- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Hello, a kérdésem a következő. Tuningnál mi okozhatja azt a problémát, hogy terhelésnél egyszerüen elmegy a hang (minden látszik az eszközkezelőben, semmi nem jelez híbát), és az alaplapi hálozati kártya is megadja magát? Én elsőre a cpu feszültségre gondolnék de ebbe nem vagyok bíztos, ezért várok ötleteket. Különben egy P4 gép 631 3.0GHz processzor van felhúzva 3.5GHz-re, 15x230, 1.315 voltot adtam neki, a hőmérséklet gyári hűtővel 42 fok. A ramok Kingmax 2x1 GB 667 és 1:1 a dram fsb arány cl4-ben, tudom ezek így vissza vannak fogva, de szeretném elöbb a procit húzni és csak aztán a ramot, különben stabilan mennek 5-5-5-15 időzítéssel 710 MHz-en 1.8 voltal. Ezt a gépet csak tuning próbálgatásra használom (inkább ezt tegyem tönkre mint az újat), ezért élesben tesztelem inkább, észre vettem, hogy 4-6 óra Orthos és Prime95 stabil teszt útán ha elindítok egy újabb játékot, crysis, cod5, fullra állítva, egyből kijönnek a híbák. Van úgy, hogy a tesztek stabilnak mutatják a rendszert, de ha 1 óra pihenés útán indítom valamelyik játékot akkor kifagyasztja a gépet vagy fellép a fent jelzett probléma. Ilyenkor kell finomítanom a beállításokon, csak nem tudom mi okozza a hang és hálózati problémát. Az alaplap Asus P5nd2 SLI.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest