- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Mano
tag
válasz
Baloo27 #10998 üzenetére
Nálam is van (valószínűleg) szennyeződés miatt szabálytalan szürke felület...De csak én veszem (vettem) észre, és fehér fény esetén is csak akkor látom, ha közelről rákeresek...
Ha erre is cserélnék, meggondolnám, mert könnyen egy ennél rosszabb kijelzős TV-t adnának.... -
Baloo27
aktív tag
válasz
Baloo27 #10955 üzenetére
Szervizes tapasztalat:
Hètvègèn bejelentettem a kijelző rètegei között lèvő fekete kosz miatt a tv-t.
Szerdán már jelentkeztek,hogy csütörtökön èrkezne a kollèga.Dobozt kèrdezik,ha nincs akkor hoznak.
Nagy valószínűséggel csak kijelző cserèvel oldható meg, 50-50 az esèlye,hogy küld a gyártó hozzá, de mivel 2020-as modell, így valószínűleg csere/levásárlás lesz.
A probléma csak az,hogy T-nèl vásárolt, ès náluk csak C715 van, ami mèg árban megfelel Nekem 55" mèretben. Vajon ilyenkor lehet pènzvisszafizetèst is kèrni,ha nem felel meg a termèkpaletta?A C725 jobban tetszene ugyanannyièrt máshol. Van ilyennel kapcsolatban valakinek tapasztalata? -
Bonifani
csendes tag
válasz
Dzsekobsz #10990 üzenetére
Én az online akciós katalógust lapozgattam, ott láttam ezeket az árakat.
De lehet, hogy elírtam.Pár hozzászólással előbbiekre reagálva
Én a TV re telepítettem a SmartTube-t, jól megy.
Médialejátszásra most a tvre telepített Kodit, Vimut használom. Van külső box is CoreElec-kel.Más
Korábbi hozzászólásokban már szerepelt, hogy a szerelés minősége időnként huányos. Túlhúzott vagy laza csavarozás miatt a kép foltosodik, vagyis a feszültségmentes állapot az optimális. Emiatt a falikonzolra szerelés okozhat ilyen jelenséget?
Egy korábbi hizzászólónk alátétet használt. Ezzel feszültségmentesítette a rögzítést.
Találkozott más is hasonló problémával?
Egyenlőre lábakon áll, de szeretném falra szerelni.
Illetve pár póruljárt vásárló jelzett foltos képernyőt, náluk nem emiatt lehet? -
Dzsekobsz
csendes tag
-
tomp
félisten
Végre nem csak youtube-on nézek HLG-t. A "The Green Planet" elérhető HLG-ben is. Brutál szép a kép!
Kiskutya
Itt a TCL-nél még teljesen jó is az Android TV 11 béta!
Nvidia-nál olyan "stabil" 11-et adtak ki amire jött 2hotfix, 1 fw frissítés majd arra is 1hotfix.
Most ott tartunk, hogy kb jó. De a gyári YouTube app továbbra is hulladék. Szaggat a kép és a hang... Emiatt vagy a TV-n használom a youtube appot vagy a Shielden a hiba miatt telepített SmartTube Next-et... -
Eagl3
veterán
Hivatalos stabil firmware 65C728 -hoz honnan tölthető? Nem találom a TCL honlapján, a TV meg azt írja, hogy a legfrissebb van fent.
-
CrazySouls
tag
Az új szoftver legnagyobb hátránya, hiába új android, igaz csak béta, hogy média lejátszóban nem lehet tekerni a filmeket. Marha jó. Vagy külön appal kell nézni vagy ha valami miatt kifagy lehet várni.
-
mikrofon
veterán
válasz
Lordus #10981 üzenetére
Én kettő gamepad-ot használok. Vagyis inkább a gyerekek.
Evolveo Fighter F1
GameSir G4 ProMindkettő jó. De a második fogasra is meg kialakításra is jobb.
-
mikrofon
veterán
válasz
RVR400 #10978 üzenetére
Huhh most megnyugodtam
mert akkor elnéztem egy nappal.
#10979 rankesz:
Valószínűleg igazad is lehet. Viszont én nem akarok nézelődni. Igazából mint c728 tulaj, már a c825-öt is nagyon nehezen magyarázom meg magamnak hogy indokolt a csere… de lehet hogy ez a kell…kell…kell kategória. Egy "logikus" magyarázat lehet… hogy mostanában egy csomót költöttem a "mozirészlegre" és itt hajt még a kíváncsiság…. Ezt még meglépném aztán ennyi…
-
Lordus
senior tag
tudom, hogy nem teljesen ide tartozik, de kérdezném:
szeretnék valami olcsó gamepadot, néha-néha játszani a tv-n. valaki használ hozzá? mit ajánlotok? illetve kettőt is lehet csatlakoztatni? azaz lehet párban játszani? köszönöm! -
Kiskutya
veterán
válasz
Kiskutya #10974 üzenetére
Sikerült feltenni csináltam resetet is. A kép jó mintha jobb is lenne mint 653 alatt van egy új beállítás nemtom csinál e valamit még nem volt időm tesztelni. ( digitális képsimítás) A hang viszont nagyon gáz lett. Hdmi jeltovabbításnál nem megy át a digitális hang se t-sat boxrol se appon keresztül pl hbo max. Automatára kell rakni akkor jó viszont az erősítő a digitális sztereó jelet nem keveri 5.1be pl dts neo-ba ebben az esetben. A hang 653 alatt tökéletesen működött hdmi jeltovabbítás alatt, minden úgy szólt ahogy kell. Ráadásul t-sat alatt a digitális hang csúszik és hiába próbálom állítani a hang késleltetést semmit nem ér. Nem hiszem hogy ezt meg fogom tudni oldani pedig ezen kívül semmi gondom. Holnap szerintem megy vissza a 653.
-
Rated921
csendes tag
Sziasztok!
c615-nél felismeri cam kártyát meg eddig működött is, de most 2 napja azt írja kódolt csatorna. Samsung tv-nél viszont működik rendesen.
Gondolom tv reset megoldaná időlegesen a problémát, de újból bejelentkezni nem feltétlen szeretnék minden app-ba, ha nem muszáj
Más Ötlet esetleg?Előre is köszönöm
-
tomp
félisten
Nyomtam egy gyári visszaállítást 701-re. Sokkal pörgősebb lett a rendszer de az AppleTV app továbbra is néma Dolby Digital esetében...
UPC kártyát továbbra is kezeli mivel nem shop resetet nyomtam.
A CI kártya hitelesítését külön chip tárolja. Amíg az nem törlődik, addig az új rendszer elfogadja a kártyát a régi rendszer általi adatokkal. Ezért is jobb az OTA! -
becenevem
aktív tag
válasz
littlejoe1 #9882 üzenetére
Sziasztok!
Nálam is probléma a 50c725-nél, hogy néha sötétre vált a kép majd kivilágosodik.
Nem láttam, hogy volt erre megoldás.
Mit kellene állítanom a TV-n, hogy ne változtassa a fényerőt a TV automatikusan?Köszönöm
-
Dzsekobsz
csendes tag
Jól tudom, hogy a c822 illetve a c825 modellek között igazából nincs különbség?
-
mikrofon
veterán
Izzadok is rendesen, hogy ellen álljak….
#10954 Bonifani
Kell hozzá valami mint a múltkor a pontok, vagy bárkinek elérhető, esetleg házhozszállítással is ?Ha valaki 65C728-ban gondolkodik akkor esetleg ne onnan vegye, hanem ha gondolja jelentkezhet nálam privátban mert nálam lesz egy "felesleges" 5 éves biztosításos garanciával.
-
tomp
félisten
Na felraktam a 701-es fw-t OTA zip-ből.
AppleTV appon a sima Dolby Digial hangsáv néma! Soudbar jelzi, hogy 5.1-es jelet kap de süket. Ha a TV hangszóróra kapcsolok az is!
Érdekes, hogy ha Atmos is elérhető a filmnél akkor az Atmos az megy!
Netflix, Play Movies, HBO Max hangja szól!
Bár utóbbinál olykor kell egy "HDMI jeltovábbítás->Automatikus->HDMI jeltovábbítás" művelet, mivel néha PCM-et küld HDMI jeltovábbítás módban.
A régi UPC kártyát kezeli de félek ha nyomok egy resetet akkor már nem fog menni... -
Bonifani
csendes tag
Ha valaki várja a jó árakat:
március 17-től az Auchanban:
65C822: 450ezer
65C728: 300ezer
55C728: 240ezer
elnézést, ha korábban valaki már jelezte -
Kiskutya
veterán
-
gyűrű
addikt
Dolby Visionnál ne az IQ-t válaszd, pl a sötét módot választva a feketeszint és a gamma ami a fényerőt állít.
HDR-nél meg ha nem az imaxot választod, hanem pl. a szabványt ott van fényerőállítás.
Eddig egyedül az amazon prime ami kicsit sötét bizonyos filmeknél még 100-as fényerővel is,
ott HDR10+ van. Máshol mindig világos nálam a 100-as. Netflixen és hbomaxon is jól beállítható minden .. C825 GTV-V414 -
Eagl3
veterán
Egyelőre nagyon meg vagyok elégedve a 65C728-al, szerintem 300e Ft-ért nagyon bestbuy.
Kicsit tartottam tőle, hogy nagyon kevés lesz a fényerő, de szerintem nincs vele probléma ha nem full napsütésben 8 ablak körül nézzük. Tegnap este volt is vita, hogy páromnak szétmegy a feje a fényétől (besötétítve kipróbáltam max fényerőn a HDR-t)
Gondolkodtam C1 oleden, aztán XJ90-et akartam, végül győzött a racionalitás. Eddig szerencsére nem csalódtam. -
Eagl3
veterán
válasz
rajzinho #10935 üzenetére
Köszönöm.
A Nagy Pénzrablást nézzük a napokban, ami Dolby Vision, ezért értetlenkedtem, hogy miért nem megy. Most utána olvasva látom, hogy elvileg csak a 3. évadtól Dolby Vision… ha hazamegyek rápróbálok.
Arra esetleg, hogy HDR tartalomnál miért nem enged fényerőt állítani? Ilyenkor nem is látszik a képbeállításoknál ez az opció. -
Kiskutya
veterán
válasz
tobias40 #10939 üzenetére
Nagyon jó árban vettem újracsomagolt volt 77ezer emagon. Szerintem nem értettek hozzá azért küldték vissza mert a kép minőség teljesen ok homogén pixel hiba mentes. 2 napot ment megnéztem szerviz menüben. Egy probléma volt vele külső eszközről szaggattak a filmek viszont egy szoftver frissítés megoldotta azóta tökeketes. Erre tudok gondolni hogy visszaküldték.
Erre tökéletes:
-
bulek
tag
Feltettem a tv-re (EP660) a V701 fw-t, OTA. Létezik belőle IMG is, de nem akartam újrarakni mindent. xda link
Első tapasztalataim: Kicsit lassú a rendszer a tv-n, nyílván az enyém 2019-es. Ez benne van
Netflix, prime optikain keresztül 5.1, az HBO csak 2.0 :( Eddig (v653) a prime se volt jó.
A száj-hang szinkron szinte tökéletes.
A dolby logo nem jelenik meg, ahol olyan a tv hangsáv.
Ill.. ha tv-re váltok vissza, ahol dolby hangsáv van az erősítő n ketesztül víz alatti hang jön, de egy hang v csatornaváltás orvolja. Tn-n jó a hang.
Vodafone mediacardot jól kezeli! Korábban olvastam, hogy valakinek gondja volt ezzel.
Gyári médialejátszóban még mindig rossz a 4K 21:9 képarányú filmek megjelenítése. Széthúzza 16:9-re.
Vimu playerből nem tudtam a korábban jólműködő 5.1-t kihozni.
Megy vissza a v653. -
rajzinho
csendes tag
szia!
Ha DV tartalom megy, akkor a HDR10 helyett Dolby Vision szöveg jelenik meg. Ha nem láttad felugrani, tudod ellenőrizni a kép beállításoknál, ott a DV képmód fog megjelenni és tudod állítgatni.
Youtube-ról nem fogsz tudni DV tartalmat indítani, legalábbis a tévén futó app sztem nem támogatja, nálam is csak HDR10 megy. -
Eagl3
veterán
Azt hogy tudom megállapítani, hogy a Dolby Vision működik-e lejátszás közben?
Ha Youtube-on HDR tartalmat játszok le, akkor a video elején a bal felső sarokban megjelenik a HDR10 felirat illetve a képmódot is magától átállítja film módból iMax enchancedbe, viszont Dolby Vision tartalomnál ezt nem csinálja.Más: mikor HDR tartalom megy és átvált film módból iMax ba, akkor nem enged fényerőt állítani a kép beállításoknál. Ez szándékos, mert ilyenkor magától kezeli?
-
tobias40
veterán
40"-os TCL tv-ből melyik az ajánlott ,csak kábel tv műsort néznek rajta?
Könnyen kezelhető tv kellene és minél több garancia!Linket kérhetek hol a legolcsóbb?
-
Lordus
senior tag
-
Lordus
senior tag
-
sellerBP
tag
válasz
Redneck #10926 üzenetére
TV app nekem is behülyül néha, bár az V072 alatt csinálta. Menüből szoktam tolni egy restart-ot. Amúgy ha átdobja fekete képernyőre, hang szokott nálam lenni kép nem, és amit észrevettem menüben ilyenkor fényerőt felnyomja 100-ra... Bár ezzel hülyeségével én tudok együtt élni.
-
Redneck
nagyúr
Elkezdett szarakodni a C728-am. Átváltok TV-ről Xbox-ra vagy PC-re, és azt írja nincs jel. Visszaváltok TV-re, fekete kép. Áramtalanítás után, megy rendesen. Másnak is van ilyen?
V083 firmware van rajta, de eddig nem csinálta. -
Lordus
senior tag
-
KIZS
aktív tag
https://telex.hu/tech/2022/03/14/a-google-jogi-okokra-hivatkozva-letiltatta-az-androidra-fejlesztett-youtube-vanced-alkalmazast
-
Eagl3
veterán
válasz
mikrofon #10920 üzenetére
Köszönöm.
Majd lehet beleásom magam a kép beállításokba, egyelőre Mozi mód aztán jónapotnem nagyon értek hozzá. Vhiktor által leírt beállításokat majd lehet végigzongorázom, de laikusként úgy gondolom, hogy ahány panel annyi külön kalibráció kell, nincs két egyforma, ami az egyik TV-n tökéletes, ugyan azokkal a beállításokkal egy másik ugyan olyan típusú készüléken már mást mutat.
-
Eagl3
veterán
Jól gondolom, hogy ha HDR tartalmat játszok le, (pl. egy youtube vagy netflix videó), akkor a TV automatikusan felismeri?
Ilyenkor a bal felso sarokban a video indulásakor megjelenik egy HDR10 felirat.
Illetve az sem egyértelmű számomra, hogy pl. Film módban nézem a youtube-ot, mikor egy HDR videó kön, akkor magától képmódot vált? -
lasse001
senior tag
válasz
randras_83 #10916 üzenetére
Akkor hajrá
-
Eagl3
veterán
válasz
CrazySouls #10908 üzenetére
Ez nem szép, élőben is ennyire durva? Ma vettem egy c728-at, de semmi ilyet nem tapasztalok.
-
CrazySouls
tag
Na én írtam egy emailt a szerviznek. Nem tudom tovább elfogadni ezt a minőségi panelt.
Képek: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Hiába van kikapcsolva minden képjavító, kockás, csíkos sötét részeknél.
Valakinek cseréltek már emiatt TV-t?
Jönnek Székesfehérvárról Pestre, viszik és hoznak újat? -
Lordus
senior tag
C725-re melyik fw-t tegyem?
660-ra sokan írtátok, hogy jó.
677-re láttam több jó, meg néhány "lassú" véleményt.
látok már 682 (beta)-t is.csak ugye a c725 keveseknek van...
sajnos a moziverzumnak eltűnt a hangja, újrahangoltam a csatornákat, de nem javult meg, így akkor frissítenék egyet... csak látom, hogy ezek már image-k, és nem szeretném téglásítani sem a tv-t. köszi!
-
rankesz
veterán
-
Eagl3
veterán
Következő problémám
Rákötöttem a számítógépem HDMI-vel, először 2.1-es portba dugtam a kábelt, a számítógép felismeri (Beyond TV), illetve a TV menüjében is világos az a port, viszont mikor kiválasztom kiírja, hogy Nincs jel (be van kapcsolva?)
2.0-ás porton sem megy, ugyan ezt csinálja.
Áramtalanítottam a TV-t, ez sem oldotta meg.Eddig egy 8 éves Sony így használtam, ugyan ezzel a kábellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest