Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Huma
addikt
Újrakezdtem a játékot nehéz fokozaton. Azt írta rá az elején, hogy a herbalizmus és az italok használata nélkülözhetetlen a túléléshez. Azt hittem vért fogok izzadni erre azt tapasztalom, hogy nem lett számottevően nehezebb a játék. Italokat egyedül csak a főellenfeleknél használok mert a többit könnyedén legyőzöm.
A fecske nevű ital kivételt képez mert azt gyakran használom a regeneráció miatt.Most úgy döntöttem varázslós witchert csinálok. Régen harcosvarázsló volt. Most annyi lesz a különbség, hogy az összes aranypontomat az igni és quen jelre és az intelligencia valamint a kitartás azon részeire rakom ami a jeleket befolyásolja. Most tartok a harmadik fejezetnél és az igni már kezd hatásos lenni.
-
Blendor
csendes tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszi a választ! A videókat nem szoktam elkattingatni, márcsak azért sem mert magyar, ami nagy kincs nálunk.

-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Blendor
üzenetére
A Válasz SPOILER-t tartalmaz!
A villámhárítót két kovács tudja elkészíteni. Ha a Scoiatel-nek segítesz akkor a törp, ha Siegfriednek akkor a rend kovácsa. Ha valamelyik oldal már morcos lett rád a tetteid miatt, már nem tudod meggyőzni, a másikkal kell bizniszelned ez ügyben.
Növények gyűjtéséhez ha jól emlékszem nem kell képesség, a herbalizmus csak a begyűjtési arányt javítja. De lehet, hogy rosszul emlékszem, nézd meg a fejlődési fánál mit ír rá. Ha bármilyen növényt tudsz gyűjteni, onnantól kezdve csak könyv kérdése. Csomó könyv van, valószínűleg nem a megfelelőeket olvastad el. A piacon a mogorva törpnél tudsz venni mindenfélét.
A kisfiút meg fogod találni a főküldetés folyamán. Külön ne rohangálj e miatt.
Coleman-t gondolom azért nem találod mert odaadtad a tündéknek a szállítmányt (Haren Brogg küldetése, még a külvárosban) a vízparton. Ha így döntöttél, ők kinyírták, és más nyomon kell elindulnod. De ezt elvileg elmondja egy átvezető videoban (ha érteni akarod a történetet azokat javaslom, ne kattingasd el).
A kutyafaggyút értelemszerűen kutyákból kell kinyerned.
amihez ki kell nyírnod szegény párákat. -
Blendor
csendes tag
Sziasztok!
Nekem elég sok kérdésem lenne. A legfontosabbal kezdem. Sajnos amikor a villámhárítót kellene elkészítenie a kovácsnak a gólemekhez, nem csinál, mert nem a barátom, és valamivel meg kéne győznöm őt, de semmilyen küldetést sem ad. Valaki segítene?
A többi. Növényeket nem tudok gyűjteni, így fecskefüvet se tudok szedni Shaninak, és a Révésznek sem farkasfogat. Sok könyvet elolvastam a mocsárban, de semmi. A kisfiú aki eltűnt a téglagyárosoknál, nem tudom hol keressem. Mindenhol próbáltam.
Colermant sem találom, aki elvileg Vizimában van. A térkép azt jelöli, hogy a Szőrös medvében van, de nincs. A sírásónak kutyafaggyút kell összeszedni a kóbor kutyáktól, de gőzöm sincs hogyan kell. Nos hát ennyi problémám lenne, de leginkább a villámhárító érdekelne, mert idegesít
. Előre is köszi a válaszokat. -
Lenry
félisten
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Ide is beirom, hatha sikerrel jarok.
Keresek Witcher 1 Bovitett kiadást ( nem gyémánt kiadást ) megvételre. Aki esetleg megunta es eladná dobjon rám egy Püt és egyezkedünk
-
P00By
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ja...jaja
Birom 
-
GypsFulvus2
őstag
Úgy értettem, hogy kockapóker-függő.
A ligetben az Elder druid velem mindíg játszott. De nyugi, sok játékos vár még rád.
Vizimben a kereskedőnegyedben laggol? Az sajnos természetes jelenség, mindenkinél így van, különöen az ATI kártyásoknál. Valami optimalizálásbéli hiba. Azt vettem észre, hogy éjjeli viszonyoknál nem akadt. Most a vagy a fény-árnyék, vagy a sok ember fekteti ki nappal. A későbbi pályáknál már nem lesz iyen probléma. -
P00By
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Ő sem akar. Pedig már a Vaskás dolgokat megcsináltam.
Én már sok éve nem játszom. Néha ránézek egy-egy játékra hogy milyen. Most éppen erre és nagyon tetszik!
MOD: Vizimában akadok rendesen, de ez van

-
P00By
nagyúr
Hierophant az elöljáró? Mert ő vele nem lehet kártyázni...

-
P00By
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Köszi!
Még mindig csak körbenéztem a negyedben, mi merre van. Meg voltam a buliban...
-
-
P00By
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Oké akkor választok

Lui04: Köszi!
Már én vagyok az egyetlen aki ezzel játszik a fórumról

Ezt még nagyjából elbírja a gépem. Egyébként kiváló játék!
-
P00By
nagyúr
Lenne két kérdésem

Az egyik, h a városban(II. fejezet) van egy dombormű ill. a temetőben is egy ugyan ilyen. Elvileg lehet belerakni vmit, de mit?A másik, h a mocsárban mindenképpen választanom kell térfelet(a rend vagy a tündék)? Szeretnék semleges maradni, de úgy látom ilyen opció nincsen

-
P00By
nagyúr
Köszönöm, megoldottam a segítségetekkel!

Hozzáteszem ez a mentés amit a játék alkalmaz eléggé vacak.
-
P00By
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek! Egyikkel sem sikerül. Pedig rendszergazdaként vagyok, de nem csinálnak semmit... Lehet csak fáradt vagyok, holnap vmikor megpróbálom megint

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
[link] (XP-vel kompatibilis.)
A linkd.exe való erre. -
bpx
őstag
mint sokminden másra, erre is megoldás a symlink[link]
C:\Users\P00by\Documents\The Witcher\saves mappát áthelyezd pl. a D:\Games\The Witcher mappába
majd létrehozol egy symlinket az eredeti helyen ami az új helyre mutat (parancssor rendszergazdaként futtatva):mklink C:\Users\P00by\Documents\The Witcher\saves D:\Games\The Witcher\saves /D
(XP-n nincs mklink, ott külön program kell hozzá)
egyébként csak most néztem meg a mentéseket én is, és eléggé meglepődtem
egy mentés 10-20 MB, és nekem már 2.5 GB-ot foglal a C:\ meghajtón... na mindjárt takarítok
elég sokszor használom a quicksave-t (F5), és az mindig új fájlt hoz létre -
P00By
nagyúr
Hogyan tudnám elérni, h ne a "C:"-re mentsen? Kevés hely van rajta és már hisztizik, h nem tud többet menteni. Szeretném, ha arra a partícióra mentene, amelyikre telepítettem(D
. Azon van hely... -
Tacsika
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kösz de nem lettem okosabb ill. mégis...
Most beszéltem a pléyon supporttal telefonon, ahol is azt mondták hogy a '2 miatt (összevonás) vannak gondok a szerverrel és addig ne is próbálkozzunk amíg nem teszik közzé hogy már működik. Most úgy néz ki hogy a régi user/accounttal be lehet majd lépni.
-
Tacsika
aktív tag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni.
2 év után újra szeretném rakni a játékot (XP-re), de teljesen elfelejtettem a patchelés menetét...
A tc könyvtáramban annak idején lementettem a fájlokat. Most az 1.3 patchnél tartok, hogyan tovább? (Mondjuk érdekes hogy a lemez telepítése után nem rakott azasztalra ikont...)TheWitcher_v1.2_Patch.exe
TheWitcherPatch.1.5.exe
TheWitcherPatch_1.3.exe
TWEE_adventure_Side_Effects.exe
TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality.exe
TWEE_EAX_HotFix_2.3.exe
TWEE_English_language_pack.exe
TWEE_Hungarian_language_pack.exe
TWEE_Upgrade.exe -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok telepítettem a Witcher 1-et nekem még az alapjáték van meg eredetiben, amikor az 1.4-es patchet szeretném telepíteni kéri a regisztrációt, eddig ezzel nem volt problémám mindíg ment a regisztrálás majd engedte telepíteni az 1.4 majd 1.5-öt. Most viszont nem tud kapcsolódni a regisztráláshoz így viszont az 1.4-re azt írja, hogy nem regisztráltam a játékot....
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
KKaresz45
senior tag
Köszi. Geralt új séróját nekem nagyon nehéz megszokni, lányok szoktak ilyesmi frizurát csináltatni ballagásra vagy diplomaosztóra vagy valami hasonló ünnepségre. Ettől sztem egy kicsit buzoid lett. De persze a játék nagyon várós. Az már látszik, hogy a grafikával nem lesz gond.
-
Sonja
nagyúr
-
KKaresz45
senior tag
Nem tudom, hogy ugyanarról a problémáról van-e szó, de sajnos én is tapasztaltam hasonlót. 1.4-ig gyönyörűen felment minden, és az 1.5 valami hibaüzenettel elszállt, nem tudtam vele semmit csinálni. Napokig küzdöttem vele, még az oprendszert is újratelepítettem (64 bites win XP-m volt akkor), de mindig jött a hibaüzenet, nem tudtam megcsinálni. A megoldás sajnos az lett, hogy akkoriban jött ki a Gyémánt kiadásos Witcher EE, és mivel nagyon szerettem, megvettem azt is a sima mellé. Ebben a kiadásban ugyebár az 1.5 van a lemezen eleve. És láss csodát, ez a verzió gyönyörűen felment minden gond nélkül, azóta van 1.5-öm. Nem szívesen adtam ki még egyszer pénzt érte, de nagyon rá voltam kattanva akkoriban, végigvittem azt a kiadást is azóta vagy kétszer.
-
aginor
veterán
Sima verzióra telepíteném az Enhanced letöltött motyóit, ere azt írja ki, hogy a játék nem megfelelően lett telepíve a frissítés nem végezhető el..

Ez mi a fene?
A játék eredeti, 1.3 patch fent, de 1.5-öt nem engedi, gondolom az csak az enhanced után tudnám. -
Kassadin
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jah a leglényegesebbet hagytam ki, hogy meditálni is kell a pontosztáshoz.

-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, igen, így, hogy most leírtátok, emlékszem amikor "mondta" a játék ezt, hogy meditáció alatt van...
Köszönöm szépen mégegyszer. -
KKaresz45
senior tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Igen, meditálásnál lehet szétosztani a pontokat. Még annyit tennék hozzá, hogy nálam előfordult, hogy amikor leültem meditálni a tábortűzhöz, akkor nem dobta fel alapból a szintlépés (vagy képességfa, ahogy tetszik) képernyőjét. Valószínűleg ez az oka annak, hogy nem találtad meg ezt a lehetőséget. De nincsen semmi baj, a meditáció kezdeténél rá kell kattintani a megfelelő gombra a jobb felső sarokban, és már oszthatod is a pontokat.
É is sokat szenvedtem egy hasonló problémával. Nevezetesen azzal, hogy főzeteket keverni is csak meditáció alatt lehet. Mindenhol kerestem a lehetőséget, feltúrtam az összes menüt, de nem találtam, de aztán végül csak rájöttem. Amikor leül Geralt meditálni, megjelenik az "alkímia" gomb a többi között, és ott lehet keverni a főzeteket/gyártani a bombákat.
-
RexpecT
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Csak akkor tudod ezeket elosztani mikor meditálsz(tábortűznél, vagy kiveszel egy szobát a fogadóban esetleg valamelyik közelebbi NPC házában is meditálhatsz).
-
Kassadin
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Megpróbálok segíteni, habár ezzel a játékkal már nagyon régen játszottam.
A kapott pontokat a fejlődési fán kell elosztani, szimplán rákattolsz arra a fejlesztésre amit szeretnél erősíteni. A pöttyökre kell kattolni, és úgy lehet elérni majd az adott sorban levő utolsó fejlesztést is.
Ha nem ment át, akkor írj.

-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom van-e itt még valaki, de hátha. Én még csak most kezdtem el, de 1 dolgot nem értek.Méghozzá a szintlépést. Azt írja, hogy 4. szintű vagyok XY pont kell még a következő szinthez, de eddig nem oszthattam el semmilyen pontot, nem nőtt egyik tulajdonságom se, nem történt igazából semmi. A "karakterlapon" írja, hogy valami nagyon kezdő witcher vagyok, és alatta a 10 pontból egy párban van színes pötty. Hogy kell itt szintet lépni? Vagy hogy (mikor?) fogok valami olyan pontot kapni, amitől tudok fejlődni? Vagy csak rossz helyen néztem, és én vagyok a béna?
-
Sonja
nagyúr
Witcher 2 hivatalos gépigény!

Minimum gépigény:
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz, vagy egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 8800 512 MB, vagy egyenértékű AMD Radeon
Memória: 1 GB Windows XP esetén és 2 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 8 GB a játéknak és további 8 GB a bonusz tartalmaknakAjánlott gépigény:
Processzor: Intel Quad Core vagy egyenértékű AMD
Videokártya: Nvidia GeForce 260 1 GB, vagy Radeon HD 4850 1GB
Memória: 3 GB Windows XP esetén és 4 GB Windows Vista és Windows 7 esetén
Tárhely: 16 GB -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Kard: igaz, jól beszélsz.
Jaja, a zenére várok még...
-
GypsFulvus2
őstag
Igaz, de azért a meteorkard tovább
életben tarthat a kicsikkel szemben.
Nálam az volt, hogy ha nem sikerült a
bénítás egyből, akkor bekrepáltam,Mindegy, a lényeg az, hogy túljutottál rajta. Innentől kezdve lesz még pár nehéz küzdelem, de frusztráló már biztosan nem. Ez után én már a harcra nem is igen figyeltem, inkább a történetvezetésre, a hangulatra. A tópart zenéjére majd figyelj, kíváncsi vagyok mennyire tettszik neked. Nekem azóta is az a kedvenc relaxáló muzsikám. Ha pl. a gályahelyen gondom-bajom van, ezt teszem be mp3-ban , hogy kiengedjek.

-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Igazából tökmindegy, ha belegondolok, mert
stun után bármivel azonnal kivégzi... -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Az elsőt azt szvsz hozzádvágják, a másodikat meg meg lehet venni a komától, aki az elfekkel üzérkedik, nema?
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A harmadik vörös kő spojler.
Szóval a kriptatakarítás után, mikor visszamész a "reward"-ért,
akkor van egy morzsa, hogy de jó, csákánnyal biztos szétnéz
majd néhány kalandvágyó öngyilkosjelölt. Mivel sehol nem
találtam csákányt - pedig körbemásztam, kérdeztem mindenkit,
hátha lesz dialógus - lementem megint. Na, a csákányt azok
vitték, akiket aztán holtan találtam. A végén van egy jó nagy -
és lassú - bosszélőhalott is... hmmmm.... hiszen a skalpjáért
még fizet is a fejvadász csákó... meg a játék elején tán mondja
is, hogy a kriptát ki kéne puceválni. Na, száz szónak is egy a
vége, én ott találtam meg a harmadik pirosat, miután vissza-
mentem.
Lehet, hogy a magyar fordításból nem derült ki a dolog, nem
tudom. Azt azért így elsőre nehezen hiszem, hogy kihagytál
volna egy bosszt a cseptöregyben... ott kellett volna lenni a
harmadik kőnek valahol a kriptában, ha jól tévedek. -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Jó lesz ez
!Pedig kapsz infót arról, hogy hol van a vörös kő (pontosabban egy addig nem feltérképezhető dungeon), csak figyelni kell. Arról meg nem is beszélve, hogy mikor ott, a közelében jársz, akkor is látható, hogy ott még lesz valami, hiszen van még élőlény a közelben. Egyből ráharaptam az infómorzsára, és nyílegyenesen mentem vissza szétnézni...
Nálam nem szerette a sztanolást, nekem inkább a parasztok nem sikerültek. Benne volt vagy 10 próbálkozás itt is, az utolsó kettő volt sikeres.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Bakker ez nekem nem megy. Lehet hogy az Opera valahogy bekavar? Kép csatolás sem olyan egyszerű vele...
-
GypsFulvus2
őstag
Na szóval. Én béna voltam, nem találtam meg
csak két vörös meteort. Ezért sima acélkarddal
álltam neki, ami elég kemyény volt. Berengár
jegyzeteiben azt olvastam, hogy ha nehezen is,
de el lehet kábítani. Ezért kigyúrtam az aard-ot.
Mellé csak a csoportos és a gyors acélra tettem
Így a tizenegynehanyadik próbálkozásra sikerült
lebénítanom. Akkor lekardoztam a gyors stílussal.
A falusiak semmi gondot nem jelentettek utána.
Kezdem azt hinni, hogy te igazi RPG mester vagy
:) Én nem vagyok béna, de azért ez a harc nekem
és másoknak is komoly gondot okozott, te meg
egyből lezúztad... -
HaaS
addikt
válasz
RexpecT
üzenetére
Elküldtem a mentést, van talizmán, szóval a drownerek nem sok vizet zavarnak... szerintem ez azonnali save volt, ahogy leengedtek a Sewersbe, szóval rajtad áll, hogy a lovaggal vagy egyedül intézed a továbbiakat.
(Egy meditálás kell majd, elkölteni a pontokat az ezüst kard ügyesebb használatához.)GypsFulvus2: Hogy csináltad az Abigéles részt? Gyöhet privátba is, ha gondolod.
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Elküldöm a mentést, abból gond nem lehet. Valszeg ma nem érek haza, szóval csak holnap lesz belőle vmi.
Próbálgasd, van öt perced a szerkesztgetésre. Szóval:
( hetvenszpész ) SZÖVEG (enter)
( hetvenszpész ) SZÖVEG (enter)
( hetvenszpész ) SZÖVEG (enter)-> ez az egész be programkódba.
A szöveg ne legyen túl hosszú (ezt törögeted, aztán bemásolgatod elé a hetven szpészt, ha kész a törés... ez PRO fórum, tessék gyakorolni
! Első lépésnek nem volt rossz
! -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Höhöhöhöh, ez jó
!Annyira nem kell sok szpész, hogy nagyon. A törögetéscsak azt jelenti, hogy neked kell arra figyelned, hogy ne legyen túl sok valós karakter egy sorban - entert kell nyomni, hogy a többi új sorba kerüljön - mert ha nem így teszel, akkor görgetni kell jobbra-balra, hogy minden látható legyen.
Ennyi szpész kell:
tesztCsak hogy kitolódjon, kábé 70 darab
! -
GypsFulvus2
őstag
"a spoilerezendő szöveget törögetni kell" Mi módon?
"minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt" Mennyit? Ha annyi space-t
teszek elé, hogy ne látszódjon, akkor átugrik a következő sor elejére. Írd le légyszi úgy,
mintha egy hülyének magyaráznád (amivel nem is sokat tévedsz)! :D -
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Hogyne árulnám el, évek alatt annyit értünk el a spoiler gombos requestekkel, hogy kitanítottak, hogy ha aaannyira akarjuk, meg tudjuk csinálni
. fiATHaLON volt a szószóló
! A lényeg, hogy a spoilerezendő szöveget törögetni kell, minden így elkészült sor elé bemásolni jónéhány szpészt, aztán az egész hájdolandó szöveget át kell állítani programkódra... és voálá!Hogyne érte volna meg elkezdeni, egyébként is glúmi hangulatom van manapság (todmér), most nem zavar annyira a "kusskisbuzivagybelehányokatorkodba" sztájl. Egyébként nem csalódtam nagyot, nem az én játékom, de a tapasztalat olyan, mint a kritika.
Szóval a Főpincsire nálad más a megoldás?
Nálam egyértelműen a stun/knockdown kombó döntött a kutyuson
és Abigélen, na meg a hárompiros meteor kard, az nagyon jó.
Megvan már a három kék kő is, de nem nagyon játszottam,
majd el kell nézni a kovácshoz.Az mikor berohantak az eső elől a parasztok, az tetszett, kétszer játszandó a játék alighanem, egyre több az elágazás. Kíváncsivá tett, mit csinált volna bilifejű Szigfríd, ha átengedem a prédát, hogy alakult volna másképp a város sorsa a kórral.
Egy dolog még mindenképp említést érdemel, az Alvilág Ura a kocsmában. Hát az a szinkronhang, azon nagyon röhögtem. Megnézném a csávót, aki a hangot adta neki, szerintem valami mélysötétbőrű harlemi reppercsávó lehet, kegyetlen jól nyomja.(#1713) RexpecT: sztornó van, ez hardos...
-
RexpecT
addikt
Nah szép, azt hittem hogy a játék a steam mappában tárolja a mentéseket.

Valakinek nincs mentése a második fejezet legelejéről (miután legyőztem a csatornában lévő "madarat" ott jártam)

-
HaaS
addikt
Főpincsi spoiler:
Miután túltettem magam azon, hogy a kis Alvin és a mókusok
végignézték a magánszámot Abigéllel, átnéztem a szkillfát.
Elköltöttem mindenhova a szkillpontokat, ahova azt hittem, hogy
van értelme (maradt 5). A legfontosabb a stun volt, alighanem.
Szóval:
1. Össze lehet (kell) rakni csata előtt a három pirosköves meteor
kardot, az valami félelmetes, csoportos, kaszálás beállítással.
Én megéleztem (csak +10%, de ilyenkor van már plusz 40-es is
tán, csak ugye nálam a fogadóban maradt minden értékes, már
megnézni sem tudom).
2. Vit regen, End regen pósönök korty.
Ha a Főpincsi halott, vége az összes megidézett kisebbnek, ergó
nem kell foglalkozni a kicsikkel. Én a groupos beállítással mentem
neki, valamiért nagyon gyorsan meghalt. Talán túl gyorsan... szóval
ez nekem a kisebbik gond volt. Itt is működik Abigél megfektetése,
de a köv résznél lesz fontosabb ez a mozzanat.
Mikor jönnek a parasztok, már a harc előtt neki lehet állni gyalulni
őket, közben bejön a dialógus, Abigél meg gyógyít... zseniális.
Aztán mikor folytatódik a buli, akkor - ugyanúgy mint a kutyusnál -
nem a népre varázsoltam, hanem Abigélre. Amíg fekszik, nem ütik.
Lám-lám, van azért lelkük ezeknek a taplóknak is.
Ha Abigél a haját teríti a földön, el kell menni tőle messzebb, a
parasztok követnek. Innen már nincs gond. Nálam ez működik, az
ismétlés után is életben maradtunk mindketten.
Ez a blídes kard a grupp beállítással meg azért jó, mert kasza után
csak állnak Abigél mellett, aztán fájnak... nem ütik.
Vagy nem tudom. -
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, hibátlanos a dolog
Ahogy a vége felé felderengett, én voltam a hülye, elfelejtettem, hogy az 1.5 orvosolja a hibát
(Bár ettől függetlenül volt más gond is, de úgy néz ki, hogy az első telepítésnél való orvoslás hatása megmaradt) -
KKaresz45
senior tag
válasz
hoffman_
üzenetére
RexpecThez hasonlóan én is Steames verzióval játszom, szóval a problémát nem ismerem, de azt a patch-et mindenképpen próbáld ki, amit belinkelt HaaS. Szerintem az helyre fogja tenni. Ez nem rajongói patch, hanem a hivatalos 1.5-ös. Ebben az egyik feature, hogy nem kéri többet a lemezt. Próbáld ki, remélem, hogy ezzel már elindul.
-
hoffman_
nagyúr
Köszönöm a választ
Most rakom épp újra, meglátom, hogy lesz-é változás.RexpecT:
Ha megint gebasz lesz, akkor csinálok screenshotot, megmutatom neked is, hogy mit nem láttál

mod:
Még valami. XP alatt volt 1.5, és hiányoltam valamit. Az 1.5 promo videójában láttam anno, hogy ahhoz, hogy lássa mi van egy legyakott ellennél, nem kellett "megnyitni", elég volt fölé vinni a kurzort, és kidobta a kurzor mellé. Ez csak nekem hiányzott, vagy nektek is ilyen volt?
KKaresz45:
Ez lesz a ludas igen, köszönöm neked is
Írok a fejleményekről majd.
Most, hogy jön a kettő, annyira kedvet kaptam hozzá, hogy kijátszom mégegyszer
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Pánik a memóriapiacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Óra topik
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amihez ki kell nyírnod szegény párákat.
Colermant sem találom, aki elvileg Vizimában van. A térkép azt jelöli, hogy a Szőrös medvében van, de nincs. A sírásónak kutyafaggyút kell összeszedni a kóbor kutyáktól, de gőzöm sincs hogyan kell. Nos hát ennyi problémám lenne, de leginkább a villámhárító érdekelne, mert idegesít
. Előre is köszi a válaszokat.