Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ABE
őstag
Éjszaka a baráti kortyolgatás alkalmával ráömlött egy pohár bor a T43-ra. Sajnos csak utólag vettem észre, és jó darabig még így ment a gép, bár a kijelző már nem működött. Ezután letakarítottam, gép el is indult rendesen, néha vissza-visszajött rövid időre a kép. Sajnos reggelre annyiban romlott a helyzet, hogy már nincs kép egyáltalán, csak nagyon halványan látszik, hogy mi megy a háttérben. Főleg a kijelző alja kapott a folyadékból, így arra tippelek, hogy az inverter döglött meg. A kérdésem az, hogy mit kezdhetek ezzel? Először úgy tűnt, hogy nem adta meg magát a cuccos teljesen, de most szétszedtem a gépet, és nem igazán tudom, hogy mit kezdjek vele azon kívül, hogy alkohollal vagy benzinnel megtisztítom.

Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő