Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz L_YKing #162340 üzenetére
A barcelona kapja a legtöbb büntetőt.. A psg elleni meccs után csendben lennék a helyébe, már rég nem kéne a bl-ben lennetek.. Mondjuk egy vonalnak azt a lesgólt, aztán jöttek a büntetők.. Azzal nyertünk. Bár ti mennyit kaptok abból is..
Na meg a régebbi Chelsea elleni meccs mi..
Ti csak bírózni tudtok..
Piqué egy köcsög. Te meg menj hozzá azt sírjatok együtt.Ramos:
"Amit Piqué mondott, az nem vesz el semmit a klub értékeiből, nem változtat a történelmünkön és a megnyert trófeáinkon. A mondandójával címlapokat generál és többen vesznek újságot, de együtt kell élnünk ezzel.”
“Minden VIP boxban megmozgatnak szálakat valami érdekében, ha valakinek, akkor nekik aztán még nagyobb csendben kellene lenniük erről, mint nekünk. Az öltöző nevetett Piqué videóbírós mondatán. A fehér mez jobban állt neki és nem tudta, hogy hogyan reagáljon erre.”
“A Tizenegyedik döntőjében szerzett gólom les lett volna? Ha mindenről elkezdenénk beszélni…akkor mi a helyzet Iniestával? Tényleg nem kéne beszélniük. A Realnál senki nem lesz ideges Piqué nyilatkozataitól. Más lenne a helyzet, ha Iniesta tenné, mert ő sosem beszél, de Piqué…nincs jelentősége.”[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz zsolti72837 #162233 üzenetére
Az jó. Köszi szépen! Faterom nagy ftc-s (foci) gondoltam elviszem egy derbire. Kézilabda meg engem érdekel nagyon a csajok miatt is Magyar - Portugál meg jó lesz Ronaldoékat élőben látni. Clasico meg egyértelmű
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Köszi mindkettőtöknek!
Győr-Fradi bajnokira gondolsz? Igen Vagy majd egy bl meccsre ahol a Győr játszik.
PS5
-
Deck
titán
válasz zsolti72837 #162221 üzenetére
Van pár amit kinéztem.
Ftc - Újpest
Női kézilabda a győr érdekelne vagy majd egy Győr - Ftc
Na meg a Szeptember 3: Magyarország-Portugália.Külföldi meccsen majd jövőre egy clasico.
PS5
-
Deck
titán
Ha elakarok menni egy magyar foci meccsre akkor mi a menete? Tudja ezt valaki? Illetve kézilabdánál elég jegyet vennem?
PS5
-
Deck
titán
válasz férfiállat #162133 üzenetére
1 óra. Érdemes facebookon követni a csapatot akkor nyerhetsz + pár percet is.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz Bigemperor #161669 üzenetére
Mivel a húgómról van szó így tudom, hogy átváltva befizetett 20k-t és most 200k fölött van
Amúgyis nem rohadt mindegy mennyivel rak és mit? Jött neki és pluszba van.
De akkor lássuk a tied 33 euró meg 33 euró.. Mindenki örülne neki.Mutasd meg és bocsánatot fogok kérni ha jobb ennél
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Barcával mi van? Csak nem normális bírót kaptak? Na m1, nem kell aggódni jön majd a büntető vagy kiállítás
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz juliabrilke #161480 üzenetére
Énis szoktam néha várni de annyira kicsi a különbség hogy nem szórakozok ilyennel. Ezis + 80%
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz juliabrilke #161461 üzenetére
United gólt kap 1.80x lett. Ha a Bayernek tudtak 3at rúgni hazain, akkor egy Unitednak is csak betalálnak. Főleg hazain
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Másnál jó mobilon a bet? Semmilyen elő fogadás nem mutat..
Szerk: végre jó..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Kosárlabda + 2.0
Azt jelenti, hogy jó ha a csapat maximum 1el kap ki akkor is nyerek a + 2.0 miatt ugye?
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Ronaldo!!!!
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Nagyon necces volt a hendi uhhh
PS5
-
Deck
titán
válasz L_YKing #146674 üzenetére
Írtam már. Elbasztuk akkor. De teis csak egy összeesküvés elméletes hungarokatalány vagy. Bírozás, összeesküvés elmélet ez megy nektek csak. Clasicot is elbuktátok, pedig idegenbe voltunk és emberhátrányban. Örülök, hogy kiestetek a nagyképű barcácskáddal együtt aztán most sírhatsz. Hogy megvettük a szavazást stb. ATM ellen első meccsen is a bíró veletek volt, mint mindig.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Vamos Real!!!
PS5
-
Deck
titán
Kapufa bemehetett volna!
PS5
-
Deck
titán
válasz yogibear #112653 üzenetére
Real gólt átlaga 3/meccs. Idén még nem volt elsöprő bl győzelmük mint pl tavaly a Bayern ellen vagy Schalke ellen. Ennek is jönnie kell már Szerintem egyedül a Barcelona képes elverni a Realt. Barcelonát meg egyedül a Real. Kiemelkedő ez a 2 csapat.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Real odds 3x.
PS5
-
Deck
titán
A Bayern München és a német labdarúgás korábbi fenegyereke, a 46 éves Stefan Effenberg a szerda esti, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő előtt a bajorok katalán vezetőedzőjét, Josep Guardiolát bírálta, egyúttal azt is elárulta, hogy szerinte spanyol házi döntőt rendeznek a 2015–2016-os kiírásban.
„Hatalmas nyomás van rajta, amit az is jól mutat, hogy például többször is szóváltásba keveredett már a negyedik számú játékvezetőkkel és a partjelzőkkel. A Bayern folyamatosan 65-70 százalékban birtokolja a labdát, Guardiola pedig azt szeretné, ha a játékosok mindig csak a támadással törődnének, de a védekezéssel is foglalkozni kell, jól mutatja ezt a tavalyi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő, ahol a spanyolok kettős győzelemmel ütötték ki a Bayernt. Nincs mit szépíteni, Ancelotti taktikai mesterkurzusban részesítette Guardiolát.”
„Megítélésem szerint a Real Madrid és a Barcelona játssza majd a Bajnokok Ligája döntőjét. Persze megértem, hogy az emberek nem szívesen néznének spanyol házi döntőt, de én együtt tudnék élni egy ilyen fináléval. A két legjobbnak kell megküzdenie a trófeáért, és jelen pillanatban ez a Real és a Barca.”
PS5
-
Deck
titán
válasz gery2123 #112392 üzenetére
Nem egy falusi csapat, de rengeteg a hiányzó. Hétvégén is kikaptak 2-0ra. Porto is 3-1re verte őket hazain. A Barcelona meg nagyon formában van, főleg hazai pályán, és visszavághatnak a 2 évvel ezelőttiért. Örülök is, hogy lemossák a nagyképű németeket! Hajrá Barca és Real!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Unalmas volt a box meccs. Ennél a tenisz is izgalmasabb.
PS5
-
Deck
titán
Ez az évszázad box meccse? Akkor milyen lehet a többi? Foci sokkal jobb
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Thx! Reggel írtam black, hogy remélem jó napunk lesz nyerünk és jó meccseket látunk, hát mindkettő jött
Nincs is jobb érzés ennélPS5
-
Deck
titán
Jött a mai srácok Real win 2x odds. Tét 38k volt a nyeremény 76k lett volna de elfogadtam a felajánlott összeget 1-3nál, 72k-t
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest