy ilyen remek sokat jobbított sok extrás játékkal játszani, ami az RPG-k egyik királya. Jó játékot kollégák!

-
Scholes9
nagyúr
-
aclandiae
senior tag
Most kapható itt a bővített kiadás. Ez ugyanaz, mint amit dobozos kiadásként kínálnak/tak?
Megvette mostanában valaki innen?
-
hoffman_
nagyúr
A bónuszokat még nem játszottam, de belenéztem, és nem tűnt rosszabbnak, mint az alap. Ha pedig felpeccseled, akkor is marad magyar, sőt, én úgy szedtem, hogy egybe az egészet, a peccs+magyar+kiegésztők. Nem lesz baj. - de azért legyen biztonsági mentés az állásokról, az mindig kell

-
LK
addikt
Sziasztok! 1.4-es játékom van. Minden magyarra van állítva. Szeretném felrakni 1.5-re, (tudom a nyelvi file-t külön kell leszedni) de a kérdésem az lenne,hogy a normál küldetéseknél marad a magyar hang ugye? Másik kérdés: vanak-e új karakterek? Ill. Élvezhetőek-e magyar felirattal a bónusz pályák?
-
OgreImre
senior tag
Mindegy, elkezdtem újra, kicsit bővebb a Prológus így, mint a demóban. Kiváncsi leszek ha odaérek, vajon tovább megy-e a játék.
-
OgreImre
senior tag
Még annyi, hogy az 1.5-ös patch van fenn, és a demó mentését folytattam...ez lehet baj?
-
OgreImre
senior tag
Üdv!
Még az elején, amikor Shani mondja hogy beszéljek a városi őrökkel (Mikul), hogy bejussunk Vizimába, na ott nekem vagy kifagy a játék, vagy nemtudom mi történik. Abigélnek adtam igazat (meg mást is,de az 18+), szóval a fél falu halott, a Bestia szintén. A Tiszteletes zsebéből kivettem az ajánlólevelet, de így sem enged be a paraszt Mikul. Jön egy animáció, kijön egy drabális lovag, én elejtem a kardot és kész, sötét képernyő, a zene szól tovább ...ez bug? Vagy máshogy is be lehet jutni a városba? -
BenJoe80
senior tag
-
looser
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Báááá, én kb. 20 percig kaszaboltam és úgy lett meg a Gólem, erre kiderül, hogy néhány villámcsapás is ki tudja nyírni. Ez van

-
looser
addikt
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Szia, nekem a kereskedőnegyedben kezdte ezt el, egyik napról a másikra. Amikor belépek egy házba, azonnal 'visszanő' az fps...
Egyébként egy idő után elmúlik utcán is.De hogy én is kérdezzek valamit, nem jövök rá, hogyan kell a fegyverkovácsokat 'használni'. Azt értem, hogy a jelenlegi fegyveremből nem tud újat kovácsolni(?), de a régieket is csak eladni tudom neki. Azt hittem, valami olyasmi kéne legyen, mint a Diabloban. Ráhúzom a rúnát oszt mén
Szóval ki tudja, mi a módja, akár annak, hogy rúnakövekből egy vadiúj kardot készítsen a mester?A másik: pontelosztásnál nem lehet-e konvertálni (mondjuk két bronzot egy ezüstre), mivel nem akarok minden tulajdonságot fejleszteni (főképp nem a jeleknél), s azt tudnám az egyéb tulajdonságoknál. Szerintetek van ilyen?
Még valami: érdemes a régi mentéseket törölni, elég sok helyet foglalnak.
-
Sz.Miki
őstag
Ma telepítettem egy Vistát, újra telepítettem a játékot minden patch-el mentéseket visszamásoltam és lőn, nem szaggat be a játék.... ezt én nem értem friss Xp-vel miért csinálta? X-Akta.....
-
And01
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám
hogy újrajátszanám a witchert
1.5-ös javítást viszont nem telepíti fel!
Annyit ír ki:
A verziószám nem ellenőrizhető a telepítés lehetetlen!
valaki tudna segíteni? -
Sz.Miki
őstag
Szisztok!
Következő gondom van, jelenleg Vizimában vagyok, de a játék folyamatosan meg-meg akad van, hogy fut szépen folyamatosan de utána megint beszaggat. A konfigom kizárt, hogy kevés lenne a játékhoz, ráadásul kipróbáltam több felbontásban is és a helyzet változatlan.
A játékot 1.4-el kezdtem most 1.5 patch van fönt, de semmi változás.Oprendszer Win Xp sp3 szűz rendszer, minden meghajtóból a legfrissebbet teleptettem.
Egyszerűen nem értem mi lehet

Valaki találkozott már hasonlóval?

-
BenJoe80
senior tag
Emberek... senki nem tudja, hogy hova lett, mi történt a www.witcher.hu-val? Korábban működött, most meg azt írja ki egyfolytában, hogy "A kiszolgáló nem található"...???

-
J4N!
tag
Hali
Tud valaki valamit a folytatásról? The Witcher 2

-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki egy magyar végigjátszást a "The Witcher"-hez? Korábban volt de most ne találok egyet se...
-
looser
addikt
Halihó, nem tudjátok, hogy olyan npc-nek, akivel nem lehet beszélni, csak megjegyzéseket tesz, lehet-e adni tárgyakat? Illetve a Tiszteletestől 'megkaptam' elvileg a gyűrűt, amit majd 3 embernek kell megmutatni beszélgetés közben, hogy lenyerjem a bizalmukat, de tele volt az invertory és feltehetőleg nem került hozzám a gyűrű. Azóta mentettem párat, szerintetek visszaszerezhető valahogyan a gyűrű?
-
Pegazus777
csendes tag
Kicsit egyszerűbben
: [link] -
Pegazus777
csendes tag
A www.pcdome.hu - ról le tudod tölteni az 1.5-ös patchet csak írd be az oldal keresőjébe, hogy: the witcher 1.5 patch. Erre kidob két találatot a hírek közül.Válaszd a 2009.07.08.
dátumút. A megjelenő cikkben rá tudsz kattintani a "szerverünkről" feliratra. Az ezután mejelenő oldalon kattints a: "TheWitcherPatch.1.5.exe" feliratú linkre és már töltheted is
.(Nekem bővített kiadásban van meg aminek telepítésekkor felraktam a Magyar és az Angol
hangot és feliratot.)
Miután letöltöttem és elindítottam az 1.5-ös patch-etnekem felkínálta a Magyar nyelv választási lehetőségét.
Aktív témák
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de nehany eszrevetel: Csak nalam bug-os a jatek? Sokszor nem is arra valaszol a parbeszedpartner, amit kerdezek. Neha teljesen idiota valaszokat adok en is. Peldaul a kisgyerek a mocsarban, aki az apjat hivogatja. En meg lehurrogom, hogy hagyjal mar, meg mi ez az idiota szoveg.

Probaltam mar mindent, de semmi sem hatott. Segitsetek legyszi! Koszonom!