Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Na szóval ez volt a hétfői szelóm ami 2-0-ról lett 2-2. Mára -200 szintén, de jó napom van, mert 2 ment el!
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
115 es 118 kotestiltasban van? Orosz gyozelelemre es 2,5 overre gondoltam
-
giigz
veterán
Azt sem tudom mikor raktam utoljara, nem volt idom manapsag, na tegnap ebedszunetben gondoltam kiszaladok es egy 200-as szelot teszek a szokasos 5-10k varhatora.
Nezem a meccseket, szepen kivalasztok 4-et, latom nem lesz meg az 5k varhato, na akkor nezzunk meg melle valamit. UAE - Kuvait, valami kupa, hazai miert ne nyerne...
Na annyi a lenyeg, a 4 meccs bejott, UAE pedig 2-0 vezetes utan szepen bekapott 2 golt es X.
Nem tudom sirjak-e vagy nevessek, hogy meg veletlen sem jon be soha, viszont 1 meccseken mar elment annyi hogy ha csak a fele jott volna boven jo lenne.
Majd este azert megmutatom a szelot.
-
giigz
veterán
Norvégia meccs szerintetek mi lesz?
-
giigz
veterán
Van vkinek online léje?
77' 2-2 Trapani - Catania
Lesz még gól @ 2,10!!!!
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #88085 üzenetére
23:00
-
giigz
veterán
Montenegró győzelmet senki nem vállalja be? Én nem látom miért lenne ez tuti svéd...
-
giigz
veterán
Soroksár - Békéscsaba X 3,20
Szolnok - Szeged X 3,30[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Létezik szerintetek a világon olyan ember aki nem rakta meg a lengyeleket?
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Mara van valami igazan tuti jo?
-
giigz
veterán
válasz szab.tam #87734 üzenetére
Ami engem bosszant:
Ezt megfogtam V-re beten 4,50 volt Mixen csak 3,70.
Ezt is megfogtam szépen, ezt is vendégre szépen, és akkor a Salzburg nem jön, persze a kami döntetlenem sem jött.De akkor is szépen megfogok 3 meglepetést, a két kosár iszonyat ajándék volt így utólag, becsapós oddsért, a jégkorong 4,50-es meglepetés pedig magáért beszél...
Külön külön megrakva a szelómat 5 egység -> 9,5 egység.
-
giigz
veterán
A pizzám (1500 Ft 200 Ft-ból) a Miskolc 5-5-ön ment el... Nem sokon múlott, de a lényeg, hogy még véletlen se nyerjek
-
giigz
veterán
Két szelót tettem 200-zal, az egyiken 1,5k a másikon 38k jöhet, fölösleges beírni, nyilván mindkettő el fog menni.
Közben megvettem ma 9 héten belül a 10. sorsjegyemet, még korábban úgy döntöttem minden héten veszek egy 500-asat, hátha egyszer betalál, kivétel nélkül mindegyiken 0 Ft volt.
-
giigz
veterán
Mivel a főbenjáró szisztémámat nem tudom vezetni, tesztelni, addig is új, csak a játék kedvéért szisztémám lesz.
Minden nap 3 döntetlen, 200 Ft. Mára Apollon, Brno, Servette.
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Akkor ezek után az Atma-nak jönnie kell
-
giigz
veterán
válasz razorka777 #87502 üzenetére
-
giigz
veterán
F1-re lehet fogadok 1-2k értékben, még kitalálom addig
Massa nem lesz dobogón 1,61-ért az igazi 100%
-
giigz
veterán
Érted, 100% biztos vagyok benne, ez kb. annyit jelent hogy nagyon érzem, az meg kb. annyit jelent, hogy semmit. De azt gondolom, hogy semmiféleképpen nem nyert a Gladbach, ennyi, emiatt még nem kötelező megraknom. Pláne nem vagyok olyan hülye, hogy 1,15-ért nagytéttel megrakjam.
-
giigz
veterán
Úgy készüljön ma mindenki, hogy az Arsenal és az Atma világi néptippek közül ma legalább az egyik nem fog bejönni
Na jó, lehet a Valencia nem nyer, de arra mérget lehet venni, hogy ezen 3 közül legalább az egyik nem fog jönni.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
MTK 20 meccse nem X-elt idegenben
-
giigz
veterán
B-L-A-C-K mára ötlet?
-
giigz
veterán
Miért érzem, hogy ma a Real játssza el azt, mint múlthéten a Barca?
X2 @ 13,00
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
FTC fordít, Nürnberg meg elk*rja a szelómat...
-
giigz
veterán
Persze ma sem nyerek
-
giigz
veterán
Fagylalt, Milano, Nurnberg ment.
-
giigz
veterán
Akkor a következő 3 napban el kellene érni egy kis nyereményt
-
giigz
veterán
Támadt egy ötletem, sajnos nincs neten lóvém, akinek van, és nincs jobb ötlete, kistéttel bepróbálhatja: Villarreal @ 5,50
-
giigz
veterán
válasz Soulfly842 #86822 üzenetére
Jajj de ereztem egesz nap azt a Dortmund X-et...
Ha bejon megeszem a kalapom
-
giigz
veterán
Ma tuti mindenki nyerni fog, ne aggodjon senki
Viccet felreteve gyanus ez az 1,2-1,3 aradat
-
giigz
veterán
Amiket meg gondoltam mara: Dortmund X ebben majdnem biztos vagyok, Real X vagy 1 gollal nyer a Real, Atma X, Juventus es Arsenal hendivel nyer
-
giigz
veterán
válasz ANDROID??? #86557 üzenetére
Kemény... Nem tudom hányan tippeltek meccs előtt a Celtára, de nem lehettek sokan
-
giigz
veterán
Mára egyébként egy totál sima papírforma szelót néztem ki, de rohadtul nem tudom megrakni sehol, a benzinkútra pedig a kedvem 0 kimenni. Persze simán el is mehet, de mondjuk 2k-val megtámogattam volna.
Arsenal 1,30
Chelsea 1,20
Real 1,25
Atma 1,21
Barca 1,15
PSG 1,50
Ajax 1,15
PSV 1,26= 5,90x
2k -> 11,8k
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #86407 üzenetére
Te hallod én rohadtul nem így emlékszem Ami nekem megmaradt:
Nyert 2 millát, de bukott 500-at, beszállt vagy 200-zal, tehát tiszta 1,3M haszon. Aztán elkezdett Tippmixpro-zni, ott is több száz k haszonban zárt, aztán bwin-ezett, ott is több száz k haszon, aztán betfair, ott is vagy 600-800k haszonra emlékszem, és valamikor ezután tűnt el. Nálam így van meg a sztori.
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #86404 üzenetére
Persze, vannak itt szép szelók, több is, mindig nyer valaki valamilyen szebbet, de általában arra sem emlékszünk, hogy ki, mennyit, vagy csak a nyerőket mutatja.
Azt egyébként nem tudom még mindig, hogy FRG mikor bukta vissza a lét, abszolút nem emlékszem ilyenre, pedig végig követtem a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #86401 üzenetére
Szoktak itt repkedni 100-200k-s szelók, nagyjából már általánossá vált, nálad is egy totál sima mindennapi szeló nem nagyon van 50-100k alatt, de ugye ált. a 200-at célzod. Említésre méltó persze ez is, de hamar el van felejtve, ami igazán emlékezetes az FRG 1,5 millás nyereménye 2 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
A végére jól kikapott a Bayern
-
giigz
veterán
LOL jégkorongok pipa, közben meg látom a Bayern kosár még kellene... Szóval PLS Bayern
-
giigz
veterán
3. harmad 15' 3-3... PLS Ingolstadt Ez az egy meccsem van még
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
200-zal ment a Litvinov, Ingolstadt, E. Berlin, Bayern kosár, Monaco.
-
giigz
veterán
Na azert annak orulok, h legalabb nem egy meccsen ment el. Holnap hatha tobb szerencsem lesz...
Kis update a korabban hangoztatott uj szisztemamhoz: Igaz alig foglalkoztam vele azota, meg sok van hatra, de ha minden jol megy hamarosan elesben kezdodik.
-
giigz
veterán
Es tenyleg ajandek volt a Werder...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest