Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Daniel Alves

    őstag

    Miért is olyan az „Ázsiai hendikep” mint egy samurai kard?

    - Csak 2 kimenetel van az 1-2-x helyett vagy tét visszajár(33%-ról 50%-ra nő a nyerési esélyed)
    - A szorzók általában 1,75x től egészen 2,1x váltakoznak minden mérkőzésre a sok 1,2x tuti helyett sokkal jobb értéket képvisel
    - Minimalizálni lehet a vesztésegeidet egy kockázatos mérkőzésnél
    - Lehet alternatív hendikepet használni kisebb szorzóért(pl:1,5x kockázat csökkentés) ami még midnig jól fizet

    Pluszos ázsiai hendikepek

    AH +0.0 - ez lényegében a DNB (draw no bet) fogadás ázsiai megfelelője, hiszen döntetlen esetén visszajár a tétünk. Akkor nyerhetünk, ha az általunk választott csapat megnyeri a találkozót.

    AH 0.0, +0.5 - akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a választott csapat megnyeri a találkozót. Ha vereséget szenved, elvesztettük a tétünk. De mi történik döntetlen esetén? A +0.25 két fogadást foglal magába, egy +0.0 és egy +0.50 tippet, amelyek között fele-fele arányben megoszlik a feltett tétünk. A +0.0 egy draw no bet fogadásnak felel meg, ezért a tétünk fele visszajár. A +0.50 esetében pedig arra fogadunk, hogy a választott csapat nyer vagy döntetlent ér el, így tehát a tét másik fele nyertes lesz.

    AH +0.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlent ér el. Amennyiben vereséget szenved, elveszítjük a tétet.

    AH +0.5, +1.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat nyer, vagy döntetlent ér el. Ha 1 gólos különbséggel vereséget szenved, a tét megosztásra kerül és felét elveszítjük, a másik felét visszakapjuk.

    AH +1.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést, vagy döntetlent ér el. Ha 1 gólos különbséggel vereséget szenved, akkor a teljes feltett tétet visszakapjuk.

    AH +1.5, +1.0 - akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a kiválasztott csapat nyer, vagy döntetlent ér el. Ha 1 gólos különbséggel vereséget szenved, akkor a tét megosztásra kerül és fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk.

    AH +1.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat nyer, döntetlent ér el, vagy 1 gólos vereséget szenved. Minden más esetben elveszítjük a tétet.

    AH +1.5, +2.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat nyer, döntetlent játszik, vagy 1 gólos vereséget szenved. Ha 2 gólos különbséggel vereséget szenved, a tét megosztásra kerül és felét elveszítjük, a másik felét visszakapjuk.

    AH +2.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a mérkőzést, döntetlent ér el, vagy 1 góllal vereséget szenved. Ha a csapatunk 2 gólos különbséggel vereséget szenved, visszakapjuk a teljes feltett tétet.

    AH +2.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat nyer, döntetlen játszik vagy kevesebb, mint 3 gólos vereséget szenved. Minden más esetben elveszítjük a tétet.

    Mínuszos ázsiai hendikepek

    AH +0.0, -0.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 1 góllal megnyeri a találkozót. Ha döntetlent ér el, a tét megosztásra kerül és egyik felét visszakapjuk, a másik felét elveszítjük.

    AH -0.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat megnyeri a meccset. Minden más esetben elveszítjük a feltett tétet.

    AH -0.50, -1.0 - akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a kiválasztott csapat legalább 2 góllal megnyeri a találkozót. Ha 1 gólos különbséggel nyert, akkor a tét megosztásra kerül és az egyik fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk.

    AH -1.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 2 góllal megnyeri a találkozót. Ha a csapat 1 gól különbséggel nyer, a tétet visszakapjuk.

    AH -1.0, -1.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 2 góllal megnyeri a találkozót. Ha 1 gólos különbséggel nyer, akkor a tét megosztásra kerül és az egyik felét visszakapjuk, a másik felét elveszítjük.

    AH -1.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 2 góllal megnyeri a találkozót.

    AH -1.50, -2.0 - akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha a kiválasztott csapat legalább 3 góllal megnyeri a találkozót. Ha 2 gólos különbséggel nyer, a tét megosztásra kerül és az egyik fele nyertes lesz, a másik felét visszakapjuk.

    AH -2.0 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 3 góllal megnyeri a találkozót. Ha 2 gólos különbséggel nyer, a feltett tétet visszakapjuk.

    AH -2.5 - akkor nyerünk, ha a kiválasztott csapat legalább 3 góllal megnyeri a találkozót. Minden más esetben elveszítjük a feltett tétet.

    Minden esetben amikor téted adsz meg az aktuális eredményhez képest kell.

    Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

Új hozzászólás Aktív témák