Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
föccer #20093 üzenetére
Az, ezért is a maximális meghatározott tétem 50 ezer mióta játszok, és ekkora téttel is nagyon ritkán rakok, szóval 800 ezreket sose fogok felrakni mert ha elmegy tényleg összetörnék idegileg...
jpm: Én ha beutalok és elhatározom egy bizonyos összegnél hogy kiszedem vissza nem szokásom utalgatni, ha meg neten úgy döntöttem biztos pihenő én is tiltom magam...
Zimmi91: Ú ez a tiéd?
Hát ez tényleg idegesítő nagyon, inkább ment volna el kettő, de így ismerős érzés...
-
Zimmi91
addikt
Úristen, kiégtem!
Nem az enyém!
-
GabN73
addikt
Szeretném megköszönni a 2 francia csapatnak, a többi 10 jött....
-
B-L-A-C-K
titán
Én már tegnap ezt írtam itt neki: "A mai nyereményhez meg grat, bár ha leutaltad akkor gratulálnék inkább mert ahogy ismerlek az még csúnyán forgatva lesz...
"
Ez a baj a netes fogadásnál ha nem utalsz ki egy kitűzött összeget hamar visszabukhatod az egészet, nekem is sokszor volt már így, ezért se játszok ott csak ritkán mert agyban ott nagyon nem tudom kordába tartani magam...
-
rwin5
őstag
-
Regirck
senior tag
Kvitovával mi a helyzet?
-
gery2123
őstag
Oh hogy kell nekem megrakni az Udinese. :-( én hülye.
-
rwin5
őstag
Sevilla tuti behúzza 0-1 nél 1,72-ért csíptem el
Két meccset raktam ma 2x15K-val az egyik az Udinese volt 0-1ről, a másik pedig ez .. ][persze vendégre]
-
pohár
félisten
1-2-es Liberec vezetésnél ázsiai -0,5 az Udira ment... de minek
-
Nxn908xxx
őstag
Bunda time.
-
Bati0501
őstag
válasz
B-L-A-C-K #20080 üzenetére
Óó dehogynem lett volna elég.
Csak én arra gondoltam,h ha már ekkora összeg a tét,akkor a várható végeredmény legyen mondjuk tisztán a duplája a feltett összegnek.Persze csak most gondolom így/nagy a szám,ha fel kellene tenni ennyi pénzt nekem,akkor vmi 1.12-re vagy hasonlóan nagyra tenném.
És az menne el.
-
giigz
veterán
Skenderbeu dnb 7,00 500-zal ment.
Szerk: Az X-re 3,40-ért egy 1000-es.
-
gery2123
őstag
Az Udinese mit csinál? Még az a szerencse hogy még van ideje fordítani.
-
stefyY
őstag
Udinese mit művel?
-
pohár
félisten
Spurs -1, St. Liege, Salzburg pipa, maradt hátra a Trabzon - Swansea - Udinese - Fio 2v3 gól
-
rwin5
őstag
St. Etienne meccsen mi megy, egy overt se mertem rakni, erre 5 percenként jött volna kb
-
GabN73
addikt
Tudtam én, hogy ki kéne hagyni a büdös franciákat, most már még jobban nem szeretem őket.
A Nice gól se érik
-
pc_seft
tag
St.Etienne mi a t@k@met csinál
-
ííííííííííííííííí dejó hogy ma nem rakok EL-re semmit, erre eddig 1 kivételével mindenhol jött a papírforma
-
sz_abika
addikt
Swansea -0.5 1.fi
Grasshoppers 0,+0,5 1.fi
Monfils~6000 ITL-t megért
-
Chereiose
addikt
Köszönöm a részletes választ!
Hát akkor szerinted érdemesebb lenne tenni a barca, dortmund, city, porto meccseket 10-20K-val? Mert igen, ebben a szelvényben nagy kockázat a milan is....Mixen nem tudom mit tegyek, de neten ezt a 4 meccset lehet érdemes megtenni+ még mellé valami tutinak tűnőt. Szerinted? -
umek7
őstag
válasz
Chereiose #20060 üzenetére
Nem mintha nagy kockázat lenne szorzók alapján bármelyik tippben is, de tényleg csak a nagyon nagy favoritokat lehet kiválasztani hétvégéről, mert a többi meccsről ilyenkor még nem sok érdemi infó van..
Alapjában véve én többnyire csak kritizálom az ilyen szelvényeket, mert általában beüt a krach, én pedig 10-ből 9-szer manapság kerülöm a kis szorzós dolgokat, kivéve ha nagyon érzek valamit (nyitófordulós kombi), de egyébként meg nem szokásom.A Barca, Dortmund, City, Porto full papír, általában nagyon szenvedősen jönnek le, de nagyon nincs mit rajtuk magyarázni. Az Aston Villa gólja érthető tipp, de láttam őket az Arsenal és Chelsea ellen is, az előre játékuk arra szűkül, hogy "Benteke szerez-e gólt?". Mindenki jó teljesítményt vár tőlük az első két meccs után, tökre nem lepne meg ha most jönne egy gyengébb 90 perc. Röviden, maximum akkor tennék arra pénzt hogy gólt szereznek, ha legalább egy 1.70-1.80-as szorzót kínálnak.
Milan meg olasz foci, újonc ellen, hétközi meccsel a lábban, hát a fene tudja, én nem erőltetném, van bőven mire fogadni... -
Bati0501
őstag
Még mindig jobb,h felfelé téved,mint lefelé...
-
SUPREME7
őstag
válasz
B-L-A-C-K #19891 üzenetére
Ehhez mocskos mázlira van szükség. Tegnap buktam vagy 4K-t (tudom, ezek mellett nevetséges tét) ilyen fogadásokon, leginkább foci, lesz-e ikszedik gól, ki rúgja az első gólt stb és 10-ből 8-at buktam mert utolsó percekben rugdosták a gólokat, vagy az esélytelen csapat talált elsőként. Úgyhogy inkább befejeztem az élő fogadást, nem nekem való.
-
stefyY
őstag
Mai tuti:
Kukesi-Trabzon X
( 4.50x )
-
Bati0501
őstag
válasz
pc_seft #20031 üzenetére
Én most fejeztem be ezt pár perce,ez is jó film volt:[link]
Én nem ájultam el tőle,de most jobb volt,mint vmi amcsi hiperszuper fasza gyerek vagyok,aki mindenkinél jobb és mindig én győzők film...ebben az tetszett,h ez tényleg megtörtént...(h most minden pont így volt-e,az persze nem biztos,de nem az a lényeg) -
pc_seft
tag
Hát srácok életem legjobb filmjei közé tartozik
[link]
-
bizke
csendes tag
Mai szelvény aprópénzért: tippmix
-
sz_abika
addikt
Grasshoppers DNB és a Feyenoord 1 góllal kap ki, eleddig a kombim, de még nézek valamit mellé 3/4be.
-
L_YKing
addikt
Na raktam mixet ki kivancsi ra?
elso mixem mar reg ota.
Mindjart lovok kepeket. -
b4sxe
aktív tag
Esbjerg - St-Etienne 4.30 3.35 1.73 HAZAI VAGY X !
-
b4sxe
aktív tag
Hűha, szép kínálat van ma, rakok 3 darab 11-12 meccses szelót
Hátha
-
pc_seft
tag
válasz
B-L-A-C-K #20016 üzenetére
Ha bediktálóm akkor sem ezt írja a szelvényre!
Ezt onnan tudom én leginkább úgy szoktam mert ismerősöm a lottózóban a srác
Azért szoktam bediktálni mert akkor azonnal írja a várható nyereményt,és tudunk rajta finomítani.
Tehát én sem értem mi az a gépi játék felirat azon a szelon -
-
sz_abika
addikt
Remélem ilyen sikerekben teli lesz a US open - igaz tétekkel vissza kell fognom magamat, mert a T500rs kicsit leégetett ^^
Ahogy korábban is írtam ez az overesdi kifizetődő lehet és itt az Openennagyon sok jó képességű, de salakos ember játszik, olyannal akik kihasználják a kemény borítás adottságait -> szoros meccsek, lehet huszárkodni az ilyen páorsításoknál a +4,5 játék hendikkel is.
-
pc_seft
tag
Holnapi kami,érzésre alapozva
Tottenham 0-2
Betis 1-2
St.Etienne 0-1
Salzburg 3-0
VfV.Stuttgart 1-3
Sevilla 2-0Tét:1k...
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff ez jó fogás volt...
-
rwin5
őstag
válasz
sz_abika #20004 üzenetére
Jah nincs, hát az nem hiszem, hogy nyer már innen amúgy
Az overre raktam 3K-t, meg az első szettet megvárom, hogy megnézzem adogatásukat és akkor lesz szemem hozzá.
Monfils semmire hozza, remélem hozza az adogatását Robredo, hogy kicsit magasabb oddsot adjon az első szettre, és rádobok 15K-t
-
B-L-A-C-K
titán
Kurva ideges vagyok buktam 4 milliót facebook pókeren, pedig ma 10 ezerből csináltam...
sz_abika: Szép munka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest