- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
Gondwana #7161 üzenetére
Eddigi fejlemények XP-anglifikáció terén:
- PreBoot partícióhoz próbáltam betűt rendelni. Partition Magic meg is csinálta. Onnatól kezdve a tartalmát BartPE alatt át tudtam másolni (a telepítés .cri meg .imz fájlokból történik, nem tudom kapásból lecserélni a tartalmukat = használhatatlan) a teljes tartalmát. Azóta belebootolva a grafikus felület működik ugyan, de az egyes funkciók elérhetetlenek (nem történik semmi, ha bármi olyanra kattintok, ami programot kellene, hogy indítson, nem almenüt). Tanulság: Predesktop Area tartalmát nem érdemes birizgálni, jóra nem vezet.
- Angol WinXP-t installálhatóvá tenni a COA cimke szériaszámával: más forrású mellesleg legális, de a cégé, XP-SP2 CD-t felmásoltam, SETUPP.INI-t lecseréltem a preboot által fenthagyott i386-ban találtra. nLite-tal az Intel Pro1000 drivereket beletettem (meg pár szemetet kiszedtem). Mivel BartPE-ből egy util adott a fennlévő (magzar) Winből egy szériaszámot, ami nem egyezett a COA számmal, gondoltam, ez passzol a moddolt setupp.ini-hez, tévedtem (embed serial opció nliteban). Install után első boot után aktivációt kért, illetve másik serialt. Aktivációt elfogadta, azóta amíg ezt megírtam, már SP3 is rátelepült.
Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest