Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
November 14. És nagyon hangulatos, profi játéknak ígérkezik!

-
Sirandrish
legenda
ez magyarul mikor fog megjelenni?
-
Gyusz
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy az itthon forgalomba kerülő verzióban át lehet-e majd állítani a hangot/feliratot angolra is? Nagy valószínűséggel a polcomra kerül a játék, de kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz rugalmas az itthoni verzió.
-
A [PcDome online shop]-jából rendeltem elő, de a többiben igazad van. Kivéve a dátumot, mert úgy tudom, november 14-ére csúsztatták a magyar premier időpontját!
Ez az a játék, amit szerintem érdemes eredetiben megvenni, figyelembe véve a szinkron munkát, a kedvező árat és persze a programkészítésbe fektetett energiát. -
Calibos
addikt
-
sumdudum
tag
a honlapjukon még mindég azt írják hogy 5nap van hátra, csak amerikába csúszik négy nappal többet. ki érti ezt?!
-
Ide is belinkelem, ezek akciót bemutató videók. Szerintem nem gyenge

Valahogy nem egy összecsapott munkának tűnik ez a játék. Sőt ellenkezőleg
-
Calibos
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ígéretes, azért egy kis harcot láthattunk volna.
Haladunk azért, már 70 hozzászólásnál tartunk
-
CriticalHit
addikt
Séta a városban. Szerintem nagyon hangulatos.[link]
-
Gyusz
őstag
Nagyon közeledik már a megjelenés, az aranylemezre kerülés is megvolt, reméljük tényleg ütős kis játék lesz. Nálam eddig az év játéka a Bioshock, az egyetlen esélyes még erre a címre a Witcher lehet.
-
brownus
veterán
átfutottam az általad linkelt leírást még1x, ott is az derül ki, mint ebből, új kombinált harc lesz. nem körökre osztott. sebaj, attól még ez egy jó játék lesz/lehet

viszont ez jó és talán kárpótol engem

Hogy mindez kezelhető legyen, a The Witcher az aktív megállítás (active pause) eszközét használja, vagyis a játékosok megállíthatják a harcot, s átválthatnak a helyzetnek leginkább megfelelő stílusra és fegyverre. -
brownus
veterán
-
Mostanában asszem ez nem nagyon divat. Úgy tudom, valami valós idő/körökre osztott keveréket sikerült összehozni, tehát nem klikkelgethetünk ész nélkül. (megállítható idővel - szerintem ez nagyon jó ötlet)
Én egyedül azt kifogásolom ezekkel az RPG-kel kapcsolatban, hogy túl sok a legyőzendő ellenfél. Szerintem sokkal hangulatosabb lenne, ha viszonylag kevés ellenfél lenne, akiket kötelező lenne legyőzni, de taktikusan és hosszabban kellene velük "foglalkozni". Az nem lenne baj, ha nem kihalt a terep, lehetne ott mindenféle NPC, vadon élő akármi stb..., csak opcionális lenne, hogy kivel akarunk összetűzésbe kerülni. Talán ez az RPG hasonló lesz, bár néhol azt olvasni, hogy halomra kell aprítani az ellent.
100%-ra gondolom hogy a fenti harc-megvalósítás, gyönyörű változatos helyszínekkel, izgalmas küldetésekkel biztos recept lenne egy jól eladható programhoz.
A Witcher talán az utóbbi kettőben remekelni fog. -
Biztos nem ez lesz a világ legbonyolultabb RPG-je, sőt a lehetőségekhez képest minél egyszerűbbre próbálták összehozni. Nekem pont ez tetszik. Nincs fölösleges 1000 féle képzettség, meg időhúzó unalmas pepecselés. A hangulat meg a küldetések nyújtotta élmény legyen rendben, a többi részlet akkor már mellékes

-
Van egy 2 részes, magyarra fordított előzetes. A játék egyre ígéretesebb

-
válasz
Janoska26
üzenetére
Hát a fejlődés megállíthatatlan, sajnos(?) ez van.
Én azt nem szeretem, ha egy játék viszonylag gyenge grafika mellett szaggat egy jó gépen. Na az már tolerálhatatlan. Ha jól megy (és persze ha van ráfordítható keret), akkor megéri a beruházás.
Szerintem igen nagy a gépigénye, azért a proci meg a graf.kártya elég húzós, a 2GB RAM manapság tényleg alig átlagon felüli (főleg hogy elég olcsó is). De nem akarok "álszent" lenni, most vettem pont ilyen alkatrészeket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Calibos
addikt
-
Calibos
addikt
Egy régebbi cikkben gépigénnyel kapcsolatosan nem volt szó nagy gépigényről
Demot is nyomtak... -
ez már nem számít manapság brutálisan nagynak, sajna ahogy elnézem ez lesz az etalon, szerintem nem véletlenül támogatják a játékkészítőket a hardvergyártó cégek
mindegy ezzel is elboldogulok majd azért szerintem, a minimumot ütöm, majd meglátom mennyire lesz elég a ketyerém 
-
Érthető a brutálisan nagy gépigény.
A kidolgozottság az hihetetlen
-
Vázze, ez már igen!
http://www.gametrailers.com/player/25948.html -
Calibos
addikt
Mkor jön a játék?
-
Ha jól tudom "only single player" játék lesz, elég furcsa lenne ebbe betenni mondjuk egy "Death Match" módot vagy ilyesmit. Kooperatív se tudnám elképzelni, mert ugye nincs választható hős, egyedül Geralt játszható (vagy hogy is hívják a mókust).
Nekem speciel nem hiányzik, csak az egyszemélyes része legyen kidolgozott.
-
sumdudum
tag
Hali!
Énis várom ám^^
én sem szoktam befektetni játékokba vagyis hát konkrétan csak a diablo 2 meg a fallout 1-2 van meg, de ezt már télleg pofátlanság lenne nem megvenni 8rugóért teljesen magyarul, nemis tudom mikor került utoljára ennyibe egy új játék. ááhh de messze van..
apropó nemtudjátok lesz benne valami online rész? nemigazán találtam ilyesmiről semmit..
-
Én is hasonlóan vagyok így 28 felé, sajnos(?) már nem nagyon hoz lázba ez a műfaj, inkább a nyugisabb és a fantasy RPG-k érdekelnek. De pl. az Oblivion valahogy nagyon hidegen hagy, meg úgy általában szinte minden ami az elmúlt években látott napvilágot. Utoljára 1-2 online őrülettel próbálkoztam, a WoW volt a rekord a maga 120 órás bent töltött órájával (igaz 1 év alatt), illetve a GuildWars tetszett még a gyönyörű tájai miatt, de valahogy 20-30 óra után nagyon üresnek és monotonnak éreztem. A Witcher-re kaptam fel a fejem, az origo-n olvastam róla először. Nekem valahogy nagyon bejön az előzetesek alapján illetve az hogy magyar lesz benne hang/felirat meg minden, duplán rátesz néhány lapáttal. Az angol megyeget, de azért mégis más hogy egy poénról sem maradsz le.
A fantasy RPG műfaj nem tudom hány embert izgat, mindenesetre tudok egyet ami a világon a legkelendőbb
(igaz, az MMORPG) -
brownus
veterán
a fantasy rpg-k nem olyan népszerűek sztem, meg alig van 1-2 a piacon, mint a látványos (de le a kalappal előttük!, gyönyörű a grafika az airborne meg a crysisnél is) fps-ek, ott a gyilok a lényeg, az adrenalin, itt meg a játék maga, a hangulat, én jobban beletudom magam élni egy ilyen karakterbe, mint egy harcoló gyilkosba
az utolsó amit végig vittem a f.e.a.r. volt, hát ott majd be szartam párszor... elég volt
bár még a far cry-t és a half life2-őt imádtam régen.túl a 30on már nincs kedvem azon izgulni, hogy melyik fa mögül lőnek hátba
nekem már az ilyen "nyugis" körökre osztott játékok kellenek, amikor 1-1 lépés között kimehetek a kétbetűsbe, vagy csinálok pár szendót, stb
mint mondjuk a HoMM. meg ugye fantasy, és azt még mindig imádom.ps, bár ismerem magam, ha lecserélem az alap hardvereket, úgy is kifogom próbálni a crysist

-
A videók alapján nem egy horror, de nem is egy estimese.
Szerintem a sok szép hangulatos táj azért oldja majd a feszültséget.
Továbbra is csodálkozom, hogy majd minden The Witcher fórum teljesen kihalt. Igaz, hogy még nem jelent meg a program, de van egy-két hasonló ellenpélda. Vegyük mindjárt a Crysis vagy hasonlókat. Később jelenik meg, de már mindenki fújja a magáét, egyketten már végig is játszották gondolatban.
Nem műsok véleménye alapján ítélek meg egy programot, de sajnálom hogy ez a game nem kapott nagyobb hírverést. Majd talán ha megjelenik... -
brownus
veterán
hát, nekem most vista van a gépemen, 1 giga rammal és np, igaz nem játszom semmivel(csak zene, film, net, meg office) de nehogymár ne legyen elég neki a memoria. muszáj lesz neki ezen futni

-
elit_hun
őstag
Kint volt a játék Bp game Show-on, akár csak elit_hun
A gamet egy Dell laptopon tolták, ami rá volt kötve a mozivászonra, a VGA egy X1800 volt, a gép többi paramétere számomra ismeretlen...a játékot 1024*768-on tolták, 2/4*AA és 4/8*-os AF-el (sajnos nem emlékszek teljesen, nem arra figyeltem kifejezetten
) medium-high, de inkább mediumon
A graf menet közben kifejezetten szép volt, a harcrendszer szerintem egy kicsit túl le van egyszerüsítve, viszont a fejlődés/skill rendszer remeknek tűnik. A szinkronhangok jók, bár a cartman szerű hang elsőre kissé furának tűnt...A játék kicsit bugos, pl:
menekül egy banya a szörny elől, mi letámadjuk a szörnyet, erre a banya megfordul, és elkezd sétálni, mintha nem is harcolna egy wither&szörny 1m-re...A trailer nagyon jó volt
várjuk a game-t

-
Én nagyon meggondolom hogy mit veszek meg, ritkán ruházok be ilyesmibe.
Ha angol nyelven jelenne meg, akkor se kizárt hogy vennék egy példányt, de így hogy szinkron, felirat és minden szöveg magyar lesz, így már egyértelmű. Ráadásul 7990-ért nem is olyan nagy pénz. Számomra az utóbbi 2 év legjobban várt játéka, még jó hogy csak néhány hete bukkantam rá...
-
sztanesz
tag
Izgatottan várom,pláne hogy magyarul lesz az egész
csak elhalaszották októberre sajna 
-
Ez a játék félelmetesen jó lesz, a hangulat plafonmagasan

Az tetszik, hogy a harc nem agyatlan klikkelgetés lesz, hanem taktikázni kell. Nem beszélve az NPC-k viselkedéséről, napszakok valósághű váltakozásáról, gyönyörű tájakról stb... A profi magyar szinkron is nagyon feldobja.
Egy kis kedvcsináló videógyűjtemény: [link]
Jó lenne, ha nem csak én gondolnám így. Sajnálnám ha ez lenne az utolsó profi magyarosítás, mert nem veszik meg elegen.
[Szerkesztve] -
ChromeX
addikt
már régebben is megnéztem magamnak ezt amikor a gsban írtakróla tesztet de egyre jobban tetszik
nagyon jó a hangulata a képek alapján -
Mozso26
senior tag
Már 21 hsz. Nagyon várom már ezt a jatekot, mert a Gothic3 nagyon tetszett a magyarositással.Remélem ez is valami olyasmi lesz?

-
Végre egy normális, ígéretes alkotás, erre itt ez a 20 hozzászólásos topik!!??
Ennyien is fogják megvásárolni ezt a teljesen magyar, profi színészekkel szinkronizált mesterművet? Szomorú lenne...
-
brownus
veterán
megjelenés 2007. október 26.-án [link]
a játék neve: The Witcher - legyen a topik címe is ez
(végre egy (új) rpg a HoMM5 után és ez még fut a gépemen) -
Ch3wbacca
tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
MIKOR jön már ki srácok? nem tud valaki valamit konkrét dátumokról? Már naon fáj rája a fogam... csak nehogy kopp legyen a vége!
-
DrGonzo22
őstag
Adnék még 1 up-ot, szerintem tényleg elég jó darabról van szó

-
DrGonzo22
őstag
Nemsokára megjelenik, szerintem, elég jó kis játék lesz.
-
Raymond
titán
Az elozo HSZ-ben emlitett interview masodik resze:
Bővebben: link -
Raymond
titán
Interview a keszitokkel:
Szten Márs
nagyúr
Nos igen... szóval akkor miről is van szó?
Egy, a Neverwinter nights motorjára (természetesen maxra turbózva) épülő RPG játék, ami nem MMORPG és nem is Hack & Slash, tehát végre valami értelmes a gagyiáradatban... Csak hát ki kéne jönnie. Mindenesetre aki szereti az RPG-t, annak kötelező darab. -
^Bundi^
őstag
ez így van..de úgy gondoltam aki ide belép a; rákeres b; már ismeri.

de akkor Bővebben: linkLINK[/l] -
Dilikutya
félisten
Aki ide belép, fogalma sem lesz, miről van szó. A nyitó hsz-ben nem sok hasznos infót árultál el azonkívül, hogy most nézegettél egy oldalt, cikket, amit szintén nem osztottál meg velünk.
-
^Bundi^
őstag
ajj..senkit nem érdekel ez a remek gém? :'(
-
I_Am
veterán
Megnéztem a 2 múvít, de nem estem hanyatt tölük, szinte semmit nem mutatnak, amit meg igen arra jogosan hiheti az ember, hogy nem ugy fog kinézni.
-
Dilikutya
félisten
gugliban legelső találat...........
^Bundi^
őstag
jajj..msot néztem 1 video -t..és majd kiköptem a teámat amit szürcsölgettem közben..ez a játék egyszerüen KELL!!!
-
^Bundi^
őstag
Szépjóestét mindenkinek
Most nézegettem az oldalt meg a cikket..és kegyetlen jo gém lesz.
tud vki vmi egyéb infoval szolgálni?
minden jöhet meg kötetlen beszélgetés is.
Szóval ide mindent Ami Witcher.
Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Met: Metallica: M72 World Tour
- További aktív témák...
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Én megmondom őszintén jobban hallgatom az angolokat mint a magyarokat.

mindegy ezzel is elboldogulok majd azért szerintem, a minimumot ütöm, majd meglátom mennyire lesz elég a ketyerém