Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
Üdv mindenkinek. Éreztem én jó lesz ez 1X be...
Nem meglepő ez a Fradi kapott egy kis Koko-t
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
9:2 Ez már hihetetlen kategória, de nem baj. Jöjjön csak a pénz.
-
Avntador
újonc
hi. még hogy nem tudnak szándékosan kapufát rúgni [link]
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #120094 üzenetére
Szép munka volt a ződverebektől... ilyen ratyi bandát, 4 ember közt viszi el és rúgja be...
Bmeg majdnem összehozták a 2. gólt is... hihetetlen jó képességű egy banda ez...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
janos1988
addikt
Ez már bundaszagú skacok.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
f(x)=exp(x)
őstag
Fradinak is annyi!
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #120089 üzenetére
Lettország kicsit odébb van a balkántól térképészetileg is.
-
yogibear
addikt
Minszket is le lehetne most fújni...
Konda 5:0 Így kell ezt, nem telibe fosni a bundanacit...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz f(x)=exp(x) #120085 üzenetére
Vagy 4:5 is. De akkor a pályáról a börtönbe vihetik egyenest a játékosokat az edzővel az élen.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #120083 üzenetére
Engem nem zavarna, sőt, legyenek minél többen, minél tovább... ezt a meccset korrektül lehozzák, ahogy ilyenkor kell...
a tegnapi viccbajnokkal szemben...Legyen tőlem 10 is akár, legalább gyakorolnak.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz f(x)=exp(x) #120083 üzenetére
Lesz itt még 8:0 is...
Mindezt az előbbi hozzászólásba akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Konda 4:0...
Vicceoton példát vehetne róluk... meg a ződsasok is fél óra múlva...Hoppácska állatkert is vezet. azt le is fújhatnák 1:0-lal...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Shkiz0 #120076 üzenetére
Tudom, de ami 3-at én írtam CS-eket, azoknak is van realitása, nem csak vakon odaböktem, mert 0:4, 1:5 és 0:3-ról indulnak, vagyis a vendégeknek simán belefér a könnyed, kényelmes vereség... ami még jól is fizet...
Hoztam példának a tavaly 2. körből a Grödiget, idegenben nyert 3:0-ra, otthon meg tolt egy ht/ft 1/2 (CS 1:2 (1:0))-t bőséges oddsért... mert megtehette...
3-4 gólos előnynél mi a tosznak erősködjenek, a tj már eldőlt... a Vojvodina még ilyen meccs, 0:3-ról indul...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz f(x)=exp(x) #120077 üzenetére
Legalább ők is megmaradnak augusztusra...
-
Linem
senior tag
válasz f(x)=exp(x) #120077 üzenetére
Helyes. 3,5 overre tettem.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Vezet a Debrecen. Az eddigi játékalapján 5:0-ra számítok.
Mostmár 2. -
nagyúr
válasz yogibear #120073 üzenetére
Lehet hogy sok a meccs, de azért én próbálok a realitások földjén maradni.
Nem akarom megbántani őt, és azt csinál amit akar, de szerintem az semmi más csak pénzszórás.
Mondjuk nézőpont kérdése is, mert ha úgy veszem akkor akár az enyém is mivel sok meccs van rajta, de én nem akarok turkálni más zsebében, ha neki vagy másnak bejön ez a fajta módszer szíve joga tegye, és még kívánom is hogy essen be neki minél előbb egy ilyen, nem sajnálom senkitől ha fog egy ilyen lehetetlentÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
L_YKing
addikt
FTC+West Ham ~3as odds
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
sz_abika
addikt
Shamrock oddsa elmúlt 1 órában mindenütt nagyott esett.
Meg a Debreceni hendié isPSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz Shkiz0 #120062 üzenetére
ez nem bohóc...
A bohóc ez:Trakai - Apollon pontos végeredmény / 1-0 10,75
Beitar Jerusalem - Charleroi pontos végeredmény / 2-0 12,50
Alashkert - K. Almaty pontos végeredmény / 1-0 12,75
1713 összOlyan szab.tamos.
[ Szerkesztve ]
-
Linem
senior tag
válasz alázógyík #120070 üzenetére
Valójában nem velük van a bajom, mert ez mindig benne van a pakliban, hogy így jön össze egy meccs. Csak kissé felbosszantott, hogy a Videoton egyedül vitt el 200k várhatót. Igaz, hogy 1 héten belül háromszor is nyertem előtte, de ez nem vigasztal, mert a többi 15 csapat simán hozta a tőlük elvárt eredményt, csak ők nem. Amíg ilyen formában lesznek, addig egyelőre hanyagolom őket a szelvényekről. Ennyi.
(#120071) attilasd: Lehetséges. Kaminak szántam.
-
janos1988
addikt
Nahát, SB-n is elérhető a felvehető opció.
-
janos1988
addikt
-
sz_abika
addikt
Gulbis ellen ez a 2.10 ajándék volt.
PSN: xszabikax
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Shkiz0 #120062 üzenetére
Majd 3 hónap mi? 1.5 esetleg...
-
nagyúr
-
f(x)=exp(x)
őstag
Egy fradi továbbjutást egy ezressel lehet megrakok....
-
fmx
aktív tag
Dinamo Minszk
Debrecen
Fradi hendi
1,5->12k -
expander
senior tag
válasz zsolti72837 #120049 üzenetére
H
Vpurrito valoszinuleg akciozni fog, nem valoszinu, hogy valverde vegig tartani tudja majd a tempot
nibalira mar napok ota mondjak, hogy valamit alkotnia kene, froomek is aztmondtak, hogy ha elindul mehet nyugodtan, annyi hatranya van, hogy mar nem relevans. sagan meg a fomezony vegen (vagy toluk is lemaradva) fog bekullogni. lehetseges, hogy a sprintre meg ramegy, de utana a kiemelt kat. hegyen majd megkapja ami jar neki nem is ertem ezt a parositast, ez a nap tutija. hogy lehet egy hegyi szakaszon parba tenni a vilag egyik legjobb hegymaszojat egy sprinterrel, aki raadasul az elozo par napon eleg sokat kihajtott magabol? -
zolynet
veterán
válasz zsolti72837 #120048 üzenetére
Ember/humanoid vagyok, nem gép.
#120046 alázógyík: kösz
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
yogibear
addikt
válasz zsolti72837 #120049 üzenetére
Jól látom, hogy ma hegyet másznak? [link]
-
yogibear
addikt
Kondafalván a kondarénában lesz vagy 40 fok... mert 17-kor kezd a meccs, a nap még erősen fent lesz... nem fogják bírni egyikük sem a meleget (érthetően)...
tegnap a vicceotonék is csak kóvályogtak, pedig az 20:30-kor kezdett...
Lehet ivószünet mellett még evőszünetet is beiktatnak.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
J. Rodriguez Oliver - A. Valverde
P. Sagan - V. NibaliValami tipp ezekre?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
JayZ
tag
Srácok, Debrecen - Skonto Riga meccs? Sima hazai? Fradi meccsre nem merek fogadni...
-
yogibear
addikt
válasz akooos #120043 üzenetére
Aberdeen érdekes, 3:0-ról indul a cucli és mégis a Rijeka kapja a jobb oddsot, erős szőrt sejthetnek a bukik.
Beitar Jerusalem 2,60
Trakai 3,95
Dinamo Minszk 1,55
Inter Baku 1,70Trakai - Apollon CS 1:0 - 10,25
Beitar Jerusalem - Charleroi CS 2:0 - 12,50
Alashkert - K. Almaty CS 1:0 - 12,50
1600-as odds„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
akooos
veterán
válasz alázógyík #120041 üzenetére
Kizárt dolog, hogy magyar csapatra fogadok. Hazaáruló vagyok, szembeköpöm a kultúránkat
Amúgy mára pár tuti:
Cherno More 6,00
Cukaricki 2,88
Beitar Jerusalem 3,00
Koper 10,00
Mlada Boleslav 2,7
Aberdeen 3,5~4900-as odds. Ez így egyben kami, és pár szelvényre is felbontom
-
Linem
senior tag
válasz akooos #120032 üzenetére
1 hete fogadtam meg én is, hogy magyarokra soha többet. Erre csak ez a meccs vitte most is a szelvényeimet. Már megint a fanatikusokra hallgattam, akik szerint nyugodtan 2-es hendivel is mehet a videoton meccs. Én nem bíztam ebben, ezért csak sima 1000%-os győzelemre fogadtam. Köszönöm nekik a remek tippet. Mindegy. Legalább tanultam belőle.
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom rajtam kívül nem sokan nézik a Chelsea meccset, de az a meccs olyan bunda hogy rossz nézni...
-
akooos
veterán
Múlt héten mikor lehordtam a Vidit én voltam a világ szégyene. Érdekelne, hogy most hol van barátunk...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Chereiose #120030 üzenetére
most csak nézed az eredményt, és erre reflektálsz, vagy láttad a meccset?
én végignéztem.
szerintem nem volt az.
egyszerűen erre voltak képesek.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Chereiose
addikt
Most nézem, mi volt ez a Vidi meccs biztos nem volt bunda
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #120028 üzenetére
holnapon még nem gondolkodom.
mára volt pár jó meglátásom, de nem találkoztak nyerő kötésben....pl:
Steaua Bukarest - Trencin 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Vendég és igen 12,50 Nyertes
(több szelóra is tettem)Stjarnan - Celtic (élő) Pontos végeredmény Celtic 4:1 5,50 Nyertes
Videoton - TNS (élő) 1X2 TNS 9,75 Nyertes
ua, előre:
Videoton - TNS 1X2 TNS 6,50 Nyertes
(ezt is több szelóra tettem)***
és még volt pár ilyen.
de nem baj. ezekből úgyis összeakad 2-3, és akkor kasza.most az éjszakai gold cup-on agyalok.
a csirkék az usa hazaira és/vagy a sok gólra tesznek. (amivel a múltkor szépen kerestem.)ezt a néptippet kéne valahogy jól meglovagolva ellenfogadni.
0:0, 0:1, 1:2, stb...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #120027 üzenetére
Holnapra egy Beitar és egy Trakai győzelem, 1:0 vagy 2:0? kombi kami?
Mellé egy állatkert 1:0 és egy Spartakus 1:0?Tavaly a Grödig volt a humorzsák, idegenben nyert 3:0-ra, otthon meg tolt egy ht/ft 1/2 (CS 1:2 (1:0))-t.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
azt mondja a francia csávó, (fordítója), hogy a legfontosabb a győzelem, és a továbbjutás.
kikaptatok, és a hosszabbításban lett x.**
ahogy nézem, a vidi drukkerek legalább rendben vannak.
jól éreztem, hogy legutóbb mégsem kell kiutalnom, mert most pont nekiállhatnék tölteni...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Felejthetetlen 120 perc volt-
Ráadásul a csodás új mezben... biztos paintben dobták össze.[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Na csak beviccelt egy gólt a vicceoton... 1:1...
-
yogibear
addikt
Jó lenne tudni, hogy a Trakai és a Beitar mennyivel fog nyerni 1:0 vagy 2:0 vagy 3:0... utóbbira már 30 körüli odds is van... mondjuk a két 2:0 13 és 19 odds....
-
yogibear
addikt
válasz 44kos #120012 üzenetére
Igen, számít... úgy 30 éve ez a szabály.
B-L-A-C-K : ő arra gondolt, ha most a hosszabbítás végén 2:1 lenne a TNS-nek akkor ki jutna tovább,
A TNS két idegenbeli góllal a Vicceoton 1-ével szemben a TNS jutna tovább...[ Szerkesztve ]
-
4850 oc
aktív tag
Dundalk se bírt gólt lőni..
-
yogibear
addikt
válasz tomrRRR #120011 üzenetére
ez nem BL, hanem EL.
Amúgy jellemzően ilyen 4-5 gólos előnnyel kezd az idegenben játszó, szóval, csak nem szabad nagyon kikapniuk 1-2-3 góllal elég, a H-ra is majd mindre 5 körüli az odds, egy CS 2:0-ra lehet vagy 10-es némelyiknél...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
-
B0V9B
tag
Hatalmas pacsi minden embernek aki a magyar futballban tevékenykedik. Egész hét arról szólt a rezsim 4-en hogy ezeket a favágókat (nem, nem én találtam ki, a kommentátorok és szakértők mondták hogy azokból áll a walesi csapat) mennyivel küldik haza a fiaink. Hát ennyivel
-
44kos
csendes tag
Sziasztok!
Hosszabítás esetén is számít az idegenben lőtt gól? tehát Egy 1-2 -s TNS győzelem esetén a TNS jutna tovább?e -
yogibear
addikt
Holnap is lesz nap.
Alashkert - K. Almaty
Spartaks - Vojvodina
Zeljeznicar - FTC
Beitar Jerusalem - Charleroi
Trakai - ApollonEzekben a hazai győzelmekben van fantázia az odavágót figyelembe véve...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz yogibear #120005 üzenetére
Lehet meg is érdemeljük, hogy Augusztusra már nem lesz 1 magyar csapat sem európai kupákban. Minek is jutna tovább a Videoton? A BATE megeszi reggelire, de még a Dundalk is...
Fradiban se látok fantáziát és a Debrecen is elcseszheti még...A kevés is több a semminél.
-
Digestive
veterán
Tótok meg hátrányból nyernek! Steaua nyomott valami live tippet gondolom...!
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
Vicceoton.
Nyomi rezsim4 szpíker is végig lekezelően ugat a walesiekről, azt nesze....
-
Digestive
veterán
Fúj de egy okádék ez a Vidi!
-
szab.tam
nagyúr
ment volna egy ilyen élő, de már nem csúszott el:
Stjarnan - Celtic (élő)
Stjarnan (1X2)
Odds: 18,75
Videoton - TNS (élő)
TNS (1X2)
Odds: 9,75
Steaua Bukarest - Trencin (élő)
Trencin (Ki jut tovább?)
Odds: 11,75100->214k...
egy ilyen is ment még a gól előtt:
Videoton - TNS (élő) Pontos végeredmény TNS 2:1 200,00 Nyitott
Stjarnan - Celtic (élő) 1X2 Stjarnan 18,50 Nyitott[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest