- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
marcitp #8577 üzenetére
PCMCIA-s vodás Huawei E630-am van, annyi előnyét mindenképpen tudom, hogy szvsz sokkal masszívabb és kevésbé kilógó cucc egy PCMCIA kártya az USB-s megoldásoknál. Nem vagyok képben az USB-s modemek fogyasztásával kapcsolatban, az A630 nekem kb. -10 perc akkuidőt jelent. A PCMCIA-val semmiképpen nem lesz gond, bár javasolnám, hogy a Huawei "csodák" helyett próbálj meg olyan gyártóktól keresni kártyát, mint a Globetrotter, Novatel és Sierra.
Mobilnetet csak akkor ajánlom, ha mindenképpen rá vagy szorulva. A szó igazi értelmében korlátlan mobilnet nincsen Magyarországon, legfeljebb korlátlan mennyiségű adatforgalmad lehet - csak bizonyos limit elérése után nagyon csökkentett sebességgel.
Ha vezetékes net kiváltására használod, ezen okok miatt jól gondold meg. Másrészt a megosztás is problémás, az USB-s modemmel elvileg meg lehet oldani olyan routerrel, amelyiknek meg lehet hekkelni a firmware-jét és van USB-portja (valamelyik Asus router pl. ilyen, ha jól rémlik, Amargo fórumtársnak volt az a fajta). PCMCIA-nál ez nehezebb, talán 2-3 olyan, mellesleg méregdrága router van a piacon, amelyik PCMCIA-csatolóval rendelkezik. (Ilyen pl. a Linksys WRT54G3G, én ezt használom, a kb. egy évvel ezelőtti 35k-s árával az akkori fizetésem harmadába került - és ez volt az olcsó megoldás.
)
Elvileg Vodánál hamarosan lakossági ügyfeleknél is elérhető lesz az Office Box néven futó, mobilnetet megosztani képes wlan router, ha vezetékes net helyett használnád, lehet, hogy érdemesebb abba beruházni.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest