- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.21
tag
Sziasztok!
Írna valaki tapasztalatot a TCL (C805) streaming minőségéről? (volt-e vele gondja, képminőség stb)
- Netflix, Disney+ stb.
Esetleg normál TV (DVB-C) (Vodafone/upc) adásokról, hogy milyen a felskálázás?
Előre is köszönöm!
-
MrRL19
senior tag
Hello
valaki tudna segíteni mit tegyek ?
javk dugó része elromlott már hónapok óta nem szólt egyik fulessel sem … most újra próbálni akartam ,viszont arra lettem figyelmes ,h beesett maga a jack dugalj részeAhogy be akartam dugni jack kábelt
ilyenkor mi van ? Garis / biztosítás is van rajta (euronics) 55c728 típus
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, 75C805 tulaj vagyok kb. két hete.
Biztos én vagyok a béna, de nem találok bizonyos beállításokat.
A fogaskerékre kattintva alig találok beállítási lehetőségeket.
Hanghoz semmit, rendszer beállításhoz semmit.
Hol keresgéljek? -
Celtis
veterán
válasz
Perillustris #23273 üzenetére
Miben jobb ez, mint egy soundbar? Ha jól sejtem ez inkább PC-hez való. Tv-hez nem vennék olyat, ami nem tudja a HDMI-(e)ARC-ot.
-
Celtis
veterán
válasz
Redneck #23271 üzenetére
A hibabejelentés napja számít. Tehát ma még megteheted.
A földhurkot úgy tudod ellenőrizni, hogy a hangeszközön kívül minden kábelt kihúzol a tv-ből, illetve ha máshoz is csatlakozik a hang cucc, azokat is kihúzod. Ha így elmúlik a búgás, akkor földhurok az ok.
Másik módszer ha egyszerűen kikapcsolod a tv-t. Ha így is megmarad a búgás, akkor földhurok van vagy a hangeszköz hibás. -
ρσгτσ
addikt
-
DaVE-1
senior tag
Keresem azokat a C805 felhasználókat akik tudják ,hogy a C805 típusú tv-n miket kell állítani és hol ,hogy elő lehessen csalni az fps kijelzést a képernyőre.
Ilyen videokat találok ,de ilyen menü nincs a c805ben..
https://www.youtube.com/watch?v=V2-XhYgbTx0
-
ρσгτσ
addikt
Én novemberben agyaltam Mini LED cserén QN90A után, de végül inkább más lett a vége. Akkor számomra egyértelmű volt, hogy a TCL felé kell lépnem, és a 845 felé húztam, majdnem azt is vettem.
Ugyanakkor a 805 szerintem baromi jó deal. Nem biztos, hogy a két TV közötti különbség mindenkinek megér annyi plusz lét. Ez egyén és felhasználás függő.
Meg nyilván akciótól is függ, mert szerintem januárban megint lesznek kedvezmények.
A 805 a panel miatt szerintem mindenképp előrelépés lesz. Viszont a 845 már majdnem OLED árban van, és akciók során még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.
-
Bogyi007
veterán
Tudom van erre is szaktopic, de a C645 mellé ez TCL S522WE hangprojektor 2.1 vagy a Hisense HS312 Dolby Atmos Hangprojektor mennyire lehet jó választás?
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok,
Samu QN85A-ről váltanék C805-re, érdemes vagy inkább visszalépés lenne? -
Oraculus
tag
rainman72, Urguru, mrmft -> köszönöm.
-
Redneck
nagyúr
55C735-öm van. Használok hozzá egy Sony XB41-es BT hangfalat, jack csatlakozón keresztül, de sajnos a TV jackje elkezdett búgni. Mennyiért lehetne vajon megjavítani?
BT módban sajnos van 150-200ms késés a TV hangszóróhoz képest, ami beállítható, de így nem az igazi, és rosszabbul is szól.Jó lenne ha működne, mert eddig elvoltam vele a belső Onkyo hangfalakkal kombinálva.
Szerk:
Esetleg van valami alternatív megoldás, hogy a belső hangszórókkal együtt, más is szóljon rajta? Helyhiány miatt, most nem jöhet szóba semmilyen hangfal vásárlása.
Ha lesz hely, Polk Audio XT70-ek lesznek mellette. -
beverly
tag
Sziasztok!65c839 2025 decemberig garanciás tv-t mennyiért lehet eladni?
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
75C805 készülékhez a jobb mozi hangélmény érdekében melyik a legjobb soundbar rendszer maximum 100ezer Ft-ig?
Köszönöm. -
mrmft
senior tag
válasz
jesszjessz #23257 üzenetére
Elvileg ugyanaz a modell, csak mas ertekesitesi csatornara szantak.
-
jesszjessz
tag
Sziasztok!
TCL 55C643-55C645 között van valami érdemi különbség? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
TCL 805 TV készülék esetére konkretizálva kérdezek, de alapvetően a Google TV platformot használó készülékekre vonatkoztatva.
Érdemes a Recovery-be belépni, és wipe dalcick cahce, és wipe cache metódussal élni? Egyáltaltán hogyan lehet előcsalni ezt TV-ken? -
Imi1981
veterán
válasz
gellei #23250 üzenetére
Nagyjából azt használom de várom, hogy tesztelje c745 -öt és legyen hozzá teljes kalibrált beállítás és majd azt megveszem.
Beállítod az sdr-t sdr film alatt majd indítasz hdr filmet és beallítod majd dolby vision filmet és ott is beallítod. Ennyi. Ja meg összes forráshoz mentse ne csak aktuálishoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest