Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Atomantiii #37536 üzenetére
Én már nem veszek az Aldiban húst. Csirkecombbal nem tudom mit csinálnak, de olyan fura szaga van az utóbbi időben, hogy hihetetlen, még nincs lejárva véletlenül sem. Hacsak újra nem csomagolják vagy fene se tudja,
en a lidlben szoktam venni, csirke comb/mell-et. gmo menteset, az jobb minosegu, nem halizu. de ott is jartam ugy, hogy a lejarat elott 3 nappal mar budos volt. szoval en ha ott veszek, mindig kiturom a leghoszabb lejaratuakat, es vasarlas utan 1-2 nappal felhasznalom, vagy fagyasztom. -
Azie
őstag
FYI, sparban a laktózmentes 20% tejföl olcsóbb, mint a sima. 150g vs 175g, de a kilós ára is alacsonyabb.
-
sherlock82
senior tag
Csütörtöktől újból pluss állatok a Pennyben .
Indulhat a pont gyűjtés. -
bul07
nagyúr
válasz
headhunter #37573 üzenetére
Berettyóújfalu
Tesco- több is, bár néha van hogy egy egy nem működik
Lidl - van, a sertéshús hűtőpultnál
Penny- van, ha a üzlettérben a kassza felé nézünk akkor bal oldalon az egyik sor végén a hűtőpult és a pékség rész találkozásának magasságában
Aldi - még 1x voltam nem volt időm szétnézni
Spar meg nincs már, bár azt rebesgetik hogy nyílni fog egy valamilyen sparhoz köthető bolt -
lumpy92
aktív tag
válasz
Lidlben van (13.ker. Victor Hugo utca, hűtőpultoknál).
-
Degeczi
nagyúr
Szegeden a négyből három Pennyben biztosan van (egyikben még maszti-kassza is), talán a negyedikben is, de ott rég nem jártam.
Aldiban viszont nem láttam még (nem csak Szegeden, sehol az országban), és ezzel vissza is élnek: non-food cuccoknál gyakran nem egyértelmű mire vonatkozik az ár, néha pedig kinn sincs, de még az alkalmazottak sem tudnak segíteni, náluk sincs kézi leolvasó!
Vidd a kasszához, ott majd megmondják... egyértelműen szándékos, arra apellálva, h ott már kevesebben mondják azt, ennyiért inkább nem kell és megveszik. -
123xyz
aktív tag
válasz
Dr Bubo #37576 üzenetére
Aldiban tényleg nincs (legalábbis a 4 miskolci üzletükben egyikben sem található). Ellenben a Pennyben szokott lenni, ahogy Kaba is írta, 1 db / bolt.
Továbbiak:
- Lidl : szokott lenni üzletenként 1
- Spar : ott is szokott lenni. Az érdekesség, hogy Miskolcon az Intersparban is csak 1 db leolvasó van, pedig az azért nagyobb méretű
- Tesco : szintén van, legalábbis a hiperekben biztosan, és azokban több is található (ahogy az Auchannál is 1-1 nagy üzletben több van kihelyezve) -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Én Aldiban még nem láttam.
-
GIJoe
addikt
válasz
En a pennyben még nem láttam, Debrecen es környéke...
-
headhunter
addikt
Melyik üzletlánc boltjaiban, nincs árleolvasó?
1. Lidl
2. Penny
3. Aldi
4. Spar
5. Tesco -
Zeki
nagyúr
A SPAR-ban 900Ft a 850grammos vödrös Mizo 20%-os tejföl.
Nem is tudom mikor lehetett ez utoljára ilyen olcsó. -
bobalazs
nagyúr
Karlskröne búzasör, Aldis sört tudom ajánlani. Félve vettem be, de nagyon bejön
A magyar HB fos savanyu szemét hozzá képest, mert előtte meg azt ittam, kettőt.
2t ittam ebből, 1-1 tegnap meg tegnapelőtt, finom könnyed ize van.
Egy 2018as cikkben! Is jókat irtak róla.
209 ftért? ajándék! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte #37525 üzenetére
Vagy 2 éve céges bulin került szóba, hogy milyen hajmeresztő dolgok vannak a menőnek tartott éttermekben (csótány, kosz, stb). És nem csak a Pálma került szóba.
-
Xtomi
tag
válasz
Juhaszatti #37539 üzenetére
Valahogy nem kerek ez nekem. 10% árrésnél hol a haszon ha azt még le kell árazni? Egy 2500 ft/kg árú terméknél 250 ft csak. Mondjuk egy 25000 ft/kg-os terméknél már 2500 ft lenne, de a téliszalámi is csak 8-10k. Szóval valaki valahol csal
-
Xtomi
tag
válasz
Atomantiii #37536 üzenetére
Máshol sem jobb a helyzet, pl. Spar ott sem bírja ki a lejárati időt a csirkecomb.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Juhaszatti #37537 üzenetére
Hát épp ezaz, hogy ha már ki van maxolva alapból az árrés, akkor nem nagyon férne bele sztem...
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Lackooo84 #37535 üzenetére
"Csak nem tudom ezt most hogy tehetik meg, mikor ez is benne van az árréstopban, és ha a 2699-es ár már réstoppos (mert ugye előtte is ennyiért adták), akkor hogy fér bele 200ft emelgetés..."
Ha az árréstop bevezetése előtt és után is ugyanannyiért adják, akkor alapból 10% alatt van rajta az árrésük. Simán beleférhet nekik egy emelés úgy, hogy még mindig benne maradnak a 10%-os stopban. -
Lackooo84
nagyúr
Aldi nagyon nagy patkány. Alapból 2699 náluk a pulykamell filé, és megfigyeltem, hogy ha sok lejárós dátumú van a űtőben, amit adott nap le kell nyomni -30%-ra, akkor aznap reggel szépen mindig megemelik a pulykamellfilé alapárát 2899-re (és szépen egyesével átirkálják a húsokon is az árat). Ha kiárulják ezeket, akkor visszanyomják 2699-re az árat. Csak nem tudom ezt most hogy tehetik meg, mikor ez is benne van az árréstopban, és ha a 2699-es ár már réstoppos (mert ugye előtte is ennyiért adták), akkor hogy fér bele 200ft emelgetés...
Ezért szoktam reggel 8 körül menni, és akkor a táblát hiába állítják át, a húsokon nincs átírva, és olcsóbban lehet hozni. Persze néznek is rám csúnyán mindig... -
8
senior tag
tegnap találkoztam a híres betétdíjmentes üdítővel
-
sherlock82
senior tag
koby11h
INGJOKEKöszönöm a válaszokat. Ilyen magas árra én se emlékeztem, ugy h ki is fordultam onnan.
Köszi a tippeket. -
pietrrr
aktív tag
Látom a spórolós topikban minden megy, csak az offal spórolás nem 😅
Spórolós kínait aszpartámmal tudtok ajánlani? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. Remélem érted...
(amúgy láttam anno a pléh csárdás videót is, ahol a nagy rántotthúsokat árulják) -
válasz
sherlock82 #37519 üzenetére
Ázsiába 850-900 HUF egy doboz. Akcióba a boltokba szokott 1000-1100 körül lenni. Szerintem a szokásos felárazás, majd pár hét múlva 1100 lesz és hatalmas akció.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Ó, sok finomság van, amire nem is gondolnánk. Mondjuk mikor a plázában kimegy az éttermes dolgozó cigizni a lépcsőházba, leül arra a lépcsőre, amit előtte a hajléktalan/részeg 1 hete lehugyozott, aztán megy be a konyhára vissza.
-
koby11h
őstag
válasz
sherlock82 #37519 üzenetére
Ha van a közeledben Ecofamily, akkor ott csak 1120 Ft a Pringles, egyébként Tescoban 1490 körülre emlékszem eddig is (akcióban volt év végén és pár hete 999).
Most gondolom ilyeneken hozzák be azt, amit pl. a márkás vajon, laktózmentes cuccokon buknak. -
cd930
senior tag
Jövő vasárnaptól (03.30-04.02) megint akciós lesz a jóféle szeletelt laktózmentes gouda sajt az Aldiban: 250g 700Ft:
Le Gusto majonéz 450g 700 Ft:
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Donki Hóte #37520 üzenetére
Ja neked csak az ölés számít? Az, hogy xaros a büfés keze az nem... okkk.
-
iatti
aktív tag
válasz
Donki Hóte #37520 üzenetére
most hogy megnéztem lantos janit sopronból, azt mondom, menjen az összes haza
-
-
sherlock82
senior tag
Sziasztok.
Reggel voltam a teszlóban mert a rudi klub card - dal olcsóbb volt.
Mindenhol a polcokon a termékek előtt a polcokon sárga színű tábla van kirakva, akció vagy valami hasonló felirattal.Ez valami új fajta markeing vagy a teszkónál valami nagy központi akció lehet?
A másik hogy Pringles Chips mikor lett 1600 Ft egy dobozzal? Régebben mikor vettem akkor ezer ft. az ára kb
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
lala666 #37516 üzenetére
Mesterséges? Sok "mesterséges" vegyület van, szerintem amit te betolsz egy nap E betűs xarokkal többet árt, mint az én aszpartámom... Ezer éve csak aszpartámos cuccokat iszom, és köszi szépen az aggódást, egészséges vagyok, mint a makk...
Na de ne offoljuk ezzel a xarsággal a topikot. -
Zeki
nagyúr
válasz
Vérboci #37506 üzenetére
Nem tudom milyen az ÖSSZES húsüzem, a ballószögi rendben volt, mikor ott voltam.
HACCP ha ez mond neked valamit. Van ahol betartják, van ahol tisztasági versenyek is vannak, van ahol ponttelibeszarják mennyi csótány merre mászkál. Az a legkisebb probléma ott már. A hol és hogy kellene az élelmiszert tárolni, feldolgozni, ami megmaradt azt megsemmisíteni a fontosabb, És persze az alapanyagok minősége. Tejföl/frissföl, sajt/csízió tömb, bambusz/ káposzta torzsa stb... mindenből a legolcsóbbra mennek rá sok éttermeben. Ahogy a videóban is van, a visszavitt maradékot visszakaparták a többihez, a nap végéna kaja lemosása a szószoktól és másnap újra felhasználása, stb...
A palackos üdítőn lehet már lemosták a lejárati dátumot, ha gépi üdítő van, lehet már lejárt a szirup szavatossága, stb...
Na meg hogy sz@rás után sem mosnak kezet, az már nekem is nagyon ledöbbentő volt. És megy vissza a konyhára dolgozni.
Úgy lenézik a magyart, és annyira csakahaszon számít, hogy nem is képzelnéd. De a videók pontos bepillantást engednek, és ez nem csak anno tiznesok éve volt így. Így van. -
Xtomi
tag
válasz
Lackooo84 #37500 üzenetére
Hogy tudnak az emberek kukoricás sört inni?
Ezek költöi kérdések, tudod a mondást 10 milliárd légy nem tévedhet.
És szerintem van tiszta kínai is, de nem ezek a sufni kifőzdék. Meg akinek nem jön le hogy a délben felszolgált ebéd már reggel 9 óta várakozik erre mit is mondhatnék. -
perempe
veterán
Aldi MILSANI Krémtúró, 0,3 % zsírtartalom, 500g 405Ft. Kapok-e a gyakorlatban? Ajánlanátok? Általában Lidl félzsíros túrót szoktam venni, ill. eszem a füstölt szalonnát, vajat, tojást.
-
Vérboci
addikt
tehát az összes húsüzem tiszta, emellett minőségi alapanyagokból dolgozik, míg az összes kínai étterem koszos és rossz minőségű alapanyagokból készít ételt. felteszem te mindeben voltál is. rendben.
szerencsére közben rájöttem hogy én nem is kínaiban eszek rendszeresen, hanem thai étteremben.
-
Tegnap voltam egy kínai vegyes üzenetben, mondom a csajnak Sanbenedettot keresek. Elővette a goggle fordítót, hogy mondjam oda. Az ő nyelvén is Sanbenedetto lett 😂😂😂
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest