Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
2ozzmexy #47386 üzenetére
Azért pontosítsunk. A pollenszűrő a külső beáramló levegőt szűri. Én pl. városban csak belső keringetésen használom, a pollenszűrő nem játszik szerepet, teljesen tiszta marad. A klíma tisztításnál is belső keringetésen kell járatni a rendszert, a pollenszűrő itt sem releváns.
Amit érdemes megtenni, az annyi, hogy célba érés előtt az utolsó pár percben kikapcsolni a klímát és átrakni külső keringetésre, így a hőcserélő kiszárad és kevésbé telepednek meg a a baktériumok. -
beef
őstag
Valaki cserélte már a 2000-es évekből ránk maradt tabletet használhatóbbra?
Pl: valami ilyenre
-
laca891
aktív tag
Autó műszerfalról, hogy lehet karcot eltávolítani. Rá csíptettem egy telefontartót és megkarcolta.
Van valamilyen spray?
-
tboldi
nagyúr
Én ilyen szűrőt használok, évente cserélem egy ózonos tisztítással egybekötve. Nem olcsó, 13k Ft*, de ez egy év után sem büdösödik be, nem úgy, mint a sima papír pár hónap alatt.
Nem tudom, hogy Balenóhoz létezik-e ilyen, az én Jazzemhez nem dobja ki a katalógus, viszont kinyomoztam, hogy a Suzuki SX4-be és a Toyobaru BRZ86-ba pontosan ugyanekkora betét való, ezekhez meg van (FP1827), úgyhogy...
Faszán illeszkedik ahhoz képest, hogy nem is ehhez való.*Egy Golfhoz bezzeg csak ~6k Ft ugyanez a típus.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
pető bá' #47387 üzenetére
Oh, igen, így már értem amit írtál.
Igaz, akad amelyikre rá is van írva hogy anélkül tudja csak kifejteni a hatását, csak van néhány autó (talán a Splash ilyen), aminek a pollenszűrőjére rá van fröccsöntve a zárófedél, így anélkül nem zárt a rendszer... régi autómban volt egy műanyag takarófedél, amit vissza lehetett rakni pollenszűrő nélkül is, de van amelyikben nincsen, a swiftben van azt tudom.
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
pető bá' #47385 üzenetére
A levegőszűrő csereperiódusát felezni valóban indokolatlan, én itt az utastér pollenszűrőjére gondoltam, bár meg lehet hogy elbeszélünk egymás mellett megint.
Légszűrős gyakorlat nálam: Minden második olajcserénél cserélem ha 6 havonta cserélek olajat és olajszűrőt, ellenkező esetben légszűrőt is cserélek az olajjal és az olajszűrővel.
Pollenszűrő: Nem fújkálom ki, nem mosom ki, 12 hónap után megy a kukába, ezt életkorra cserélem, mivel amíg áll az autó, addig is azon keresztül szellőzik az utastér, a levegőszűrővel ellentétben, ami csak akkor van használva ha jár a motor...
Viszont hogy ne csak okoskodjak, adok egy tippet:
Ha magadnak gombátlanítod tavasszal a klímát az autóban, akkor úgy érdemes csinálni, hogy kicseréled a pollenszűrőt, majd közvetlenül utána gombátlanítasz, így könnyebben átjárja a "gáz" a légjáratokat, tehát hatékonyabban tud fertőtleníteni is. (ami csak illatosít az nem ér semmit)Én a nyári kerék felrakásával szoktam egybekötni (mert a téliknek száradnia kell és beszívni a gumiápoló habot, addig ráérek bíbelődni a szűrővel meg a "bombával"), olyankor kap egy porszívózást, gumiszőnyegmosást, belső ablakpucolást és műanyagápolást az utastér, folyadékszintek ellenőrzése, stb.
Ha kellemesen meleg az idő, akkor egy külső mosást is alvázmosással. -
válasz
2ozzmexy #47383 üzenetére
ellenben valahol olvastam (tudom, korrekt a forrásmegjelölés
de most nem találom), hogy a levegőszűrő periódusának felezése indokolatlan, mivel néhány 1000 km használat után lesz a legjobb a hatásfoka. Szóval extrém kevés futás esetén nem feltétlen indokolt.. persze én is mindig cseréltetni szoktam: 2-3k-s tétel, 10k km (10-11 hónap) után mondta már a szerelő, hogy kifújja, és még bőven maradhat egy körre; de úgy voltam vele, hogy ha már megvettem, akkor menjen bele az új..
-
bb71
őstag
válasz
ncc1701 #47378 üzenetére
Lehet, hogy nem gyártanak kis autókhoz aktív szenes pollenszűrőt: pl. Kia Picanto, Hyundai Getzhez nem találtam.
Ignis Celerio...? Szerintem ezekhez sincs!Új Válasz 2020-08-11 20:21:27 (#47372) Tigerclaw
Nem tudom miért, de alap előírás a 0W16 lenne, de szerintem SEHOL az országban nem tesznek bele olyat! Ismerős utánaolvasott - új Jimnyje van -, hogy a gyűrűk miatt kell a 0W16, de ezt letolják a márkaszervizekben... Pedig ott figyel a polcon a 0W16, csak éppen flakonos és nem hordós... gondolom a pénz áll a háttérben, csak nem értem hogy. -
Tigerclaw
nagyúr
-
-
dethroner
veterán
válasz
Tigerclaw #47372 üzenetére
Rönómba az én szerelőm se szeret légszűrőt cserélni, azt mondja nem földúton járok, csak fújjuk ki. Én meg ragaszkodom a cseréhez, nem az a 2000 forint fog kihúzni a sárból.
Viszont a klímaszűrőt én feltétlenül cseréltetném a helyedben, az ha elkezd bedohosodni, nagyon büdös lesz és vírusok, gombák tenyésztelepe lesz. -
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Brogyi #47369 üzenetére
Itt a helyi Suzuki szervizben, ahol vettem az autot is. Hordobol pumpalta ki, ahogy lattam 0w-20 -as Ecstar volt, amit a kezikonyv is javasol. Mondjuk elotte ra is kerdeztem...hogy tudja, hogy tudom :-) Mast nem is cserelt. A legszuro hofeher volt, a klima szuroje is olyan 90%-os, ezt ki is fujta kicsit levegovel.
Amugy 34k HUF volt, amin kicsit csodalkoztam is. A falra ki volt teve melyik autonak mennyibe kerulnek a kotelezo szervizei, evre, tipusra lebontva es ott 39k volt az autom mellett. Lehet hogy kaptam valami kedvezmenyt, mivel ott vettem az autot...vagy most covid akcio van naluk?
-
eami
veterán
-
Tigerclaw
nagyúr
Lement az 1 eves szerviz. Baleno 1.2 (KC12)
Kicsit fura volt, hogy 2500km utan eleg sotet olaj jott ki a motorbol. Milyen lenne 15000km utan? -
2ozzmexy
senior tag
válasz
tboldi #47356 üzenetére
Látom az irónia nem ment át...
Persze hogy nem, hamarabb fog a nyelestengelycsapágy elfáradni benne meg a karosszéria korrózióvédelme felett győzni a vasoxid, én is tudom, de szemellenzős mr. és mrs. népítélet ennyit tud a vezérműláncról, hogy "180 és 200ezer között cserélni kell és bazi drága". Az ilyen emberekkel nem tudsz mit kezdeni, a saját hülyesége a racionalizmust felülírja.és ugye közgáz I-ben megtanultuk hogy kereslet-kínálat görbe alapján, az az autó amiben legalább 180ezer km van, az egy roncs a magyar használtautó vásárlónak, mert neki az álom kell, a tekertórás nyugdíjas doktornő megkímélt autója, 17 évesen maximum 140ezerrel az órájában tele minden földi jóval, amit csak autóba lehet vagy lehetett építeni, hogy az egész falu tudja lássa hallja ki az élet császára...
Úgyhogy AMD Power azért aggódott, mert túl olcsó, igen a neppernek ami több mint egy hete a telepen áll, annak csökkenteni kell az árát, neki az a jó ha forog a készlet, fajlagos profit, tudod... lehet hogy láncot kell cserélni, lehet h nem, de jó ha tudja és figyeli. Ha 13 év alatt 176k km ment bele, akkor azt nem az autópályán tette meg...
A futása miatt a többség el sem ment megnézni... így már érthetőbb? -
AMD Power
titán
Beszéltem az eladóval. Kereskedő. Nem tudja miért volt a rendszám cserélve, miért volt 3 év alatt 3x műszakin az autó..... stb..... vicc. Amúgy lehet ,hogy taxi volt és azért.
Ezt még megnézni sem érdemes. Pedig most ráérnék. -
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #47347 üzenetére
Naná, csak a többség ilyenekre tesz magasról, tudok olyan emberről nem is egyről aki azt sem tudja hogy fékfolyadékot cserélni kell pár évente, még mindig a gyárival autózik 16 éve, vagy a gyári tárcsákkal (limit alá vállasodva), gyári vezérműláncban már 300ezer van, de nincsen hangja, úgyhogy nem kell cserélni...
Futóműbeállítás csak úri huncutság meg a téligumi, szóval ne feszegessük, maradjunk annyiban hogy akkor cserélnek valamit ha megbukik miatta műszakin vagy tönkremegy.
Sosem járt az autó alatt, olajat is 3 évente cserél, mert megy évi 3ezret... érted már?Azért nem veszik meg, mert nem akarnak vacakolni ilyesmivel, költeni rá meg főleg nem, nekik az autó használati tárgy, beteszik a kulcsot és vezetnek, nagyritkán tankolnak, aztán ennyi, az autó ami nem ilyen az nekik egy fos és rozsdakupac bontószökevény. Amelyik közeledik a 200ezerhez az nekik anyagi csőd, bontóbavaló, de ha visszahúzod nekik 120-ra akkor boldogan furikáznak vele és fizetnek is érte 4-500ezer forinttal is többet, csak ne szólja már le a szomszéd hogy valami leharcolt szart vett és ne kelljen olajban fetrengeni minden hétvégén, az autószerelőnek meg műszakin és olajcserén kívül az utcájába se kelljen befordulnia, mert szerinte már az is 20ezer és hát ugye annyi pénze manapság kinek van... (szerinte csak a politikusnak meg a vállalkozónak)
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #47345 üzenetére
Vezérműlánc feszítőgörgő szettel fillérb***óéknál anyagicsődöt jelent...
Jön a nagyszervíze, amit korábban is írtam, fékek, futómű, vezérlés, szíjjak, generátor, vízpumpa, kuplung, ezekből a gyárik kb ekkoriban szoktak elkezdeni kihalni.
Na ezért ilyen olcsó... vagy a rongyosra patkázott felniktől... amit most elmondtam az anyagárban több százezer, akkor - ha valami műszakianalfabéta a tulaj - erre még a munkadíj... szóval foglalkozós autó. -
AMD Power
titán
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
SyMbioTe #47341 üzenetére
Nah, akkor sikerült... fura mert nekem ez pendrive-al ment ugyanígy, csak lassabb volt.
Én nem akartam kivenni a fedkamból a kártyát csak ezért, otthon meg csak 2GB-os SD kártyák vannak, mert a digit képkeretbe bőven elég, a melóhelyem meg nem rendel nagyobbakat...Viszont nem értem nálad miért nem működött.
Lassan lehet csinálok egy magyar tutorial videót róla és fellövöm youtube-ra... (csak kellene még néhány autó hozzá...
)
Én arra tippelek hogy összekeveredtek a fájlok valahogyan és ez okozhatta a problémát.
-
válasz
M_AND_Ms #47340 üzenetére
Na, az úgy volt, hogy ugye letöltöttem a Bosch oldalról, mert valaki linkelte. Aztán utána nem sokkal írták is itt a srácok, hogy az nem lesz jó, mert az csak egy megnyirbált változat. Ezután töltöttem le a MEGA linkről a rendes 1880-as frissítést. (EZT)
Szóval, hazaértem kb. 1,5 óra után, ugyanúgy nem mozdult semmi, szóval pendrive ki, gyújtás le, kocsi bezár, a fejegység egyszer újraindult, ismét bedobta a frissítő ablakot, aztán kiírta, hogy x mp múlva kikapcsol, akkor kikapcsolt. Megnéztem, jó fájlokat másoltam rá a pendrive-ra.
Aztán, találtam itthon egy 16-os MicroSD-t + hozzá való adaptert. Fogtam, leformáztam, rámásoltam a fájlokat. SD bedug, gyújtás, utána fejegység bekapcsológomb hosszú nyomására bekapcsolt, ismét feljött a frissítés ablak, megtalálta az SD kártyát, és 15-20perc alatt pikk-pakk lefrissítette.
Szóval röviden: Fejegység újra működik, 1880-as szoftverrel, MicroSD + adapter kombóval nem volt baja.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
SyMbioTe #47337 üzenetére
"le volt töltve egy a bosch oldaláról is,"
Nincs semmi olyan, a Bosch gyári oldalon, amivel frissíteni lehetne a fejegységet!Tessék ezt megérteni! Nincs publikusan kiadva a frissítés, csak kiszivárgott anyag van, amit magánúton terjesztenek. Ezt kell beszerezni!
Vagy el lehet menni a márkaszervizbe, ahol megcsinálják. (jobb szervizekben ingyen, esetleg az éves szerviz részeként).
A cucc tartalmát ki kell bontani a pendrive, vagy az sd kártya gyökerébe. Nem baj, ha van rajta más is. Az adathordozót bedugva egy percen belül el kell kezdődnie a frissítésnek, ami 20-50 percen belül be szokott fejeződni.
Az alap, 850-től kezdve kiadott 3 vagy 4 verziót végigfissítettem. Volt, hogy visszafelé, volt, hogy pendriveról, volt hogy sd kártyáról, volt, hogy véletlenül egymás után kétszer is. Soha semmi gond nem volt. És a motort se járattam.
Az egész úgy van kitalálva, hogy a félbeazakadt művelet esetén is a régi verzióval marad a rendszer. De annyira minimum műkődőképes marad, hogy egy újabb frissítés el tudjon indulni (az a rész nem a futó, frissítendő rendszer része, az a rutin egy olyan részen tárolódik, amit így nem lehet módosítani, tehát elrontani sem).
Kvázi, hülyebiztos a réndszer -
válasz
blakey #47336 üzenetére
Üres, igen.
Az van rámásolva amit itt a többiek is letöltöttek. Bár mostmár le fogom ellenőrizni, mert le volt töltve egy a bosch oldaláról is, csak ugye az hiányos, utána szedtem le a Mega linkről.
Semmi nincs rajta, csak ez.
Tekintve hogy csak a másolásnál tart, szerintem ki lehet húzni vagy hogy érdemes eltávolítani a pendriveot?Értettem mit írt, azért furcsálltam és kérdeztem.
-
blakey
titán
válasz
SyMbioTe #47335 üzenetére
USB üres? SD-ről frissítesz? Oda van írva, hogy kéri a frissítő mappát. Jó anyagot másoltál át? 1870-ről 1880-ra kb. 25 perc a frissítés és minden információt kiír, tehát tőled kért egy frissítő anyagot és megkért, hogy távolíts el minden eszközt. Elméletileg ilyet nem kér, 1x újraindul és kész.
-
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
2003-as swifthez tudok olyan ablakmosó fúvókát venni, ami porlasztja a folyadékot vagy legalábbis nem csak két pontban nyomja az ablakra mint a gyári?
Ha igen, hol keressek ilyet? -
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #47324 üzenetére
Huh, látom gondban vagy, segítek rajtad:
Én is így vettem a Vitarát, hogy tovább nem akartam várni, de két autót fenntartani sem futotta...
A megoldás: A régit forgalomból ideiglenesen vonasd ki, a KGFB bónuszod nem szabadul fel, de nem is kell rá fizetned sem kötelezőt sem súlyadót és állhat közterületen amíg van rajt rendszám. Mindez 2300 jó erős magyar forintodba kerül és 6 hónapig él, utána ha nem hosszabbítod meg, automatikusan visszakerül forgalomba. De ezalatt nem kell hogy érvényes műszaki vizsgája legyen, csak ugye használni sem tudod...
Ennek a hátránya, hogy az SX4 kötelezőjét A00-ból kell indítanod és párhuzamos üzemeltetés lesz, de így akkor is lesz "új" autód, ha még nem ment el az Astra... -
2ozzmexy
senior tag
válasz
AMD Power #47321 üzenetére
Nem számítanák be az Astrát?
Amúgy ez jónak tűnik (amit linkeltél), eleje és az oldala ködölve volt, viszont a bal hátulja telibe van fújva... 13 év alatt némi utcai harc tuti volt, összességében nem tűnik rossznak így képek alapján nem igazán tudok belekötni.Klímára tuti rá kell majd tölteni, szűrők, folyadékok, szíjjak, fékeket biztosan kell generálozni lassan (tárcsák, betétek, hátul dobok), az akku nem mai csirke, úgyhogy azt is cserélném a helyedben instant, a csomagtér műanyagjai inkább vizuálisan rontják az összeképet.
Felemelés után megnézni: rugók, szilentek, gátlók, csapágyak, mert ha ennyit használták (muhahaha) futóművét utoljára Esztergomban állították be és a magyar utak... főleg BP-en... szóval érted.
Rozsda is izgi lehet 13 éves korában már. Azt a 20rongyot tessék elkölteni egy általad választott autószerelőnél állapotfelmérésre és ha ők is azt mondják hogy a futómű jó és nem rohad az alja, akkor minden okés. -
AMD Power
titán
A joautok.hu látom ugyan az az autó 100e Ft drágább.
Sx4 1.580.000Ft.
Sx4 1.680.000Ft -
AMD Power
titán
Sajnos a volt kollégám visszamondta az autóvásárlást. Így nem tudja elvinni az Astrat. Melóhelyen a változások amit ma bejelentettek nem igazán azt hozták amit várt.
Igy most nem tudom mi tévő legyek. Novemberben lejár a vizsgája. Kérdés ,hogy vizsga előtt el lehet e adni, ha igen mennyiért stb.Ha meg még megtartom erre az évre akkor meg már csak jövő év elején adom el.
Igy most nem tudom ,hogy az Sx4 mi legyen.... lehet ,hogy letojom az egészet és jövő hónapban megveszem az Sx4 és utána eladom az Astart..... -
2ozzmexy
senior tag
válasz
Böhomke #47319 üzenetére
A váltózár szerintem addig izgalmas amíg van másik a közelben váltózár nélkül.
Én a trükkindítást azért szerettem, mert legalább nem vitte el harmadik nekifutásra sem, túl időigényes lehetett... csak akit ismerek és van ilyenje (akár az előző tulaj rakatta bele) és meg is próbálták megbugázni, ők mind arról számoltak be hogy miközben "próbálkozott a tolvaj" több százezres kárt csinált...
Annak nem látom értelmét hogy feltöri majd (a valahány sikertelen kísérlet után) otthagyja az utcán a nyitott autót, szabad prédául csöveseknek, alkalmi botcsinálta autóbontóknak, fosztogatóknak vagy csak "party-mámorban úszó" fiataloknak, mert ezekre bizony a casco sem fizet...Véleményem szerint vagy bele se kezdjen vagy legyen casco és fizessen.
-
Böhomke
újonc
Sziasztok!
Nekem a váltózárat raktak be és UV gravírozták.
Ki sem kellett mozdultam itthonról, mert házhoz jött a szaki és áram is csak azért kellett, hogy kiporszívózhassa az autót ne maradjon benne fém forgács.
Én megvoltam elégedve a munkájával.Casco is van a hitvesi béke miatt.
-
2ozzmexy
senior tag
Az a helyzet hogy a telefonomat kikapcsolva töltöm éjjel, szóval minden nap újra van indítva ha így nézzük...
A kihangosító sem találta meg a párosított telefont, és a telefon sem a Suzuki fejegységet...
pedig a listában ott vol mindkét oldalon mint párosított eszköz...Sebaj, majd ma megpróbálom életre rugdosni, tegnap a hangvezérlés működött asztalra helyezett telefonnal AA nélkül... remélem a kocsiban a kormányon lévő gombbal is aktiválhatom és működni fog.
-
-
2ozzmexy
senior tag
válasz
szivacs1987 #47298 üzenetére
Köszi, majd megpróbálom...
Leírom akkor kb a jelenséget:
Pár hete frissítettem pendrive-al 1870-ről 1880-ra a 2019 novemberi 1,4T GL+ Vitara fejegységét, a wazze és hangvezérlés "bogármentesítése" végett..
Közvetlenül utána szépen ment minden a telefonnal (persze a wazze GPS locker nélkül fos maradt, a hangvezérlést pedig hagyjuk...).
Tegnap begurultam a sárga M betűs étterem drive-in részébe, amikoris rájöttem hogy nem dugtam rá a telefont a fejegységre, pedig vártam egy hívást. No sebaj, majd most itt a sorban araszolva, rá is dugtam erre semmi, mintha rá se dugtam volna semmit sem, de BlueTooth se semmi. Kiálltam a parkolóba a fizetés után hogy megcsinálom, hát tesznek egymásra magasról (telefon és fejegység), akkor leállít, vár 30 másdopercet, újrabeindít és a helyzet változatlan...
Ezért mérgemben tegnap este letöröltem az AA-t és újrafelraktam a telefonra, de még nem próbáltam ki, talán ma este lejutok a kocsihoz és kipróbálom, hátha szeretni fogják egymást...
(Xperia XA2 2018-as modell Android 8 talán, legújabb AA-val) -
dnelb
veterán
attól hogy lemerül, még te tudsz áramot adni neki, szóval olyan nincs hogy nem tudod kinyitni.. nekem 3 autómban volt, 0 probléma.
Mint mondtam, 10m alatti autókat nem fognak emelgetni. Ez azoknak az érve akik csórók rendes védelmet rakatni, és így nyugtatjak magukat hogy elég a kis megszakítás kapcsoló stb filleres szarok.. Nem. Ha meg ettől félünk blue16, abban van emelés érzékelő is.
Tipik ugyanaz mint felni lopásos posztok alatt kerekor volt e kérdésre, jönnek az okosok minek az szart sem ér stb. Láttam vagy 100 ilyen lopásos posztot, de olyat mégsem láttam hogy volt őr, és úgy vitték el. -
eami
veterán
válasz
dethroner #47308 üzenetére
az a baj hogy nem emlékszem tisztán, de. pont vmi olyan rémlik hogy nem tudták elkapni olyan könnyen.
azért egy teló, zsebben, táskában, itt ott megfordul az autóban nem pakolgatod odébb a kijelzot. karc miatt szerintem felesleges, max tükröződés csökkentés miatt lehet értelme, de engem meg nem zavart az annyira.
-
dethroner
veterán
Igen, az ujjak nem karcolnak. De a telefonok kijelzője is mindig karcos valamiért
Női kéz hajtja, vannak gyűrűk, ki tudja mikor ér hozzá valami kulcs, telefon, pendrive vagy bármi más tárgy, véletlenül mi akad bele, hullik rá. Az élet nem válogat az eszközökben. Van a neten rá kijelzővédő, csak gondoltam megkérdezem van-e valakinek konkrét tapasztalata valamelyik típussal.
A tél még messze és ha gond lenne vele, még mindig le lehet kapni egy mozdulattal. Meg hát általában a kormányon lévő gombok elegendőek a működtetéséhez. -
TommyY2
tag
A Diamond Lock valtó zárról éppen most olvastam egy szörnyű cikket: [link]
Nekem speciel cascom van, de azért nem szeretném, ha ellopnák.
Én a 125 ezres pajzs csomagon gondolkodom, szerintem nem kell belső térvédelem, arra ott a gyárilag bent lévő riasztó. Az ár AFA nélküli, nem tudom, hogy mindenképpen ki kell-e fizetni?
Ezen kívül láttam még a Gorilla S10 rendszert is, érdemes megnézni.
TommyY -
mvkly
senior tag
pjen, dnelb:
Casco az természetesen lesz és akkor talán Pajzs is. Én is utóbbi felé hajlok, de kicsit tartok az akkulemerüléstől (itt-ott írják) és így a motorháztető nyithatatlanságától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Elden Ring
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest