Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amikor néztem már nem voltak gólszerzők, ezért csak hazai győzelmet tettem. Mehetett volna gólszám is, 3:2 lett.
Gent - Standard Liege
2,5 felett 1,7x
GG & 2,5 felett 2,1x -
törölt tag
Kezdőket megvárom:
Haaland gól 1,85x
Haaland min. 2 gól 5x -
törölt tag
Teljes bukta ez a nap, semmi nem jött. Az aprós próbáért nem kár, a 2,5 felett szelvényért kár. Egy gól kellett volna még.
-
Örni
senior tag
Mára egy kis Manu veretés 7-ért? Vagy legalább egy GG 1.76-ért?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
3:0 lett, sajnos ebből a GG része hiányzik. Brighton & Plymouth 2x
-
Tippmix_beer
kezdő
Nem tudom ti miképp vagytok vele de én nagyon örülök, hogy vége lett ennek a vb-nek. Amennyire vártam és amennyire elterveztem, hogy végig tippmixelem a negyeddöntőkre legalább annyira éreztem azt, hogy legyen már vége ennek az egésznek, a tippmixelést is teljesen feladtam már a csoportkörökben.
Mindenesetre a döntő kárpótolt egy kicsit. Argentína megérdemelten nyert szerintem. De ha Franciaország nyert volna arra sem lehetett volna mást mondani.Viszont mostmár jöhet vissza a Premier league és folytatódhat a tippmix. Már csak 6 nap van hátra Mindenesetre már nagyon viszketett a fenekem és megraktam a Diocesane - Getafe meccsen azt, hogy Getafe nem ússza meg kapott gól nélkül 2,08x ért
-
Jarod1
veterán
válasz kakuk.tamas #184079 üzenetére
ahogy bölcs öreg mondta :sose bízzanak a franciákban
-
tisn
addikt
tippxre nem szokott ujrabefizetesi bonusz lenni?
-
sherlock82
senior tag
Holnaptól visszatér az angol liga kupa ( ami általában gyakran viszi el a szelvényeket ) karácsonytól pedig a PL - t is láthatjuk újra.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
kakuk.tamas
addikt
válasz #86564352 #184076 üzenetére
3,17 volt 90 perc után mindkettőre. Megtámogattam a szrt-t 200-al, mert bíztam a franciákba.
2026.01.01-ig csináltam önkizárást. Beten meg 2024.12.18-ig. Elég volt egyenlőre ennyi…[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Holnap: Sheffield United DNB 1,5x
Sofascore-t nézve: ha másodosztályú spanyol vagy olasz focista lennék, zavarna meccset kell játszani világbajnoki döntő idején.
-
törölt tag
Bukta lett a világbajnokság utolsó szelvénye, bár nem akárhogy. Mbappe négy gól és nem volt elég. Annyira lekötött a meccs, hogy az élő oddsokat nem is figyeltem.
-
zsolti72837
addikt
Tippmixpro ment élőben.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Jarod1
veterán
na megjavult 20 perc után jött a helyreállító kód..
2:0 nál kifizette volna az argention győzelmet..... -
Colinka
tag
Még jó hogy nem raktam mixet, volt itt dráma rendesen..
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #184070 üzenetére
Bocsi, én se voltam humorérzékemnél, főleg, hogy a mindkét csapat, szerez gólt, 3,5 gól felett, Argentína kaput eltaláló 3,5 felett, szerelés 31,5 felett lettek volna a fő motívumok
-
sherlock82
senior tag
válasz Soulfly842 #184065 üzenetére
Ez nem trollkodás, sajnálom ha te vagy bárki annak vette.
Vb előtt felfüggesztettem mindenféle fogadást, és ahogy néztem az eredményeket és eseményeket, nem bántam.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Jarod1
veterán
természetesen Messi gólt raktam volna és persze hogy lőtt is...
balfék bet365.. -
kakuk.tamas
addikt
válasz kakuk.tamas #184066 üzenetére
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Jó a Bet365!!!
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #184060 üzenetére
A trollkodás ilyenkor nem segít.
El is ment a kedvem az egésztől. Ki is kapcsolom az érdektelen döntőt. Rohadjon meg az egész... úgy mindenestől.
-
Soulfly842
addikt
Ez engem most nem vigasztal
Rohadt életbe, s még a jelszó elmlékeztetők se jönnek meg, ha három bejelentkezés próbálkozás miatt blokkolna argh
-
rwin5
őstag
DDDDDDDD
-
Jarod1
veterán
válasz Soulfly842 #184059 üzenetére
aahhh akkor bet365 probléma, nekem se megy a bejelentkezés.
összefosta magát, se gépen se mobilon nem megy, jelszóváltoztató email se jön -
sherlock82
senior tag
válasz Soulfly842 #184059 üzenetére
Én nem bántam volna az elmúlt fél évben nem ment volna nekem a bejelenetkezés.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Soulfly842
addikt
bet365-re megy most a bejelentkezés nektek?
-
LaciMc82
aktív tag
Szerintem Messit kell féken tartani igazából,a többiek annyira nem jók.A Franciáknál Mbappé,Griezman,Giroud jól muzsikál ,Theo Hernandez is jó Lloirs szintén,kicsit több a jó képességű mint a másik oldalon.
Tiszta hülye aki nem normális
-
törölt tag
-
zsolti72837
addikt
válasz rwin5 #184054 üzenetére
Hernandez és Benzema nincs csak a franciáknál. Már kint vannak az összeállítások.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
rwin5
őstag
Kíváncsi vagyok hányan betegek végül is a franciáknál, az sokat dobhat Argentina részére
-
zsolti72837
addikt
Mai meccs rendes játékidő Argentin?
-
törölt tag
Most Reggina - Bari maradhatna 0:0 apróval tettem döntetlent és 0 gólt.
Ami a lényeg: horvát bronz kész, holnap jöhet a francia arany. Ha esetleg nem rontanak egymásnak, apróval 0 gól 7,5x
-
Örni
senior tag
-
rwin5
őstag
Szentül hittem, hogy este 8-kor lesz a mai meccs Annyi tanulság, hogy a döntőre is azt hittem, hogy 20:00, így arról nem fogok lemaradni
holnap, akkor hajrá Franciaország
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz lord_m #184042 üzenetére
Ha annyira komoly lenne, nem lennének ilyen jó szorzók. 2,80-as mindkét csapatra mixen, 2,75 és 2,80 -as beten.
-
kakuk.tamas
addikt
Mixen jött, 1,93-as oddsszal a 2-3 gól (22.554 Ft --> 43.529 Ft.)
Holnapi mixen: Francia és több mint 1,5 gól 3,85-ös szorzóval (13.529 Ft --> 52.087 Ft).
(Az Argentin és több mint 1,5-re is ekkora van. Tegyétek, tegyétek! )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sherlock82 #184036 üzenetére
Világbajnoknak pedig a franciákat teszem, ha már eddig is rájuk tettem. Most a Birmingham vezet hárommal, visszahozhatnák azt az ötszázast.
-
törölt tag
Döntetlen kézi holnapi síelés:
Lara Gut 12x
Corinne Suter 13x -
törölt tag
Veszprém tippet megtettem 1,7x
-
Soulfly842
addikt
válasz sherlock82 #184026 üzenetére
Volt egy időszak, amikor imádtam....
Ez már a fénykora után volt.
Működött egy időbe egyfajta biztosítás a szelvényekre..
pl. az ember megrakott 12 eseményt 3000-ért, de bebiztosított vagy 2 eseményt vagy 600 HUF-ért, s ha elbukott két meccs (mindegy melyik), akkor visszajárt a 3000+600 Ft is (lehetett akár több meccset is biztosítani, de minél több meccs-vel tettük ezt, anál magasabb volt a biztosítás összege). Az az egyik legtutibb megoldás volt a sportfogadás világában. Ha valami nem jött be, akkor is rengeteg alkalommal visszakaptam az alaptétet.
Lehetne ilyen máshol is
[ Szerkesztve ]
-
sherlock82
senior tag
válasz Soulfly842 #184025 üzenetére
Szerintem a bet 365 és a tippmix és tippmixpro annyira elterjedt hogy a bwin eléggé háttérbe szorult.
Aztán emlékszem valami miatt használni se tudtam egy időben aztán teljesen elpártoltam tőlük.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Soulfly842
addikt
Megszűnik a bwin sportfogadási felülete Magyarországon
Ők már régen kacérkodnak ezzel, volt egy időszak is, amikor már új regisztrációt sem fogadtak.
-
rwin5
őstag
válasz #86564352 #184022 üzenetére
Gratula, csak jött megint a papírforma, én szerintem ha élesbe fogadtam volna minden tippemet, akkor minuszosan zártam volna, szóval nem bánom, hogy ráhagytam.
Mai játékkép alapján (tudom, ennyiből kár ilyenbe belemenni, DE ) Argentina fog győzni, de remélem egy izgalmas vb döntő lesz, szerintem berendelek majd valami pizzát mellé.Bronzmeccsen viszont Marokkónak nagyon szurkolok, szimpatikus lett nagyon a csapatuk a vége felé az edzőjükkel egyetemben.
-
rwin5
őstag
egyelőre azért nem olyan nagyszám meccs, gondolkoztam, hogy a 2. félidőt is megnézzem-e de, ha lesz egy habi 1-1, akkor jót mosolygok
-
rwin5
őstag
válasz sherlock82 #184019 üzenetére
pont ezért nem raktam az utóbbi időben, de legtöbbször túl is agyalja az ember, és pont akkor csúszok le, mikor meg sima liba meccseket tolnak
-
törölt tag
Franciák 1,6x
apróval Mbappe, Giroud gól -
rwin5
őstag
Na, ki mit tippel estére?
Én 2-0 -ás Argentin győzelmet, de annak szurkolok, hogy a horvátok menjenek tovább, a múltkori nagyképűsködés miatt kiábrándultam a csapatból. -
-
törölt tag
Az egyik olasz pontosan nulla gólos tipp jött is. Hideg van, esti meccs, advent vasárnapi ebéd eltelítette a játékosokat, minek is erőlködni, legyen hétfőre is ez a gondolat apróval:
Brescia - Parma
döntetlen 3,15x
GG nem 1,8x
gólszám pontosan nulla 8x (továbbra se értem gólszám 0,5 alatt formában miért csak 6,75x) -
törölt tag
válasz lord_m #184003 üzenetére
Szuper! Már a 1,5 felett kötésnek is örültem volna, aztán mindkét angol duplázós jó lett. A két aprós olasz trixie-ből egyik mentette a másikat, másfelesre kijött az is.
Apróval a két maradék olasz meccsre gólszám nulla 8,5x és 8,75x érdekes a pontos eredmény 0:0 kisebb odds, pedig ugyanaz a fogadás. -
törölt tag
válasz lord_m #184000 üzenetére
Egy Burnley gól már van, meglátjuk. Örülnék, ha tévednék, mivel a síelésem kb. DNB lett. Saját butaságom, hogy a kielemzett, első gondolat "tuti" Holtmann - Gisin párharc mellett még raktam a végső győztest is. Viszont közben behúztam a Cagliari győzelmet. Most apróval a 6 db 15:00 olasz meccsből két döntetlen trixie szelvény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest