- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
TCL 728 tulajok, bennem van a hiba? Én még mindig a fényerő állítással küzdök. Egyrészt már azt se tudom, miért inaltiválódik (csak a csúszka megy, de a fényerő marad egy középértéken)
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?
Másik: az a ledfény simítás, vagy mi a bánat az mit csinálna tulajdonképpen? A mozgásmegjelenítés menüben...annyit vettem észre, ha bekapcsolom, sötétebbre áll be a kép...
Bocs, ha lámázok, de engem ezek zavarnak, attól függetlenül, hogy ez egy marhajó tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 24" TV bontatlan
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest