Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Hol jellemző a rozsda? Küszöb, ajtók élei?
Olvastam, hogy láncos a motor, ezekben kell vezérlést cserélni, vagy miben merül ki egy nagyszervíz?
Nyilván egy átviszgálásra elviszem, ha meg megveszem az olajcsere az első, de sose volt még suzukim, ez lenne a második kocsim egy megane utan. -
Tom5
addikt
Write only vagy? Fentebb leirtam feketén fehéren mi a nyüge. Ennek fényében kérdeztem ezt az árat.
Nem irok mert 700-ért ezzel a nyügével ""esetlegesen""én fogom megvenni.
Suzuki egyik legnagyobb beszállítójánál dolgozom, ven kontakt, rákérdezem náluk, csak gondoltam előtte itt is kikérem a véleményeket. -
tboldi
nagyúr
-
dnelb
veterán
elég eselytelen lenne eladni szerintem...
-
Motion_Blur
félisten
Mi a gond vele? Ezek is rohadnak még? teszt meggyőző
Krisztián: az inkább 4M + alkatrészek gondolom aranyárban. meg az asszonyban nem tetszik
-
-
-
-
-
roberto211
őstag
-
Kornel
veterán
Kenyelemre nagyon jó, tágas, elférek benne, az ülés lehetne puhább, és mondjuk plüss, ezért az ülés 4,5-est kap nálam.
A lábtér bőséges, 5-ös.
Felszereltség 5-ös.
Motor jól megy, 2000-tol végig ott a csúcs nyomaték, sokkal élhetőbb, mint az 1.6 benzin. Menettulajdonsagra 4,5, de bőven elég normál használatra.
Megbízhatóságra nyilván kérdés, ezért itt le lehetne húzni.
Fogyasztás ismét 5-ös, 500 km-est tesztautó nagyatlaga 5,5 volt, nekem 15 km alatt sikerült levinni 5,4-re, de ez simán reális vegyes fogyasztásnak is.
Rugozasa 4,5-es, azért érezni a hátsó csatolt lengőkar nem egy muktilink futómű.
Kormányzás csak 3,5-es, jojó, de nem egy remekmű.
Váltó nálam tökéletes volt, simán 4,5.
Kuplung pedál viszont ropogott, ez WTF? 3-as max. Garis csere lesz ez így első blikkre.Összességében 4,37M-ert nincs jobb autó ma ujan.
-
-
-
gerii
addikt
A motor töltéscseréjét áramlástani és egyéb modellezéssel tervezik meg, ha kicseréled egy más geometriájú, vagy akár más anyagminőségű (és ezáltal más felületű, hőtágulású, áramlású) dobra, akkor ott az összetervezett rendszerben valami nem úgy fog működni ahogy azt elképzelték-> módosítani kellene a motorvezérlést is ( nem hiába vannak gyári tuningcégek). Nyilván egy Suzukinál ez a tervezés egy Audi motorhoz képest "hanyagabb", nagyobb a tűréshatár, de az elv ugyanaz.
Jelen esetben ha visszafolytja, vagy nyomáscsökkenést képez az új dob, más lesz az égés-> lambdaszoda korrigál-> még jobban eltolódhat az ideálistól-> meghülyül.És akkor hol vannak az olyan rendszerek ahol 1-2 turbó, gázvisszavezető, melegítő, adblue is van beiktatva.
-
kolosanyi
veterán
K* jó hangja van. Még a végén pont lesz*rom hogy férek el benne és megveszem csak a hangja meg a kinézete miatt.
Viccen kívül, komolyan fontolgatom. Elvégre fiatalon kell sportos kocsit venni, nem gyerekek mellett. Milyen extra költségeket vegyek számításba ha ilyet veszek? Gondolom a teljesítményre hegyezett motor extra törődést igényel.
-
kolosanyi
veterán
Ahhoz képest most meg elég komolyan futsz meg nyomod az edzéseket.
(#21216) kornelka
Próbáltam, de ott is a térdem között van a kormány.Eddig a Suzukik közül az SX4-et vezettem hosszabb távon is, az teljesen jó, illetve ültem új Vitarában, az is frankó. A régi Grand Vitara ha lehet még nagyobb, de olyat nem vennék.
-
kolosanyi
veterán
Anyám béka Corollája még rosszabb. Az valami borzasztóan picike. Persze még az is jobb, mint az egyik Landrover nálunk, konkrétan nem tudom mozgatni a lábam a kormánytól, fizikailag képtelen vagyok vezetni azt a járművet.
Viszont meglepő módon a Saab 9-3 és a Volvo S40 is pici volt amikor próbáltam, pedig kívülről az ellenkezőjét feltételezném.
(#21207) roberto211
15 éve sportolok, elég széles vagyok. Vastag, erős lábam is van, ez megnehezíti a kormány mögé való beülést. -
roberto211
őstag
Volt ma két karosszériás,most jön a harmadik..
Nem vészes annyira..
40 munkadíj+anyag.. Anyag azaz a komplett első eleje az 60-65e ft erre rájön a 40es munkadíj+egy 30as fényezés.. Tehát 140ből kifog jönni elméletileg..
Most azon gondolkozok inkább mert ha minden igaz jövőhéten elkezdem keresni az alkatrészeket,kukázzak kintről valami donort vagy itt Magyarországon vegyem meg az alkatrészeket... Ugyanannyi lenne kb...
-
roberto211
őstag
Semmi különös csak tényleg kezdem kinőni... Érzi ezt az ember ahogy egyre többet vezeti, egyre több km-t tesz bele, egyre többet használja..
Idegesít.hogy 80fölött már lassul a km/h mutató, nem tudok vele tartani komfortosan-kényelmesen-stabilan egy 150es utazót(eddig nem büntetnek elvileg) ,meg ilyenek ami jellemző rá..
Ettől függetlenül ebben az ársávban legjobb választásnak tartom, semmi baja nincs, bírja a strapát rendesen, és azért 80 ig egész dinamikus az ezres , a-ból b-be hibátlanul elvisz, nem hagy cserben de ...érted.
1.3 16v vel annyivel lennák előrébb ,hogy azzal tudom tartani 150es utazót de a jellemzők ugyanúgy meglennének.. 1.3 gti-t meg nem merek venni
-
Kornel
veterán
Szombat is?
Bar nem tudom, hogy a tobbieknek meg az jo-e?
Tobbiek?
Szombat is jo lenne?Thome: persze
Roberto: sajnos en rosszabbul jartam, mar az elso nap egy corolla verso ugy erezte hogy mindenkepp meg kell eloznie, gondolta majd elkezdek versenyezni, vagy mi? Azota is akad mindig valaki, aki ezt hiszi
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest