Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kokokka #38793 üzenetére
Alapból biztosan nem ilyen volt nálam, talán eredetileg V412 verzióval kezdtem el használni és azt se tudtam frissítésig, hogy milyen állásban van a kapcsoló, annyira az elején kezdtem el ismerkedni a funkciókkal és ahogy frissítettem V534-re, legközelebbi boot-nál már egyből világított a 4 LED sárgán.
Eleinte nem is tudtam mit jelent, arra gondoltam, hogy a háttérben optimalizálgat még ezt-azt a rendszer és így jelzi nekem, hogy ne kapcsoljam ki a TV-t és akkor kezdett gyanús lenni, mikor már eltelt fél óra és még mindig fixen világítottak a LED-ek.Egyébként YouTube-os videók mutatnak rá megoldást, de inkább nem akarok hozzányúlni, mert a Beállításokban kell hozzá letiltani szolgáltatást a Rendszeralkalmazások között így inkább átbillentettem a kapcsolót ON-ra és kész.
Mobiltelefonokon eleve nem lehet kapcsolgatni a mikrofont, szóval majdnem mindegy is az egész.Köszi mindenki másnak a kalibráció témára írt válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 24" TV bontatlan
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest