Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SirKero

őstag

válasz tboldi #41161 üzenetére

Színes autókból van egyre kevesebb, mindenki a fantáziátlan, unalmas fehéret/ezüstöt/szürkét választja.

Na hello hello ! :(((
    Nekem volt sötét zöld metál - grafit metál - fekete metál . Elég volt. Qurva jól néz ki mikor kijön a mosóból de mire hazaérek és a szél rá fújja a port úgy néz ki mint ami hetek óta nincs le mosva. Ebből lett elegem.
    A fehér és a bézs ami tényleg a ´˝legigénytelenebb¨¨ de nekem ebben a típusban ( S-Cross ) a fehér ráadásul még tetszik is.

(#41163) -NOKIA- Konkrétan én így tudtam kihozni. 1,4 GL+ 1,4 MT +metál fény + forgalomba helyezés + téli gumi szett + vonóhorog. Így jött ki nekem 5 150 000 HUF ha jól emlékszem.

(#41165) Dark Archon A fehérben is van Ragyogó fehér és Hűvös gyöngyházfehér metál. Nem ugyan az a kettő.

(#41165) Dark Archon Simán megéri az ˝˝ajándék¨¨ gumival elhozni mivel azt rögtön felteszed a netre és hipp-hopp 200 000 forintért már el is vitték. Ennyivel olcsóbb volt az autó.

Új hozzászólás Aktív témák