Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz bringasisti #36065 üzenetére

Próbáltam megérteni, mi történik nálad, nem sikerült. Nemrég beraktál egy képet a BIOS boot-sorrendjéről, azt panaszolva, hogy nem bootol a pendrive, de a képen az első boot eszköz az SSD, értelemszerű, hogy akkor az azon lévő oprendszer fog bootolni. Egyébként szerintem jól írhattad ki a pendrive-ot és boot sorrendet sem kell változtatnod, hanem ahogy a kolléga említette, a funkció billentyűk valamelyikét kell még bootolás előtt lenyomni, F9, F10 van ahol F8. Ez 3 próbálkozás, nézd meg, így mi történik. Amúgy írtad, hogy Ubuntu van a gépeden, az hogyan került rá?

Nyomtatós kérdésedre nem írtam semmit az elején, mert nincs nyomtatóm, de szerintem az a .run kiterjesztésű plugin nincs integrálva a hplip-be, mivel előtte írtad, hogy nem tudod értelmezni a leírtakat, utána írtad, hogy a plugin fenn van a gépeden. No az nem elég sajna.

Telepítsd a Mint-et, főleg azért, mert mindent könnyebben meg tudsz oldani Cinnamonnal, így a .run fájl futtathatóvá tételét is GUI-ban. (grafikus felületen) A Mint-en is ugyanúgy nem fog működni a nyomtatód a plugin nélkül és ugyanúgy működne szerintem az Ubuntun is, ha a plugint felraknád. A hplip ugyanaz és gyakorlatilag tök mindegy, melyik Linuxot próbálod, csak a pluginnál szerepel a support listában a nyomtatód.

Az nem lenne rossz, ha elküldés előtt megnéznéd a hsz-eidet és beleképzelnéd magad a topiklakók helyébe, egy rövid mondatot írsz, mert te ott tapasztalod, mi történik és azt gondolod, ugyanúgy tudni fogja bárki, mi a fene történik nálad? :U

Sajnos a válaszok is olyan rövidek voltak, amiből totál nem értettél semmit, de valamit mégis elkezdtél csinálni. Inkább kérdezz ra, ha valami nem tiszta, jelenleg úgy látom csak ilyen van......

Új hozzászólás Aktív témák