Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
válasz B-L-A-C-K #80995 üzenetére
Na most mit csináljak, agyaltam hogy csak a baselre tegyek 5k-t vagy csak tegyem be egy kombiba.
Ennyit azt hittem megér, így utólag mondjuk már azt hiszem lószart seBiztos vagyok benne hogy a finneknél is lesz olyan játéknap a közeljövőben (amikor legalább 5meccs van) amikor a meccsek 80%-a X lesz.
-
stefyY
őstag
Atletico ellen rak ma valaki? Mondjuk egy fincsi döntetlent...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Sztbeni
őstag
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
jpm
senior tag
-
yogibear
addikt
válasz tomrRRR #80981 üzenetére
Sőt, az is benne van, hogy mind V lesz, kb 3000 oddsért papiroson meg Prón, beten 10K odds.
És most ez nem is annyira full kami: Juve szeret szenvedni és kiesni a csoportkörben, Real egy halom szar jelenleg, Liver dettó, Ludo tavaly tolta rendesen, Basel bárhol jó lehet egy X-re, ezáltal egy talált góllal nyerhet is, Malmö sem adja könnyen az irháját sehol... az agyonsztárolt Sóvárt is kibaxta a BL-selejtezőből, mint annak a rendje...
Na jó azért igen kicsi az esélye, hogy 3 ilyen odds jöjjön együtt, de csodák mindig vannak és ez szerencsejáték.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
unravel
őstag
-
giigz
veterán
Komolyra vettem a mai napot, "sziszteman kivul" egy full kami, 200-bol 399k johet
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok, jó reggelt,
Mai BL mehetne ,,nagyobb pénzzel"
Juventus- Malmö H
Liverpool- Ludogorets H
Real Madrid-Basel H10k val 15 ezer jöhet?
Benne van hogy valamelyik csapat leikszel?[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
B-L-A-C-K
titán
Tegnap mondom haveromnak, puttón szépen nyereségetek a számaimmal, kérdezi a számokat, leírom, mondja ma felad egyet egy ezressel...Most küldi a képet...
Szerk: Most nézem B mezőt megváltoztatta 2-ről 4-re, de így lett pont 6+1..
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K BL?
-
zolee5016
őstag
én a 3 A-ra dobok győzelmet...
Ajax,Andi,Arsenal(ATMA lehet a 4)....de fennakadtam a 'pool-ludogorets meccsen...D de akár a V se lenne meglepi számomra.......Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
jpm
senior tag
ma ezek közül fogok variálni.
Ilves - Kärpät 4.10D
JYP - Hämeenlinna 4.05D
Lahti Pelicans - Ässät 3.90D
Lukko - KalPa 4.10DItt lehet el fog gurulni a gyógyszerem
Real Madrid - Basel 18.00V
Real Madrid - Basel 1. félidő eredménye 3.30D
Real Madrid - Basel: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 2.90H -
szab.tam
nagyúr
023 1 Akhisar - Sivasspor --- 3.05 --- 2-2 stat
024 1 Besiktas - Rizespor --- 3.30 --- 1-1 stat
025 1 SönderjyskE - Hobro --- 3.10 --- 1-1 stat
026 1 Liberec - Plzen --- 3.15 --- 1-1 statilyet azért régen láttam.
meg ugye az előbbi 2 kéz dönci.már csak egy van hátra:
012 1 Indianapolis - Philadelphia 1.64 12.00 2.19 H 22:30
d ???
és mennyit adnak egy under akármi d-re...
mert ma ezek szerint meglesz...***
***(#80973) giigz
így van.
de úgy érdemes ezt csinálni, hogy játszod a játékodat, és párhuzamosan ezt is kiszámítod, és összegzed.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
giigz
veterán
válasz szab.tam #80971 üzenetére
Mondtam én olyat, hogy végleges következtetést akarok levonni?
Ez a 8 esemény nem ad reális képet, túl nagy a nyereség, ilyen arányt nem lehet tartani. Viszont ha még 10 napig ugyanilyen szisztéma alapján rakok, akkor ~ 50 meccsből már le lehet vonni egy valamire való következtetést
-
pohár
félisten
hát nem sok híja volt a 2. szelónak
na de ha a BL-es beakad, egy szavam nem leszGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
"Most a következő 5-10 szelóm ilyen lesz"
ennél azért öregebb motoros vagy, hogy ebből végleges következtetést lehessen levonni...én főként az olyanoknak ajánlottam ezt a számítást, akik naponta 2* azon sírnak az 5-7 kötéses szelóiakat mutogatva, hogy elment belűlök 1.
ők valszeg piszok jó érzékkel választják, és találják el, nagy %-ban az eseményeket.
a hibát viszont így jól ki lehet vonni a képletből.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
thx.egész jó arány.
a reális és átlagos + kb. inkább ennek a fele.
tehát a 8 ->12 már igen szép.
de hosszú távon ha már a 8 egységből indulunk ki, akkor minden megtett 8->10, heti szintű átlagban értendően várható.(de ugye ez nem véd meg attól, ha következetesen rossz eseményeket válsztunk ki, és 10-ből 8-at nem találunk el...)
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Jó látni, hogy nem csak én raktam azt a meccset remire...
Miért kötelező hármas kötésbe tenni...? Nekem is 1.53-as odds vitte.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
hajrá Hull
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
A tegnapi után b+ ma is így megy el
Megfogom a Pandurii X-et 3,00-ért, Verona is jön 2,03-ért, ország-világ pakolja az Eibar-t, én megfogom a Deportivo-t 3,65-ért!!!, és az 1,53-as francia szar elviszi
Komolyan az ilyen tud felidegesíteni, ha valami elmegy okés, de az, hogy szép nagy szorzós eseményeket eltalálok, és akkor 1,53-ért elviszi... Pedig annyira csúnya volt a szelón az az 1,53, el is gondolkoztam rajta, hogy kiveszem, de mindenképpen 5k fölött akartam nyerni, akkor pedig 4.445 Ft jött volna, és én hülye belevettem még, csak hogy növeljen egy kicsit a 3 fix meccsemen...
-
gyuromoj
veterán
Verona 620ft->1271ft
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szab.tam
nagyúr
és hogy mezei dánielt idézzem:
hamarossssan....off:
szolg közl:
kedves örvájn!
nem véletlenül zuglóban dolgozol?[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Egy X volt a szelómon, a Pandurii azt szépen meg is fogtam, vaj simán jött, erre más köcsög elvileg tuti meccs elviszi...
Na nem baj, akkor is hamarosan megfogok egy ilyen 200-ból 5-10k-s szelót.
-
szab.tam
nagyúr
aki ismer, az tudja, hogy kihegyezetten és álló farokkal izgulok a vastag szórzós döntetlen kamikra.
(kosár, kézi, vizi.)
és előszeretettel megrakom őket 2-es kötésekben.
ezt hogyan nem szúrtam előre ki?
öregszem....010 Esbjerg - Midtjylland 1.89 7.90 2.02 H 18:45
011 Nyköbing F. - Randers 4.60 11.00 1.19
(dán női kézi, semmi kötelező kötés...)21:21 lett mindkét meccs.
csak úgy szőr-, vagy epiláció mentén...a világ kamuja!
(még jó, hogy nincs bekötve a fifa antiszőrméző riasztórendszerébe...)***
de tényelg: ezt hogyan aludtam át?
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
szab.tam
nagyúr
nagyon szép gondolat.
1-4-6 62*, ha jól látom. (nettó 6*)
ma én is dönciztem belőlük, de csak 3 és 7
igazán szép.****
(#80923) janos1988
"Mai duplás 3/4-es."
nem értem.
3/4 ok, de mitől "duplás"?****
(#80957) giigz
ja, hogy azért hívja duplásnak.
de mindig 3/4-ben adja fel a "reménytelen nyóccázé' "-t, ezért nem értettem, ez mitől más...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Öröm és boldogság hogy csak a troy kéne már és 1-0 nem oda
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
yogibear
addikt
Itt a havi X-es hétfő, jönnek rendesen.
osztrák2, cseh1, dán1, egy orosz a kettőből, mindkét török1... eddig...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
nagyúr
stokhóm rúghatna 1 gólt.
Kezdek megijedni magamtól[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
yogibear
addikt
Budapest ‒ Bűncselekményt követhetett el Cs. János (28) a fővárosi bíróságon? Mint azt a Blikk szombati számában megírta, a fogadási botrány több szálában is vádlott – egyikben már 450 ezer forintra büntetett – focibíró pénteken az ügy tárgyalása alatt, a vádlottak padján látogatott sportfogadási oldalt.
Ennél is meglepőbb, hogy Cs. olyan portált keresett fel, felváltva a táblagépe és a mobiltelefonja segítségével, amely Magyarországról elvileg nem is lehetne elérhető. Az oldalt, több más szerencsejátékkal foglalkozó céggel együtt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) blokkolta, mivel illegális tevékenységet folytatott. Cs. elvileg be sem léphetett volna, neki mégis sikerült.
...
„A cégek e-mailben értesítették klienseiket, akik egy alternatív domain-névvel kapcsolódhatnak az oldalhoz. Gond nélkül csatlakoznak is – mesélte névtelenségét kérő informátorunk. – Az oldalak rendszergazdái mindent megtesznek, hogy megtartsák ügyfeleiket. Így az is megoldható, hogy külföldi címről jelentkeznek be azok, akik játszani szeretnének."
Nagy kérdés, vajon bűnt követ-e el az, aki a blokkolás ellenére használja az oldalakat. Elképzelhető, Cs. János ártatlan az ügyben, ő csak él a rendszer adta lehetőségekkel. A Vasárnapi Blikk jogi szakértője szerint elég nehéz megítélni a helyzetet.
„Érdemes alaposan tanulmányozni a paragrafusokat, de egyáltalán nem kizárt, hogy számítógépes csalás bűntette miatt akár szabadságvesztéssel is sújtható, aki a tiltás ellenére látogatja a blokkolt oldalakat" – mondta dr. Kamarás Péter (61) ügyvéd.
Az ügyben kerestük a NAV szóvivőit is, ők hétfőre ígértek tájékoztatást.Ja és a Redkings meg a Betsson után megy a blokk a partypoker.com-ra meg jó pár pokerstar domainre is:
[link], ami azért érdekes... tán lesz póker is a Tipszmikszprón, vagy a vajna indít onlány póker oldalt is?[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #80938 üzenetére
Be is fejeztem a mai napra. Le is utaltam inkább mielőtt elbaszom a tegnapit
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
unravel
őstag
ezekkel a divattippekkel indulok csatába.
¯\_(ツ)_/¯
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #80936 üzenetére
kezdésnek egy 1.fi. AH 0.0 AIK&Östersunds 3k
jpm:szuper
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zolee5016
őstag
mai mixem
ósztria..
FAC -AL nem volt x a hétvégén náluk...tehát D
Csigazabáló 2
Troyes -Ószer nem volt vendég tehát V
Svéd Álsvédscán
Norrkopp-Brómmapjor..q..a régen nyert a Bróm..tehát V
Svéd Super
Landskrona-Östersund
Nemvárt hazai menekülés .... tehát H
Spanyol Primera
Eibar-DepLaCo
mostmár hoznia kéne valamit a lakorunnyának...V
1220x300ftHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Deck
titán
Esti Verona - Palermo meccsre fogad valaki?
PS5
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok tippmixesek, nekem ma ez megy, ha beérek a lottózóba:
Hull City-West Ham D
Eibar -Deportivo La Coruna D
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
jpm
senior tag
most már rámegyek az orosz x-ekre:
5/3 alaptét
Metallurg Novokuznyeck - Avangard Omszk 4.20
Szibir Novoszibirszk - Barisz Asztana 3.80
Traktor Cseljabinszk - SZKA Szentpétervár 4.10
Jugra Hanti-Manszijszk - Jokerit 3.90
Lokomotív Jaroszlavl - Barsz Kazany 3.80#80915) jenei1994 jó kis teló.
#80916) B-L-A-C-K azt már megette a penész
(#80919) Ace owner akkor a bukott szelvényeket ne számítsd[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Nincs szerencsém. A Milan élőzés szétsz*patott. Az utána lévő Bokadzsuniorsz meg félbemaradt. Pedig azzal szakítottam volna.
Szabin vagyok. Van sör. Adjatok tippeket.¯\_(ツ)_/¯
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már ilyen nemes dolgot hozunk majd össze, akkor Pohár kollégának végre megvan a cipőjének a helye...
[ Szerkesztve ]
-
jpm
senior tag
válasz pcgamer01 #80912 üzenetére
M2N. Pont ez a lényeg hogy nem adom el pár ezer forintért. Vki biztos sokkal jobban örül majd neki eszközként, mint én annak a néhány ezresnek amit kapnék ezekért (még lehet hogy veszek egy új házat táppal + 1 vinyó +egy kis ram és szinte mindent visz). Plusz azért nekem is jó érzés ha segíthetek.
[ Szerkesztve ]
-
-
jpm
senior tag
Fiúk/lányok!
Itthon pakolgattam a dolgaimat és van néhány hibátlan de "régi" (3-4éves) cuccom. mobil, tablet, számítógép alkatrészekből majdnem még egy gépet is összetudnék dobni.
Esetleg ha nektek is lenne ilyen cuccaitok, mit szólnátok ha karácsonyra összeszednénk őket és felajánlanánk valahova. Azon nem gondolkodtam hogy hova, de az már gondolom a legkevesebb lenne.
Vélemény?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest