Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- SSD kibeszélő
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Egy dologra lennék kíváncsi: a játék későbbi részeiben is megvannak azok a "láthatatlan falak", amik az elején erősen bekorlátozzák a játékteret, ezáltal a szabadság-érzetet?
-
munky
őstag
okés kösz mindenkinek.
megvárom a magyar szinkronos verziót.

-
munky
őstag
sziasztok!
mennyire sikerült jól ez a játék? érdemes beruházni rá?
-
bernyo
csendes tag
Nálam is lassú a töltés, pedig van 2G ramom meg egy 2,7G-n menő E4300-am.
Egyébként nálam sosem evett 1,25G ram fölött, pedig játszottam vele egyhuzamban jó pár órát. Viszont hétvégén építem a raid-et otthon. Remélem utána már gyorsabb lesz picit. -
PhilBrick
őstag
Én levettem mediumra a textúrákat és kikapcsoltam a swap filet. Így gyorsabban tölt valamivel.
-
-
dante3
addikt
A sok töltögetésre nincs valami orvosság, esetleg ha grafot visszavenném kicsit?

-
Próbáltam, de az sem volt olyan nagy ász, sőt eléggé unatkoztam játék közben
. De ez, ez valami Istenkirály. először kicsit fura az irányítás meg minden, de szerintem könnyen meg lehet szokni, utána pörög a játék ezerrel 
nowan: köszöm szépen
akkor ezért nem találtam, Én bementem a kocsmába, mindenkivel beszéltem, sőt még a bunyósokat is megpakoltam, kockáztam kicsit a törppel is, de virág egyiknél sem volt, mostmár világos miért

-
-
Ujjujujjj Huszárok
Tegnap beizzítottam végre, egyszerűen istenkirály, az intro-t elnéztem volna egész este
. Azt kell mondjam istenkirályul van optimalizálva, a kis konfigocskámmal minden gond nélkül elfut 1280*1024-ben, 16AA High beállításokkal
. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható
. Frankó, tuti, istenkirály, nagyon eltálálták. Egyedül az a fránya töltés amikoor ki-bemegyek a házakba az ne lenne, az kissé sokáig tart, de elviselhető, szerintem itt lesz az ideje, hogy felkerekítsem a memót 2Gb-ra, hátha elég lesz neki
No egyszóval, végre erre a játékra azt mondhatom, hogy érdemes volt várni
Ja ha már itt vagyok, van egy küldi amiben akocsmába küldenek 5 fehérvirágsziromért, de senkitől sem tudok venni, állítólag valami kereskedőnél kéne legyen, melyiknél is?

-
Gyusz
őstag
Köszi mindenkinek a választ, holnap szerintem kipróbálom a játékot. Nem feltétlenül akarok nagy felbontásban magas részletesség mellet játszani, de azt sem szeretem, ha 5 évvel ezelőttire emlékeztető grafikát kell bámulnom.
-
macy
addikt
Nekem 3200-es barton, 6600GT, 1GB ram és médiumon akadozik kicsit.
-
sumdudum
tag
a konfigomon 1024*768 Low graffon nyomatom így nem szaggat, szal sztem akár high-on is nyomathatod, de low-n is céjp..
^^ egyedüli problémám, hogy kevés a rammom és így a nagytérképeket akár 5percig is tölti 1óra játék után mint a vampire bloodlines(nem egyszer megkajálok mire betölti).. 
-
sumdudum
tag
-
-
sziasztok, elég felraknom az 1.1a-t vagy előtte kell az 1.1 patch is?

-
macy
addikt
Elakadtam egy cseppet. Pontosabban megvakultam
Lent vagyok a kriptában és baromi sötét van. Azt írja cat poti kellene vagy fáklya, de egyik sincs nekem. -
Falatka
tag
És még 1 fontos kérdés:
Honnan tudok infót szerezni a szörnyekről? (Bestiáriumba hogy bekerüljenek.) Beszélnem kell valakivel vagy gyakni őket? Ghoul miatt kérdem, mert legyaktam már párat, de nem jelent meg róluk semmi info a bestiáriumban és arra szükség van, hogy összeszedjem vmilyüket, már nem emléxem, mit.
-
Falatka
tag
válasz
Viewsonic
üzenetére
Nem tudom ennyi alapján eldönteni, hol tarthatsz. 2 lehetőség van:
1. Össze kell szedned az összetevőket Triss főzetéhez. Ehhez fel kell menned az emeletre, legyakni az ellent és utána vissza a fsz.-re asszem Vesemirhez.
2. Már megvannak a hozzávalók, kitakarítottad az emeletet. Ekkor a tűzhelynél (Fireplace) kell pihenned, közben elkészül a Triss-t gyógyító főzet. Felviszed neki, ő meg ... (18+) :-D
De nekem is vannak kérdéseim:
Még az elején járok Vizimia külvárosában. Mennyi jelentősége van az idő múlásának a játékban? És milyen gyakran kell pihenni? Csak a gyógyulást/lötyikészítést befolyásolja a pihenés, vagy mint BG-ben, elfárad a csávó, aztán pihenni kell?
Vizimia külvárosi kocsmájában ha leitatom a részeges csókát, kapok vmi infót, vagy ne fáradjak vele (-lóvé)? És ha én berúgok, annak milyen következményei vannak? Toxicity az egekben, meg alvás 2 napig mint a való életben? :-D
-
MegalodonS
őstag
En szeretnem kiprobalni a jatekot, de azt megtudnatok mondani hogy mielyik game hasonlo, a WOW vagy a SW Jedi Academy vagy olyan mint a SW KOTOR mert akkor mar el is felejtettem!
Elore is THX
-
Viewsonic
aktív tag
Help pls elakadtam,
Witcher's laboratory-ba vagyok
Leo meghalt (fiatal gyerek) utana mit kell csinalni abban a teremben? -
fiATHaLON
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, hogy már írták, de ha nem:
Jócskán decemberre fog csúszni a magyar megjelenés... -
wesker24
senior tag
Nem tudja valaki hogy a fenébe lehet elinditani a Witchert ??

Mert leszedtem egy bizonyos x oldalról feltelepitettem de nincs semmi hozzá amivel le lehetne inditani !!
Hogyan lehet elinditani ??

-
Drizzt
nagyúr
Én hétvégén nem tudok játszani, mert nem a kemény gépemnél vagyok, nameg zh-ra kéne készülni. A kérdés: tárgyak, meg spéci effektek rájuk később is vannak bőségel? Van valami extra zsír támadási effekt, meg ilyenek? Kb. milyen hosszú? Meghallgattam a magyar szinkron fájljait, hát, mintha valami tündérmesébe illene, de nem egy olyan komoly fantasyba, ahol kefélni is lehet mint a nyulak(eddig még sajnos nem jutottam el).

-
Calibos
addikt
Bele olvasgattam SG fórumba, pár embernek irányítás ami nem tetszik. A hangulat, a részleteség nagyon jó.
-
Akit érdekel: ez a fórum (érthetetlen okok miatt) sokkal jobban pörög, több lényegi információ (és baromság is) "hangzik" el, mint itt:
SG fórumPl. lépésről lépésre leírva, hogy kell feltelepíteni a warez verziót stb...
Remélem ezzel nem tovább rontom itt a helyzetet, de úgy látom ezzel már úgysem lehet mit tenni

-
HaaS
addikt
válasz
bélanéni
üzenetére
Irigyellek azért Bélanéni :/. Én is nagyon vártam a játékot, de ezt nekem nagyon nem veszi be a gyomrom. Még a hátulnézetes WASD+egér kombó az csak-csak. De azért (így nem kezdünk mondatot) mikor felfogtam, hogy gyakorlatilag itt az egér elmozdítása nélkül (az ellenfél visszatér a poziciójába) a bal klikk időszakos megnyomása is elég, hogy a szörnyverő szuperhiró diadalmaskodjon... szóval először megijedtem. Aztán átcsapott haragba.
Ha valaha előveszem, akkor tuti WASD+egér. Egyelőre besokalltam.
Amit láttam belőle, az full lineáris, a hős szinte sérthetetlen (legalábbis én a egy-egy balklikk között jót beszélgettem), semmi rpg feeling. (Morrowind jut eszembe... ahol ugye kiestél az utcára, megjelent a kis ablak, hogy "na innen má té vagy, té sénki té, hajrá vaze". Aztán a kis senki, a nagy semmivel a zsebében nekivágott meghódítani az egész galaxist.
Namost itt én azt érzem, hogy az intróból a kőkemény szörnnyel cicázó erőemberkirálycsávó a bal mutatóujjával halált oszt, és nagyon-nagyon brutális. Hát nekem semmi bajom nincs az önbizalmammal, hogy ezt kelljen játszanom, hogy rendbejöjjek. Ez nem kritika azoknak, akik játszák, biztosan jó okuk van rá... belőlem ezt váltja ki.
Valaki írta a Diablót. Valóban hatalmas gamma volt abban az időben. Ha béna voltál darabokra szaggattak az első szinten. Random dungeonok, random dropok, akartál fejleszteni akakteren, hogy erősebb legyen. Itt azt éreztem, hogy ölembehullott egy kétszemű küklopsz.Egy vélemény a sok közül, de az a fura érzésem van, hogy nem vagyok egyedül.
-
Drizzt
nagyúr
Elvileg van valamilyen Vistás hotfix, azt le lehet tülteni a játékhoz úgy is, hogy nem a microsoftos genuine-os izével kell szenvedni, hanem valaol van rá egy közvetlen link?
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most jó?

-
válasz
CounterBoci
üzenetére
Szia, teljesen igazad van, ha valaki már most játszik, 99% (inkább 100), hogy nem éppen legális úton jutott hozzá. Ez amolyan nyílt titok, de ha valaki konkrétan beszél róla, az már nem tetszik.
Én is letöltöttem, de meg is veszem, így talán már elfogadható a dolog

Az különösen tetszik, amikor éretlen hülyegyerekek, akik természetesen apuci 100Mbit-es netjével töltötték le a programot, "mi ez a sz*r f*s" építőjellegű kritikákkal szórják tele a fórumot. Nekik mindent szabad, és sokszor ők kifogásolják, hogy mered megkérdezni, honnan lehetne letölteni. De ez már egy egész más történet.
-
CounterBoci
senior tag
azért ez tetszik

már töben is írták, hogy ilyen meg olyan a game, mikor még meg sem jelent. de ha valaki pl kínjában kér egy serialt, mert nem talál sehol, akkor annak le van ugatva a feje, holott az is biztos, hogy a nép 98%-ának ott van a gépén. vizet prédikálunk és bort iszunk rulez.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is újra elővettem a fiókból. Nincs is jobb az egyszerűségénél

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, tényleg nem rossz, de leírva kicsit bonyolultabb, a gyakorlatban elég gyorsan zajlik a harc. De a Diablo-féle klikkelgetésnél (aminek szerintem ugyancsak megvan a maga hangulata) azért tényleg kevésbé "eszetlen".
-
Sirandrish
legenda
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Közepes fokozaton így működik:
Ha rámutatsz a kurzorral egy ellenfélre, akkor megváltozik a mutató. Ilyenkor egy bal klikk hatására üt egyet a karakterünk. A kurzort rajta kell tartani az ellenfélen, hogy lássuk mikor lehet bevinni a következő ütést. Amíg (1-2 mp) áthúzott kard a jel, addig nem szabad nyomkodni az egeret, mert az aktuális mozdulat megaszakad, illetve újabbat sem csinál. Egy kis idő múlva (1-2 mp) átváltozik a kurzor egy lángoló karddá, de kb csak 1 mp erejéig, ha ilyenkor támadunk, akkor spécibb mozdulatokkal, erősebbet sebzünk. Ha ezt elhalasztjuk, akkor kezdődik előröl a fenti menet.
Ezen kívül lehet 2 féle harcstílus (gyors, erős) és 3 féle ellenfél-formáció szerint harcolni. Ez utóbbiakat még nem igazán néztem. Mindegyiknek van gyorsbillentyűje, de PAUSE (Space) állásban ikonnal is ki lehet őket jelölni.
Továbbá jobb klikkel lehet ún. SIGN-okat (jeleket) használni, amik rásegítenek a fizikai harcra. Ezek gyakorlatilag varázslatok, de önmagukban nem túl hatékonyak, de jól kiegészítik a kardforgatást.

Nagyjából ennyi, de még nagyon az elején jártam tegnap este, a tanítópályát sem fejeztem be.
Szerintem valóban nem túl nagy szám a harc, de számomra nincs is vele nagy gond.
-
Ja és azt tapasztaltam, hogy a 3-ból talán a középső (F2) kameranézet a legjobban használható. Nekem se a magas izometrikus, se a TP nézet nem igazán tetszett. A sorrend talán F2 > F1 > F3 (ha az F1 a TP nézet, F3 az izometrikus)
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kb. 10-15 grafikai elemet lehet skálázni, minden maxra tolva van nálam. Persze lejjebb lehetne venni, de (gondolom) lényegesen rontana az összhatáson, meg nem azért vettem ilyen jó gépet
azért nem panaszkodom, jól játszható, ha egyszer-egyszer "beakad", azt még ki lehet bírni.Olvasva a fórumokat, mindenhol vegyes benyomásokról írnak. Elsősorban a harcot kifogásolják. Nem állítom, hogy mondjuk a WoW-ban nem volt kicsit jobb (tényleg csak kicsit), de szerintem ez a játék nem erről szól. Leginkább történetalapú, és maga a világ gazdagsága, az ami a lényeg, és az magával ragadó.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindent max-ra állítva 2XAA és 8XAF mellett nem megy mindig zökkenőmentesen a gépemen, kb. 20-40 FPS között mozoghat. (Konfig-om az adataimnál)
Nagyon szép a grafika, messzire el lehet látni, stb..., de kicsit erősnek érzem az "étvágyát"
-
Hangulat, grafika nagyon jó! Irányítást, kamerakezelést, harcot, hatalmas gépigényt kicsit szokni kell.

-
Drizzt
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az f3-as nézetből jó az irányítás a mászkáláshoz, de a csatához meg az f1-es kamera a jó. Ha be lehet állítani a kamerát úgy, hogy f1-nél is forogjon a, meg d megnyomására, az lenne a legjobb, bár lehet hogy lehet. Nekem eddig bejön a game nagyon.

-
bagyulajuve
addikt
jó sz*r az irányítása

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már meg is van. Arcok+arcmimika nagyon ott van, észre se veszed, hogy már gameengine, s nem átvezető anim. Egyelőre a harc kb. annyiból áll, hogy jókor kell megnyomni az egérgombot, a sebesség nem vészes, de elég sokáig tölt, s elég sokat is. A DoF valamiért csúnyán kockás, de állítólag már pénteken jön is az első peccs.

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Bencus88
üzenetére
Kipróbáltad már? Mit értesz bizonytalan alatt? Pár óra múlva nem lesz bennem kétely, hogy milyen.
Mondjuk úgy tűnik a gépigénye el van szállva, eddig láttam pár képet, 1680*1050, max, GTX, 25-re is lemegy. Mondjuk ha Gts-sel lesz aa nélkül 50, akkor nem érdekel, jó az.
Itt 4*aa volt.
Aktív témák
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor ezért nem találtam, Én bementem a kocsmába, mindenkivel beszéltem, sőt még a bunyósokat is megpakoltam, kockáztam kicsit a törppel is, de virág egyiknél sem volt, mostmár világos miért

. És ami a legnagyobb vicc, néha a bejátszásoknál akad be kicsikét annál is csak akkor mikor esik az eső, tökéletesen játszható