Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz zolynet #175366 üzenetére
Én se mertem csak simán az Intert, a 80. percben még 1-1 volt az állás és örültem csak DNB tipp volt. Aztán mégis rúgtak a végén gólokat, utólag hendivel is mehetett volna. Ma viszont kinéztem egy bátrabb szorzót: FC Asztana! A már továbbjutó Manchester cserecsapattal utazott. Valamit apróval ezekből megpróbálok:
3,9x simán
1,8x kétesély
2,9x DNB
2,1x hazai nyer egy félidőt
4,5x hazai és 1,5 felett -
törölt tag
válasz zolynet #174839 üzenetére
A két Los Angeles csapat meccsén Zlatan mester most négyes oddsot szállított, kétesélyben duplázóst régen örültem ennyire szelvénynek. 2,5 overt nem tudom miért nem raktam, potyognak a gólok mostanában az MLS-ben. Jó ezekre az amerikai foci eredményekre ébredni!
Kicsit most ki is veszek belőle, maradékból folytatom egy papírforma duplázóssal: Genk & AIK Stockholm
A belga az szuperkupa kicsit kockázat ha nem rendes játékidőben dől el, a svéd az második hazai pályán fogadja a 11. Helsingborgs csapatát. -
pohár
félisten
válasz zolynet #172207 üzenetére
jobb, mint vért hányni...
szerintem én is követlek téged ebben, jobb ötletem nincs ezekre, max over...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz zolynet #168880 üzenetére
hűha, akkor ötletem sincs sajna... amikor én írtam nekik e-mailt valamivel kapcsolatban, egy órán belül válaszoltak, míg munkaidő van, biztos kapsz választ hamar, próbáld meg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz zolynet #168877 üzenetére
közleménybe beírtad utalásnál az abaqoos-os felhasználóneved? azzal megvan a jóváírás perceken belül
-
pohár
félisten
válasz zolynet #167662 üzenetére
ez tényleg jónak tűnik mára, és még ott lesz a Real meccs is, mondjuk overre
-
pohár
félisten
válasz zolynet #167648 üzenetére
SB-en van 1500ft-os freebet a correct score-ra, valami megérzés a Chelsae meccsre? én egy erős 1-1-re gondoltam, hátha...
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #167340 üzenetére
Azt a trafikot ismerem.
92percben egyenlítenek,
Erre lett kitalálva a bíró általi "annyit hosszabbítok, amennyit akarok"
Mikor már az utolsó pillanatban sokan jó rakják a V-t élőben, fogadás lezárul erre jön a gól és D a vége,
De fordítást is láttam már ilyet 2 sőt 3 gól a vesztésre állótól a 90. perc után... egész véletlenül.[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
pohár
félisten
válasz zolynet #166809 üzenetére
szép
én 4 NFL meccset raktam egy szelóra, 2 el is ment éppenhogy
-
ThuG4LifE
senior tag
-
törölt tag
válasz zolynet #166256 üzenetére
Korai Udinese gól és Juventus kiállítás gondolom kicsit izzasztott. Aztán milyen gólparádé lett a végére emberhátrányban is.
Egyébként a Bodö/Glimt nálam könyvjelzős csapat, kimagaslanak norvég2-ben. Speciel előző fordulóban épp kikaptak (ritka alkalmak egyike), de másik 20 meccset hozták és sok gólt rúgnak. Gyakran hendivel is nyernek, és simán is korrekt odds szokott lenni rájuk. Mint ma is 2 felett jóval és ugyanennek az ellenfélnek nyáron szintén 4 gólt lőttek. Még akiket csípek Japánból a Kawasaki Frontale, viszonylag megbízhatóan hozzák és jó az odds. Holland2-ben Nijmegen! League One-ban a Shrewsbury vonatra is érdemes felszállni amíg nem siklik ki.
Ma elég jól jöttek a neves csapatok meccsei is, utólag kicsit bánom nem raktam több kötést. Villarreal, Fiorentina, Atletico, AS Roma, veronai városi derbi, Arsenal, Young Boys, Benfica, Juventus két szelvényre keverve egyenesben egy ezressel, vagy a trixie-ket nagyobb téttel. Így is elégedett vagyok, 30 ezret nyertem a héten ami nálam csoda.
-
törölt tag
válasz zolynet #166209 üzenetére
Jól tetted. Valencia jó formában, Sevilla orosz kirándulásról érkezett.
Villarreal & Fiorentina
Fiorentina & Feyenoord-Ajax 1. fi. gól
Bodö, Astana, Chievo trixie
Bodö, AS Roma, Arsenal trixieNem tudom kombik helyett inkább valamelyiket single fogadásra, de már mindegy megtettem.
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #165871 üzenetére
Az tényleg nem rossz tipp... Ha Peru kikap és Chile nyer, az inkák lecsúsznak a 6. helyre, 2 pont hátránnyal az utolsó forduló előtt... és akkor még a selejtezős 5. hely is elszáll...
Ráadásul, ha jól látom, Chile Peruval már meccsel oda-vissza és kétszer nyert, így az utolsó fordulóban Chilének elég egy dönci, hiába nyerne Peru, pontegál lenne az 5. helyen de egymás ellenivel Chile lenne a selejtezős...
Szóval ma Perunak élet-halál legalább egy pont... amihez meg azért gólt is kellene rúgni...[ Szerkesztve ]
-
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #165240 üzenetére
Tetszetős. Németek és belgák mögött a 3. legjobb a portugálok gólkülönbsége, jelenleg ha jól nézem 18 ponttal a legjobb másodikok, mögöttük két 16 pontos az észak-ír és az olasz, a svájciaktól idegenben 2:0-ra kaptak ki, így vagy odahaza kell majd 3:0-ra verni őket az első helyért, vagy minden más pontot begyűjteni a legjobb 2. helyért, hogy ne kelljen megint pótselejtezni mint az EB-re...
2,05-ért az a hendis portugál győzelem tényleg value...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #165154 üzenetére
Avagy jó a Vale
A kettő együtt... legalábbis a tegnapi meccsen...
Bale egy vicc már, Benzema régóta vicc...
Előbbit még most, utóbbit már két éve el kellett volna adni, míg kapnak érte valamit...
Moratát meg visszahozták, 20 perceket játszott, ha játszott és kétszer annyi gólt lőtt, mint Benzema... aztán eladták...
Már tavaly is azt mondtam, a két B-t eladni, helyettük Morata és Lucas Vasquez ott van (volt), plusz ugye Isco, nem is szólva Asensióról... meg ugye CR7, ha épp nincs eltiltva
és venni két vagy három jó védőt, mert az hiánycikk évek óta...
Danilótól szerencsére megszabadultak, de Casemirót is el kellene onnan adni a fenébe, akármekkora gólt lő néha, rengeteget szabálytalankodik színészkedik feleslegesen...
Kovacsicstól is szabadulni, nem egy világ élcsapatba való, csak egy tisztes iparos...
Ramos 31 éves, lassan kellene helyettesítő irányító védő...
Nacho - Varane páros elég jól szokott együttműködni, de vagy egyik vagy másik sérült...
Plusz ugye Ramos mindig hamar összeszedi az eltiltáshoz a sárgákat (ne adj isten pirosat)... és így borul a védelem, ami amúgy is ingatag...
Kb ennyi hirtelen...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #164696 üzenetére
passz... beleférne... csakhogy eddig is volt ilyen odds otthon ellene és simán nyert...
Ez a tegnapi 12-szeres pénz viszont tuti jól jött a tulipánosok bugyellárisába...
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #164522 üzenetére
A Chicagó győzelmet igazából csak brahiból írtam Niko miatt, de alapvetően, ha játszom is, akkor
3-as kötés lett volna: Toronto, Houston és Chicago X2... min a 3 jött is...
A NYRB-t kihagytam volna, az nem tetszett...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz zolynet #162795 üzenetére
"8k esetén
Juventus nyer 8000 2.62x (meccs előtti fogadás, ha ez jön 12960huf tiszta haszon)
Döntetlen vagy Barcelona 8000 1.5x (élő fogadás, ha ez jön 4000huf tiszta haszon)"Valaki fogadott már így 100% haszonra?
Ezt találtam a honlapon:
"Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel."Szívta már meg ezt valaki? Ez a 8 ezres ajánlatot már nem tudom kihagyni, visszatérek a fogadáshoz erre az 1 napra.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
jpm
senior tag
válasz zolynet #162780 üzenetére
Sajna nem tudtam megrakni, hétfőn mindig korábban bezár a lottózó.
Mondjuk én még mellé raktam volna az olasz b meccset félidő X-re.
Ráadásul a neten se tudom megfogadni mert anno lekorlátoztam magam havi 200k befizetésre . Amit full elfelejtettem (kb sose volt kihasználva eddig) és 1 hét az átfutási idő amíg módosítják -
yogibear
addikt
válasz zolynet #161596 üzenetére
Fleetwood - Bolton GG/H
Notts County - Hartlepool GG/H
Coventry - Bradford GG/V
@89.9Wolverhampton - Rotherham 2/1 (Rotti kiesett, simán megoldható a Wolvesnak saját erőből)
Wimbledon - Northampton 2/1 (középcsapatok, beleférne)
Fleetwood - Bolton 2/1 (élen vannak de szvsz egyik sem akar feljutni a végén)
Notts County - Hartlepool 2/1 v 1/2 (necces kiesőjelöltek, odavágó is htft volt))
Coventry - Bradford 1/2 (Bradford önerőből is, van annyival jobb, odavágó is htft volt))
Wigan - Bristol City 2/1 (necces, kiesőjelölt mindkettő, odavágó is htft volt))
Fleetwood - Bolton htft (odavágó is htft volt)
Luton - Stevenage htft (odavágó is htft volt)Kb ennyi így hirtelen... aztán lehet egy sem jön. Jórészt úgy szokott lenni.
szvsz a 3 GG-set, a Bradfordot szólóban és párban a Wolvesszal rakom apróval és talán a Wolves - Wimbledon párost vagy a Wolves - Bradford párost is, még nem tudom...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161584 üzenetére
Azért rendszerint ha van, általában 1 van egy bajnokságban. Vagy egy sem.
Olyan hogy kettő is egyszerre, az párszor jön, 3 egyszerre az kb évente egyszer fordul elő.
Igaz idén most volt pár ilyen eset:
Champ 23. és 25. forduló 2-2
L1: 4-6-8-12-17-29-30-32-35-ben 2-2 db és az 5-ben egy
L2: 4-9-35 fordulók 2-2 db
Persze bejátszik, hogy elmarad meccs, amit később pótolnak abból a fordulóból.és úgy lesz 2 db...
Másrészt viszont mint mindig mondom, ez teljességgel kiszámíthatatlan.
Amit én ma a helyükben megszőrnék:
Coventry - Bradford 1/2 - az odavágó 2/1 volt, de a lényeg, hogy a Coventry már kiesett, gyenge, szóval a Bradford akár önerőből is meg tudja oldani...
Igaz a Coventrynek ez az egy szőrje van idén, a Bradfordnak 3
Másik a
Wolverhampton - Rotherham 2/1 - itt is a Rothi kizúgott a vérbe, és egyet sem szőrtek vele, a Wolvesnnak 4 van már, a tavalyi 3-mal szemben..
Vagis lutri az egész ahogy mindig.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz zolynet #161449 üzenetére
Köszönöm.
A GG 93. percben, az egyik over 13 másodperccel a vége előtt jött...kell néha mázli is. Ki is utaltam, kezdem előről ma.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zolynet
veterán
-
yogibear
addikt
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161214 üzenetére
Hát ja, most épp jött megint egy.
Törököket én is erősen vártam mert párban ment a portugállal és trióban a svájcival, sajna utóbbi kettő nem akarta az igazat.
De a Belenenses H félidőben legalább mentésnek jó volt, hogy a tegnapi erős minuszt pici pluszba váltsa át...Igazából év elején nehezebb fogni ilyet, akkor még nem tudhatod épp melyik csapat lesz a befutó, aki erre vetemedik, az nem nagyon mérvadó, hogy előző épben ő volt a főszőrmekereskedő...
Később már ha 2-3 ilyet megoldott, akkor jó eséllyel várható még tőlük 1-2.
Vagy vannak csapatok, akik rendszeresen ebből élnek, hacsak nem jön valami szponzor...
Leeds, Derby évekig ezt csinálta.
Most a Nottingham, Bristol City, Bristol Rovers, Gillingham, Newport, Morecambe trió pl. meg évek óta hoz minden szezonban 3-4 ilyet és mindig jön újabb. idén a Hartlepool, Northampton, Wolves például...
Igazából a holland2 belga2 portugál2 ami tele van ilyen eredményekkel minden évben...
Tavaly olasz2 is tele volt, idén alig, tavaly angol L1-L2 idén inkább az L1 dominál...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161209 üzenetére
[link]
Pedig tegnapra is találtam egy htft-t ami jött. Rakhattad volna, mint a szombatiakat.
Nekem az mentette meg a napot, hogy félidőben a Belenensesre 7-es odds volt foschprón és azt fogtam...
a htft sajnos elment mert kombiban volt.... pedig már sokszor mondtam magamnak, hogy szólóban kellene rakni őket, de igazából annyira kamik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161060 üzenetére
Jól tetted... vicc amit a 2. fi-ben produkálnak.... 20 perc alatt egy épkézláb lövés, a beívelések rendre semmit nem érnek... átlövések nincsenek, és a többi... még az X is necces lesz...
Mondjuk csak most látom a közeli kamerán, hogy esik is, azt sosem szeretik...
Nem vártam egy gólzáporos győzelmet, de azt sem, hogy még az D-től is messze járnak...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz zolynet #161030 üzenetére
aha, úgy vagy 4 éve minden olyan bajnokságot, amely fostaliga Prón is rakható előtte htft-re
Vagyis nyugati 1. osztályok, meg pár keleti, déli, amit enged, pl. cseh, lengyel, orosz, horvát görög török
plusz angol 2-3-4, spanyol, olasz német francia 2
Kb ezek azok amikre foschPrón is lehet tenni előre htft-t...
A többire nem, pedig pl. portugál 2-ben vagy holland, belga 2-ben jókat lehetne fogni...
Plusz van pár amire foschPrón nem lehet rakni előre, de azért vezetem:
szlovák 1, skót 2-3-4, portugál, belga holland török svájc osztrák 2-k, mert ezek néha vannak élőben és akkor jó tudni, hogy esetleg egy félideji eredmény "egész véletlenül" nem fordulhat-e meg.
Ezek az őszi-tavaszi rendszerűek, emellett
még vannak tavaszi-ősziek: japán brazil, finn, svéd, norvég, ír, izlandi 1. amiket vezetek, mert ezek is rakhatók előre...
többi esetben ha látom hogy lesz élőben valami mondjuk norvég2 vagy svéd2 esetleg, mikor az élő kínálat kicsi és betesznek ilyet is, akkor azokat eredményeken nézem meg a tabella htft fül alatt, a lejátszott meccseiknél, vagy itt kikeresem...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest