Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most mi a helyzet az online fogadással?
Unibettel, bet365-el nem lesznek gondok? Befizethetek? -
törölt tag
Liverpool fog kibaszni velem.
-
dnl91
tag
Úgy néz ki mindjárt elkezdik a második félidőt. Sorry a dupláért.
-
dnl91
tag
Ezt nem hiszem el...
-
csib41
aktív tag
Remélem árvíz van a stadion övezetében, ha már "időjárás miatt félbeszakítva".
-
dnl91
tag
City aláz rendesen.
-
csib41
aktív tag
25 perc, 0:3 Milan - Manchester City
szerk.: 0-4 (kár, hogy csak 1k ment rájuk)
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
most nézem a mai, (déli), japó eredményeket.
3 dönci is van.valamikor a hét elején is volt egy ilyen.
azelőtt döntelennnek híre sem volt.
a statisztikákból az derült ki, hogy inkább megpsztultak a császárért, nehogy szégyenletes 1:1 legyen.
de ezek fenntrtással, ferde szemmel ugyan, de túl sokat nézték a vb-t, és valszeg az agyukra ment....***
(#76051) B-L-A-C-K
ránézésre ultradioxinos az ananászkonzerv, amiből készült a feltét ezen része...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Már az EU-nál az online szerencsejáték végrehajtási rendelete
Ezt is megértük! A Nemzetgazdasági Minisztérium benyújtotta az online szerencsejáték vhr-jét az Európai Bizottsághoz, így az ilyenkor szokásos háromhavi várakozás után elvileg elhárul a külföldi irodák liszenszkérelme elől az akadály.
...
A szervezőnek kéthetente kell adatszolgáltatást teljesítenie, mely során többek közt jelentenie kell a játékosi egyenlegek kumulált összegét, a játékosi befizetések összegét, a játékosok által megrakott tétek összegét, a kifizetett nyeremények összegét, a regisztrált játékosok számát és a tiszta játékbevétel összegét.
Távoli hozzáférés keretében az állami adóhatóság részére hozzáférést kell biztosítani többek közt a játékosi azonosító adatokhoz, a játékosok egyenlegének kimutatásához, és a fogadási események/leosztások/játékesemények naplójához.Milan admin Forum Addicted Július 25, 2014:
Az a helyzet, hogy az Európai Tanácsnak elküldött VHR szerint az engedélyt kiváltó irodáknak két hetente kell jelentést leadnia, illetve a játékos adataihoz is hozzáférést kell biztosítson a NAV számára.
Konkrétan ebből én azt a következtetést vonom le, hogy ha engedéllyel rendelkező külföldi fogadóirodánál fogadsz, akkor a nyereményed adómentes (MÉG!). Majd ha úgy gondolják, akkor visszamenőleg igénylik az adót, s akkor már hiába rejted, hisz náluk a lista.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
rwin5
őstag
lol, F1 árak [kép]
-
rwin5
őstag
Én csak teniszek után kutatok a kínálatban mást már kb sosem nézek meg, am ha fórumon olvasom elgondolkodok, bár csak apró szösszenetek erejéig olvastam itt a fórumon a bet365-ről de oda se töltenék már fel milliókat
1-2 pizza árával azért meg lehetett volna toldani
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
-
szab.tam
nagyúr
vizilabdához.
elég sok, kistétes szelvényt raktam hétvégén.
a döntő is benne volt/van néhányban.
egyben nem volt az, hogy amagyarok nyernek.
2 fajtát raktam: a legtöbb x, és párra azt, hogy a szerbek leszenek a bajnokok.
ugye ez utóbbi hordozza a rendes játékidős x-et, és a szétlövős szerb győzelmet.
de a magyar győzelemre sehol nem tettem.sajnos ennek a magyarázata nagyon egyszerű.
és ezt a fiúk is elhitték.
mindkét oldalon.
a szerbeket egy tornán nem lehet 2* megverni.
ez egy axióma.***
(#76071) rwin5
ez teljesen más csapat.
ez már a "benedek éra"
nagyon jó csapat, talán még jobb is mint az előző generáció, mert kevesebb a negatív kilengésük.
de ez a szerbekkel egy váltógazdálkodás.
ez van.a sportágnak nagyon kéne, hogy pl. az usa rendesen feljöjjön.
mert a marketingvilágot hosszú távon baromira nem fogja érdekelni, hogy itt pár kp-európai ország oda-vissza agyonveri egymást, egy zárt körben.és berakják majd az olimpiára helyette a 10. emeletről való kiugrást, mert nagyobb lesz a nézettsége...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Hát erre nagy összegben mertem volna fogadni ma, hogy elbukjuk a döntőt...bár még van több,mint egy negyed, de akkor is, ami sok az sok.
A magyarok (értsd foci, kézilabda, vízilabda) képtelenek tétmeccsen jól játszani. Ez az a bizonyos balsors, ami régen tép...
Nem voltam gépnél, családi esemény volt egész nap és megígértem,hogy nem mixelek addig
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
jpm
senior tag
ezért a vizilabdáért se kell túl sokat izgulnom... a VB nyeremény lassan elúszik
-
underdark
aktív tag
ez a hét tippmix szempontjából egy kupac sz@
nem tettem meg, csak terveztem Graz, Genk győzelmet, mocskosul ment volna mind2
[ Szerkesztve ]
"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
sz_abika
addikt
Győriek is alkotnak, de nem mertem tenni paks+1AHt
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
válasz sz_abika #76060 üzenetére
jovanna...
(new headway pre intermediate. és ez nem volt még... )***
felfedeztem egy új koktélt:
carling darling + cwack fekete cseresznye.
működik.***
(#76065) sz_abika
a győrieket simán d-re tettem, de az a szeló már elvérzett, amikor a fradi nyert...
(még jó, hogy afradinak drukkolok..)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz underdark #76050 üzenetére
nyitott Draw @ 3.50
Rijeka v Hajduk Splitebből honnan lehet látni, hogy mire raktad?
a "v" a "vendég" vagy a "vs"én egyébként ezt 2-re tettem.
5.05*-ért....***
(#76056) bok92
én d-re tettem.
tuti meglesz.
mert amikor végig döncivel lépkednek, van egy gyökér mindig, aki elrontjaa játékomat.
viszont ha valaki elhúz, akkor a 3/4. beli, menetrendszeri összeomlás utána hátrányban lévő utólérheti.
ez sokszor így van a viziben.ja, ost kapcsoltam át.
hát az 5 gól azért sok...[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Vízilabdát nem néz senki?
-
ted_mosby
senior tag
Eddig a Waregem nem igazán meggyőző , remélem a második félidőre összeszedik magukat..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
giigz
veterán
Taylor nem gyenge
-
pohár
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
-
underdark
aktív tag
nekem ez kell most 3/4
pipa Draw @ 3.80
Helsingborg v Orebropipa Draw @ 3.25
Honka v TPS Turkunyitott Draw @ 3.50
Rijeka v Hajduk Splitnyitott Draw @ 3.30
Fram v Vikingur Reykjavik"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
giigz
veterán
Darts meccsre valakinek jó stream?
-
janos1988
addikt
Azt úgy bírom amikor egy meccs H-ra vagy V-re kell es a másik csapat vezet, akkor a hátralévő 10-15 percben tuti lesz 1 gól amivel D lesz a vége. Viszont ha egy meccs D-re kell akkor az utolsó 10-15 percben tuti lesz 1 gól amin elmegy a 0-0/1-1. Pl. most a Lathi nem birt ikszelni...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #76046 üzenetére
a héten több 20-25-50k körüli nyereményt hozó szelvényem így ment el.
ez a mai alonsó csak megkoronázta.
de talán ez nem bosszant, mert vége felé kimatekozható volt a gumi.
ezért is kapcsoltam el 5 körrel a vége előtt, hátha mégis begurul 1-nek.rajtam egy sc segített volna, ha azután csorgott volna be a mezőny...
black kollégának van igaza.
kis puttó, kis kenó.
nem idegesíti magát őszig.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #75851 üzenetére
Lok. Zagreb - Dinamo Zagreb
81. percig 3:1
82. perc 3:2
88. perc 3:3
90 sokadik perc. 3:4Csaxólok, hogy tavaly a 36 meccsből a Lok. Zagreb hétszer dobott ht/ft 1/2 vagy 2/1-et.
2f 2013.07.22 Osijek - Lok. Zagreb 1/2
10f 2013.09.20 Lok. Zagreb - Dragovoljac 2/1
12f 2013.10.04 Belupo - Lok. Zagreb 2/1
13f 2013.10.19 Lok. Zagreb - Istra 1961 2/1
21f 2014.02.07 Lok. Zagreb - Belupo 2/1
26f 2014.03.15 Rijeka - Lok. Zagreb 2/1
31f 2014.04.16 Lok. Zagreb - Istra 1961 2/1„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
tigipuf
senior tag
Köszi mindenkinek ,,,.
Amúgy ezt a Ricardó gyereket szoktam mindig rakni kis apróval,mivel nekem legalábbis nagyon szimpatikus pilóta.Elég azt a hülye vigyori fejét meglátni,arról nem is beszélve, láttátok,hogy űzte Hamiltont a végén,tökös gyerek."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
yogibear
addikt
Kecskék - ződlajhárok 1 fi X
Randers - Hobro 1 fi X[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Nem tudjátok mi lett az AIK - FALKENBERG meccsel?
-
janos1988
addikt
Gondoltam, hogy nem fog nyerni a Göteborg, de hogy kikapjon ilyen csúnyán...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
szab.tam
nagyúr
válasz tigipuf #76031 üzenetére
én ricardo-t single-ben kihagytam, mert 20* alatti volt.
de azt nem értem, hogy az esti mo - szerbbel kötésben kb. 500-ért miért nem tettem meg, hiszen a másik kettővel, (alonso, vettel), meg igen.
ezt benéztem.
ha a dönci lesz a vizilabda, csendben falramászok...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #76028 üzenetére
5 körrel a vége előtt átkapcsoltam.
nem bíírom én a feszkót.
a kis b* miért lett második?
vagy harmadi?szóval miért nem tudott az élen maradni?
(#76030) B-L-A-C-K
hát igen.
azt számolgatták, benne volt...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Chereiose: Na végül csak jött grat. Úgy hogy az elején rontott főleg nem hittem volna meglesz, de nagyon nagyot ment, nem bántam volna a végénél megnyeri.
Szab.tam: Sajnálom, elég szépet nyerhettél volna, kevesen múlt...:/
-
giigz
veterán
Be fogok sz@rni ha Hamilton megnyeri es nem raktam meg
-
janos1988
addikt
válasz szab.tam #76019 üzenetére
Az be is baszik ha nyer, mert akkor végképp megőrülök, mert akartam egy olyan 3/4-et rakni, hogy Alonso, két vizi D és Norköpping V-be 5.55x-ért. Csak már 15 perc volt hátra és nem rohangásztam, mondván, hogy a múltkor sem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Erre keresztet vetettem már de most nagyon örülök neki
Bármely kör végén vezet Magyar Nagydíj - Lewis Hamilton
(Pilóták speciális) 1.20 @ 10kFőleg hogy elment ugye a büntetőn ez...
Nem Real Madrid v Inter Milan
(Mindkét csapat gólt szerez) 1.83 @6k VesztettPSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
alonso az élen, jöhetne kassai viktor, és lefújhatná...
-
Chereiose
addikt
Na -3K
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #76013 üzenetére
nem szerkesztek bele, a rajt előtt mondtam:
"hamilton konkrétan a versenyt nem fogja befejezni...."fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
hamilton konkrétan a versenyt nem fogja befejezni....
csak hogy nema levegőbe dumáltam:
amikor tegnap mutattad a részeg tv-t vettellel, rögtön megfogalmazódott, hogy meg kéne pakolni őket.
de nem bírtam újból kimeni a szabad és az időmérő között.
kicsit jobbak voltak még az szorzók.
vettel 1500, alonso 1000, vettel + mo -szerb d 500
ez lett volna atét.
de vette 6*-ért single-ben minek...a másik problémám az, hogy a felhőszakadás kicsit korábban jött másfél órával.
-
ted_mosby
senior tag
válasz Chereiose #75991 üzenetére
Hamilton legnagyobb ilyen menetei:
"Best recoveries by @LewisHamilton:
BRZ '09: 17 to 3
MAL '10: 20 to 6
ESP '12: 24 to 8
GER '14: 20 to 3"Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
-
janos1988
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest