Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vhiktor #38856 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Tegnap este beállítások után kb ugyanannyi időt töltögettem el a kép menüben, mint magával a TV nézéssel, folyamatosan ellenőrizgettem mindent, ahogy váltogattam YT meg Netflix között, már az SDR mód fehéregyensúly beállításait fejből tudom szinte.
Azt egyébként simán elhiszem, hogy ez a természetes és hogy eddig kékes volt, mint ahogyan akkor kb a legtöbb eszközöm az életben, az előző TV-mmel együtt, de azok még csak hallásból sem ismerték a “kalibráció” szót.
Azt tartom csak furának, hogy HDR módban viszont a megszokotthoz közelibbnek látom a színeket (persze ott is leellenőriztem mindent, azután SDR-re visszaváltva, azt megint).
De egyáltalán nem rossz amúgy az SDR, csak egyelőre szokatlanabb, viszont a szemnek legalább biztos kellemesebb, hogy valamennyire kékfényszűrős.
Szerk: Hátha hasznos egyébként a végére: 55C765 / v534
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazon
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest