- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Notebook hibák
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
felixo
őstag
Sziasztok !
Ti kaptatok mostanában bet365-ön valamilyen bónuszt ?
Én már nagyon régen.Ki melyik online fogadóirodára esküszik ? Melyik a legjobb szerintetek ?
(Nekem tetszik a bet365, de rohadtul idegesítő, hogy nincs benne kereső. Elég nagy szégyen ez szerintem.)
Válaszokat előre is köszönöm.
-
meta91
csendes tag
ez a Valencia harmatgyenge
-
meta91
csendes tag
PenaldOUT!
-
törölt tag
Remélem tette valaki a Lyont! 15x volt kezdés előtt azt hiszem
-
zsolti72837
addikt
válasz
gumikacsaa92 #172090 üzenetére
Oh értem. Csak vicc volt amúgy.
Előttem már válaszoltak igaz.
Jobb ha megkeresel ezzel kapcsolatban egy olyan személyt aki ért hozzá. -
válasz
gumikacsaa92 #172090 üzenetére
Szerintem keress meg egy adószakértőt, mert kell adózni, ráadásul nem is adóbevallási időszakban, hanem egyből, ahogy felveszed a nyereményt. Kell belőle nyereményadó, meg szja, meg még tb is, kb. felét lenyúlják...
-
gumikacsaa92
tag
válasz
zsolti72837 #172089 üzenetére
Neem😀 csak tisztába szeretnék lenni a dolgokkal. Őszinte leszek. Hétfőn 29et kedden 16ot ma 30at nyertem. Eszembe se volt hogy kell adózni, mert nem jártam utána. De akkor ez hogy is van?
-
zsolti72837
addikt
válasz
gumikacsaa92 #172088 üzenetére
Olyan sokat nyertél?
-
gumikacsaa92
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy nyertem pár nagyobb összeget unibeten sportfogadással. Ezt a nyereményt nekem be kellene vallanom? Más embertől úgy hallottam 600e Ft-ig nem adóköteles az egyéb forrásokból szerzett jövedelem. Olvasok a neten mindenfélét, de most pontosan, hogyan is van? Kicsit fosok, nem sok kedvem lenne büntetést fizetni.
-
törölt tag
válasz
zsolti72837 #172086 üzenetére
Szerintem ha terveznék is itt nem árulhatnák el előre. Észre fogjuk venni, ha lesz. A DNB lehetőség is így volt. Még az kéne tenisz sérülés feladáskor ne vesztes legyen, hanem törölve.
-
SzZrt.
újonc
válasz
zsolti72837 #172075 üzenetére
Kedves zsolti72837!
Amennyiben a kérdés az ún. Cash out funkcióra vonatkozik, - ahol a megfogadott esemény lezárulása előtt kérheti a játékos a nyereménye kifizetését - tájékoztatunk, hogy ez az oldalunkon nem elérhető.
További sikeres játékot kívánunk!
Üdv,
Szerencsejáték Zrt. csapata -
-
mucho22
csendes újonc
Sziasztok!
Látom a bwin itthon már nem működik.
Volt egy fogadásom, amit utólag megnéztem és nyertes lett. Akkor most ez a pénz elveszett? Az accounttal együtt nem vitték át a megtett fogadásokat is az új oldalra?
Szerencsére csak pár száz forintról van szó, de akkor is... -
zsolti72837
addikt
válasz
Soulfly842 #172076 üzenetére
Én emlékszem, hogy 1-2 éve volt valami ilyesmi. Aztán átmentem ,,papíros" verzióra. Felmentem most megint, mert nincs időm mindig papíron megcsinálni és már nem találom.
-
razorka777
veterán
válasz
Soulfly842 #172076 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy élőzésnél, ha nyersz, 10-15 perc mire jóváírják.🤔🤔
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #172074 üzenetére
A lehúzási szintje szintén nevetséges, bármivel összevetve, az Overek, Underek-ről nem is beszélve... ha meg pl. 1 gólnál egy over 1,5-t akar rakni az ember nagy részt nem hozza csak az over 2,5-t azt is nevetséges szorzóval.
(#172075) zsolti72837
Tippmixpro-n nem emlékszek ilyenre... Bwinen, Bet365-n és egyéb külföldi oldalakon volt ilyen.
-
zsolti72837
addikt
Ha több meccsre fogadok tippmixpron akkor abból fel lehetett venni. Ez most is van?
-
Soulfly842
addikt
Szánalmas és nevetséges a tippmixpro online élő fogadása... ha be akar az ember rakni 3-4 meccset az élőből fél órát felette görcsölve is lehetetlen... Hogy várják el így, hogy a királyi kínlattal kínlódjon a pórnép, ha versenyképtelen a működésük?
Az csak egy dolog, hogy rohadt sok percig felfüggesztett egy esemény, mivel képtelenek automatizáltan kezelni az oddsokat, de ha el akarod küldeni a tippet, akkor azt is képtelen írni, hogy melyik miatt 'változott meg', vagy mi éppen a felfüggesztett... aha 'megnézem' a semmit...
-
törölt tag
Real Madrid elcseszi a győzelmet
-
sz_abika
addikt
https://www.eredmenyek.com/?r=1
WW7mKSf
Tok utolsó, 0 pontos csapat. 1perc alatt 2 gol majd sipszo. Itt valaki nagyon sokat keresett
eljen az ir liga!
-
törölt tag
Az Atletico és az Inter se tudott otthon nyerni, utóbbi lehetett tízszeres odds. A Barca is hátrányban. PSV BL meccs, eddig se nyertek Hágában. A megbízható papírformát ma is kisebb ligákban kell keresni, a Kawasaki és a Wehen probléma nélkül több góllal hozták a kötelezőt.
-
Norbeez81
csendes tag
Sziasztok, új vagyok a sportfogadás köreiben, saját stratégiával szeretnék fogadni sok focimeccsre, és az a kérdésem hogy a Tippmix helyett (mivel ott úgy látom rohadt alacsonyak az oddsok), melyik irodába nyissak fiókot?
úgy látom bet365 nem elérhető: ezek szerint ha valahogy mégis betöltöm az oldalt és ott fogadok, akkor nem utaltathatom ki a magyar bankszámlámra ha nyerek? mert akkor illegális, nem tudom leadózni?
pinnacle jónak tűnik, de honnan tudjam hogy 1 hónap múlva nem tiltják ki magyarországról?
ti amúgy leadóztatjátok a nyeremény/haszon kifizetéseiteket, vagy le****játok? -
-
törölt tag
válasz
pilóta #172057 üzenetére
Átláthatósághoz: zavaró amikor kiválasztasz több meccset pl. ötöt és nem legfelül vagy legalul van az ötös kötés rubrika, hanem valahol középen a kombik között. Zavaró amikor a szelvény többes kötés füléről átugrik egyes kötés fülre csak mert kivettem a pipákat és másik kombit akarnék megfogadni a kiválasztott meccsekből. Azt hiszik kivettem a pipákat akkor már egyes kötést akarok tenni? Nem, ha azt akarok majd én rákattintok az egyes kötés fülre. Csak egy másik kombit akarok azért vettem ki a pipákat.
-
SzZrt.
újonc
válasz
pilóta #172057 üzenetére
Kedves pilóta!
Észrevételedet köszönjük! Már terveink között szerepel az oldal optimalizálása. Kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani az áttekinthetőségre, a minél egyszerűbb fogadásra. Az oldal kialakításáig, bevezetéséig türelmedet kérjük!
Üdv, Szerencsejáték Zrt. csapata
-
válasz
SzZrt. #172056 üzenetére
Ha már itt a SzZrt
Valahogy meg lehetne oldani, hogy az élő fogadásnál lehessen látni, hogy melyik névhez melyik sportág tartozik? Mobil verziónál működik ez, de az asztalin ömlesztve vannak a nevek. Hétköznap délőtt még éppen áttekinthető, de délután vagy hétvégén, amikor sok név van a listán, teljesen gáz. Jó lenne, ha ugyanúgy meg lenne oldva, mint a mobil verziónál (meg kb. az összes konkurens oldalon...).
-
djculture
félisten
Az a hír járja, hogy a "SpílerTV addig ügyeskedett a jogokkal, mígnem kénytelen lett a spanyol meccseket átpakolgatni az egyesre az egyelőre még szinte sehol nem elérhető kettesről. Így történhetett, hogy a szombat délutáni @Newcastle - @Arsenal meccs a SuperTV2-re költözik."
-
törölt tag
Szerintem most tegye a Liverpoolt a Tottenham ellen aki akarja, friss hír a hazaiaknál sérülés miatt hiányozni fog a kapus és egy középpályás is.
-
törölt tag
Sziasztok!
Tippmixprónál van valami korlát kifizetés terén ? Megvan szava ,hogy egy hónapba mennyiszer lehet kiutalni pénzt ?
-
sz_abika
addikt
Na én csilliomodik próbálkozásra bejutottam a bwin adatokkal, majd belépve kér egy jelszóváltoztatást, amit nem hagy jóvá mert rossz a születésnapom, majd captcha hivatkozva nem enged tovább, amit be se tölt. Jó az oldal eddig
-
sz_abika
addikt
Mikor meszelték el itthon végleg a Bwint? Mostmár semmit nem enged csinálni...2-3 éve már nem lehetett regisztrálni de aki fent volt korábban, őket hagyták
Verhetetlen F1 kínálata van, most meg valami sportingbullra irányítanak át, ahol lófax sincs
Közben látom más is most vette csak észre...nagy kár.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
Soulfly842 #172043 üzenetére
Nincs mit
Akinek volt számlája a sportingbet/bwin oldalon elvileg csak azok kapják meg, és nem kell regisztrálni. Felhasználónév/jelszó megmarad a régi.. igaz figyelni kell a kis-nagy betűkre mert arra érzékeny. -
Dan-szan
senior tag
Most néztem rá a Bwin /SBull cserére,és nem igazán győzött meg. Eltűnt a ( Bwin-ről is) szöglet, sárga-piros lapokra fogadási lehetőség is,így marad egyelőre a Bet365 ott még elérhető ezen fogadástípusok.
Sajnálom a Bwin-t egyébként,kár érte. -
egykerdezo
csendes tag
válasz
razorka777 #172039 üzenetére
Bet365 re k&h s kártyáról pedig nem lehet fizetni.
-
törölt tag
válasz
egykerdezo #172034 üzenetére
Unibet
-
razorka777
veterán
válasz
egykerdezo #172034 üzenetére
Betclic is egész jó.
-
egykerdezo
csendes tag
Akkor most hol nyissak számlát?
-
razorka777
veterán
válasz
egykerdezo #172027 üzenetére
Otp-s kártyával sem lehet.
-
gery2123
őstag
válasz
Soulfly842 #172028 üzenetére
Ugyanezt akartam én is írni.... Vajon megéri maradni az új oldalon? Ahogy látom szinte ugyanaz mint a bwin de azért na... Így egy kicsit felős a játék ezek után nekem, mégha nem is nagy pénz van fent...
-
egykerdezo
csendes tag
Mi oka lehet hogy nem tudok unibetre befizetni k&h s vizával?Eddig lehetett.
-
törölt tag
Női Lokomotív Moszkva megált 5 gólnál
-
gabor85
őstag
válasz
egykerdezo #172015 üzenetére
nem kevés ilyen statot végiszámoltam, és minimális a haszon, felteszel minden tippet ugyanazzal a téttel és pár % jó ha van.
-
törölt tag
Háttér infókat honnan szerezhetnék arra vonatkozóan, hogy a válogatottak mennyi eséllyel hozhatják el az elit klub csapatokban játszó játékosaikat?
Például jó lenne tudni, hogy az esti Portugal - Olasz meccsen hogyan alakulnak a kezdők?
Ronaldo fog játszani?A holnapi Görög-Magyarról mit gondoltok?
-
egykerdezo
csendes tag
válasz
drtimot #172014 üzenetére
Nyilván profit orientált ahogy minden más is.De tudunk róluk tapasztalatból nyilatkozni?Ez külföldön is megy.Elemzők,hozzáèrtők kínálnak ilyesfajta befektetèst.Vèlemènyem szerint jobban lehet így járni mintha csak hasraütès szerűen mixeznènek az emberek,lásd a számos pèldát...
-
drtimot
aktív tag
válasz
egykerdezo #172013 üzenetére
A stabil sportfogadás bevétel legjobb módja az, ha sikerül valami balféknek eladni a tippjeidet.
Ennél csak egy jobb van, a sportfogadóiroda-nyitás, csak az ugye tőkenehéz.
-
brandee
csendes tag
Kerestem de nem találtam erről semmit a fórumban. Az itt folyó dolgokról tud valaki valamit? Volt ahol írták, hogy jó, volt ahol lehúzták a tippeket. Érdemes bárhol fizetni tippekért?
-
válasz
#86564352 #172006 üzenetére
Annyi a titka, hogy ki kell várni, hogy hátha az első 10-15 percben nincs pont, akkor nagyon lemegy a várható pontszám. A meccs elején még 40-re tette a tippmixpro is, de az első cél csak a 14. percben volt, addig meg folyamatosan csökkentették. Az első félidő végére meg már 19 pont volt nekik, sima ügy volt.
Ha az elején gyorsan szereznek pontot, akkor arra nem szabad fogadni...
-
törölt tag
válasz
pilóta #172001 üzenetére
A BL meccseket várja, majd megkérdezem mi sikerült azokból. Papíroson játszott régebben újságból az elején a kiemelt meccsekből, szóltam az online kínálat lehet csapda ha minden szarra tesz. Bagoly mondja verébnek, hiszen gyakran én is teszek minden szarra
én régen láttam újságot egyáltalán benne vannak ezek az angol nemzeti liga meccsek és japán másodosztály, kupameccsek?
A mai kínálatot látva én nem tennék semmit. Ha nagyon muszáj az az egy angol liga meccs ér egy próbát: a 20. és 21. helyezett játszik egymással, a hazai újonc akkor a vendég Aldershot 3-as szorzóval vagy kétesélyben vállalható tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest