Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Nekem 0 -> 0
Nem is tudom mikor raktam utoljára...
-
4850 oc
aktív tag
Nekem
2800 ból----12000jött
4/3-at tettem[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #78089 üzenetére
Be vagy baszva, 3 jött rajta, ha Split lő egyet még csak 4 van meg...Ja én vagyok bebaszva, tényleg 4 jött... Akkor így tényleg nem sokon múlt, mert Split se volt olyan lehetetlen, meg a HJK is közel volt az X-hez...Így kis szerencsével 6 meglett volna, ami már 162 ezer 6/7-be, neked meg jóval több 5/7-be...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78086 üzenetére
én meg feladtam 1:1-ben, de 5/7-ben.
ha a francos split lő egyet, 1 nyerő 5-ös kötés: 2.100->49.970...
(én voltam a másoló főmajom )
vagy valamelyik a másik kettő közül még 1 remizik.nem is értettem, hogy nem 5/7-re tetted.
6-nál, 7-nél is a nyeremények kb. ugyanakkorák, csak a tét volt 3*-os...
még a 4/7 is nyerő lett volna, csak ugye az már kitöltési macera.****
azért így sem volt rossz a mai nap.
jött egy
(5k+2k)*4.7
kb. 33kh 002 Szerbia - USA 1.53 --- --- 11-9
h 014 Biczó B. 1-3. (H), 4-6. (D), más (V) helyen végez 200 m pillangón 1.98 --- ---
h 030 Young Boys - Debrecen 1.55 --- ---****
(#78090) B-L-A-C-K
nézd meg jobban.
4 jött...22d
34d
36d
41v[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ANDROID??? #78085 üzenetére
5 X-ből azért 3 bebohóckodtak magát, bár sz@rt se érünk vele...:/
Ja látom neked te átvariáltad az összest X-re, és az uccsó is X-be volt akkor neked 4 csípett...
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz B-L-A-C-K #78018 üzenetére
hogy a franc essen beléjük
Helsinki JK - Rapid Wien 1X2 Döntetlen 3,05 Vesztes
Ruch Chorzow - Metalist Harkiv 1X2 Döntetlen 3,55 Nyertes
Petrolul Ploiesti - Dinamo Zagreb 1X2 Döntetlen 3,20 Vesztes
Zorya Luganszk - Feyenoord 1X2 Döntetlen 3,15 Nyertes
Zwolle - Sparta Praha 1X2 Döntetlen 3,25 Nyertes
Grasshoppers - FC Bruges 1X2 FC Bruges 2,40 Nyitott
RNK Split - Torino 1X2 Döntetlen 3,75 Nyitott -
4850 oc
aktív tag
A 4-es kombiból 3 jött
Zwolle csak nem tudott nyerni.....[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Meló helyen van, ha érdekel holnap összeszámolhatom, de mivel nem sűrven rakok nagy tétest ezért annyira sok nem. Szerintem vagy 20-30 db...Meg ha jól emlékszek a februárt-márciust majdnem kompletten kihagytam...
adrian94: Ritkán játszok neten, illetve néha elmegyek Duna plazába (1 évben vagy 3-5x). Hosszútávon sajnos nem megy, tiltre rakom magam hamar, szóval ilyen pár órás turnusukba nyomom amikor játszok, azaz vagy húz vagy nem, ez általában kifizetődő, persze nem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt most én, ha én rakok mindig ezek a fix számaim...
Pont tegnap számoltam össze a szelvényeket. Ebbe puttó meg mix van, darabszámot nem néztem de 1,1 milla tiszta haszon van rajtuk (ebből ~300 tiszta a puttó volt), és a tegnapi 66, illetve a mai 24 ezres szelók nincsenek benne. Meg természetesen a bukó szelvények sincsenek köztük, de az 400-500 ezernél nem hinném több volt...+ idén pár netes pókeres nyereményem is volt azok sincsenek bele számolva.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #78077 üzenetére
nem akarok stream-ezni.
a statisztikából nem látok semmit.miért is?
játékból azt látod, hogy a spanyolok nem akarnak nyerni?
aztán majd a visszavágón bevágnak egy 4-est...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Speedhs
őstag
Szab.tam nézz már rá erre a sociedad meccsre, akkora bunda.
-
4850 oc
aktív tag
Zwolle
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #78067 üzenetére
Nem olyan sok amúgy 24 ezer, de ennek is az esélye 1:273 hoz ami azért nem kevés...
Chereiose: Grat szép munka...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy kajak már én érzem magam szárul mert fordítva már én is kételkednék másba, mivel olyanokkal nyerek ami csak a szerencsén alapul...
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom, hihetetlen, geci vagyok, biztos hazudok, kipéeselem, biztos vettem vagy 150-et, ilyen nincs és stb hozzászólást megértem...(amúgy én se értem mi van velem)...Asszony leküldött energia itókáért, és egy puttót előttem, itthon nézem volt megint rajta egy kis apró...
[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Aki gondolja, tegye neten a Krasznodar vagy X-et. Jobbak, mint a kék-fehérek.
-
sz_abika
addikt
Nyeh...tudtam hogy bekéne vállalni a 4+ gólt, nem csak a sima győzelmet.
Bár mindegy, a zsidók nem akarnak focizni göröghonban :/
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #78056 üzenetére
kezdett nagyon gyanús lenni, mert láttam 3-4 young játékosnál olyan mozdulatot, ami arra utalt, mintha ők valamit nagyon nem akarnak.
de valszeg nem mindenki hallott róla.csak nehogy a csapat másik fele, tegyen egy öngóllal az egyenlítésről...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
Kínkeserves szerencsètlenkedès folyik itt, 35 perc alatt azèrt egyet bevághatnának
-
törölt tag
Karabukspor (Tur) 1 - 0St. Etienne (Fra) Még egy gólt!!!
-
Chereiose
addikt
Debrecen kapu közelèben nem volt mèg, ennek ellenère 1-1...Jó lenne, ha a Young Boys nem bohóckodná el itt nekem..
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #78043 üzenetére
Jól teszed, lehet én se fogadnék egy ilyen fizetés ugrás után, így meg legalább sportolsz is...
szab.tam: Aki arra alapozik egy hogy tegnapi vak után majd befog jönni egy 20x vakabb az hülye... Amúgy már el is füstölt 1 meccs...
-
Daniel Alves
őstag
válasz B-L-A-C-K #78013 üzenetére
Jó hely ez a Veszprém
Vettem egy biciklit meg felszerelést de kb most fogom fel, hogy mennyit is költöttem el az egész projektre... mondjuk az is másnap tudatolsult bennem, hogy 18k-t fizettem egy pedálértNem nagyon fogadok mert nincs miért...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
válasz janos1988 #78041 üzenetére
próbáltam értelmezni.
rákatintottam önnön magadra.
de abból sem jöttem rá a rejtvényedre.
most akkó' nyertél vagy nem?****
B-L-A-C-K
a tegnapi mutatványod után megnézném, hány kismajom szaladt el a mai tippsoroddal és 700 ft-tal a lottózóba.
vagy 1400-zal, mert még éhesek is lettek közben...****
gyerekek.
amit katinka művelt.
a 200 vegyes arany után meg sem száradt a haja, átvette az érmet úszósapkában, majd az eredményhirdetés után a fényképezkedésről is lelépett, mert rögtön csobbant egyet háton egy újabb aranyért.
egér v2.0ja, és mindjárt úszik még egyet a vegyesváltóban...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #77987 üzenetére
Adhatnál egy kis szerencsét, mert amennyire matematikailag is lehetetlen a pechszériám neked olyan makkos szelők jöttek be az utóbbi időben hogy hihetetlen.
Ennek ellenére grat.De le merném fogadni, ha most úgy döntetnék hogy innentől mindent megrakok amit te is, 1 szelvény se jönne belőle
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
a kérdés elvi jellegű volt.
a féltitkos kamim bukott.
200 vegyesen katinkát a 2+ helyre raktam.
gondoltam, egyszer már csak elszáll az agya, és elkönnyelműsködi.
de ez megint nagyon megverte az egész mezőnyt.
nem véletlenül volt 1.02 a szorzója.
rosszabb, mint egy tőkegarantált banki kamat...[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
szab.tam
nagyúr
kérdeztem már feljebb, de nem jött válasz.
átsiklottátok, vagy nem tudni?mi van olyankor, ha valakit egy úszódöntőben rajthoz áll, de szabálytalan rajt vagy forduló miatt kizárják?
akkor az olyan, mintha 8. lenne? vagy törlik 1*-essel?és ha csak 2 perccel előtte visszalép?
(tehát nem csobban, de nem is úszik hleyette a következő idős.)fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Prien
addikt
Hát akkor induljon az Európa Liga, szelvények megtéve papíron és neten is, teljes támadás a ZRT ellen!
Sok sikert mindenkinek!A kevés is több a semminél.
-
szab.tam
nagyúr
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
úúú, még ez a szerb meccs de meleg volt.
egy másik szelómon, (nagytétes, papírforma, 3-as kötés, 4* eredő), ez volt az első meccs, h.
4. negyedet úgy kezdték, hogy 7:7.
lepipantottam volna magam, ha ezen is beüt egy dönci.a magyart azért raktam döntetlenre, mert a tornán még nem volt remi.
és törvényszerű volt, hogy jönnie kell már egynek.
az eb alatt volt a 42k-s szelóm, és azon is a lét a 2 vizi döntetlen hozta.
amikor a teletexten megláttam a 7:7-es állást, villámként hasított be ez az emlék...****
(#78028) giigz
és ezt csak így fejből?
én már tudm black barátunk véletlenül a konténerbe ledobott szelója után kit kellett volna küldeni...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78021 üzenetére
hát még én.
köszi.de az igazat megvallva nálad egy 6-osra nagyobb esély van, mint az enyémre...
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78018 üzenetére
nekem is van egy überkamim.
2-es kötés, 100 fölött a várható.és a vizilabda dönci már jött belőle....
a másik eseményt nem mondom meg előre, mert a vizinél is nagyobb baromság...ja, és 10:42-kor, 2 perccel a zárás előtt adtam fel...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Csak raktam egy very ultra bohócot, előre mondom aki rakni akarja az esélye kb 0.1% hogy bejön...
-
szab.tam
nagyúr
mi van olyankor, ha valakit egy úszódöntőben rajthoz áll, de szabálytalan rajt miatt kizárják?
akkor az olyan, mintha 8. lenne? vagy törlik 1*-essel?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
ANDROID???
addikt
Valami "bohóckodás mára"?
-
ANDROID???
addikt
Most nézem a tegnapiakat:
Maribor - Celtic 1X2 Celtic 2,40 Vesztes
Slovan Bratislava - BATE Boriszov 1X2 Döntetlen 3,00 Nyertes
Standard Liege - Zenit Szentpétervár 1X2 Zenit Szentpétervár 1,85 NyertesGRAT, B-L-A-C-K!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #78011 üzenetére
Köszi, veled mi van? Látom végig Balatonba vagy...
zolynet: Ha egy puttó 8+1 jön akkor utána már nyithatod az ablakot mert erre az évre elég is lenne...
-
Daniel Alves
őstag
Gratula B-L-A-C-K
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #78008 üzenetére
fényképezd le, screenshot, miegymás.
jó ezeket visszanézni.**
a heti 2. fordulót most csócsálom.
nagyon jó...(csak délig kitartsanak a szorzók...)
-
szab.tam
nagyúr
annyira utálom az ilyet.
újfent papíros ajánlat.
FTC - Nyíregyháza
kinéztem, hogy tök jó magas a h. (asszem valami 1.46 körüli, talán?)
a heti/1-ben.jön az új, élből csak 1.30...
ez úgy elveszi a kedvemet...
a régi hofi vicc:
- miért van 4 lába a patkánynak?
- ?
- hogy gyorsabban érjen a kukához, mint a nyugdíjas...tudomásul kell vennem, már nehézkes vagyok, és lassú...
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #78005 üzenetére
pedig a 4-5. forduló a tuti.
a veretlen csapatok megkapják az 1. zakójukat, kövér szorzóért az 1 pontostól...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Speedhs
őstag
Jó ez az inter meccs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest