- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
Kicsit off, de mégis ide tartozhat. Milyen fali tartót érdemes venni, ami jó árban van és minőségre is megfelelő? Ami szükséges, hogy oldalra irányba is dönthető legyen, de nem szükséges teljesen kihajtható kivitel. 55p655 tv-hez kellene.
-
kacsento1
senior tag
válasz
fery02 #38886 üzenetére
Személyesen One boltban. Viszont vásárláskor nem volt ott a két tv, ezért gondolom online vásárlásnak. De nem vagyok benne biztos. Azt tudom, ha online rendelek bármit bolti átvétellel, akkor az is annak minősül. Itt ugyanúgy nem szerződéskötéskor előre kipróbálva adták át a kezembe a két tv-t, azaz látatlanba vásároltam, ezért gondolnám. De persze nem biztos.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Most rendeltem a gyerekeknek egy-egy 55p655 tv-t. Mivel az One-nál kötöttem új szerzödést, és náluk vásároltam a két tv-t is üzletben, akkor bármilyen probléma esetén ebben az esetben is él a 14 napos elállás? Úgy gondolom igen, mivel személyesen nem láttam a készüléket rendeléskor, és majd valamikor futárcég szállítja házhoz. Jól gondolom?
-
kacsento1
senior tag
Sokáig néztem a TCL-t, később inkább Hisense felé húztam, viszont olvastam, hogy ott nincs lehetőség rtl+-t telepíteni? Az viszont fontos, mert a fiam sok meccset néz rajta. SkyShowtime egyelőre nem győzött meg, szerintem nem is fog, ezért ez a hátrány annyira nem érint. Persze most a p655-ről beszélek.
-
kacsento1
senior tag
Így van, nekem az már sok sajnos, főleg, hogy lassan a 15 éves pana plazmámat is cserélni kéne, mivel költözünk, és a jelenlegi 3,2m nézési távolság megnő 5,4m-re, és félek teljesen elveszik majd az 50 col. Valószínű vb idején beújítok egy 75-85 colos valamibe, lehet egy c655-be. De az még odébb van.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok! Gyerekeknek szeretnék tv-t venni. A kinézett tipus az 55p655. Felhasználás tv adás, max, netflix, és az egyikre egy xbox one is lenne kötve, és rtl plusz. Emagnál most futó 20 havi 0%thm-el venném. Tudom, hogy alap tv, de gyerekeknek jó lehet? És az emag még mindig adja az 5 év garit? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest