Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz janos1988 #79898 üzenetére
Hónapok óta mondjuk neked, legalábbis én biztosan, hogy ezekkel a 3/4-es kamikkal csak a pénzed megy el, nyerésre alig van esélyed. Azt furcsállom, hogy erre magadtól miért nem jössz rá.
Állj rá 1 meccsre, közepes téttel, de ne az ilyen néptipp szarokra...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
Most gyorsan "körbe néztem". Mindenhol favoritok. De az odds nagyon mást sugall.
Bár tökmindegy. Nekem mára van egy 2 eseményes nagy tétes tippem.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pohár
félisten
-
-
janos1988
addikt
Az írek mitől ennyire tutik?
-
pohár
félisten
mivel nemsoká húzunk itthonról névnapozni, így most megraktam délutánra és estére a dolgokat
a 17,5 under az a versenyt befejező emberkéket jelentené:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Görögország vs Románia
Szerintetek a Románok verni fogják a Görögöket ?
-
_balázs_
csendes tag
válasz Daniel Alves #79884 üzenetére
Az azért lehet túlzás , én az X-en (3,80) meg a vendég csapat szerzi az első gólon(3,35) gondolkodtam, végül a második lett meglátjuk .
Még egy Forma1 en gondolkodom öccázé' Ki végez előrébb?:
S. Vettel - D. Ricciardo (Olasz Nagydíj, futam)
1,95
1,70J. Button - K. Magnussen (Olasz Nagydíj, futam)
1,60
2,10R. Grosjean - P. Maldonado (Olasz Nagydíj, futam)
1,70
1,907,78*500 =3890
Vagy Button-Magnussen helyett
M. Ericsson - K. Kobayashi (Olasz Nagydíj, futam)
3,15
1,2511,67*500=5835
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Mai napra valami tipp... érdemes veretni a magyar válogatottat?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
pohár
félisten
1,8-at adnak Nishikoriért, azt hiszem, hogy erre rá fogok harapni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79880 üzenetére
nekem cilic és a mostani marava páros volt a listán külön megrakóra.
de ránéztem, és lehúztam mindkettőt.de ez a hingis még mindig milyen szép.
34 éves.
15 vagy 16 éves volt, amikor kezdte verdesni a nagyokat.
én láttam a meccseit.csúnya bácsi, nem mész onnan!?
kéne a kis pipihusi, mi...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #79877 üzenetére
amúgy igen, annak kellett volna lennie, de ez olyan, mint az NFL; bármi megtörténhetegyenesen egy bírótól jött a tipp ráadásul, 30 ezret tanácsolt tétnek, hát mondom ez bolond
-
pohár
félisten
kis éjjeli baseball és NCAA, a Seattle tűnik az éjjel legbiztosabb tippjének
aki szereti a baseballt, meg fogadni is rá, és követni élőben, itt minden nap van egy ingyen nézhető meccs (ofc HD-ben), csak egy regisztráció kell hozzá
B-L-A-C-K... látod, én pedig előre leadtam a drótot nektek a Djoko meccsről
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Végül 36 lett a vége...30-40 között mozogtam utána végig, meguntam és jöttem...Jó lenne minden nap ilyen lenne, póker +26 tiszta, puttó + 46...
Szépen kiszopt@k a nagyok teniszben, mi szépet lehetett volna fogni velük kamiba...
-
pohár
félisten
most új erőre kapott, új edző, új ütő, szerintem még simán benne van 2-3 év a pengék közt, ha nem éri valami sérülés
-
rwin5
őstag
Fakk Nishire akartam volna tolni egy ezrest a múltkor is olyan szépen játszott, de a szaros netre nem enged feltölteni ez a szar tippmixpro, mconos (vagy minél) feltöltésnél detto valami hibát írki, de arra tuti nem raktam volna, hogy Federer kikap, szuper ez a nap
-
Prien
addikt
Á, napok óta azt olvasom a netes véleményekben, elemzésekben, hogy már biztos fáradt, mert előző meccsen is nagyot küzdött...oszt itt van-e
Van egy olyan mondás, hogy egy japán sosem fárad el, ezt még Kagawára is mondták a Dortmundnál és igaz is.A kevés is több a semminél.
-
pohár
félisten
pontosan
mondjuk nem tudom, hogy mennyit vett ki belőle Djoko leverése, mondjuk nem játszottak sokáig, bár nem néztem a meccset, lehet futott rendesen a kisemberGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
na, federer megint kezdi.
erre mondtam feljebb, hogy érdemes visszafogadni 2:0-nál.****
hú, a spanyol - szenegál vége de meleg lett.
szenegálra tettem, +33.5 hendivel.
hozzáadva 89:89.5 lett.
uhhhh...
a szenegáliak az utolsó negyed elején a 2-ből 1 büntit kihagytak, azt hittem, hogy a végén az fog hiányozni.
utolsó percben meg kaptak vagy 9 pontot zsinórban...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
most mintha észbekapott volna az öreg, még jó, hogy a 3-0 és 3-1 eredményekre dobtam szét a 14k feletti kis aprót
-
szab.tam
nagyúr
tényleg szép.
a japán uruguay 1. fi-t én is kicsemegzéztem magamnak.
egy másikon a brazilt is 1 fi-re vettem, de a kis rohadákok csak a 2. fi-ben lőttek...***
ha cilic 2-vel elmenne, aki tett rá, érdemes lenne majd valami apróval visszafogadni federert is.
mnnyit adhatnak most vajon federer-ért?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
osasuna meccs annyira azért (nekem is sajnos) nem volt közeli.
szeretem a hasonló szelókat tanulmányozni.
ok, ez csak 200 ft volt.
de elméletben kölön megrakva mindegyik pl. 1k-val:
be 8.000
ki 11.840
nyereség 3.840...(ha még 1 elmegy, még akkor is plusszos...)
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Viszonylag közel volt...
-
szab.tam
nagyúr
nekem 2 napja federer egy 15*-ös szelóm utólsó eseményét vitte le, hogy nyert.
az volt az utolsó, hogy nálam 2 eseménynél több egy szelvényre rákerül...
(kivéve persze a párszázas bohózkodásokat, de lehetőség szerint még ezeket is lemininmalizálom.)habár ha kijönnek a holnapi röplabda oddsok, asszem megjátszom az összeset egy szelón.
nagyon érzem.194 h Tunézia - Finnország
195 h Franciaország - Belgium
196 h Lengyelország - Argentína
197 h Németország - Dél-Korea
198 v Kanada - Kína
199 h Irán - Puerto Rico
200 h Brazília - Kuba
201 h Oroszország - Bulgária
202 v Olaszország - USAfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
aki djokót verette őszinte gratula!
én cilicet akartam megtenni federer ellen, de a végén lehúztam a mai listáról.
utólag nézve örülök is neki, mert kicsi a valószínűsége, hogy mindkét esélyes elszálljon az elődöntőben...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #79817 üzenetére
tegnap éjjel 11-ig így álltam:
a baseball még beletartozik az előző összesítésbe is, azt, és ami alatta van, ki kell vonni, úgy lesz meg a mai napom:
5500 befizetésből (+5500 bónusz)
-
pohár
félisten
én igen
de csak 200ft-tal raktam, ha lett volna nagyobb a bankom (és nem lett volna függőben sok-sok meccs sok ezerért), akkor 500, 1000ft-ot is rá mertem volna rakniremélem raktátok ti is, tegnap még időben szóltam
-
B-L-A-C-K
titán
Djokonak -> link
-
Prien
addikt
Úgy látom, Algérián kívül eléggé kutyaütő az összes többi afrikai csapat... Ghána X, Sierra Leone meg vezet az Elefántok ellen... Nigéria már meg sem lepett.
A kevés is több a semminél.
-
Chereiose
addikt
1100 Ft
-
Chereiose
addikt
válasz ANDROID??? #79836 üzenetére
Nincs vele bajom Az mennyit is fizet, egy ezrest talán?
-
szab.tam
nagyúr
teniszben tenap makarovára tettem, de nem jött.
ahogy elnéztem ezt a serenea williams-et, szerintem nincsenek merevedési zavarai.
a szünetben a törölközőt rutinosan mindig a lába közé kapja, nehogy egy fotós lekapja a dudorodó bugyingóját...
női(?) teniszező legutoljára navratilova volt, akitől ennyire tudtam sugárban okádni...[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Vasas-Ajka 1-0, hajrá! Gyerünk!
-
Chereiose
addikt
Ja de, egy kemèny kettesem van
-
szab.tam
nagyúr
osasuna szép kis verést kap odahaza, hogy veregessem beléjük...
ossza suna...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Lottót ma sem nyertem meg, pedig most is éreztem...:/
-
stefyY
őstag
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
én már délután megtettem 200ft-tal a japánt, de ide is beírtam tegnap este, hogy ma veretni kell
kéne egy Haka gól
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Bocs mindenkitől, de úgy döntöttem, hogy kiejtetem Djokovicot...azzal,hogy fogadtam a győzelmére! Ugyanis mindig az ellenkezője szokott történni tenisznél, akire fogadok
Bár nem szeretném, de úgy tűnik,hogy bajban van Djoko...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Ace owner #79824 üzenetére
mi lesz, mi lesz.
esetleg megtanulsz újból magyarul?én a word-be szoktam beírni, és nézem, jön-e a piros vonal.
nem 100%-os módszer, te jobb a semminél....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #79822 üzenetére
hát azért illik tudni megkülönböztetni egy szó tárgyas alakját a -val/-vel raggal ellátottól
-
pohár
félisten
-
Ace owner
addikt
-
törölt tag
Holnap Gera Zoltán nélkül lép pályára válogatottunk.
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #79817 üzenetére
oksa
ma az overek nem nagyon fekszenek, kb eddig 0-n vagyok a mai napok ezekből, amennyi jön, annyi el is megyGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
hja, a Peterborough-t másnál is láttam már, lehet megpróbálkozok velük én is... egy 500-ast megér a győzelmük 1,85-ért (vagy inkább -1AHC hendivel 2,425-ért )
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #79798 üzenetére
nem arra, csak simán az uborkára
HIFK -2,5 ment 1,55-ért a hoki BL-ben, egy ezrest ráküldtem (plusz még 2k szétdobálva 4 darab overre, dán harmadosztály, 2 finn női, meg egy izlandi másodosztályra )
tegnap két puttót vettem összesen, 1 húzásra két mező a Fórumban, plusz itthon, ahogy hazaértem, 1 mező 3 húzásra, utóbbin jött 400ft, nem mondhatni, hogy szarrá nyertem magam rajta
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz yogibear #79808 üzenetére
A gép megérzi... Mikor a 150 ezres 7+1 volt, az is full spontán rakás volt, de akkor is tudták megyek biztos... Mondjuk akkor nem is a számaimmal nyertem mert gépi volt...:/
janos1988: Igen azt mondogatom már pár hete. De akkor is megfogom rakni ha elmegy, 1 mert érzem, 2 mert kockáztatás nélkül soha senki se fog nyerni szerencsejáték szinten. 3 mindenki tudja hogy állok nyeremény terén, ha ez az 50 ezer elmegy biztos szarul fog esni, viszont nem fog hányat vágni. Amúgy is ha végül megrakom betudom annak hogy majdnem ingyen vóót mert a mai puttó támogatta...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz B-L-A-C-K #79801 üzenetére
Lehetetlen... aha...
85 - 163 húzások eddig azaz 78 darab,ebből 8 volt 4/1 - egyszeres pénz
4 volt 5/0 - kétszeres
1 volt 5/1 - négyszeres
1 volt 6/0 - nyolcszoros
és 2 volt 6/1 - 24-szeres pénz (152. és 155. húzások)Te meg pont az első ilyen 6/1 húzás előtt raktad.
előtte 67 húzásból lópikula se volt, akkor meg pont a 24-szeres...
Tuti a zrt beépített embere vagy.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
válasz B-L-A-C-K #79805 üzenetére
Én már leszarom, hogy mennyi megy el ebből is. Amúgy is odds alapján választottam fél perc alatt. Elemezni úgy is értelmetlen.
Nem akartam mondani, de amire egész héten gyúrtál, az is el fog menni. Nem véletlenül nagyok az oddsok.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #79798 üzenetére
mármint a haverodnak fizettél volna, hogy rúdtáncoljon neked?
ez így elég meleg..
és még az uborkád is.
asszony tudja már?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest