Új hozzászólás Aktív témák
-
FJC
senior tag
Már ne is haragudj...
"Én pont most gondolkodok, hogy maradjon vagy menjen a 835....eddig amiket olvasok,..."
Én a TV-t nézem, nem pedig olvasok róla...
A sok vinnyogás helyett miért nem próbálkoztok megtalálni a megfelelő beállításokat?
Focit ugyan, nem nézek, de a Forma1 az tökéletes (pedig abban is van gyors mozgás).
Focinál ne csak az interpolációt próbáljátok, hanem a fekete keret beszúrást is (az csökkenti az után húzást). -
atee_13
őstag
HA valakinek csak 4K streaming van annak lehet semmi baja. Ilyenen nekem is rettentő éles, madarak tollát is úgy látni mintha előttem lenne, feketét is lehet látni amiket írogatnak, h szinte tökéletes.
De ha hétköznapi tartalom kerül rá látványosan rosszabb mint ami előtte volt TV-m.
Foci pl úgy sem volt jobb, hogy BT sport HD streamet kerestem ugyan az az eredmény pacákat látni csak. Spíler 2 azt hiszem nem HD a TV GO nál azon mintha egy lehelettel nézhetőbb lett volna, nem is értem hogyan.
Mondjuk jobban örültem volna, ha ezt vásárlás előtt tudom nem után
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Synology NAS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest