Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Itt már lehet érdemes lenne visszafogni, sokszor van olyan hogy ~5 - 0nál vendégek is bekotornak egyet véletlenül, persze ennek nagyon kicsi az esélye ahogy a meccset nézem, de én 400 ezret csak nem hagynék már a véletlenre.
Visszafogás:
Vendég csapat gólszám, több mint 0.5, 4x odds 100 ezerrel.
-
szab.tam
nagyúr
érdekes.
az én játékomba beletuszkolva ezek úgy néznének ki, hogy 2-esével megraknám őket 10 vagy 20k-val.
de mivel itt magasabb szorzók vannak, így valszeg csak 10-zel.
este majd kiszámoljuk, hogyan végeztem volna.nálam megvan a 2 gyanús esemény, de ezzel előre nem bunkózok.
privátban elküldöm valakinek, aki majd utólag igazol, hogy tévedtem-e.***
***azt azért még hozzáteszem, hogy ezek tipikusan olyan események, amiket már inkább elkerülök.
de azért kíváncsi vagyok, hogy milyen eredménynle zárnék, mennyi lenne, (maradna) a 40k-ból...
-
zolynet
veterán
Olasz B-vel próbálkoztam, de én sem tettem, valszeg azért mert tudtam hogy elmegy.
Csak azért írtam mert megfogyatkoztak a tippek, én is kicsit kiégtem és jó lenne egy-két ötlet.
Azt meg jól nem is néztem hogy mikor raktad, szkúzi!Jelenleg ezzel szemezek:
100 Creteil - Orleans D 2.90
illetve még ezt
094 Le Havre - Nancy D 2.85 ... bár itt a Le Havre hazai jó formájára is lehetne építeni -
szab.tam
nagyúr
csak ezzel az a problémám, hogy nincsenek mellette a bukott szelók.
mert ha feladsz 50 szelót, abból könnyű mutogatni 12 nyerőt.szerintem a mutatvány, ami hihető is az, ha feladsz pl. 7 duplásat, és abból 4 jön, 3 megy.
de ezzel, hogy valaki bevirtol egy kupac nyerő szelót, de nem tudjuk, hány milkóból, számomra nem mond semmit...
pár hónapja láthattunk egy ht/ft-sből egy 2-es kötést.
valami sokezer euro-s nyereménnyel.de azt nem tudhatjuk arról sem, hogy pl. nem egy 2/50-es kombiból jött-e ki...
***casillas miért nem emelte fel a kezét?
-
Hidd el hogy ha kombiba teszed akkor mindig egyel több fog elmenni mint amennyinek szabad.
Én már próbáltam
És tudom mit érzel, mert téged sem az zavar hogy 500 vagy 1000 forintot buksz el, bár ez is pénz ugye, sőt nem is azzal van a baj hogy már megrakáskor a zsebedben érzed a pénzt, inkább az, hogy mindig egyen úszik el.
Legalább akkor már kettőn menne és mindjárt nem idegesíti úgy az embert. -
-
szab.tam
nagyúr
tegnap kifejtettem, hogy a mai sakk miért lesz döntetlen, és a holnapi 1 pontos.
amikor hosszan elemzek, csak nehogy valaki megtegye, mert még szerintem sosem jött.csak ha elvétve, sutyiban beírok 3 esemény nyertes csapatát.
azok néha betalálnak...****
(#88840) Tomi0703
pont tegnap írtam, hogy a nagy hendistáknak csodanapjuk volt tegnap.
az összes nagycsapat 2+-szal győzött.
kizárt, hogy a bl-ben ugyanez lenne.
kérdés, hogy melyik, vagy melyik 2 fog 1-gyel győzni, vagy leremizni.
(de ugye feljebb 2-vel leírtam azt is, hogy mennyit érnek az elemző gondolataim...) -
szab.tam
nagyúr
ez nem jött.
de az a másik dupla nagyon szép volt.
azt díjazom!
pont ilyen lehetetlennek tűnő baromságokra szoktam utazni.
sosem jön, majd csak 1x, de akkor nagyon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest