Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #24089 üzenetére
Te szezonod mikor kezdődik, tavaly is nagyon érezted, csinálnék némi papírt a tippjeiddel Aztán hogy pénz is lesz-e belőle az más kérdés..
Galaxy Fold 4
-
Daniel Alves
őstag
Visca Barca
Hatalmas barca fanatikusként mondom azt ,hogy nem ez volt az első és utolsó eset sem hogy a madrid javára így ítélnek meg 3pontot.
Viszont ez van el kell fogadni... Pepét meg inkább hagyjuk... engem az dühít hogy Zselé úgy veri magát a 96. percben berúgott 11-es után mintha a BL döntőben verték volna meg az ellenfelet attól eltekintve ,hogy 91 perc alatt nem tudták legyőzni az újonc csapatot.
OFF END Put@ madrid[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Lui82
tag
Tegnap is jött 2db duplàzósom:
1.Schalke,frankfurt,monaco
2.Real,Lazio,JuveMàra nem sok minden van talàn ezek:
Zürich-Arau h1,60
Feyenord - dordrect h 1,20
Göteborg - Gefle h 1,45
Meg gondolkodom a Bray - St.Patrick V 1.30 on -
rwin5
őstag
Én a sport2őn néztem a nagy képernyős Tvn a meccset, úgyhogy tisztán láttam amit vagy Skhizo, vagy Föccer írt, hogy egyszerűen belecsimpaszkodott a hazaiba és eldobta magát.. akkor sírtam a nevetéstől, hogy mekkora szánalom aztán láttam, hogy meg is adták a 11est érte.. aki olyan elfogult, mert real szurkoló, hogy ez nem volt semmi azt el sem merem képzelni az élet más terén is milyen naív lehet.. egyébként tele vagyok real fanokkal facebookon, de tegnap egyik sem írta a szokásos spam szövegét, hogy mekkorát alázott a király csapatuk, szóval szerintem többség érezte, hogy ezt nem kell kirakni a falra
-
rwin5
őstag
mekkora szar volt ez a real meccs... maga a játék tetszett és a hazaiak néha akkor szopatós cseleket toltak be, a játékuk k*rva jó volt, és az a gól amit lőttek hatalmas volt.. erre mint az észt-holland játék ismétlése egy kam tizenegyessel behúzzák..
-
stefyY
őstag
Roma-t nem merném rakni a hétvégén...nagy tuti lehet pedig...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
samfishR
senior tag
köszi a tippet!
-
nagyúr
-
pc_seft
tag
Grat
-
gery2123
őstag
Maskor hamarabb, mert én már aludtam :-D amúgy grat!
-- PSN_ID: GerY2123
-
DeathBat666
aktív tag
válasz DeathBat666 #24074 üzenetére
Bejött!
-
L_YKing
addikt
Persze , hogy a Real csak 2-1-re nyer , hogy baszn* szàjba a jo édes k***a any*t..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pc_seft
tag
Elteszem magam holnapra srácok de ezt [link]megnézem előtte jó kedvel aludjak el.Nem tudok betelni a filmmel,komolyan nézzétek meg
Remélem ma mindenki nyerni fog
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #24081 üzenetére
6K X 16,15 odds 96k és erre írja nekem az úriember hogy inkább hallgassak.
Persze ennek a fele lett volna az enyém mert 3-3k volt a tét.
De ez ilyen spontán jött mondta haver válasszak egy X-et amit érzek.(mondtam neki Bordeaux,ő meg mondta Real és egyet is értettem vele hisz egész nap éreztem az 1-1-et)
Mindegy ennek lőttek de már megszoktam,a 100odds óta semmi + és persze azt is 200ft-al tettem meg
Mellékesen haver gatya részeg 20-perce hívott mennyek vele,mondtam inkább kihagyom.Bár ő neki nem akkora tragédia van píííz
+majdnem kiégtem mikkor a gyerköc mondja de jó a sérója a C.Rolandonak,na mondom ez hiányzott ő is ilyen divatmajom akar lenni kitagadom persze a 95.percben nyögte be,ma sem alszom
[ Szerkesztve ]
-
I2oli
tag
Az Internek be kellene húzni a győzelmet:
- a Fiorentinából két biztos kezdőember is hiányozni fog: Cuadrado és Gomez, míg az Internél a fontosabbak mind ott lesznek
- az Inter 2001 áprilisától mind a 12 hazai tétmeccsét megnyerte ellenük
- a vasárnap két gólt szerző Diego Milito is ott lesz az inter támadó sorában
- a Fiorentina védelmét pedig az előző négy riválisból három legalább egyszer képes volt megtörniegy próbát megér, mert az odds mindenképp kecsegtető, de mint tudjuk olasz fociban sose bízz
esetleg egy 2,5 over -
B-L-A-C-K
titán
válasz pc_seft #24080 üzenetére
Hát megmondom őszintén nem láttam a meccset, így nem tudom megmondani hogy bunda vagy sem, speciel Real-tól már tavaly láttam 2 olyan meccset amiről 99%-ra kimerem jelenteni hogy az volt, bár ott egész meccsen végig gyanúsak voltak.
Amúgy sajnálom hogy nem jött össze, sokat nyertetek volna?
-
pc_seft
tag
válasz B-L-A-C-K #24077 üzenetére
DeathBat666 Értem köszönőm
BLACK Nagyon mérges vagyok mert utólag szálltam bele ebbe a szelvénybe
Bordeaux+Real X volt rajta ketten voltunk benne pontosan 6k-val,haverom éppen hívott nála a szelo holnap kiváltjuk sörözünk egy jót Erre 95.Perc BUNDA Aludni sincs kedvemReal játékos azért írom így mert arra sem méltatóm a nevét leírjam,integetett előre mint egy hajótörött
Holnap teszek 3k-ért valamit mert nagyon mérges vagyok
sz_abika Ez jó volt megnevettettél
Holnap a HJK eladja a meccset szokásához híven ha nincs veszélyben a helye a tabellán.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Kék mezes játékos elég durván lehúzta a másikat. Konkrétan a karjába csimpaszkodott és hátra vágta magát. Bírkózásban ezt más majdnem váll dobásnak hívnák. A szememben súlyosbító körülmány, hogy előre emelte a kezét, hogy ő már pedig nem csinált semmit. Az ilyet kb örökre eltiltanám sportszerűtlenség miatt..
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
DeathBat666
aktív tag
NHL mára:
Ottawa Senators - Montreal Canadiens, Kétesély Ottawa - 1.80
Buffalo Sabres - Colombus Blue Jackets, Kétesély Buffalo - 1.83
Washington Capitals - Nashville Predators 5,5 Under - 2.05Odds: 6,75
2000 Ft ---> 13.505 Ft
-
pc_seft
tag
Elég X szagú így első ránézésre
I2oli Grat a nyereményhez.Nekem szép összeget vitt el,egy közös szelo volt haverral...
De ezek a Videók nem győzik meg a "fanokat" csak mertDeathBat666 Ezeket csak online lehet fogadni?
Inter? Otthon rendre verik a Fior-t.
Hát 10-10 pontjuk van szerintem lesz egy büdös 0-0 és maradnak a helyükön
Sőt 3-X holnapra meg is van.
Inter
Betis
Espanyol[ Szerkesztve ]
-
Zé777
tag
Ma a Bilbao valószínűleg elpicsázza a Betist dupla pénzért, nemde?
-
I2oli
tag
a tizi ismétlése (elég pixeles)
ezt Pepe "oldotta meg", mindenesetre aki ezzel bukott sajnálom, nekem pont így lett meg a kombim
részemről ez a bundás téma lezárva -
pc_seft
tag
válasz DeathBat666 #24047 üzenetére
Tőled mindig szívesen fogadjuk ha jól emlékszem nem kevés tipped jött be
Sok szerencsét
-
samfishR
senior tag
válasz DeathBat666 #24047 üzenetére
jöhetnek bizony, ebben a szezonban én is fogom rakosgatni őket szerintem!
-
pc_seft
tag
Nem érdekel hogy mennyire szereti a Realt vagy sem.
Ez a a topik nem arról szól kinek melyik a kedvenc csapata,és fanatikus módon az a csapat nem kaphat ki.
Ez arról szol hogy segítsünk egymásnak és örüljünk más sikerének,de ne azzal jöjjön nekem hogy inkább hallgassak mert ő a Realt az egekbe magasztalja.Közben ha a véleményem számít egy felfújt "díszmajmokból"álló társaság.Mikkor egy nevezetesebb csapat ellen kel felállni akkor meg szépen besülnek.
A bajnokság elején megmondtam nem lesz az első két helyen és ez ahogy elnézem a játékukból kiindulva meg is valósul.Az ATL.Madridból nem távozott volna Falcao körülbelül két góllal verné az idén.De így is megmerem kockáztatni hogy maximum X lesz.(ha csak a kedves bíró nem segít be)Egy szó mint száz gondolom mert a kedvenc csapata kikap valakinek,attól a világ nem dől össze.
De mondjuk feleslegesen jártatom a szám mert ez Magyar temperamentum elég egy Fradi-MTK meccsre kilátogatni.OFF vége..
maykol: Légyszíves nézzél ezek után levegőnek,ha problémád van privibe megbeszélhetjük.
Akik ma nyertek gratulálok mindenkinek
BLACK: csak a Milan vitt el? Ha ez vigasztal engem a Real
[ Szerkesztve ]
-
Zé777
tag
válasz pc_seft #24061 üzenetére
Ne foglalkozz vele!
Ezt 100ból 99bíró nem fújta volna be. Nem fújhatja be. Még ha 2-3 góllal ment volna a real akkor azt mondom fújja, nem oszt nem szoroz, nem nyúl bele a meccsbe, de így... Ennek lesz folytatása.
Viszont nagyon remélem, hogy ezt a szerencsétlen bandát az Atletico elpicsázza. Nem is akarok én nyerni semmit ezen a hétvégén, nyerjen az Atletico Madrid helyettem.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Na jó a mai nap, összesen 16k ment a lefolyóba.
Kösz Nápoly&Real.Jövöhét megy egy ugyanekkora összeg valami BL+Vettel sikerre, addig pihi.
Ja és az a tizinél érdemes megnézni hogy a realos srác hogy kapaszkodik hogy biztosan földet érjenPSN: xszabikax
-
pc_seft
tag
válasz máyköl #24058 üzenetére
Ne te mond meg nekem hogy mit mondjak!Gondolom nem te vagy aki ezt eldönti +én sem.
Milyen stílus ez hogy maradjak csendbe?Nekem te ne mond meg mit írjak. Vagy ha problémád van gyere privibe ne itt.
Gondolom ezzel nyertél a hatalmas tétes szelvényeiddel 300ft-t.Csak nekem nem 4-számjegyű összeget vitt ez el.Enged meg nekem hogy ideges lehessek!
Egyébként szerinted nem bunda?közvetítő benyögi hogy ezért nem lehet adni a 96.percben büntetőt.
De igazad van hisz te vagy máyköl a mindentudó.
winfier Had rá lehet szerelmes a C.Rolandoba díszmajom
Ja de most látóm hisz te egy igazi Real Fan vagy Tudod épp neked nem kellene megszólalni,mert mindenki úgy sem vallanád be ha bunda lenne
Inkább nézegesd a posztert a falon ami a fejed fölött van és hajolj meg a C.Ronaldo előtt mert belőtte 11-méterről.
[ Szerkesztve ]
-
winfier
senior tag
Hát gyerekek még az ütő is megállt bennem.
De amit ezek leműveltek."Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
Zé777
tag
válasz stefyY #24052 üzenetére
Tudom, de hogy a 92. percben a tulaj kihordott lábon egy infarktust az is biztos.
Az biztos, hogy nekem soha nem volt és nem is lesz ilyen mákom.
De kellett a bírói segítség a madridnak. Az első félidőben megúszták a pirosat, most meg ez a tizi. Szégyen...
[ Szerkesztve ]
-
atila4
senior tag
-
I2oli
tag
huhhh... hát én is leizzadtam egy picit a végén:
Atletico Madrid - Osasuna 1,20 H
Chievo - Juventus 1,42 V
Sampdoria - Roma 2,00 V
Lazio - Catania 1,58 H
Sevilla - Rayo Vallecano 1,48 H
Elche - Real Madrid 1,28 V500 Ft, x10,20 --> 5100 Ft
-
samfishR
senior tag
elég szánalom, hogy így kell tolni a real madridot, de szarok rá, jött ez is
-
pc_seft
tag
Bunda 11-es vicc 94.perc
A bírót felfogják kötni körülbelül ekkora csicska geci majmot
Zé777 Nem gratulálok neki mert egy rakás szar volt az egész 94.percben ad 11-est miközben 3 perc hosszabbítás volt.Én ma kajak beírtam 1-1 lesz kiégtem most.
föccer +1
[ Módosította: radi8tor ]
-
stefyY
őstag
Real atyaég...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
DeathBat666
aktív tag
Jöhetnek az NHL tippek?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz stefyY #24044 üzenetére
Ilyen elmúlt 2 hét után én óvatos lennék az ilyen kijelentésekkel.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
stefyY
őstag
Nézegetem a kínálatot, hétvégén szerintem nyerni fogok.
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #23968 üzenetére
Na végre jött egy kis apró az alap 3/4-en. 400 Ft -> 19 500 Ft.
Amúgy meg csak a szokásos volt, lófasz sem jött (csak gyakorlok ha esetleg...), még a skandin (2-2 találat) és a kenón (7-esen 1 talált, hogy véletlenül se jöjjön vissza az ára) sem. Kurvára nem jó ez így.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Vandit.
addikt
Szarjon tüskét a Valencia, hogy a 90. után rúg egy gólt.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
rwin5
őstag
Mondtam, hogy a Roma ajándék
-
giigz
veterán
A hétvégi bukta után jól jött most ez a Napoli X, 2k -> 7k
-
Bencus88
nagyúr
juhuuu
Sampdoria - Roma V
Manchester United - Liverpool H1000 Ft
4,29
4290 Ftplusz van egy ilyen duplázós:
Chievo - Juventus
Összgól alatt/felett : 1,5 felett
Bologna - Milan
Összgól alatt/felett : 1,5 felett
Lazio - Catania
Összgól alatt/felett : 1,5 felett500 Ft
2,08
1040 FtA vesztes szelvényem pedig a Lyon amin 500Ft ment el. Végre egy jó napot zárok juppi
-
I2oli
tag
LOL milán rúgott gyorsba kettőt, de még így is csak X :SS
-
rwin5
őstag
Jó ez a real meccs, tömöm magam kajával mellé
-
Bencus88
nagyúr
Roma 2-0 Mu remélem már nem kap gólt kérlek ne kapj
-
B-L-A-C-K
titán
Na eddig csak a Milán viszi a szelvényem...:/
-
stefyY
őstag
Arsenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal
-
pohár
félisten
akkor a mai "kurvaanyátok" csapatok (egyelőre): Ajax, Napoli, mindkettő hendivel kéne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zjunior
veterán
Napoli, Real csak siman nyerjetek pleaseeee!!!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
ott a Roma gólotok
-
Bencus88
nagyúr
Vezet a Roma!
-
giigz
veterán
Lehet meglesz a Napoli győzelem, de azért bepróbáltam 2.000 Ft-tal az X-et 3,50-ért
-
B-L-A-C-K
titán
Na érdemes volt lemennem, -2K, Milán már nem nyer, de Arsenal sem, Roma, se biztos... Lazio áll csak jól...
-
Zjunior
veterán
Nápoly anyáddal szórakozzál!!
Simán tettelek!!! :@Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
stefyY
őstag
Bologna vezet, b*szarok...
-
Chereiose
addikt
válasz tipszmikszül #24017 üzenetére
-
tipszmikszül
csendes tag
Szégyen ez a Napoli én azt mondom.
-
Bencus88
nagyúr
Na hajrá Roma gyerünk!!!
-
giigz
veterán
Napli az utolsó ellen, akik 2 gólt rúgtak idáig és 16-ot kaptak
-
Zé777
tag
Hogy a brantba jutott el a Sassaulo 8/4es kapura lövésig fél óra alatt, mikor otthon az előző egész meccsen nem kukáztak össze ennyit. Még egyet bekap a Napoli és oda az atombiztos hendi H.
Az Anderlecht meg már 7el megy.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Lazio nyerj!!!
Mu juss tovább
Real hendi had szóljon!!!
Ez kell estére.
Köszi!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zé777
tag
Ott a Juve cumi!
-
Zé777
tag
Ez a büdös Sassuolo gólt rúgott.
Egész nap azon gondolkodtam, hogy a Napoli hendi vagy az Anderlecht hendi (jobb szorzóért) legyen a mixben.
Utóbbi már 6:0al megy és még van 40 perc.
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
Hali.
Melyik online fogadó irodát ajánljátok, ami megbízható, és lehetőleg "tud" magyarul is?
Előre is köszi!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- DIGI Mobil
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek