Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Holnap Dinamo Zagrab- Fradi elég jó oddsot adnak a hazai csapat győzelmére 1.5x.Viszont én gólra szeretek fogadni hazai csapat 1.5 fölé gól 1.61x mit mondtok? Olvasgattam, továbbá úgy érzem hogy a Fradi vendégbe gyengén fog szerepelni főleg a horvát bajnoktól aki 18 meccs alatt otthon a szezonba 44 gólt lőtt és csupán 12 kapott.
ui: Orsicékat- pihentették a hétvégén és elég sima 3-1 arattak.
(50-500e gondolkodok téten)
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok, azutan erdeklodnek hogy szelvény szám alapján kifizetnek-e a lottozoba?
Sikerult nyernem a City hazai meccsel (100-133e, 100-133e) s elkuldtem egy ismerosomnek, nos ez az illeto feltudja e venni a penzt ha csak szelveny szam kepet mutat a lottozosnak? -
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #167024 üzenetére
Jó hogy említed Buffont, nem is tudtam hogy nem játszik.
De szerintem most nyomni fog a Juventus, Mandzukic, Dybala Higuain támadósorral egy 2-0, 2-1-et tippelek.
Egy 20-ast nekem megér a hazaiak győzelme, bár többet szántam volna rá, de így benne van egy döntetlen is.Prien:
Az olasz foci nem a bundáról híres, kiszámíthatatlan volt
Aventador91
Sima hazait teszel te is ? -
tomrRRR
senior tag
Sziasztok.
Mára a Juventus mehet nagyobb összeggel ?
Mi a tippetek ? -
tomrRRR
senior tag
Olasz- Sved meccsnel van olyan fogadasi kinalat, hogy Melyik csapat szerez gólt: Csak Olaszorszag.
Esetleges hosszabitas is szamit? Ha tegyuk fel 1-0 lesz s hosszabitas.
Valaki jártas ebben tudna segiteni? -
tomrRRR
senior tag
válasz
meta91 #165349 üzenetére
Nem tudom nem nagyon olvastam most vissza. Keys nézegettem, meg holnap 22:00 Nadal- Del Potrot 1,4x ér. Gondolkodok 50 ezerbe hogy legalább egy 20k jöjjön. Csak előtte még nyerni szeretnék Keys-en de ezt nem sokba tenném max 20k.
Magyar-Spanyol kosárlabdán élmennék élőzni, hátha fogok egy nagyobb oddsot.
-
tomrRRR
senior tag
Lassan kezd kihalni ez a topic
Mai napra (hajnalra) Keys jó lehet, mit gondoltok?
-
tomrRRR
senior tag
Mai napra mit tippeltek ?
Feyenoord- Vitesse ?
Dortmund-Bayern?
Benfica- Guimares ?Feyenoord az gondolom sima meg a Benfica is?
Dortmundot esetleg gól fölé vagy 1x dortmund? -
tomrRRR
senior tag
Mai fix tutik: Zeballos 2-1 re nyer, Giraldo 2-1nyer, Kohlscreiber 2-1 nyer, Struff 2-0 nyer végén tie-break, Olivo 2-0 nyer
-
tomrRRR
senior tag
Reggelt,
Vélemény erről a meccsről valaki nézte, érdemes nagyobb pénzt tenni Verdasco-ra?
J. Vesely - F. Verdasco 1,57x (Unibeten)
-
tomrRRR
senior tag
Holnapi ingyen odds:
City- Liverpool 2,5 fölött
Tottenham Félidő gól ( vagy sima hazai végeredményre)
Barcelona 2,5 fölé és hazai.__________________________________________________________________
1,6x + 1,35 + 1,25x=2,7 vagy 1,6x + 1,7x= [2,72x.
City nagyon biztos, Tottenham is menni fog. tegyétek vigyétek!
-
tomrRRR
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #161849 üzenetére
Hála istennek
nem sokat tettem most. 8-20.400Ft. Monaco nyer.
-
tomrRRR
senior tag
Nincs Falcao... ez eldőlt. City továbbmegy.
-
tomrRRR
senior tag
Falcao játszik nem tudjátok? Valahol azt írják hogy sérült, valahol meg hogy játszik...
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok a mai Chelsea- MU meccs 1 merkozeses? Ha esetleg X lenne hosszabitas v masodik merkozesre kerul sor? A chelsea tovabbjut. szeretnek fogadni es nem akarok varni 2 hetig ha 2 meccses.
Ma eldol tehat a tovabbjutas ?? -
tomrRRR
senior tag
Ismerősöm nyert 10- ezerből 310 ezret, ilyenkor kiutalják a nyereményt? kap valami papírt ? hogy működik tudtok segíteni.
-
tomrRRR
senior tag
Eredményeken belehet állítani hogy az élő meccseknél mutassa az Oddsokat is? vagy ilyen oldalt tudtok ahol lehetséges ilyen.
-
tomrRRR
senior tag
nÉZITEK az arsenalt
Nah most kell élőzni gyerekek
-
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #159524 üzenetére
Ausztriában vagyok most kint egy logisztikai cégnél dolgozok elég szépen keresek. Eddig ez a második nagytétes, nemrég buktam valami kupameccsel ott tartottam egy kis pihenét. Nadal- Federerre is tettem 3,5 fölé bár nem mertem sokat 100eurot.Ahhoz képest hogy 3,5 fölé szett 1.38x fizette az ajándék volt.
aliquis: Élőbe csak unibeten tudok játszani de ott nem lehet kivenni a pénzt, ha kötésbe teszel.
maugli: Tottenham vendégbe hát nem tudom ? otthon nagyon jók de inkább hazaira tennék.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok, mára valaki tud valami jó dupla oddsot (500euroba játszanék). Arsenal + Burnley 1x néztem vélemény?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Vincent-Vega #159344 üzenetére
Remélem is, tettem rá 500 eurot remélem bejön.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
újratöltve #158587 üzenetére
csak nézegetem, de a mai naphoz nem tudok mit szólni... Liverpool eladja a meccset, azért hogy pénzt szerezzen a Plymouth.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Dinter #158573 üzenetére
nowgoal itt rengeteg sok információt találsz, várható kezdő, sérültek mire érdemes fogadni stb...
whoscored ez néha pontatlan információt ad... sőt
Ha nincs jó tipped itt tudsz nézni: freesupertips, náluk nem csak foci tippek vannak, hanem tenisz, darts, nba, nhl.
-
tomrRRR
senior tag
válasz
LyonnaisFan1 #158544 üzenetére
2-2 lesz
ha már X2-re tettem
-
tomrRRR
senior tag
válasz
adise #158539 üzenetére
kérdés mennyibe játszol, 20 ezret nem tennék rá bár az odds szép 2,8x van most unibeten pénzem, de még 2000ft-ot is sajnálnék. Én azt mondom biztosra menj és all-inez X2-re 1.52x ért. Ha most kiesik az Arsenal, elbeszélgetnek wengerrel, sőt lehet hogy ez lesz az utolsó éve, nagy a tét.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Mára Chelsea? Costa nélkül nyerni fog ?
Manchester United- Tottenham végeredményt nagyon nehéz megtippelni sőt 3 esélyes, mi a legjobb tipp? 2.5 fölé vagy mind2 csapat gól?
Tudtok adni tippeket (10be játszanék).
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Hogyan fizettek be bet365, gondolom nem kártyáról ugye?
Skrill a legbiztonságosabb befizetési lehetőség? Azt nem tudják ugye lenyomózni?A skrillhez hozzáférhet a bankfiókom (otp bank), ebben valaki tudna segíteni fontos lenne.
szab.tam: Grat szép tipp volt
-
tomrRRR
senior tag
Az unibet legális játszotok ott, csak a bet365 van tiltva magyarországon ugye ?
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok,
Mai napra néztetek valami jót? Ath Bilbao valaki teszi jó lehet ? Manchester U. hendibe ajándék ?
-
tomrRRR
senior tag
City nyerni fog ma ? Vagy inkább Barca 2.5 fölé?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Soulfly842 #154645 üzenetére
1x tedd, mellé barca félidő hazai, meg juventus 2.1x odds 10 ezerbe mehet.
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok.
Unibeten van egy promóció ha kimész egy NB1, NB2, NB3 meccsre és feltöltöd a jegy árát az unibet oldalára akkor visszafizetik a jegy árát 3000ft ig, ha a csapatod nyer akkor megduplázzák a pénzvisszafizetést 6000ft.
A pénz valódi összegben íródik jóvá, nem bónusszá.
1 jegyet írnak jóvá!Itt a képen tudtok további infót olvasni:
Kép -
tomrRRR
senior tag
Unibeten játszik valaki, van olyan funkció mint bet365-ön meccs közbeni pénzkifizetés?
-
tomrRRR
senior tag
Holnapra valaki nézett valamit ?
Manchester U- Leicester ? Hazaiba jó vagy megnyeri az FA trophyt az MU?
lecsokolbi: Én tettem a Barcát de voltam olyan hülye hogy pont a rosszabbat tettem meg, vagy 1 óráig gondolkoztam hogy 2.5 fölé vagy sima barcelona, és ltsd. az odds után rohantam nem pedig a számomra biztosabbnak.... Ezért szar ez a szerencsejáték.... -11k
-
tomrRRR
senior tag
válasz
Attila691112 #152050 üzenetére
Szó mi szó 1 fecske nem csinál nyarat, jah.
-
tomrRRR
senior tag
Néhány papírforma ami jónak mondható, viszont nem nagy odds.
Helsinki JK
Odd
(Murray szett fogadás élőbe v 8.5-9.5 game fölé) -
tomrRRR
senior tag
válasz
Attila691112 #152045 üzenetére
Én nem értem miért mondjátok hogy Portugália megnyeri az EB-t, jah várj azért mert ott van Krisztiánó Rinyáldó?
Tegyetek amúgy nyugodtan Portugálokra de ne 200-500-1000 ft ot hanem küldjétek meg száz ezrekkel, nyerjetek vele ajándék odds
-
tomrRRR
senior tag
Mai tuti.
Belgium 1x
Magyarország x2
Portugália hazai és 3.5 alatt
Del Potro- John Isner mit tippeltek ?
(Tegnap kocsmába néztem a meccset, volt egy koma 300 ezret feltett az osztrákokra, majd visszajött a lottózóba és feltett 300 ezret a portugálokra mondta hogy ezt visszakéne hozni a bukást, mondtam neki, hogy ne nagyon mutogassa a szelvényét, köcsög fasz -600 ezret bukott előttem tette fel a pénzt, és mutatta a 3x 100 ezres osztrák fogadását 1.7-ért. szánalmas az ilyen.)
-
tomrRRR
senior tag
Elég necces volt ez a francia... Igaz jött 41.5k (30kból) de nem erre számítottam, laza 3-0 kellett volna legyen, a magyar játékvezető meg
-
tomrRRR
senior tag
Sziasztok!
Megszeretném kérdezni,hogy valaki játszik bet365, és ha igen akkor a kifizetéseket bankkártyára (saját számlájára) vagy online számlára (netteler, skrill) kéri? Melyik a biztosabb ?
-
tomrRRR
senior tag
Mister_X v, B-L-A-C-K: Sziasztok, nem voltam gép előtt, papíron tettem.
50 ezret Liverpool továbbjutásra. Indok igazából a Sevilla elég gyenge formában van, idegenben nagyon gyenge (utolsó) helyen áll, a Dortmund edzője Klopp mentálisan felkészíti a csapatát s szerintem megnyerik a döntőt.
60k akartam tenni, de sajnos beten elbuktam mindet... Tenisz nekem tiltólista az egész sportág......B-L-A-C-K: 50 ezerbe papíron.
Mister_X Ha nagyba teszel akkor továbbjutásra tegyél biztosabb, vagyis X is jó neked, majdnem olyan mint az 1X (1.3x oddsal fizetik) nah jó nem teljes egészében de ha hossz. kerülne a sor nem hiszem, hogy a Liverpool nem hajtana 1 gólért, angolok gyors játék vonatkozik rájuk.
-
tomrRRR
senior tag
Manchesterről valami hír mikor játszák le az elmaradt mérkőzést ?
-
tomrRRR
senior tag
B-L-A-C-K, szab.tam: Igazatok volt, 24 órát várni kell agyfasz... 5 ezerből jött 10 ezer viszont nem fizette az MU-t ezért csak 7800 ft van a papíron, amit tettem volna Fenerbahce-Besiktas amik vezetnek, jah és nem vittem pénzt magammal lottózóba RIP
-
tomrRRR
senior tag
Aki tette a Manchester Unitedot annak 1x odds ? Vagy mi van ebben az esetbeN?
-
tomrRRR
senior tag
válasz
South Velen #148019 üzenetére
Strycova mi alapján akartad megtenni? Keys nemrég megverte pár hete, tök egyértelmű volt a győzelme, és az odds is ajándék volt. (Néha nem árt egymás ellenit nézni)
-
tomrRRR
senior tag
1300 jött egy kis apró 6800. Megpróbálom ezt 50 ezerig vagy 100 ezerig tolni. Az eleje mindig a legnehezebb ha van már 20 ezrem akkor már elég a 2x odds duplázás.
-
tomrRRR
senior tag
City- Arsenal kilátások mi a tippetek ?
-
tomrRRR
senior tag
A magyar kupa egymérkőzéses vagy oda-visszavágós ? (Újpest-FTC)
-
tomrRRR
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #147622 üzenetére
B-L-A-C-K:ÁÁh nem pár tízezerrel amúgy, de még várok egy kezdőcsapatot.
Nem sokam van most fent online: betHétvégén próbálok duplázni. Ajax-PSV-Real-Barca ezekkel valamit okoskodok élőben.
djculture : Számomra biztos tipp a hazai. (Bár lehet hogy X lesz), de kikapni nem hiszem, hogy fog.
De ha ,,biztosra" akarsz menni akkor vársz egy kezdőcsapatot a meccs előtt fél órával s akkor nyugodtan lehet fogadni, de mindenki játszani fog sztem. -
tomrRRR
senior tag
Felido/Jatekido Liverpool/Liverpool ez mit jelent?
-
tomrRRR
senior tag
margithid: Én is Real győzelemre fogadnék, a Cityt nem mondanám olyan erősnek vendégbe főleg egy Real ellen.
djculture: bátor tippek, ha játszik Ronaldo (ami elég esélyes 99%) akkor behúzzák sztem.
sz_abika: Wawrinkát érdemes megtenni nyerni fog mit tippelsz ? tetted?
-
tomrRRR
senior tag
Real Győzelem , vagy inkább továbbj? 0-0 esetén van hossz. bár nem hinném, mit mondtok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest