Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Fő célom a spórolás lenne, ezért írtam ide, meg főleg mivel ez kocka fórum, nem találtam sport topicot.
De oké, megyek bb-be. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, bb szoba spinning biciklit tudnátok ajánlani?
Lehetőleg olyat, amit szép kártyával lehet fizetni.
Köszönöm. -
Bocsánat, bringázás előtt/közben kapkodva írtam csak, a bejárattal szemben, középtájt ahol van pár stand, félig akciós-kiárusításos, félig szezonális cuccokkal. Nem áthúzott címkével, szerintem elszúrt árazással.
ILYET keress(etek), hátha van még (holnap, vagy máshol).
De szerintem lokális elárazás.
-
8
senior tag
válasz
Peterhappy #6092 üzenetére
Ez hol van az uzletben?
-
Shopmark Interspar
4*250g (dobozban) Dallmayr classic orolt (2022/02 lejarattal) 1599,- !!!
Futas!
Hatha mashol is ennyi. Itt meg maradt negy, mi nem iszunk orolt kavet, kettot vettem csak ajandeknak.
#akcio
-
MittuDomain_
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6079 üzenetére
Mit lootolsz, adj tippeket.
-
Akinek esetleg nem jut a Lidl-s, és tud menni Metroba, Ammerländer 250G-os 480, ha 4db-ot veszel, alatta 520.
-
Csabex
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6079 üzenetére
-
Csabex
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6075 üzenetére
Az Erőd - Csalogány sarkán lévőre gondolsz? Szerintem ott hamarabb elfogy
Te mikor mész egyébként? Az összefutás nem is rossz ötlet
-
Csabex
őstag
Reggel korán jelenésem van a lidl-ben a vaj miatt ugyebár és remélem nem kapkodják el mire lemegyek
Na meg remélem nem sok Nyugati környékén lakó topiktárs van jelen aki szintén levadászná
-
bul07
nagyúr
Jól megugrott az ára mind a két mosószernek
[link], [link]
Tomi esetén több mint 1000Ft-al, kíváncsi leszek hogy az ingyenes szállítás végééig így marad eAmúgy az emag nem semmi
Én tegnap rendeltem a Lanza Vanish-ből és már ki is hozta a postás
Mondjuk kicsit buzgó volt a helyi postás mert posta pontos rendelés volt, de a másik emagos ami sokkal kisebb azt nem hozta ki azért be kell menjek, nem gond csak meglepett hogy a mosószert kihozta -
Soulfly842
addikt
A La fiesta: társadalom elleni bűncselekmény.
A fenti bor, százszor jobb szintet képvisel.
-
bugizozi
őstag
Én szeretem, bőven a La Fiesta fölött van, kb ilyen Varga kategória (bár nem vagyok egy nagy borszakértő, biztos van aki ezeket fikázza) 1-1 arányú fröccsnek szoktam inni, annak 450ért simán jó.
-
bugizozi
őstag
-
raziel01
veterán
válasz
Soulfly842 #6060 üzenetére
Igazi nyári feelingem van mindig a hekk sütéstől.
Vízparton mindig ettük a friss hekket, sült krumplit meg kovászos uborkát.
Otthon se rossz paprikás lisztben kisütve. -
AssAssynn
addikt
Volt valami cikk az indexen az aszpartámról, vagy hogy lett hirtelen mindenki ekkora nagy védelmezője?
-
bul07
nagyúr
Ha már emag ingyenes szállítás
Én rendeltem megint, erre az évre megvan az adag
Amúgy valóságban nem 70mosásra elég, mert
4.62l/70=0.066 tehát 66ml
Viszont a csomagolásán ez van [kép]
Én inkább 50ml számolok a mi esetünkben nem is lágy nálunk és nem is közepesen kemény közte
Így esetünkben 92mosás
Akkor egy mosás 29FtVan ez is
Tomi Max Power Color mosógél színes ruhákhoz, 100 mosás, 5L
[link]
Ennél 31Ft egy mosásKi melyiket szereti, mi a Tomiról leszoktunk valahogy csökkent a minősége az évek folyamán
-
Csabex
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6046 üzenetére
Jajjj, el se olvastam... 14 éves cikknek azért nem tudom ha van létjogosultsága, de nem akarom bántani Cicc-et.
-
Csabex
őstag
Éppen akartam írni, ezért is néztem be a topikba, szóval megelőztél
Mindig be szoktunk vásárolni ebből vagy az Aldis-ból egy jó párat, aztán megy a fagyóba. Lejáratára leszek kíváncsi
-
bbuffy
senior tag
Szombattól 499 az Ir vaj a lidl ben.
-
válasz
Ciccuka #6040 üzenetére
141. Sugar, sugar substitutes
[link]
https://peterattiamd.com/podcast/archive/ minden beszélgetés aranybánya, főleg, a fruktózzal, alvással, ketózissal kapcsolatosak.Hmm kár, hogy "askmeanything" adás, mert, azt tagság nélkül nem lehet meghallgatni, a transzkriptek-jegyzetek nem elérhetőek. Lényeg: az aszpartam NEM káros. pont.
Oke, Attia sebész, nem hatásköre. De ált. belgyógyászokkal, kardiológusokkal, nefrológusokkal beszélgetve jut el oda, hogy valamit kinyilatkoztat. És, ha valamihez nem ért (ld. Dayspring - lipides podcastok) azt beismeri. Az aszpartam egészségkárosító hatását sokszor sokan akarták bebizonyítani, nem sikerült. Téma lezárva.
-
Ciccuka
veterán
-
Louro
őstag
Ejjj de belementünk egyéni ízlésekbe. Nálam asszony inzulinrezisztenciája miatt zéró lett a kóla. Bár én is húztam a számat, de igazából azt mondom, hogy messze nem volt annyira borzasztó, mint most, amikor vendégek miatt veszünk "sima" kólát és marad. Beleiszok és érzem, hogy ragad össze a szám.
Röviden:
Standard->Zéró ijesztően hangzik, de nem vészes.
Zéró->Standard mintha mézet nyalogatnál, úgy ragad minden.Nálam a sorrend: Cherry Coke > Citromos zéró > Standard > ... > Light (itt tényleg valami nagyon félrement) > Vaniliás. De ez ugye egyéni ízlés kérdése.
-
DJGABI
addikt
Szerintem amúgy nem pont olyan, vagy csak megfakultak már az emlékek. A spáros sajátmárkásnak erősebb íze van [link]
A zérósak iszonyat hulladékok, kb azóta nem iszok szénsavas üdítőt. A normál vaniliás iszonyat finom, igen. Múltkor akartam Müllerben venni, de nem volt. Máshol itt vidéken esélytelen szerezni belőle.
Az Apenta light-okban nem tudom mivel pótolják a cukrot, de azok alacsony kalóriával is simán ihatóak, meg Pennyben az Aquarius grapefruit finom még [link]
-
válasz
Ciccuka #6031 üzenetére
... Mert az a legbiztonságosabb édesítőszer, lévén, rengetegen próbálták bebizonyítani, hogy káros emberre, és senkinek sem sikerült. A végeredmény egy stóc irodalom és peer-reviewed vizsgálat arról, hogy semmilyen egészségkárosító hatása nincs emberen. Pont.
A citromos zero mondjuk egy kalap hulladék.
A cocának az ízesített cuccok nem jöttek össze, de gyömbéres v lime-os pepsin eléldegélnék . Vagy, ha spór: queen. 2.25 liter 220 ft, így nem nevezném ultra-budgetnek, DE, jobb minőség, mint az olcsók, és tényleg szerethető.
Kár, hogy a gyömbérízű italukból csak cukros van.
-
zsiz
őstag
válasz
Mr.Csizmás #6027 üzenetére
A zéró kólánál csak egy rosszabb van, a vaníliás zéró kóla... Bár citromosat még nem ittam
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
MittuDomain_ #6025 üzenetére
3 perccel utána már elfogyott, amúgy zero+citrom = mosogatószer hígítva
-
SUPREME7
őstag
Itt se tartott sokáig
Remélem easyboxban van akkora box, hogy beférjen egy pakk
-
SUPREME7
őstag
#akció
Coca-Cola Zero Citrom szénsavas üdítőital, 8 x 1,75 l
3 192 Ft
449 Ft (-86% || -2 743 Ft)Inkább nem BB-be raktam
-
Kaba
veterán
A Pennyben a praliné Március 25-től még a szokásosnál is olcsóbb lesz
1599 Ft.
Schogetten 15 féle 249 Ft Márc 27-28 szintén Penny. -
Zeki
nagyúr
Kinder Bueno a kecskeméti Auchanban nagy kiszórásban van, raklapokon, 125Ft-ért.
Lehet máshol is van. -
Kaba
veterán
Spar/Interspar
Márc.18-31 között a myspar applikáció,bolti vásárlás
10% 10000 Ft felett,
15% 20000Ft felett -
-
Kaba
veterán
Emag 10%-os kuponkód 18000 Ft feletti szupermarktos vásárlásra Emag által forgalmazott termékekre.
Kuponkód/szupermarket. -
arcsin
senior tag
Ha már penny, mostanában látott valaki bármelyik bp-i üzletben fagyasztott kovászos párnát? Én a miénkben 1 hónapja nem láttam se magosat se simát. Volt 1 kikacsintásom a dunakeszi pennybe, ott sem volt.
-
bul07
nagyúr
Csirkemell bezsákolva 5csomaggal, egy ideig elég lesz
Még ki se volt rakva úgy kértem hogy hozzanak a raktárból
, ha már autóztam érte
Meg egy két doldog és 20e oda is lett, á ha nem kellene enni mennyivel több pénzem maradna
-
Kaba
veterán
Tesco clubcard mobilapp,húsvéti kuponok mától,amennyiben nem működne frissíteni kell az appot.
-
123xyz
aktív tag
válasz
twollah1976 #6004 üzenetére
"A Ziegler kakaós nápolyi családi receptúra alapján készült" - na ezen jót röhögtem, ugyanis az összetevők elég tipikusan "ipariak", így kezdődik a lista: Cukor, Búzaliszt, Pálmazsír
-
naga
senior tag
A vecsési Tescoban (szerintem országos lehet) Ziegler kakaós nápolyit 119-ért viszi a gép, kiírva 279Ft van. Volt még jó pár zacskóval.
-
bul07
nagyúr
válasz
#49155328 #6000 üzenetére
Én comból szeretem, és úgy hogy jól agyon van verve
Legyen annyira kiklopfolva hogy szinte át lehessen rajta látni
Édesapám meg ellenkezőjét, ujjnyi vastag is lehetne felőle meg kolofoni se kelleneHát itt falun nem lehet bármikkor frisset venni
Még most is hetente csak egyszer hoznak friss hústNa meg régről is megszokás hogy fagyasztóba be kell tárazni, ugye disznótor után tárolni kellet a húst
Bár jó pár éve nem csinálunk már tort, nem éri meg nevelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max