Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
kitöröltem a linkeket a könyvjelzőből sajnos, de a lényeg, hogy maga az egész gyújtáselosztó egyben levehetó a blokkról, és ott van egy O gyűrű, ami tényleg vicces összeg, szakboltba megkapod, tökéletes.
A másik variáció, amikor magából az elosztóból folyik kifelé, itt a rotor alatt van egy kis gumi tömítés, ez suzuki specifikus, van után gyártott, de azt mondta az alkatrész boltos, hogy az nem tart fél évig se, érdemes gyárit venni, de az 2-3 ezer Ft, már nem emlékszem. Viszont ennek a cseréje is nehezebb, ennek nem álltam neki otthon, úgyis ment vizsgázni a kocsi, szerelő megcsinálta. -
Kornel
veterán
lehet külön is kapni, 17. kerület valami kis suzuki bolt, kifelé maglód felé azt hiszem.
másik: kiszeded, leméred, bemész egy ilyen szakboltba, és adnak neked oda való O gyűrűt, kemény 10 Ft?
De két helyről szivároghat az olaj, majd keresek képeket a pontos alkatrészekről. -
mdk01
addikt
Volna egy kérdésem.
Suzuki swift 1.3 GLX 2001Szivárog az olaj idézem "gyújtáselosztó fedél tömétésénél"
Itt:Sztem a képen látható motornak is ugyanaz a baja mert kb. ugyan így néz ki.
Azt mondták hogy nem tudják a tömítést kicserélni mert csak készletben van a tömítő és úgy nagyon drága ezért csak bekennék vmi tömítővel, gondolom valami hőálló tömítőragasztóval mint amit a kipufogóhoz is használnak és így lenne 3000,-.
Kicsit furcsállom hogy egy tenyérnyi tömítőt nem lehet külön kapni.
Szóval kérném a tapasztaltak véleményét, mert nekem ez egy kicsit sántít.
Köszönöm
-
xmad
őstag
az normalis jelenseg ha ezekben a reggeli fagypont koruli hidegben ha be inditom a kocsit utana 20-30 masodpercel kesobb feher fust vagy vizpara? Jon a kipufogobol szinten kb 20-30 masodpercig..majd utana semmi
-
anonymus89
addikt
Holnapig akciós a Varta Black Dynamic 45ah-s akkumulátor az Intersparban ha aktuális valakinek 15.990, máshol ennyi.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
xmad
őstag
december elejen lesz 40 ezer erzsebet utalvanyom.
Elcserelnem 30ezer kp ra
-
Kvazár
őstag
válasz Kvazár #10489 üzenetére
Ezt találtam:
Viszont ez csak jobban elszomorít, mert e-szerint jól csináltam és mégsem működött!
Én csak a zöld és piros vezetéket kötöttem be, ellenben nem működött rendesen! Nem tudta átbillenteni, a zárat sem nyitó, sem záró irányba. Viszont, amíg be volt kötve, addig kézzel sem igazán akart működni!
Bekötés nélkül viszont pont ugyan úgy működik, mint egy sima zár.Eladó cuccaim: -
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Valaki tudja a gyári központi zár (első ajtók) vezetékeinek színkódjait? Mármint, hogy az egyes vezetékek hova mennek és melyiket kötelező bekötni, hogy működjön valamennyire?!
Volt a kocsimban egy univerzális rettenet és az első ajtókhoz vettem gyári zárszerkezetet, de nem igazán tudom beüzemelni! Az anyós oldalival kezdtem volna, ahol egy két vezetékes motor volt és a gyárinál is 2-3 csoportosításban vannak a vezetékek, így a-szerint be is kötöttem 2-t, de nem jártam sikerrel.
A zár nem billen át, hogy zárjon, vagy nyisson, csak mocorog egy kicsit és nem történik semmi!Valakinek van ötlete?
Eladó cuccaim: -
-
róland
veterán
"Elcseszték" a Kizashi-t.
Pedig ütős autónak indult, de valamiért a vállalt vezetése nem meri bevállalni a nem konzervatív autókat.Talán az S-Cross.
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
anonymus89
addikt
válasz Kornel #10478 üzenetére
a 45-ösnek nem valami sok az indítója...
Egyébként mivel keveset járunk nekünk az esixben csak 4 év kellett és máris megadta magát úgyhogy anno Banner került bele mert elég jó áron volt és sokan ajánlották, eddig semmi panasz.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
bod101
aktív tag
Köszi mindenkinek, ha nagyobb az akku teljesítménye az nem baj?
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Motion_Blur #10483 üzenetére
[link] <- Én őt fogom venni, valószínűleg, ilyen van most is benne(gyári) 7,5évet elment, akkor újra el fog 7,5évet
Smoke & Torque
-
tomsics
senior tag
Ha sok pénzetek van,akkor zselés akkut vegyetek.Azok nagyon jók.Egyébként bosch vagy varta mindegy.Ha nem a legolcsóbbat veszitek belőle,nem lesz vele jó darabig gond.
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
bod101
aktív tag
válasz Motion_Blur #10480 üzenetére
Melyik a jobb Varta vagy Bosch? Én Bosch S5-öt néztem ki esetleg S4-et.
-
bod101
aktív tag
válasz Motion_Blur #10477 üzenetére
Igen nekem is ezt mondták . Viszont ez nagyon nem jó, ha egy reggel nem indul a kocsi és szivok a gyerekkel. Ez már az akksi vége
Jász akkuval nekem meg negatív tapasztalataim vannak azt biztosan nem
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #10477 üzenetére
gyerekek.
vegyetek egy ilyen magyar akksit, 2 év garanciával, ha lehet magyar kiskereskedőtől, olcsó is, és legalább nem külföldre lapátoljuk a pénzt. én ezt tettem a régi swiftemnél, miután az auchanos, egyáltalán nem olcsó (15k) akksi 2 év 2 hónap után úgy adta meg magát, hogy a szerelőig elmentem, de ott már beindítani se tudtuk utána, persze a garancia itt is 2 év volt.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz bod101 #10475 üzenetére
Az okosok azt mondják hogy akkor kell cserélni ha megadja magát. Ami persze nem a legjobb mondjuk egy -20 fokos reggelen munkába indulva... én is le akarom cserélni, az enyém 7 és fél éves. Csak azt nem tudom hogy Ah-ban érdemes-e nagyobb kapacitásút venni mint a gyári, mert elég nagy az árkülönbség pl. 44 és 52 Ah között.
Neked is ezek vannak: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
-
bod101
aktív tag
Szisztok!
Tud valaki pontos adatokat mondani egy 2004-es GLX/AC-s Ignisbe milyen akksi kell (méret, erő)?
Egy 8 és fél éves kell cserélni szerintetek?
Köszi!1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
Szplöttyy
senior tag
Nálunk 412 a sima, de írtam hogy elfogyott, és nitro van helyette ugyanannyiért
Racing még létezik? Az nálunk nincs sajnos, de jobb is, mert akkor kipróbálnám még jobb lenne, és mindig azt raknék bele, pedig az tényleg iszonyat drága. Nálunk FuelSace B és D van, meg Nitro+ B és D
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
anonymus89
addikt
Itt a nitro 95 437,-/l de úgy szoktunk tankolni, hogy smart kártya és veszünk mindig az aktuális havi újságból amiben a kuponnal -15/l. Az újság 280,-Ft vagy 50 smart pont.
Ja és közérdekű közlemény: nitro 95 tankolása esetén 2pont/l, racing esetén 3pont/l, valamint vasárnaponként ezek duplázva.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
mennyi annak a nitronak a literje?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz anonymus89 #10466 üzenetére
Én is azt raktam most bele, mert nálunk a kúton elfogyott a fuelsave úgyhogy ezt adták a fulelsave árában. De mostanában amúgy is mindig ilyet rakok bele, nagyon meg vagyok elégedve.
Smoke & Torque
-
anonymus89
addikt
Nos picit visszakanyarodva az üzemanyag visszajelzőhöz ma telenyomtuk Shell nitro 95-össel ami pénteken és szombaton el is fog menni.
Szóval 49 l ment bele max 2-3 litykó maradt, úgy hogy az E betű felső és középső száránál állt.
228 km- nél nulláztuk 15 l-t tankoltunk előtte mínusz a megmaradt 2-3 litykó, ami még hozzátartozik, hogy 10 l nitro95 és 5 l nitro racing. Picit próbálgattam de szerintem a kb. 5,8-s fogyasztás magáért beszél.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Érdemes havonta 1x azt a néhány db 50-est beledobálni a porszívó automatába és rászánni 15 percet...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Szplöttyy
senior tag
Egyik ismerősőm, nagyon merci buzi, nála úgy volt, hogy télen csak zokniba lehetett beszálni az autóba, a cipődet egy szatyorban hozhattad az utastérbe, a gyerekei lábára pedig ilyen gumis orvosi "cipővédő" volt húzva egész évben ha az autóban tartózkodtak. Hétvégente polírpaszta+fogkefével támadta a merci jelet és a felnit. És pici kis ecsettel portalanította a légbeömlőket
Smoke & Torque
-
divot
veterán
válasz Motion_Blur #10460 üzenetére
A kérdésed maga a válasz.
A mi Szuzink öt éves, 80e km van benne, de szörnyű állapotokat mutat a tiédhez képest. A plafonra fröccsenő kakaó persze extrém eset, de egy őszi sározós játszóterezés utáni hazafuvarozás se emeli a belső kulturális szintet.
A MCdrive pedig az űberállesz - a 75 ezres kötelezőn fél éves sült krumplik kerültek elő az anyósülés alól...
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #10460 üzenetére
nekem sincs, de szerintem majd megtudod
-
divot
veterán
válasz Motion_Blur #10428 üzenetére
Gyerek nincs, mi?
Én már azért nem veszek föl stoppost, mert égne a pofámról a bőr...
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #10457 üzenetére
én sokkot kaptam a legutóbbi 5,3-as fogyasztásomon, igaz kb. harmada város volt (bp), illetve volt benne padló is, amit eddig kerültem
-
Motion_Blur
félisten
válasz Kornel #10456 üzenetére
Nem gondoltam komolyan természetesen
Most telenyomom mert kíváncsi vagyok hogy a téli gumi mennyit számít. Kisebb a futófelület ugyan (195->175mm), de tuti nagyobb a gördülési ellenállása és szinte teljesen újak még. Remélem ki tudom hozni 6 liter alatt
na azért sokkot ne kapjál bazze
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #10455 üzenetére
persze, és ha plusz egyszer leállítod, és beindítod a kocsit (a tankolás miatt), akkor el is buktad, amit ott nyertél. 1 dl-nél többet biztos nem nyersz amúgy!
egyébként a másik ok, amiért a teletankot preferálom, az, hogy mindig mérem a fogyasztásom, rögtön kiderül, ha valami nem ok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
válasz anonymus89 #10434 üzenetére
Nemtom, évek óta nem beszéltem az ismerőssel, annyira meg nem érdekelt ez a vectra dolog
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Kornel
veterán
ne haragudj meg, de még egyszer megkérdezem, mi az oka annak, hogy tartósan a minimum közelében tartod az üzemanyagszintet, amivel minden szempontból csak árthatsz a kocsinak? Ha nem is mész sokat, akkor is érdemes 10-20 liter üzemanyagot tartani a tankban, annyit elhasznál mindenki egy hónap alatt, nem tud számottevően romlani a minősége. Ha nem használod el, akkor meg nem éri meg kocsit tartani, ilyen kis futás esetén bármi olcsóbb
-
xmad
őstag
-
Miamiquake
aktív tag
Gratula, gyönyörű!
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
nagyúr
válasz anonymus89 #10444 üzenetére
Furcsa lehet.
a régi swift-emben, amikor eléri az E betű vonalát, olyankor megy bele olyan ~31-33 liter, tehát még van benne 7-9 liter, amivel elmegy még 100-150 km-t is...de az E betű közepénél is van még benne minimum 5 liter.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
xmad
őstag
válasz anonymus89 #10444 üzenetére
az szep lett volna
mikor leallt utana parszor még feléledt par percre akkor lehetett neki nyomni aztan igy lett egykis lendulet es elgurult a parkoloba
-
Szplöttyy
senior tag
válasz anonymus89 #10441 üzenetére
Most mivan, olyankor ellöttyen és befullad egyenesbe újra megy, ha kevés van benne,
Smoke & Torque
-
xmad
őstag
válasz anonymus89 #10441 üzenetére
mer en igy jartam.km orat kellett cserelnem mer a regi elromlott es annal kitapasztaltam hogy amikor a mutato az E betu kozepen van akkor is vigan mentem a kocsival..ennel a masik oranal epphogy elerte az E betu tetejet es kifogyott
valoszinuleg akkor ezer allt le a motor sokszor inditast kovetoen..mielott kifogyott volna akkor mar mikor megalltam alapjaraton is leallt. Szerencsere a legkozelebbi tesco parkoloig elgurultam -
anonymus89
addikt
-
Szplöttyy
senior tag
Nekem intenzívebb kanyarokba áll meg ha nagyon kiürítem, de rendesen sosem fogyott még ki, de:
-Az AC pumpát a benzin keni, ha "üresen" megy, nem tesz neki jót
-A tankodba sok szemét lehet, ha azt felszippantja, és átjut a szűrőkön az az injektornak nem tesz jót. De maga az hogy levegőt "fecskendez be" mert üres a tank szvsz még nem probléma nekiSmoke & Torque
-
xmad
őstag
ha kifogy a benzin a tankból akkor az karosithatja az injektort vagy az ac-t?
Jart mar valaki ugy hogy kifogyott a benzine? -
Szplöttyy
senior tag
-
Kornel
veterán
válasz Szplöttyy #10429 üzenetére
gyorsulunk egyet, m13a vs. k12b
csak előbb rakok bele eneos sustina 5w30-at, lassan úgyis olajcsere jön na jó, még várhat egy kicsit, csak 5000-et nyomtam bele[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz tomsics #10432 üzenetére
B, C-vektrák.
Volt 1-2 típushibájuk - esővíz lecsurgás miatti rozsdásodás adott ponton, stb. - ugyanakkor jó kis összetartó közösség szerveződött körülötte honlappal, ahol összeszedték ezeket, és a megoldást rá, nem volt zsákbamacska.
Ismerősnek lassan 15 éve folyamatosan vectrái vannak, ő meg gondolom csak dícsérnéEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
anonymus89
addikt
Le a kalappal közepesen pompás, ahogy benéz
-
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Mercutio_ #10426 üzenetére
Belső tér sokkal elavultabb, design nulla és kopnak a műanyagok, hiába puhák. Zaj minimálisan kevesebb jön be, de a kuplung és a váltó egy vicc benne. Mondjuk '98-as, csak sokáig gyártották ha jól tudom a mai napig is.
Nálam 7 év és 100.000 km után is olyan a beltér mintha a szalonból jött volna ki: [link]
Mondjuk ha jobban megnézem a motortér is olyan: [link]
-
tomsics
senior tag
válasz Motion_Blur #10425 üzenetére
Pedig opel sose kop el Nekem sem tetszenek egy moslék az opel...
░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /
-
Mercutio_
félisten
válasz Motion_Blur #10425 üzenetére
Belső tér, komfort, zaj?
tomsics: No azért a régi vectra-k eléggé rendben voltak. Nekem a mostani astra is tetszik, de annyiért - vagy kicsit többért - valszeg nem azt venném.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Lett volna lehetőségem lecserélnem az autót egy 2 évvel fiatalabb hibátlan állapotú G Astra-ra (családtagé, egy az egyben). Kipróbáltam, a csomagteret és a lágyabb futóművet leszámítva a Suzuki minden tekintetben oda-vissza veri azt az autót... motorikusan, váltóban és ergonómiában is!!
-
Szplöttyy
senior tag
Egyszer kéne csinálni egy Ph!-s Suzuki Minitalit. Csak nagyon szét vagyunk szóra az ország minden felében, ha jól emlékszem.
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz anonymus89 #10420 üzenetére
Megesik hogy a kígyó elesik, szólt a kobra és eldőlt jobbra
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
válasz anonymus89 #10418 üzenetére
Én beszoptam, azt hittem hátul a rendszám világításba sofita van, de ott is 2db t10es helyzetjelző izzó van.
Smoke & Torque
-
-
Siriusb
veterán
válasz anonymus89 #10415 üzenetére
Azzal ellentétben, amit a kézikönyv ír, el kell fordítani. Szerelőnek sikerült, bár mondta, hogy eléggé szorul.
Én is próbáltam forgatni, de nekem akkor sem mozdult meg.
A másik oldali kb úgy jött ki, mintha valaki tegnap bezsírozta volna -
Siriusb
veterán
válasz anonymus89 #10413 üzenetére
Hárman próbáltuk már, senki nem tudta kihúzni
Már kiégett, szóval max gyufával tudnám melegíteni, de azt azért mégse.Szerelő lesz belőle? Nagyon ciki...
-
anonymus89
addikt
válasz Siriusb #10412 üzenetére
Még nem cseréltem csak fényszórót de a helyzetjelzőket tényleg csak ki kell húzni, mert kis sophita izzók ha jól tudom valószínűleg erősen fogja.
Ha még nem égett ki akkor kapcsol fel előtte hagy melegedjen picit és hátha könnyebb utána.
Ha kiégett akkor nem tudok mást javasolni ki kell jönnie.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Siriusb
veterán
válasz anonymus89 #10411 üzenetére
WagonR+ -ban cserélt már valaki helyzetjelző izzót? Egyszerűen nem akar kijönni a lámpaburából, kézikönyv csak annyit mondd, ki kell húzni.
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #10409 üzenetére
teljesen jól működik, nekem még nem volt gondom vele, már az utolsó osztás is eltűnik, akkor sárga tank világít, de még úgy is van benne benya, 20-30 km-t biztos elmegy, mert nem állt meg, de először paráztam azért.
-
Kornel
veterán
válasz anonymus89 #10406 üzenetére
splash-ben meg csak digitális kijelző van, azt is megspórolták
-
anonymus89
addikt
Ha kivillan akkor van annyi, ahogy mondod de akkor szerintem a szivattyú lesz a ludas. Ha szűrő volt cserélve lehet lerakódott a cső falára egy kis kosz.
Szerintem legközelebb nyomjál bele egy kis etanolt, a benzin 50%-ig.Egy próbát megér ha még nem volt eddig.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
válasz anonymus89 #10402 üzenetére
elvileg 5-6 liter van még benne. Volt olyan h a vonal alatt volt a mutato es csak 33 liter ment bele
de ha a mutato folott van a szint akkor is hallani h nehezen szivja a benzint..legalabbis a hang olyan
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
És kitapasztaltad már olyankor kb. mennyi maradhatott benne, mert szerintem már a kor is számít lehet a mutató ott áll miközben már alig van benne 1-2 litykó és az már kevéske.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
válasz anonymus89 #10400 üzenetére
E betu tetejen van a mutato.
Ac pumpa azt a hangot h nehezen szivja a benzint mar a vonal folott produkalja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning