Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
válasz sherlock82 #188093 üzenetére
Eddig nem úgy tűnik. A félidei játék és 0:0 után...
-
sherlock82
senior tag
válasz lord_m #188092 üzenetére
na ez reális !
Manchester United Amorim -el javítani szeretné formáját, nehéz elképzelni, hogy ne szerezzenek gólt a gyengébb védelemmel rendelkező Plzen ellen. a cseh csapat otthon veszélyes, Pavel Sulc formája találatokat ígérhet.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
sherlock82
senior tag
Én csak női kézit tettem.
Németek nyernek a szlovénok ellen ma.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Lille & Stuttgart 2x
Mindkettő hazai pálya, remélem sikerül.
-
sherlock82
senior tag
válasz lord_m #188085 üzenetére
Focira egy ideig nem fogadok.
nb1 is lassan véget ér .
külföldi focit bl - el az élen kerül most már.
2024 év végén indul a brisbane i tenisz torna ott már figyelni fogom az eseményeket.
Ma női kéziben azért megteszem a franciákat a svédek ellen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Marseille már jó is korai kifizetéssel [kép] síelés mondjuk bukta lett, amit tegnap nyertem vele el is ment. Éjjeli próba:
Boca Juniors 2x
-
M1995
aktív tag
Grazie Fiorentina [kép]
Nem tudom rakjak még mást is ma, nem nagyon találok érdekeset, talán a Marseille? Az ellenfél egy 5:0 bukta után van. -
M1995
aktív tag
Fiorentina 1,5x
(vigyázat 12:30-as meccs, van olyan elmélet korai káros) -
sherlock82
senior tag
Puskás, manchesteri csapatok nevetségesek !!
MA amit teszek az
Fehérvár - Nyíregyháza GG
Napoli X
TottenhamGG
Női kézi nyerünk a románok ellen.2 szelvényen külön külön.
2-2 eseményIphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Talán egy Feyenoord & Porto még jó lehet, sajnos a Monaco elkerülte a figyelmem, ugyanannyi odds lett volna.
-
M1995
aktív tag
Ezek a Manchester tippek milyen remek ötletek voltak!
Pedig gondoltam végre nyerhetnének.Leeds, Bayer, Bayern legalább jó, kell még a Real, van még Odermatt sí tipp is, úgy talán nem lesz bukta.
-
M1995
aktív tag
Leeds, Leverkusen, Bayern 2x
Real Madrid 2x
Man City 1,7x
Man United 1,8xHajrá mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Tegnap rossz. Ma St. Gallen tipp ment.
-
sherlock82
senior tag
kézi tippek a mai napra
Magyarország
Norvégia
Szeged
nyer.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
tisn
addikt
adventi bonusz, napi 1000ft, tippmixpro.
-
Arcképgyáros
Földi hálózathoz a játékosoknak bedobom ide, ez hasznos lehet aki papíron fogad.
[ Szerkesztve ]
-
M1995
aktív tag
Atalanta DNB & Porto
-
M1995
aktív tag
A Juventus meg Juventus, ez is a 93. percben ment el mint a Lille.
-
M1995
aktív tag
Liverpool és Real Madrid jó. Az Inter meccs félbeszakadt, sajnos az egyik Fiorentina játékos összeesett a pályán.
Egy sí tipp sikerült, most lett vége a szlalomnak: Camille Rast dobogó 3x odds. Mivel nincs még Petra és tegnap Mikaela megsérült, meg is nyerte! (első győzelme)
Juventus győzelmet még külön megraktam tét biztosítással, veretlenek és a Lecce az Lecce.
-
M1995
aktív tag
A vasárnapi remények nem túl jól kezdődtek, az olasz ötlet egyelőre felemás: Lazio rossz, Napoli jó. Lille tipp a 93. percben szállt el. Nyitott még egy Liverpool DNB 1,5x mellé a Real Madrid jól áll, és akkor este kellene Juventus és Inter.
-
M1995
aktív tag
Még egy tipp: Lille 1,7x
-
sherlock82
senior tag
válasz sherlock82 #188049 üzenetére
mtk elmehet az anyjába.
ma ute x legalább meglesz remélem
Liverpool se kap ki otthon.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
Feyenoord tipp is bukta, legalább ha fordítva teszem a párokat, hogy Milan & Leverkusen DNB akkor pénzemnél lennék. Na mindegy, játék.
-
M1995
aktív tag
válasz pohár #188053 üzenetére
Nekem AC Milan és Arsenal jó szerencsére javításnak, a Feyenoord kellene még.
A mai sí tippjeim elszálltak, annyira nem baj, mert csak apróval játszottam. Csak mégis teljes meglepetés, Lara Gut és Federica Brignone is belehibáztak, Mikaela Shiffrin nagyot bukott, nem tudom vegas.hu ilyenkor sérülés miatt visszaadja a holnapi szlalomot vajon, mert nem úgy nézett ki aki holnap síelni fog, akkorát bukfencezett. Egyedül a szlalom amit ki tudtam tapasztalni valamennyire pár év alatt, a gyorsabb számokban mindig történik valami kiszámíthatatlan.
Holnap a rendes tétet elosztom az említett 4 olasz meccs között. Talán a Real Madrid mellé is lehet valamit keresni.
-
pohár
félisten
válasz M1995 #188052 üzenetére
engem jól leszopattak... szerintem 10 éve nem tettem a barcára, na mondom majd ma... aha persze
de ez a 2.5 over & 7.5 over szöglet sem akar jönni a dortmundon
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Lewandowski gól nélkül raktam egy Milan & Arsenal szelvényt is.
Holnapi olasz meccsekhez mit szóltok: Napoli, Lazio, Juventus, Inter mind jó odds, mert vendégként játszanak. -
M1995
aktív tag
válasz M1995 #188044 üzenetére
Rossz, csak döntetlen lett az angol meccs.
Milan & Feyenoord
Lewandowski & Leverkusen DNBment még pár sí tipp is, Mikaela 100. győzelmére készül és a gyors számban Brignone és Lara Gut jó odds
Katharina Liensberger előrébb 1,6x#188048
2,5 & GG formában jobban szeretem rakni a tippjeid, ha már remélek 3 gólt akkor legyen benne mindkét csapat rúg és úgy olyan 2x odds és ilyen formában papíros tippmixen is normális az odds, pl. a mai holland tipped 2,5 & GG ugyanúgy 2x papíron mint vegas.hu, más kérdés az angol tipped papíron nem lehet úgy rakni, cserébe papíros mixen nyerhetsz lakást játékoskártyával -
-
lord_m
senior tag
Sturm Graz - Girona 2,5 over is megér egy próbát, 1,59x
Pool - Real döntetlen esély, 4x
-
sherlock82
senior tag
válasz sherlock82 #188031 üzenetére
3 bol 2 szelvény jött.
sok ilyet.
Lord tippje is jó-Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
fekomat
tag
válasz Soulfly842 #188032 üzenetére
Hú, de szép lett volna, de spóroltál 4 rongyot
-
M1995
aktív tag
Dunkerque jó. BL tippek ezek mentek:
Milan, Atletico, Leverkusen, Barca kötés
Arsenal DNB
Lewandowski min. 2 gól -
Soulfly842
addikt
Igazán nevetséges volt ma a lottózóban.
Beugrottam feladni egy szelvény és közölték, hogy úgy volt, hogy ma egy teljesen új rendszer indul náluk (hogy ez jó, vagy sem; avagy hogy a ~30-35%-val alacsonyabb szorzókat végre helyrerakják-e az nem derült ki) de ez tolódott és emiatt az olyan eseményeket ma nem tehetem meg, ahol egy mérkőzésr több fogadási esemény van....
Igazából enélkül értelemetlen lett volna feladni a szelvényt így elköszöntem szépen és eljöttem....
Ha miattuk nem nyerek itt hagyom az utókornak, hogy emlékeztessem magamat is!
-
-
sherlock82
senior tag
válasz sherlock82 #188025 üzenetére
Franciát kellett volna tenni kizárólag.
Legközelebb jobban figyelek.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
pohár
félisten
na, 2 Castle gól kellett volna otthon... rohadjon el mind
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
lord_m
senior tag
válasz sherlock82 #188025 üzenetére
Holnapra okosabbak leszünk. Egy kalappal mára is.
-
lord_m
senior tag
válasz sherlock82 #188023 üzenetére
Bárcsak ilyen egyszerű lenne! Az tény, hogy jóval esélyesebb a hazai csapat, esik is az odds.
-
sherlock82
senior tag
válasz M1995 #188020 üzenetére
A Paks meccsen a hosszabbításban lévő videóbíró elvitte a pénzemet illetve a man utd a másik szelvényt.
ettől függetlenül sikerült 10 000 Ft plusszal le hozni a hétvégét.A tippedet megrakom én is szimpatikusnak tűnik.
A héten lesz ismét Bajnokok Ligája ami viszont az őszi eredmények alapján a lehető legtávolabb áll tőlem.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
M1995
aktív tag
A mai nap kiválóra sikerült:
Manchester United 1,6x
Liverpool & Real Madrid 2x
Napoli 1,8x
Lazio 1,8xA két olaszt még kötésben is tettem, valahogy bíztam a hazai pályában. Manchester csak döntetlen, viszont a sí 2x tipp jött.
Hétfőre Dunkerque 2x
-
M1995
aktív tag
Man City vereségeken kaszált valaki? Nem mertem rakni, mert mindig arra gondoltam múltkor kikaptak, most nem fognak: ötödik vereségnél tartanak.
-
lorcsi
veterán
válasz sherlock82 #188012 üzenetére
En sem ertem, de tobb helyen is szembe kon azots
a tippet adok jellemzoen normalis fotoval rendelkeznek, de furcsa kulfoldi nevvel
es telegam csoportba irsnyitsnak, ahol vsomo hirdetes kozt talan beadnak tippet is
tok furaeladó: vadi új soundcore motion+
-
M1995
aktív tag
válasz M1995 #188007 üzenetére
Jó mindkettő. Hétvégi próbálkozásaim:
sí: Mikaela 1,3x nyert is szombaton, 99. alkalommal így esély van rá, hogy otthon USA-ban lehet neki a 100. győzelem, férfiaknál vasárnap Noel dobogó 2,1x
F1: Verstappen Las Vegas világbajnok 2,1x sikerült, Norris előtt behozta az autót
szombati foci:
AC Milan DNB 1,5x hát ebből tét vissza 0:0 lett
Feyenoord & Galatasaray & Barcelona DNB ez jóvasárnapi foci:
Manchester United 1,6x új edző miatt
Liverpool & Real Madrid 2x
Napoli 1,8x
Lazio 1,8x -
pohár
félisten
válasz sherlock82 #188015 üzenetére
nekem egy gól a Nottinghamtől jól tudott volna esni
-
sherlock82
senior tag
MA.
Inter nyer
Fehérvár- UTE X2
Aston Villa
Stuttgart
BvB 2.5 gol föléIphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
-
M1995
aktív tag
válasz lorcsi #188008 üzenetére
Én nem fizetnék tippekért. Egyik csapatnál láttam táblázatot milyen a statisztikájuk és legalább nem garantált 100% tipp szöveggel reklámozzák magukat, de akkor se fizetnék érte.
-
lorcsi
veterán
Fb-n szembejott h vsnnak ilyen tipmix csoportok es lehet csatlakozni, nyeremenyek garantaltak
ezek valodi, jo tippeket osztanak meg ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
pohár
félisten
válasz Soulfly842 #188003 üzenetére
én is kivettem inkább 30k-s ex-Unibetről, az a tuti majd tolok fel zsét, ha folytatódik a bajnokság
-
M1995
aktív tag
Úgy látom újabb fantasztikus válogatott szünetet ünnepel a topik! Bukósisak kell már ezekhez az eredményekhez. Ma nincs ötletem, spórolok a játszós egyenleggel jobb meccsekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest