Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz MARVEL #266313 üzenetére

    Bár nem vagyok pszichiáter ( a feleségem az 🙈), de ebből az utolsó kommentedből bőven érződik, hogy érzelmileg sérülékeny állapotban lehetsz (egészség, egyetem, stb). Nyilván ilyen lelki állapotban az ember borúsabb és szűrőn át látja a dolgokat. De az itt elhangzottak alapján vettél egy svájci, inhouse szerkezettel szerelt órát (Breitling? Longines? Tudor?). Második tulajdonos vagy, bevizsgàltattad. Ez alapján eredeti. Elhangzott, hogy a típusnak van ilyen ismert hibája, Reddit és YT is elérhető ezzel a hibával kapcsolatban. Írták több helyen, hogy előjel nélkül jelentkezik a hiba, hangos lesz a rotor. A tiéd is érintett ebben. Beküldted a hivatalos úton szervizbe, elküldik Svájcba, javítják, visszakapod, él a garancia. Hol itt a hiba? Ha hetekkel előtte jó volt, most meg nem az, akkor hetekkel előtte a vizsgáló órás miért is hibázott? Nem értem az összefüggést!
    Hyundai Kona EV ismert hiba a gyorstöltés utáni akku hűtő folyadék kristàlyosodàs. A szervizben amíg nem dob emiatt hibát, nem cserélik le a hűtő közeget, pedig ott ismert az ok. A Tissot T Solar connect órám légnyomás szenzora egyik pillanatról a másikra ment tönkre. Külföldi vásárlás volt. A magyar hivatalos szervíz partner a tempora óra. Elküldtem nekik, kiküldték a gyártó szervíz pontjára, 12 hét után visszakaptam, javították.
    A te oràdat is fogadta a forgalmazó, elküldte garanciális javításra (pedig te tokot nyittattàl rajta, mert ellenőriztetted, hogy eredeti e, viszont ez alapján elutasíthattàk volna), valószínű azért, mert tud erről a hibáról.
    Konkrétan Te most azt várnàd el, hogy amíg nem volt hibája, a Pesti órás meg kellett volna tudni mondja, hogy lesz e hibája? Vagy tájékoztatni kellett volna téged, hogy ennek a típusnak lehet ilyen hibája?? Nem értem, hogy hol a hiba?
    Más kérdés, hogy korrekt e 30e forintot kérni egy eredetiség ellenőrzés és szerkezet vizsgálatra, ami egy timegrapher bemérést, a szerkezet szemügyre vételét és egy nyomás próbát takar. Szerintem nem korrekt! Kriston Karcsi ennek az árnak a duplàjàért teljes szervizt végez egy valjoux 7750 szerkezeten. Az sem korrekt, hogy a pesti órás itt azon lamentál, hogy ezek után elgondolkodnak azon, csinálnak e egyáltalán majd eredetiség ellenőrzést a jövőben, meg bevizsgálást. Persze, hogy csinálnak majd. Hiszen van fóka, aki erre kifizet 30e forintot. Nagyon is jó óradíj ez, és nem kell hozzá hatalmas beruházás.
    Szóval ez a téma itt egy kicsit már sok. Te irreálisan várod el, hogy ő a jövőbe lásson, az ő "arrogáns" válaszuk meg szintén nem korrekt, engem pl teljesen hidegen hagy, hogy most akkor ezek után ők ezt csinálják e tovább, vagy nem, mert nem vagyok célközönség egy 30e forintos bevizsgálásra. Jó reklámot ad arra ,hogy őket ne keressem. Ennyi. Az autómat sem viszem oda, ahol a reszi órabér az én órabérem nyolcszorosa.

    [ Szerkesztve ]

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák