- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
TCL 728 tulajok, bennem van a hiba? Én még mindig a fényerő állítással küzdök. Egyrészt már azt se tudom, miért inaltiválódik (csak a csúszka megy, de a fényerő marad egy középértéken)
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?Másik: az a ledfény simítás, vagy mi a bánat az mit csinálna tulajdonképpen? A mozgásmegjelenítés menüben...annyit vettem észre, ha bekapcsolom, sötétebbre áll be a kép...
Bocs, ha lámázok, de engem ezek zavarnak, attól függetlenül, hogy ez egy marhajó tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?
Vhiktor