Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Zjunior #137995 üzenetére
Szédülök!
[Biztos a sok mákos bejgli miatt]
Hoppácska... rizsespór gól
még a végén karácsonyi csoda lesz 41 oddsért.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #136632 üzenetére
ez már elavult.
egységnyi tét min. 10 ft, de egy szelvény a papíroson el kell érje a min. 200 ft-ot, pro-n a 100-at.
max kötésenkénti nyeremény 1 mft.***
de kis türelmetlenek vagytok, kérdeztem volna még párat....
2 gondot látok. ha a 0:4-re 110* volt az odds, az 100k-nál bő 10 milla. ez eléggé meghaladja az 1 milllás várható nyereménykorlátot.
de még a 100 szelószor 10k-s szeló is meghaladja.a másik az, hogy az eredményeknél kiderül, nem is volt ilyen lehetőség.
csak a normál kimenetelek voltak, és a kétesélyek...lehet, hogy volt papíros élőben is, és leszaladt black módra.
egyébként volt papíros élőben?
mert ezt utólag sehol nem látni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz Zjunior #136040 üzenetére
Ott meg csak egy meccses a buli, döncinél hosszabbítás...
Vagyis 10 oddsért megéri X-elni, aztán a hosszabbításban Zsuzsika lőhet két gólt.Vonatkozik ez a másik két délutáni/estire is, 5-ös odds D-re nem rossz pénz...
Mármint nekik...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
bammbula
tag
válasz Zjunior #135408 üzenetére
Nekem is ez a fő érvem, amiért tenni szeretném. Emellé én érzem még a CSZKA GG-t, PSG-t és még a Uniteden gondolkozom.
Holnap majd megformálódik mit teszek, de a Real az alapja.
pohár: Nem továbbjutási szempontra gondolt szerintem, ahogy én sem. A Barca és Sevilla elleni kudarc után ideje lenne bizonyítani a közönségnek és önmaguknak is.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #135408 üzenetére
már továbbjutottak, max a csoportelsőség mehet el, más nem múlik a maradék két meccsen
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zsolti72837
addikt
válasz Zjunior #134559 üzenetére
Grat.
(#134560) stefyY: Grat.
(#134565) stefyY: Kell neki a pénz.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #134559 üzenetére
pipa.
többértelmű.
kipipálva, vagy szopás?***
kicsit szomorú vagyok.
Svédország - Dánia Hendikep 0:2 Svédország 12,25 Nyitott
Botafogo - Santa Cruz PE Hendikep 1:0 Santa Cruz PE 8,50 Nyertes2:0-nál lőhettek volna még, erre meg elbohóckodták...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #134475 üzenetére
"Élőbe"
bele a közepibe.
(hogy pohárkodjak én is egy kicsit.)****
(#134476) yogibear
itt bosszankodok. meg is lett volna az 5.5+.
csak 700 ft-ot tettem volna rá, ami volt éppen a belső egyenlegen, de akkor is dühít, hogy pont lecsúsztam...[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
-
sayCet
aktív tag
válasz Zjunior #133177 üzenetére
Grat!
Én ma sikeresen elvertem a "zsetonomat." 1500->10k
10k-ig mentem fel, aztan jött a lúz hullám, ma pedig 1x1k teniszre, 3,2k lopezre, és 0.22 HUF a végeredmény.
Könnyen jött, könnyen ment..
Úgyhogy megajándékozhat engem is a betháomöt egy kis apróval.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #132693 üzenetére
jó tudni, hogy csak a magyarok irigyek, ezt fel is írom magamnak valahova
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
zsolti72837
addikt
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #128441 üzenetére
egyenesbe rakva valami bő 13-as odds lenne, kis szerencsével meglehetne úgy is, de ez a biztosabb
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #125254 üzenetére
"Én 6 éve nem gondolkodok rajta"
- kérek egy áfont.
- de uram! itt még van csomó más készülék is.
- kérek egy ájfont.
- de nézzen szét, és gondolkozzon kicsit!
- nem tudok. kérek egy ájfont.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #125249 üzenetére
követik a piacot, de nem lényeg
nem márkaboltban, gyártói garival 180 körül már kapsz újonnan, bebaszna, ha ők meg 230-ért adnák ugyanúgy, lassan fél évvel a megjelenés után...azt meg ne keverd már ide, hogy a szolgálgatók mennyiért adják a saját költségükön a telefonokat
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #124473 üzenetére
ha ennyire vágysz valami 10.000%-os, fixált macskás tutiságra, legyen neked:
2/13 kombináció 10 Ft 780 Ft
Dortmund - Hertha BSC 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Swansea - Manchester Utd. 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Monaco - Paris SG 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Roma - Juventus 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Eibar - Ath. Bilbao 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Sevilla - Atl. Madrid 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Valencia - Deportivo 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Getafe - Granada 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Las Palmas - Levante 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Bremen - Mönchengladbach 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 60,00 Nyitott
Southampton - Norwich 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitott
Napoli - Sampdoria 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 70,00 Nyitott
Torino - Fiorentina 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 90,00 Nyitottez még nekem is vad, de ez van.
(valszeg fejembe szállt, agyamra ment a tegnap eltalált 100*-os odds...)
(#124477) Chereiose
nekem nem kéne, hogy pár bejöjjön, elég lenne egy pár is.
81k-ért...[ Szerkesztve ]
-
-
!Tupac!
tag
válasz Zjunior #114314 üzenetére
Nagy gratula, a helyedben most feladnék egy lottót is
barca0519951: Még mindig jónak érzed a Newcastle-t a hétvégére Kicsit elbizonytalanodtam, mert sok a hiányzó itt is ott is, meg ez a QPR utolsó hazai meccse a PL-ben.... lehet csak valami beetetés ez az oddsmozgás..
-
szab.tam
nagyúr
válasz Zjunior #108496 üzenetére
te is g* vagyol.
idővel megismer minket, és beilleszkedik.
kb 3-4 hónap vagy/és még -3-400k múlva...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek