Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz
tboldi #41161 üzenetére
Színes autókból van egyre kevesebb, mindenki a fantáziátlan, unalmas fehéret/ezüstöt/szürkét választja.
Na hello hello !
Nekem volt sötét zöld metál - grafit metál - fekete metál . Elég volt. Qurva jól néz ki mikor kijön a mosóból de mire hazaérek és a szél rá fújja a port úgy néz ki mint ami hetek óta nincs le mosva. Ebből lett elegem.
A fehér és a bézs ami tényleg a ´˝legigénytelenebb¨¨ de nekem ebben a típusban ( S-Cross ) a fehér ráadásul még tetszik is.(#41163) -NOKIA- Konkrétan én így tudtam kihozni. 1,4 GL+ 1,4 MT +metál fény + forgalomba helyezés + téli gumi szett + vonóhorog. Így jött ki nekem 5 150 000 HUF ha jól emlékszem.
(#41165) Dark Archon A fehérben is van Ragyogó fehér és Hűvös gyöngyházfehér metál. Nem ugyan az a kettő.
(#41165) Dark Archon Simán megéri az ˝˝ajándék¨¨ gumival elhozni mivel azt rögtön felteszed a netre és hipp-hopp 200 000 forintért már el is vitték. Ennyivel olcsóbb volt az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zárolási képrnyő jelszavas belépés csoport házirendből
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest