Aktív témák

• ArrayOfLilly

aktív tag

Sziasztok,

gondban vagyok.

Kb. 14 hónapos T61 bekapcsolt állapotban lecsukás-felnyitás után nem indult el. XP van rajta, nem én használtam, de úgy emlékszem, hogy ilyenkor alvó állapotba került vagy azt se.

Mindenesetre benne volt egy gyengélkedő aksi, valamint be volt dugva.

A fedél nyitása után semmire nem reagált, ezért megpróbáltuk ki-be kapcsolni a power gombbal, ami már önmagában nem sikerült: az aksi és az elektromos hálózat ledje elkezdett villogni, és a holdacska kialudt (ez azt valószínűsíti, hogy aludt), de ezen kívül nem csinált semmit.

Kihúztuk, aksit leszedtük, onnantól kezdve hiába helyeztük újra áram alá, az égadta világon semmi életjelet többet nem adott.

(Valószínűleg) nem garanciális.

A gond az, hogy a férjem ezen dolgozik és ráadásul nincsen egészen friss mentés a vinyó tartalmáról sem (ne mondjátok, én is mondtam, minden nap...) - mondjuk ezt megoldom hamar. Ellenben másik gép kéznél akkor sem lesz...

Naszóval. Kéne valami ötlet, hogy kivel és hol érdemes megnézetnem, ha marha sürgős lenne nekünk egy működő gép.

Vagy ez, vagy tudni, hogy ez már nem fog menni. Ill. szempont lenne egy esetleges javítás költségvonzata ugyanezen okból.

Javaslatokat várok, hova menjek, kit keressek.

Nagyon szépen köszönöm,
    AOL

Aktív témák