Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- Akciókamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
verona 3-0ról leikszel, az szép
-
zolynet
veterán
na végre megjött a mu gól
lever sima
wolféknál még iparkodni kellene -
pohár
félisten
gyerünk már Wolfsburg, bebaszna, ha egy szutyok Stuttgartot nem vernek meg otthon
-
L_YKing
addikt
Lazio X
-
Digestive
veterán
Na aki az Arsenalra fogadott, az meg is nyugodhat!
-
Digestive
veterán
Nyom a Napoli! Szerintem X lesz.
-
janos1988
addikt
Csak nem bírtam ki, ment egy alap 3/4-es. Mainz, BM, L. Moszkva, Liverpool.
-
Chereiose
addikt
Ma a Bolton szerintem jó lehet X-re, lehet meg is teszem
-
sz_abika
addikt
Ez eléggé adja magát mára duplázni
Bagnis vs Ward @ 1.28
Melzer vs Collarini @ 1.16
Gonzalez vs Zverev @ 1.36
Ha valaki nem betes , utóbbira 1,5 van sportingbeten és pinnaclen, annyiért nagyon value, de 1.36 sem rossz még érte.Ezek meg próbacherry:
Ginepri R. vs Zverev @ 1.54
Robby volt top 20as, már inkább csak otthon játszik. Igazából itt még jó lehet a 2,5 fölé is, mert Zverev nem egy csillag azért...
Ito vs Dutra Silva @ 1.83
Ez az odds baromság lenne, ha... ha nem lenne ilyen ótvar formában Dutra. Ito kemény pályás, japán challengereknek köszönheti inkább a top 100at, 2005 óta, 30db(!) salakos meccse van, 14/16. Ennyiért nem hagyom ott. -
B0V9B
tag
Nagyon leírja mindenki a Dortmundot, pedig ha megnézitek a Bayernben nem lesznek szélsők. Ugye Shaqiri az Internél van kölcsönben, Ribéry és Robben is sérült, valamint Alaba is hiányzik, aki tud előretolt balszélsőt is játszani, így Bernatnak és Rafinhanak kell megoldania a széleket. A Dortmundnak pedig ha van erőssége, azok a villámléptű szélsők és a széleken vezetett gyors kontrák. Csak azért írom ezt le most mert ha úgy alakul a mérkőzés (és szerencsénk is lesz) hogy nyerünk, akkor ne mondja senki hogy utólag okoskodtam.
Szóval a BVB győzelme 3,3-ért, kombinálva egy Lyonnal és egy PSV-vel, vagy egy hendis Chelsea győzelemmel, nagy pénzt hozhat a konyhára akár kis téttel megjátszva is.
-
zolynet
veterán
dobtam mára még egy papírt, hátha
139 Manchester Utd. - Aston Villa H 1.28
132 Wolfsburg - VfB Stuttgart H 1.43
128 Leverkusen - Hamburg H 1.33
2,5k->6k -
B0V9B
tag
válasz
akooos #108067 üzenetére
Sevilla meccs azért nem annyira tutkó, a Bilbao elmúlt 5 meccsét megnyerte, köztük a Real ellen is, valamint nekik nem nagyon voltak hétközi válogatott kötelezettségeik, míg a Sevillából sok játékosnak kellett pályára lépni a nemzeti csapatában, valamint elutaztak Argentínába is egy úgymond Szuperkupa meccsre a River Plate ellen, ahol felforgatott kerettel vereséget szenvedtek. Én azt nagyon X-esnek érzem.
-
akooos
veterán
Ha már tutikról van szó: Debrecen, Sevilla, Lyon,Fiorenitna nagy téttel egy szelvényen
Mellé még mehet egy MU de nem szükséges. Ha jóváírják a mai pénzem, akkor szerintem 5ezerrel bepróbálom ezt.
szerk:
Ez esetben a Sevilla nem tuti, viszont a Sevilla-Bilbao 2,5 over elég jónak tűnik uyganazért az oddsért -
C0d3r
addikt
válasz
choco01 #108060 üzenetére
Nem játszanak (Ribéry kérdéses), úgyhogy lehet neki nyomatni akár a dupla hendit kb. úgy, mint a Gladbach-nál...
-
jokerbet
csendes tag
lyon + bayern a mai tuti
-
RoyalFlush
őstag
Hoffenheim - Mönchengladbach (131-V)
2.57 Szo 15:15 ápr. 04
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Digestive #108056 üzenetére
12 hét. írtam.
de ha ezt a hetet bukóra tenném, és valamiért a következőt is, akkor nem reprezentatív statisztika lesz, hanem behúzott farokkal résbe bujdoklás...
és mivel alig volt forgatás az első hetekhez képest, így elég hazárdos a dolog.iszonyat tré volt a kínálat.
idáig a hét elején volt valami +13k-m, és most
2*20k
-> 40k
-> 46k
várhatókkal.
az elsőből van meg 2 esemény.
a 2. szelót meg szerintem elqúrtam. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Digestive #108052 üzenetére
utálom a babonát.
de tényleg.
el is ítélem.
de akkor sem tudok mit csinálni, majdnem minden elmegy, ha előre leírom, amit megtettem.
legalábbis a kis szorzós, nagytéteseknél.
a 3/4-eknél azért jövögetnek úgy is...az egyik szelón halep és serena williams jött, egy foci kell hozzá.
a másikon 3 holnapi foci van, de az egyik meccset egyre gázabbnak látom.
de az 1. szeló maradék focijában azért bízom, és azzal már téten vagyok.****
(#108053) B-L-A-C-K
ha-ha-ha.
a veszteseket is félreteszem.
most az 5. hétben vagyok.
(már nő a lába...) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Shkiz0 #108049 üzenetére
pedig a szokásodhoz képest elég normális játékot toltál.
nem segít rajtad, de ezt már viszonylag tudom sajnálni, hogy nem jött.****
nekem ez bűzlik...
175 1 Zaragoza - Real Madrid 4.25 16.50 1.17
éppen nézek a 2 megrakott, még élő, nagytétes mellé a hétvégére egy 3/4 kamit 2k-ért, 3-4*-es eseményekkel.
ez szerintem rajta lesz...sőt!
a h mellett megrakom ezzel 2-es kötésben x-re:
176 1 Murcia - Barcelona 3.95 15.50 1.20
246.5* eredő.
200-ért lehúzom 5*....
hátha megdumáltak egy kis pénzkeresést.... -
Digestive
veterán
válasz
Digestive #107978 üzenetére
Több mint 10k várhatót vitt a francia2, pedig szinte biztos voltam benne, h jönni fog... rossz +érzés!
Cork City 3:0
Liefering 3:1
Clermont - Angers 2:0(kieső helyezett ellen a tabella 2.)
+ volt egy ilyen 3/5 atom kami, amit úgy gondoltam, h simán jöhet telibe is:
Watford (a piros lap miatt kaptak ki...)
St-Etiene (néztem a meccset. végig jobbak voltak...) 1:1
Roma - Napoli V
Fiorentina - Sampdoria V
Montpelier - Bastia VLehet holnap megrakom a maradék hármat, hátha...!
-
-
B0V9B
tag
Ilyen jött ma.
-
csababarca
őstag
válasz
csababarca #108029 üzenetére
9300-nál járok most, csütörtökön toltam fel 5500-at.
És még bent van az 5/3-as szelvényem, amin van két éjjeli tétel.
Ha azok jönnek, akkor, 13000nél vagyok.
Lassú víz partot mos taktika,de hátha. -
ted_mosby
senior tag
Üdv!
Kisebb kihagyás után visszatérek a fórumra. Sajnos utóbbi hónapokban nem úgy ment mint szerettemj volna, igaz csak 5k mínuszt "sikerült" összehozni. Remélem Április szerencsésebb leszHolnapra a Verona-t néztem 1.85ért, 120 Verona - Cesena 1.85
szerintem eléggé jónak tűnik hiszen a Verona egész jó otthon, a Cesena pedig 13 vendég szerepléséből 9-szer kikapott. Szóval én ezt H-ba húzom holnap, mellé meg még nézek 1-2 meccset. -
Digestive
veterán
Ki******ott Watford elcseszi a szelómat!
-
akooos
veterán
Valaki nyugtasson meg, hogy az Auxerre képes megfordítani a meccset a Nimes ellen
-
tigipuf
senior tag
ez se rossz,rakta valaki?:[link]
-
nzsolt77
tag
Dortmund - Bayern München?? Sima vendég gyözelem lessz?
-
tigipuf
senior tag
Persze ilyenkor a délutáni Championship meccsek is nagyjából hozzák a papírt,bezzeg amikor rakom
Kedden úgy látom el kell látogatnom Szolnokra,csak meg kell néznem ezeket a zöldeket élőben . -
C0d3r
addikt
válasz
csababarca #108014 üzenetére
Én már nem is erőltetem a kis odds-os duplázósat, mert eleinte örültem a fejemnek ha éppen összejött párszor, de végül mindig a nullán kötöttem ki. Pedig sose estem túlzásba, nem voltak 10-es kötéseim. Bár a 3/5-ös nem a legszerencsésebb kombi ahogy már megírták nekem korábban, de ez ette meg eddig a legkevesebb ideget nálam. Az is igaz, hogy továbbra se gazdagodtam meg belőle. Sebaj, szórakozásnak elmegy, ha meg be-becsíp egy jobb széria annak örülök. Esetenként az a 2-300 Ft nem ver földhöz, ellenben mikor napi szinten mennek el az ezresek...
Egyébként jellemzően tökéletesen érzek rá, hogy kizárólag 3 találatom legyen.
Tegnap:
Haka - Honka 1X2 Haka 2,15 Nyertes
Marino Luanco - Burgos 1X2 Burgos 2,30 Nyertes
San Roque - Real Jaen 1X2 Real Jaen 2,80 Vesztes
Avellino - Modena 1X2 Avellino 2,00 Nyertes
Trapani - Frosinone 1X2 Frosinone 2,60 VesztesA mai nap se lesz már nullás:
Brighton - Norwich 1X2 Norwich 2,10 Nyertes
Eibar - Rayo Vallecano 1X2 Rayo Vallecano 2,70 Nyitott
Millwall - Charlton 1X2 Charlton 2,70 Vesztes
Birmingham - Rotherham 1X2 Birmingham 2,15 Nyertes
Fulham - Brentford 1X2 Brentford 2,10 NyertesVan egy érzésem az 5. kimenetelt illetően.
-
csababarca
őstag
válasz
Digestive #108013 üzenetére
Jah,mert itt nem megy az eszmecsere a tippekről..
Több módszert is kipróbáltam, duplázós, alacsony oddsból, 3-4 kiválaszva 2/3 vagy 3/4be..de semmi. Ezek csak arra voltak jók,hogy stagnált a pénzem,de nem tudtam kivenni belőle, vagy építkezni.
Olyan papírforma meccsek mennek el,hogy nem igaz.Mindegy, most is van benn pár szelvény,meglátjuk hogy záródik az este,csak felhúztam magam, hogy megint kiválasztottam sikeresen egy bajnokságból azt a meccset a 10ből, ahol másfél gól alatt maradtak a csapatok...mindenhol máshol 2,5 fölé mentek
-
Digestive
veterán
válasz
csababarca #108012 üzenetére
Hát ha már mások által kreált tippekre fanyalodsz, akkor tényleg ideje...!
-
csababarca
őstag
Beléptem egy ilyen csoportba, ahol dobálják a napi tippeket,de még ígyse bírok nyerni...10 meccsből elmegy kettő,de úgy válogatom össze a 2-3as kötéseket,hogy alig nyerek valamit...vicc. (tegnap is 5000ből épphogy 7500at csináltam, nagy nehezen, egy meccs ment el a 8 kiválasztottból...csak szerencsétlenül válogattam.)
tényleg ideje abbahagyni... -
szab.tam
nagyúr
érdekes.
az én játékomba beletuszkolva ezek úgy néznének ki, hogy 2-esével megraknám őket 10 vagy 20k-val.
de mivel itt magasabb szorzók vannak, így valszeg csak 10-zel.
este majd kiszámoljuk, hogyan végeztem volna.nálam megvan a 2 gyanús esemény, de ezzel előre nem bunkózok.
privátban elküldöm valakinek, aki majd utólag igazol, hogy tévedtem-e.***
***azt azért még hozzáteszem, hogy ezek tipikusan olyan események, amiket már inkább elkerülök.
de azért kíváncsi vagyok, hogy milyen eredménynle zárnék, mennyi lenne, (maradna) a 40k-ból...
-
janos1988
addikt
Kaptam 4x5 freet SB-n, 20-xes forgatási követelménnyel. 1. nap semmi.
-
lecsokolbi
aktív tag
LocsolóVERSeny vannak jók
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest