Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bajnokpityu

félisten

állítsátok már be rendesen azt az ülést. nagyon érzékeny a derekam, eltelt vagy másfél óra,mire belőttem. kocsiban nem feküdni kell. tapadásból se érzel úgy semmit, hosszabb távon kényelmetlenebb is, nomeg egyébként se feküdni kell. az oké, hogy nekem szélessége miatt nagyobbnak hat a vitara, node akik nap,mint nap autókat tesztelnek, minden újságíró hasonló véleményen van? :D

és szürke-fekete vitarám van a városi ügyintézésre.

sokat nyűglődtünk a szinen, mert alapvetően jól néznek ki a szinek. de a kéken, és a narancson annyira narancsbőrös volt mindegyiken a festék, hogy nem volt elég másfél méterre elhátrálni tőle. éljenek a modern festékek (többi márka élénk szine se sokkal jobb)

nekem a kék és a nari kiesett, kicsit bazárinak hatnak. egyszinű szürke túl snassz, bár a suzukinak sztem nagyon jó a szürke szine. elefántcsont már jobb egy fokkal, fekete-fehér még jobb, és amikor dönteni kellett, akkor végül a piros-fekete és a szürke-fekete között vaciláltunk. aztán megláttam egy 2 éve polirozott piros régistiftet, és eldőlt. onnastól a piros-fekete se tetszett. Nekem a piros az a hondapiros, élénk, hogy szinte beleharapnék. No, ez új korában se ilyen. kicsit fakópiros felé hajlik. no és nem metálfény.

egyre többet látok vityákat az úton, egyre inkább megerősít, h a szürke-fekete a tuti. nem a simaszürke, hanem a kétszinű. még nagyon szép napfényben, frissen tisztitva a gyöngyházfehér is. de mióta megvan a verda, még nem volt tisztitva. szóval nem sokat látnék a finom selyemfényéből..

hozzátenném, hogy sztem irdatlan mennyiségű vitara lesz 2-3 éven belül az utakon, sztem ugyanúgy el fognak veszni az utcaképben, mint a stiftek.

Új hozzászólás Aktív témák