Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17256 üzenetére
Üdv!
A 2000-es ramomat 1800-on tudom hajtani, tovább nem /fesz-hez nem nyúltam/.
A procinál is próbáltam módosítani kicsit, még mindig serényen kutatva a min. feszültségeket... Van egy-két számomra érthetetlen reakciója a masinának. Pl.: van, mikor gondol egyet, és nem indul el. Van, amikor egymás után akár 4-5 indítást is gond nélkül vesz, aztán meg nem - stand by. Ilyenkor reset, BIOS, nem állítok semmit(!!), csak mentés és kilépés, aztán indul is... hm...
Egyébként az 1,1V-os VID mellett /és alap CPU Core 1,17-1,21, CPU FSB 1,1/ valójában van valami "olyan", hogy melyiknek legyen nagyobb a feszültsége? A core-nak vagy az fsb-nek? Vagy legyen egyenlő?
Most core 1,2V, fsb 1,23750V, 3600MHz-nél. IBT szerint jó, hőmérséklet max 61 C.Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen monitort vegyek?
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest