Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtcob
senior tag
válasz margithid #144097 üzenetére
Valamiért abban a hitben éltem, hogy jövőhéten visszavágók jönnek, hát ezt speciel benéztem
Nem szóltamLyon nem rossz csapat egyébként, bár elég szarul kezdték az évet, mostmár nyeregetnek is ahogy látom, bár nem vagyok nagy francia bajnokság-spíler. PSG-t maximum már csak az motiválhatja, amit írtál, veretlenség, esetleg 1-2 rekord felállítása, de nem vagyok benne biztos, hogy ezért megszakadnának a pályán
Ligautolsók ellen is kis 1-0s éppenhogy győzelmeket hoztak, szóval én azt mondom, hogy óvatosan a PSG-vel, nyeretni őket ott van a BL. Én legalábbis kerülni fogom őket. -
margithid
veterán
válasz mtcob #144096 üzenetére
Jövő héten BL? Melyik sportágban?
PSG jelenleg a világ harmadik-negyedik legjobb csapata nálam, Barca, Bayern mögött, Juventus mellett.
Eddig meg se izzadtak a bajnokságban, szerintem a veretlenség megőrzése a tét bajnokság végéig.
Ha annyira le akartak volna adni a meccseket már megtették volna. Francia bajnokság amúgy nem kihivás, ez egyértelmű.
Múltkor pont kikapott gyengécske lille-től lyon, szóval nem értem azt se, hogy nem olyan rosszak.
1.36ban van érték, kikapni nem hiszem, hogy ki fognak! -
margithid
veterán
válasz Vincent-Vega #144092 üzenetére
Ez minden csak nem tuti
Amit jónak érzek igaz kicsi oddsért a hétvégére az a lyon-psg dnb 2, 1.36, cserébe elég "tuti" -
djculture
félisten
1.58 van rá magába elég rizikós
-
B-L-A-C-K
titán
Mi az nagy tét?
-
Vincent-Vega
tag
Mai tuti Köln Hertha X2 ment nagytéttel
-
B-L-A-C-K
titán
Nagyot alakított a Pina...
-
djculture
félisten
Augsburg vagy Liverpool jut tovább? Ki jut tovább? Liverpool 1,35 Nyertes
Valencia vagy Rapid Wien jut tovább? Ki jut tovább? Valencia 1,45 Nyertes
Dortmund vagy Porto jut tovább? Ki jut tovább? Dortmund 1,55 Nyertes
Eb 2016 - A csoport Eb 2016 - A csoport Franciaország 1,35 Nyitott
Eb 2016 - B csoport Eb 2016 - B csoport Anglia 1,85 Nyitott
Eb 2016 - C csoport Eb 2016 - C csoport Németország 1,30 Nyitott
Eb 2016 - D csoport Eb 2016 - D csoport Spanyolország 1,55 Nyitott
Eb 2016 - F csoport Eb 2016 - F csoport Portugália 1,85 Nyitott
Sevilla vagy Molde jut tovább? Ki jut tovább? Sevilla 1,20 NyertesFolytatása következik június-ban
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #144075 üzenetére
ez vicces már.
amit kiposztoltam, semmi nem jött.ez kifejezetten fájt is:
Manchester Utd. - Midtjylland (élő) Hendikep 0:1 Manchester Utd. 2,80 Nyertes
Basel - St-Etienne (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 1,90 Nyertes
Porto - Dortmund (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 1,80 Vesztesezt nem írtam ki, napi majdnem tétmentőre tettem.
egyből jött is...
Olympiakosz - Anderlecht (élő) Hosszabbítás 1. félidő - 1X2 Anderlecht 10,00 Nyertes***
továbbra ius kérdezem a hosszabbításban lőtt idegen gólt!!!
számít?
másképp kérdezem:
olympiakos lehet még büntető rúgásos?[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
djculture
félisten
válasz egyhonapja #144078 üzenetére
Ez így van kombinálhatunk itt de a lényeg hogy mindenki tegye azt ami jónak lát abból nincs probléma
Olympiakos meg közben megy a dev0-ba addig szrakodtak.
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
Schalke elvitte a mait...
Pedig még rossz szelvényt is adtam fel, mert kettő között filóztam, de végül a United hozta...Szerencsére csak egy 500-as ment rá a tegnapiból.
-
djculture
félisten
Egyik haver töltötte ki a szelvényemet ma én csak egyet mondtam neki a schalke meccset 3.5-nél kevesebbre, mellé pont sikerült olyanokat 3.5 gólnál kevesebbre tennie amik jöttek..
Mondjuk nem egy nagy eredőt adott 4.62 1000ft-ra.. De ez is jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Skotok, Skociaban , elso az utolso ellen Xert.
Hát persze
PSN: xszabikax
-
Jarod1
veterán
hogy rohadjon el ez a tetü Nápoly
1 Liverpool Liverpool v Augsburg
(Játékidő eredménye) 25/02/2016 Egyik sem 1.40 Nyert
2 Lazio Lazio v Galatasaray
(Játékidő eredménye) 25/02/2016 Egyik sem 1.53 Nyert
3 Valencia Rapid Vienna v Valencia
(Játékidő eredménye) 25/02/2016 Egyik sem 3.30 Nyert
4 Napoli Napoli v Villarreal
(Játékidő eredménye) 25/02/2016 Egyik sem 1.66 Vesztett
5 Tottenham Tottenham v Fiorentina
(Játékidő eredménye) 25/02/2016 Egyik sem 1.85 Nyert -
szab.tam
nagyúr
kutyaütő porto.
jött volna egy kicsit kellemesebb zsé, ha be bír gyömöszkölni becsületből 1-et...***
ezt sosem tudom:
a el-ben a hosszabbításban lőtt gól is idegenben lőtt gólnak számít?
(gyakorlatilag 2-t ér?)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mtcob
senior tag
Szép volt Napoli
Éreztem, hogy rendes kerettel állnak ki, ezért is bíztam bennük, durva, hogy otthon nem tudnak 0-1es hátrányból továbbjutni..Mondjuk a legboldogabb akkor leszek, ha nyernek 2-1re, így a H + 1,5o jönne amit néztem, de nem tettem végül, egy esetleges 1-0s meccset elkerülvén
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz szab.tam #144077 üzenetére
Basel - St-Etienne (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,55 Nyertes
Porto - Dortmund (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,45 Nyertes
Manchester Utd. - Midtjylland (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,40 Nyertes
Tottenham - Fiorentina (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,60 NyertesPorto - Dortmund (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,70 Nyertes
Manchester Utd. - Midtjylland (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,70 Nyertes
Tottenham - Fiorentina (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,85 Nyertes
Basel - St-Etienne (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,75 Vesztes
még jó hogy kombi volt -
egyhonapja
csendes tag
válasz szab.tam #144077 üzenetére
ezt én is láttam, mindig azt hittem én nem értek vmit, de ezek szerint nem
múltkor egy csomó elemzést olvastam a valencia meccsről, hogy így meg úgy kell vigyázni, mert az ellenfél majd most jól összeszedi magát, akkor 0:6 lett
a mai meccs előtt ugyanezt hallottam, hogy most aztán úgysem érdekli őket már ez a meccs, úgyhogy így meg úgy kell vigyázni, erre most nézem az eredményt, hogy 4:0!
ezen is látszik, hogy senkire nem szabad hallgatni, csak magunkra
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
pro-n ahogy nézem, javítottak az algoritmuson.
ugyanazon kimeneteleknél már találtam azonos odds-ot.
pl. a 0:0-nál volt az, hogy az "1x2+g döntetlen és nem"-re mindig többet adott.
ha minden igaz, ez már =...***
ment még egy ilyen.
Basel - St-Etienne (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,60 Nyitott
Napoli - Villarreal (élő) Gólszám 2.5 Több, mint 2,5 1,50 Nyitott
Porto - Dortmund (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 1,45 Nyitottmu már lemaradt róla...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Nem, ma nem volt kedvem rakni. A 7 órási meccseket hogy néztem és eljátszottam a gondolattal hogy mi lett volna ha (amit beírtam), utána már gondoltam felesleges lemenni a 9 órási meccsek miatt mert az úgyse lesz hasonló. El is ment volna a kamim, Fió hendit néztem így, meg Anderlecht hendit, mind kuka.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144074 üzenetére
semmi félidei "kutyasétáltatás"?
mára elég volt a kamikból, nem akarnak jönni.
10*-es eredő:
Manchester Utd. - Midtjylland (élő) Hendikep 0:1 Manchester Utd. 2,80 Nyitott
Basel - St-Etienne (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 1,90 Nyitott
Porto - Dortmund (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 1,80 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
djculture
félisten
Nikolaj Bodurov (Midtjylland) saját kapujába juttatta a labdát. Ez ilyen török féle meccs úgy látom csak itt nem megy el közbe a világítás..
-
szab.tam
nagyúr
még 2 ilyet, és rendben is vagyunk.
mármint én és van gaal.**
csirke...
[ Szerkesztve ]
-
trincsi23
csendes tag
na ki akar esni a MU...de kár, hogy nem raktam egy x2-t
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Kis kétszázas, de 44x eredő...
Ööö szépen eltekeredett....
[ Szerkesztve ]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
szab.tam
nagyúr
ment egy ilyen 2/3 még előbb:
Napoli - Villarreal Hendikep 2:0 Villarreal 56,00 Nyitott
Olympiakosz - Anderlecht Nyertes különbség Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer 94,00 Nyitott
Manchester Utd. - Midtjylland Nyertes különbség Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer 96,00 Nyitottvolt már 2 db. 0:3 és egy 0:4.
simán jöhetnek.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
Manchester Utd. - Midtjylland Nyertes különbség Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer 96,00 Nyitott
van gaal, nincs gaal...
a fogadásom pillanatában szépet esett:
Napoli - Villarreal
Hendikep 2:0
2016.02.25. 21:05 Villarreal 52,00 (56,00)
Olympiakosz - Anderlecht
Nyertes különbség
2016.02.25. 21:05 Vendégcsapat 2-nél több góllal nyer 62,00 (94,00)Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 322 400 (526 400) Ft[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
haladunk, haladunk, eddig 2/4, még kell a Napoli győzelme, és 3 gól a Dortmundra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Jó lett volna egy ilyen kami:
Shakhtar D. hendi
Valencia hendi
Sparta P. hendi~500x odds
20 ezerre 10 milla...
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
A pool meg a bilbao meccsre jöhetne 1-1 gól...
-
szab.tam
nagyúr
Schalke - Sahtar Doneck (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 3,20 Nyitott
Liverpool - Augsburg (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 2,90 Nyitott
Leverkusen - Sporting CP (élő) Gólszám 4.5 Több, mint 4,5 3,65 Nyitott33.8*
-
!Tupac!
tag
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó akkor vegyünk is rá még1x egy pillantást...
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144035 üzenetére
az a millás elég kiborító lehetett.
és utána legalább nem lőttek volna egy gólt sem.
de fi. után rögtön nekiálltak..én ezért is tartok a 90*100-as kamiktól, mert ha az nyerőre áll, és az egyiket elrúgjáka 96. percben, az agyvérzés lenne...
el kombi
2/13Lazio - Galatasaray Pontos végeredmény Döntetlen 1:1 7,00 Nyitott
Liverpool - Augsburg 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 11,00 Nyitott
FK Krasznodar - Sparta Praha Pontos végeredmény FK Krasznodar 1:0 6,50 Nyitott
Schalke - Sahtar Doneck 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Döntetlen és nem 11,25 Nyitott
Ath. Bilbao - Marseille Pontos végeredmény Marseille 1:0 9,25 Nyitott
Leverkusen - Sporting CP Pontos végeredmény Sporting CP 1:0 13,25 Nyitott
Porto - Dortmund Pontos végeredmény Porto 2:0 16,75 Nyitott
Tottenham - Fiorentina 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 1:1 7,50 Nyitott
Manchester Utd. - Midtjylland Pontos végeredmény Manchester Utd. 2:1 8,25 Nyitott
Olympiakosz - Anderlecht Pontos végeredmény Olympiakosz 1:0 5,75 Nyitott
Molde - Sevilla Pontos végeredmény Molde 3:0 74,00 Nyitott
Basel - St-Etienne Pontos végeredmény Basel 3:2 25,00 Nyitott
Napoli - Villarreal Pontos végeredmény Napoli 1:0 5,75 Nyitottaz alapgondolat az, hogy lesz legalább 2-3 meccs, ami hosszabbításban köt ki.
2-nél még lehet veszteséges is, de 3-4-nél már bőven nyerő.a 6:0-s rapid wien-t kivettem.
kami patent:
Manchester Utd. - Midtjylland 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 23,00 Nyitott
Liverpool - Augsburg 1X2 + Gólszám 3,5 Döntetlen és több 18,75 Nyitott
Schalke - Sahtar Doneck Gólszám (pontosan) 6+ 10,25 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz vwpolopg #144046 üzenetére
Fenerbahce igy is továbbjutó..
Más MU ma nagy bajban lehet fél csapat sérült.."Louis van Gaalnak ráadásul nem kevesebb, mint 15 játékosát kell nélkülöznie, köztük Rooney-t, Januzajt, Youngot, Darmiant, Valenciát, Rojót, Lingardot, Smallingot és David de Gea kapust is"
-
vwpolopg
őstag
Nézi valaki a fener meccset? Benne van a vendég gól duplázós oddson?
-
ANDROID???
addikt
Bátran kellett volna nem csak óvatosan
Lokomotív Moszkva - Fenerbahce (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 1,80 Nyertes
Lokomotív Moszkva - Fenerbahce (élő) 1. félidő - Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 3,50 Nyertes
-
egyhonapja
csendes tag
ma az utolsó pénzem is elment egy hülye tenisz meccsen, úgyhogy végre nyugodtan tudom nézni az eredményeket
-
stefyY
őstag
Kaptam beten 1.5k hűségbónuszt...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz egyhonapja #144040 üzenetére
Tovább jut.
-
yogibear
addikt
Mai okos.
Napoli TJ, Tottenham TJ, Schalke TJ @5,39mai okoskodó:
Basel TJ, Olympiakos TJ, Napoli TJ @9,83A fentiek alapján meg egy kami:
Olympiakos H, Basel H, Napoli H, Leverkusen H, Schalke 04 H @13,93
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
sz_abika
addikt
Mai okos:
Cuevas 2-0 + Pool + MU tj = 2,5x
Napoli + Olympiakos tj = 4,5xEgyik szelvényben sem érzem a nagy potenciált, de egy mátyást megérnek.
PSN: xszabikax
-
trincsi23
csendes tag
Én ma ilyet gondolok az Európa Ligára:
Krasnodar, Bazel, Schalke, Porto-Dortmund over 2,5
Amin gondolkozok, az a Lokomotiv-Fener D ( hétvégén rangadót játszik a 2. Fener az első Besiktassal. Néztem az első meccset és a Lokomotivban nagyon nem volt benne a gól, lefocizta a Fener )
+ Rapid nyer...
A nagy talány, hogy vajon kiesik a MU? A hátuk közepére sem kívánják az EL-t, de azért egy Midtjylland ellen kiesni elég ciki lenne.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #144034 üzenetére
Neki is ott körül lehetett mert félidő után van 1,18-1,30x oddsok az 1 gólra.
Kamiba vagy az 1,5 under fizet még jól, vagy az 1. félidő 1,5 over. Ami nekem majdnem jött 1 millás tudod az is olyan volt, jó lenne egy olyat elkapni, de mostanában 5 ezerrel pakolgattam csak 4-5 olyat, de még közelébe se voltam, pedig simán össze lehetne válogatni 5 db-ot.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144032 üzenetére
"félidő után"
akkor már ok.engem az 1.5 over odds-ok csábítottak el.
1.4 körül.
normál esetben ezek 1.2-t fizetnek.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
egyhonapja
csendes tag
és a dortmund nem fog nyerni
elég jó formában vannak
vagy megelégszenek a döntetlennel, ha már egyszer azzal is továbbjutnak? -
B-L-A-C-K
titán
válasz szab.tam #144031 üzenetére
Én is néztem, félidő után havernak írtam figyeld meg 0-0 is benne van. Persze én is szoktam ilyeneket rakni, de 3-4 meccset beleveszek így hogy egy duplát hozzon. 10 ből ~7x jön is, de itt akkor is maga az elv, hogy 100 ezret nem rakok fel 20 ezerért, akkor már legalább 80 ezret hozzon ha már ennyit kockázattok.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #144030 üzenetére
logikusabb fogadás volt, mint 1.05-ért nadal.
néztem a meccset, és még ennyiért is jogos tétnek tűnik.
utólag is.
az más dolog, hogy nem jött.[ Szerkesztve ]
-
mtcob
senior tag
Napoli szerintem is jó, Napoli jut tovább szerintem megéri 2,3ért, 0-1 nem akkora ledolgozhatatlan hátrány..
-
stefyY
őstag
válasz f(x)=exp(x) #144026 üzenetére
Napoli? Vagy akár a Schalke...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hali!
Mai EL ligából mire érdemes rakni? Gondolok pl. a Valencia ellen rakni a 6:0 után. 2 szelót akarok rakni, az egyik darts (ezeket már kivákasztottam), a másik meg foci, most ezen gondolkozok. -
C0d3r
addikt
válasz egyhonapja #144023 üzenetére
Nos, majdnem bejött a forgatókönyv.
Dühítő, mikor egy 3. perces gólnál megáll a tudomány mindkét fél részéről. -
C0d3r
addikt
válasz egyhonapja #144021 üzenetére
Félidőnél eddig alakul, 1:0, biztató. Csak ugye a helyszín Dél-Amerika, ahol könnyedén megeshet egy végeredmény 0:0. Reméljük nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
egyhonapja
csendes tag
én most tettem arra, hogy az atletico mg meccsen több lesz, mint 1,5 gól
csak úgy viccből, bár a múltkor már elment egy ilyen dél-amerikai csoda
-
szab.tam
nagyúr
furcsa dolog az éjfél.
nézem a sport2-n a ferrer - dolgopolov meccset.-> vízió:
azarenka vs. ferrer.
parádés lenne.
2 férfi nyög egymással szemben.
egy oktáv eltéréssel.
akár egy poresz szinkron is lehetne.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
atma 0:0.
én tegnap még azt hittem, hogy s 4-ből egalább 2 meccs lesz ilyen. (0:0)
tettem is egy 0:0 yankee-t.
tegnap elment 2-belőle, így már csak ma egy 2-es kötés segíthetett volna rajta.
nézegettem, hogy picit nagyobb téttel megrakom single.
7.75 és 9,25 volt rájuk.
inkább hagytam.
utólag rossz döntés volt, mert egyik jött.
de abszolút nem bánom.
utólag benne is volt, és nem is a meccsben.
meg nem adott tizi, elcseszett ziccerek, stb...lényeg:
ha valamivel nyertem volna, nem raktam, de utólag nézve is logikus döntés volt, akkor sosem bosszant.szerk:
számomra az atma meccs előre is totál ambivalens volt: 0:0 vs 1.5 over.
következetesség = 0...[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #144007 üzenetére
minden nem jöhet.
-
pohár
félisten
-
ANDROID???
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #144005 üzenetére
ez is jó újítás a pro-n, hogy bedobnak élőre 1-2 késő esti dél és közép-amerikai meccset.
külön világ.
minden lehet.
ujjlevágástól a tarkónlövésig.el lehet bohóckodnunk rajta.
ha pedig valaki keményen bepróbálkozik, akkor úgyis visszadobják, és felfüggesztik.
tehát még ilyen rizikójuk sincs.**
2,5G - > 2,8x
lehet, de kihagyom....
szerk.
pffff.
megraktad?szerk2.
ezek után?
kis apróval.
Atl. Huila - Independiente Medellin (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 5,50 Nyitott(#144007) ANDROID???
van.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz ANDROID??? #144003 üzenetére
nem olyan rossz a pro új élő eredmény követője.
ez a meccs kvázi az eredmegnyek.com-on még stat-on sincs...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Atl. Huila - Independiente Medellin (élő) Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,85 Nyitott
1. gól előtt tettem kb. 10 mp-cel.
(#144001) djculture
nem hiszem, hogy kikapnának.
viszont lehet gólszámban 2 nagyon ellentétes fi.
0:0/4+
vagy fordítva.****
kiegészítettem:
Atl. Huila - Independiente Medellin (élő) 1X2 Atl. Huila 12,75 Nyitott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest