- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDMI topic
- OLED monitor topik
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt008
tag
c835: most kipróbáltam, nem vagyok tipográfus, szerintem rendben voltak a betűk 4K 60hz-en, pc módban is. olvashatatlan semmiképp nem volt, a tv-n írom ezt a választ is.
mozi mód esetén tényleg érzékelhető az input lag. dolgozni, böngészni nem zavaró, játéknál (fps/szim) már lehet. DE(!) csak hdmi 2.0 kábellel néztem, lehet egy 2.1-el már a lag is ok lenne.sry, mikor írtam a választ, még nem láttam, hogy c735
-
mrmft
senior tag
Nehez ugy, en erzekeny vagyok a PWM-re, LCD-bol e miatt, az LG, Philips, Samsung, eleve kiesik. Maradt a Sony ahol nincs PWM de ez arban horror, es a TCL aminel nem zavar a frekvencia. 43C725-el en jol el vagyok. C635 van meg ismerettsegi koron belu, az lathatoan gyengebb. Szoval a C7xx szeriara lonek.
Hisense, Pana, stb..rol nem tudok mit mondani azokat nem ismerem. En a TCL-t nem bantam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged