-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Egy kis ínyencség, ez az igazi spórolás :
2022.12.03. 13:30- Ingyenes vezetéstechnikai tréning Mogyoródon:
https://tanpalya.hu/site/hu/entry/eletmento-soforok-trening -
Ciccuka
veterán
-
Bogyi007
veterán
Azt ugye tudod hogy ami Riska termék, az egyben a "Magyar" termékcsalád is? Konkrétabban az Alföldi tejüzem termékei közé tartozik...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
rushty
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz Soulfly842 #18088 üzenetére
Jó árban nem láttam ott, Szegeden CBA Príma üzletekben van tej ami olcsó. Riska 2.8% napi 2 doboz és 229 forint.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Peterhappy
őstag
válasz Soulfly842 #18079 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
válasz Soulfly842 #18078 üzenetére
-
-
krizmo_
addikt
válasz zoltan6 #18080 üzenetére
Kell azért főzéshez is,
Persze, persze, olykor előfordul, hogy főzőcskézek. Azt írtam, hogy inkább, nem azt, hogy csak sütni lehet belőle.Bolognaiba sose teszek.
...diós,mákos,grízes tészta
Itt se főzöd a cukrot, hanem ízesítőnek használod.#18075 pn4hvq
Feltételezem, ennyi cukorból nem készített azt sem.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Peterhappy #18063 üzenetére
Nagyon, de nagyon köszönöm, hogy beírtad! Feleségem örül neki... (inkább ő eszik neha csokit, én ritkán :)
Bementem, akkor rakták ki, értekezek feleségemmel viberen, hogy valami karácsonyi zöld vagy virág kell-e neki, majd rohanközben oda az egyik lidl-s fülesen beszélve, hogy csak ennyi?? Majd el vitt vagy 6 darabot (az összeset, ami meg kint volt). :(
Szerencsém volt így este nyolckor... :D egyébként ez több, mint 70% 4200 korul volt a teli ár :)
:)
Köszönjük! :)[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Demokatona #18070 üzenetére
Nekünk is van a spájzban 6 dobozzal, de egyikunk sem szereti. Vész tartalék.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
krizmo_
addikt
válasz Mr.Csizmás #18072 üzenetére
most meg kb. 1 kg/év a fogyasztás, beleértve a főzést is
Cukorból inkább sütni szoktak, nem főzni, így ez annyira nem nagy csoda.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Emlékeim szerint többen vannak itt szabolcsiak. Kisvárda, Master Good Székhely mellett a mintboltban egész jó akciók lesznek. Ha valaki arra jár, vagy nagy tételben venne, érdemes átugrani. A friss csirkehús átlag feletti minőség volt.
még a tanyasi húsok is jó áron vannak fagyasztva.
Nap végére ki vannak rámolva akciósból sokszor, érdemes időben menni
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #18062 üzenetére
Amióta a “cégnél” vagyok nem vettem cukrot. És áll a szekrényben vagy 12 kiló. Mondjuk mi sem használunk sokat. Pálinkát is veszem, nem főzöm.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Top cat
addikt
válasz Soulfly842 #18064 üzenetére
A végén majd lesznek tejdílerek is.
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #18062 üzenetére
abból nekünk is volt szerencsére pár kg még, s hasonló tempóban fogyasztjuk 1 hónapja vettem valahol 5 kg-t így már jódarabig elvagyunk!
Csak anyósnak kell vadásznom a 2.8-as hatósági tejet... mert náluk a család tej-pusztító. Mondta, hogy bárhol, bármikor bármennyit látok vegyem, s kifizeti
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Lidl-ben (nem tudom mindenhol-e, vagy csak nálunk), kb. 70% kedvezménnyel, egy ezresért szórták ki a J.D.Gross (vagy milyen) adventi naptárat.
Voltak egyszerűbb csokinaptárak is, azok is kb. harmadáron mehettek.Hátha.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ma láttam a lidlibe 7kg-os Omo mosóport 3500 ft.
Meg vettem finom bejglit, nem volt belőle sok pedig ma kezdődött az akció.Az árstoppos termékekhez, tejet már időtlen idők óta nem láttam, a helye sincs meg . Cukornál, lisztnél úgy van hogy kiraknak időnként egy raklappal, ameddig tart addig tart, utána már csak a helye van.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
-
Gézengúz
addikt
Na valaki akkor most már árulja el, hogy lehet kristálycukrot venni??
Nyitásra kell menni? Aldi-Lidl-Tesco-Penny-Coop, ezek játszanak. -
perempe
veterán
válasz Mr.Csizmás #18027 üzenetére
Mi egy héten költünk annyit élelmiszerre, mint amit el kell költeni az ajándékhoz.
~350Ft-ra jöhet ki egy sör, ami drága a bevált 49 centesekhez képest.Ha minden napra egy sörrel számoltam régen, akkor az 15€ havi szinten.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
bul07
nagyúr
Sipo kalendárium
Eucerin szérumok 40% kedvezmény
25+15% extra kedvezmény az akciós áron áron felül!
SIPOADVENT22
Kattints erre a szövegre és nézd meg az Eucerin szériumokat*A kupon a csomagokra nem érvényesíthető
A kupon az adott nap éjfélig érvényes. A kedvezmény egy termék árából, az akciós áron felül kerül levonásra.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KMT
addikt
Hol látni a 18k-s limitet? Már a múltkorinál is felsz.bott, hogy rendelés közben derült ki, hogy az ajándék minimumhoz kötött, de a promo oldalon erről egy szó sincs, úgyhogy hagytam is az egészet...
-
bul07
nagyúr
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Sajnos továbbra sem szállítanak sem Pápára, sem Győrbe. Megkérdezem unokatesómékat, terveznek-e jönni mostanság
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MODERÁTOR
50 üveg úton.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Szentandrás Sörfőzde heti akció: 18k feletti rendelésnél 20x0,5 1993 (bajor stílusú lager) 4,9% (10,8k értékű)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
perempe
veterán
válasz Mr.Csizmás #18024 üzenetére
A szlovák Lidl lehet jó, a Tesco 49 centes akciós sörei eltűntek. Elég sok jó minőségű 10-es sört lehetett kapni ilyen áron, pl. Krušovice, Zlatý Bažant, Gambrinus, stb.
Írjon, aki tájékozott a témában!
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
addikt
válasz f4lcon #17909 üzenetére
a 4 rétegű Harmony gyakorlatilag megegyezik a 4 rétegű Zewa-val, mind szakítószilárdságra, mind puhaságra
a Tento az meg kb egy szinten van a 3 rétegű DM-essel
minőségben mindkettő alatta marad a 4 rétegű lidlisnek.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
perempe
veterán
válasz Stylewars_kp #18019 üzenetére
a polcon nem volt, de kérésre most adtak a helyi boltban egy piros Mizo UHT-t (299Ft).
egyedül én fogyasztok, napi fél literrel innék meg szívesen.
mellette 2*egri kakaós tej poli 450ml 119Ft akciós, ez a 2 volt már csak.* Brahms: 4. szimfónia *
-
modflow
veterán
válasz abdulka1 #18012 üzenetére
Akkor gondolom nem érdemes.
Többször akartál fordulni?
Wow! Én még sosem láttam árstopos tejet, múlt héten csak ezért kíváncsiságból - hogy milyen harc folyik a boltban - hajnalban sorban álltam a bolt előtt, de bent amikor én hátat fordítottam a tejnek, két pillanat múlva már nem volt. Nem hogy kétszer forduljak. 😅Durva, hogy arra felé van árstopos termék. 😮
-
abdulka1
őstag
válasz modflow #18008 üzenetére
Érdemes? Az ózdi boltok tele vannak "mediterrán" szlovákokkal.
Ki-be járkálnak a boltokban, és telerakják az autót elsősorban az elérhető árstoppos termékekkel, de mindent kartonostól visznek.(üdítő, energiaital, csomagolt felvágottak, stb.)
Egyszer akartam duplán fordulni tejjel az Aldiban, engem rögtön kiszúrtak, hogy már vittem, nem lehet többet.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
erdey_a
addikt
válasz modflow #18008 üzenetére
attól függ, hogy veszed az eurót, vagy "nyered".
bár a szlovák lidl köröket ver minőségben és választékban a magyarra, árban nem egyértelmű a helyzet. érdemes az akciókat figyelni. én szerdán készülök a tótokhoz, de még nem tudom mit veszek (a margot csokin meg a kofolán kívül )Vérboci
-
modflow
veterán
Borsod megyéből érdekes átmenni nagybevásárlásra (élelmiszer) valamelyik szomszédos országba?
Ha igen, hová?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.