Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
Aki szereti a kicsit csípősebb mustárt a Pennys dijoni-t tudom ajánlani,nagyon finom. Szerdáig kupon is volt rá 599ft helyett 460ft.
-
st6969
őstag
válasz
koby11h #36892 üzenetére
Régóta szemeztem ezzel az új műanyag palackos Globus mustárral, tetszik ez a csőrös kinyomó fej, jól lehet adagolni. Korábban imádtam a Globus mustárt (üvegesben is volt), de hosszú évek óta nem vettem. De mivel sokalltam az újnak az árát, így nem vettem egész addig, amíg a Tescoban volt egy nagyobb (~40%) akció a kicsire. Még így is húztam a szemöldököm, de kipróbáltam. Kár volt, nem tudom, mit csináltak vele, de szerintem botrányosan xar lett az íze. Univer szokott otthon lenni, a párom azt eszi, nekem az olyan "elmegy" kategória, ha más nincs, ráadásul folyik belőle két kinyomás között a gusztustalan olajos malaj...de ennél az új Globus förtelemnél még az is 100x jobb.
Szóval, jó lenne valami minőségi alternatíva, még ha drágább is. -
koby11h
őstag
Mi most a helyzet mustár fronton, régi Globus rajongóként?
Tudom volt téma korábban, de nem találok semmit, amivel tudnám pótolni. Ezt megírtam az Unilevernek is, meg végre kikerült az "Új íz új külső", ahelyett, hogy mustárt csinálnának, bár én sajnos előtte vettem meg egyet, ami ment is a kukába.
Szóval szerintetek mi az, ami legközelebb áll hozzá? Nem mar, csak kicsit csíp és nem ecet, hanem mustár ízű...
Nem főzéshez keresem, hanem virslihez, kolbászhoz, szendvicsbe, hotdogba. -
Ott van a központ.
MásKipróbáltam az Auchanos narancs szörpöt, nekem bejön az íze, lecserélem az aldis multit rá. Már nem emlékszem ki ajánlotta, de köszi. Az üveg elég húzós áron van, valami 127 Ft, ha jól emlékszem… még egy kiöntéssegítőt se kapott… gondolom csak az Auchanban veszik vissza?
-
cd930
senior tag
Januári pörkölésű, nem döglött a Delonghi Caffe Crema szemes kávé, 250g féláron 1250 Ft/db a Euronics-nál.
-
Beni2360
félisten
Csinál meg házilag a Dubai csokit.
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Timyyy #36873 üzenetére
Tényleg ez az Elite volt a legjobb ízű?
Én csak ezt kóstoltam, de ez valami förtelmes. Csak édes mint a hányinger és ropog kicsit mintha homokot ennék, a pisztácia íze az elpárolgott belőle.
Aldiba is ez a márka szokott lenni.
De akkor örülök hogy nem szaladtam be tátott szájjal az erdőbe a többiért
-
Lackki
őstag
válasz
szabi__memo #36882 üzenetére
várom azokat akik fikázták a 6k/kg kávé árat
-
Lackki
őstag
válasz
szabi__memo #36880 üzenetére
40k/kg... spórolós...
-
szabi__memo
nagyúr
Ebben sok van, de nem tudom mennyi. Finom
X NOUR X Dubai Choco- Pisztácia X - NOUR - Art of Desserts -
perempe
veterán
válasz
Timyyy #36873 üzenetére
Ne csak off legyen, vettem két korong Spar Magyar trappistát.
Én Bécsben közel egy éve vettem legutóbb csokoládét (Lindt akció), nem veszek se magamnak, se másnak ezentúl. Ma első étkezés gyanánt ~ fél kiló marha máj (+ 2 harapás vajból), olcsóbb a rizsnél. Vettem mandarint is normál áron, amiből én keveset fogok enni, nem vagyok rá büszke. Az említett kaja nem nyomja fel a vércukrom, jól érzem magam. (Nógrádi meg állandóan issza a kólát élőben, ki lehet próbálni az általam javasoltat helyette). Van egy vegetáriánus barátom, ő is mondta, hogy jó volt a máj, amikor még evett.
Aajonus Vonderplanitz We want to live c. ajánlott könyvéből:
CHOCOLATE is mainly made of fat and approximately 20% sugar.
People crave chocolate because they need fat accompanied with sugars to digest the fat, especially during stressful times. However, because the fat and sugar in chocolate are cooked and processed, they have a tendency to store in the body without being properly utilized, especially during stressful times, and should not be eaten. Chocolate also contains the toxic nerve irritants caffeine and theobromine. -
koby11h
őstag
dubai csoki - fogtam a pisztáciát, ettem hozzá tejcsokit, inkább maradok a mandulásnál, lapozhatunk
-
Timyyy
őstag
válasz
st6969 #36856 üzenetére
Kipróbáltam nagyon sokféle dubai csokit nagyon sok helyről, még az aranyárban lévőt is... amiből az egyik azóta is a hűtőben rohad, annyira fos az íze...
Messze az ecofamilyből rendelhető volt a legjobb, tudom, hogy most készlethiányos, de érdemes néha rácsekkolni.
-
8
senior tag
ezt próbálta már valaki? milyen?
-
mwin
kezdő
Delonghi Caffe Crema szemes kávé, 250g
2 499 Ft / dbhelyett 1 250 Ft / db
https://anonym.link/?https://euronics.hu/szemes-kave/delonghi-caffe-crema-szemes-kave-250g-p280672(Ha többet raksz a kosárba akkor kevesebb átvevőhely lesz.)
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
gabrielarky #36865 üzenetére
-
lumpy92
aktív tag
válasz
gabrielarky #36865 üzenetére
Zseniális a madárfütty koncert a háttérben!
-
gabrielarky
tag
válasz
Mr.Csizmás #36863 üzenetére
Köszi szépen a tippet. Ezeket a palántázó készleteket főleg azoknak ajánljuk, akik otthon lakásban vagy valamilyen kis helyen próbálkoznak illetve most kezdik és kis mennyiségben vetnek magot. Ennek a végén láthatod a saját készítéső palántázó szekrényünket egy pillanatra, 30-32 fokra kell fűteni az első két hétben, utána pedig .10.000 lumen fényt kapnak reggel 6-tól este 10ig-
-
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
gabrielarky #36861 üzenetére
aldi-ban a nonfood kiárusításban láttam palántázó készletet piros árral (nem tudom mennyi, az eredeti 1999 volt talán) - Golgota téri üzlet, valszeg a kőművesek-melósok-bennszülöttek (akik kiteszik a forgalom nagyját) nem palántáznak annyit
-
Santi22
aktív tag
válasz
Donki Hóte #36858 üzenetére
Én sem szeretem a túlhypolt vagy erőszakosan a pofámbatolt dolgokat úgy alapvetően és bennem is a "már csak azért se" érzés fogalmazódik meg ilyenkor, de ezt kipróbálnám amúgy, hogy mégis milyen és miért lett akkora trend, csak nem 12ezer/kg-ért...
Süteményesnél már ettem dubai szeletet, aminek elvileg az az alapja, ízvilága az amúgy nem rossz.
-
gabrielarky
tag
válasz
Mr.Csizmás #36842 üzenetére
Remélem még maradt belőle, mert Neked hála
az elmúlt 2 napban az innen érkezők közül el is vitték a maradékot belőle, ősszel lesz csak legközelebb.
Itt üt vissza, hogy mi csak a magunk által termelt paprikát dolgozzuk fel és csak 300 palántánk van, nem több ezer mint a nagyoknak.(Viszont így nem "ipari" a feldolgozás, hanem házi, mint amikor még csak 3 palántánk volt 2017-ben.
Viszont az Izzó Parázs helyette még egy csomó más
arcleszedő és pikánsan kényeztető chilis nyalánkság is ha bárkit érdekel, az 🌶️ITCAFE10 kuponnal 10% kedvezmény jár az első vásárlásból, és ingyenes kiszállítással is összevonható!
További szép napot!
-
st6969
őstag
válasz
Santi22 #36857 üzenetére
Itt más gond lesz szerintem. Akció indulás másnapján is néztük. Csak a linkelt oldalon van vagy 10 cikk, aminek a helye sincs, és az online újságban még vagy 3 oldal tik-tok reklámmal...azoknak sem volt a helye sem. De az is gyanús, hogy nálunk a nyomtatott újság sem tartalmazza ezeket az oldalakat, szóval nem tudom, mi van, de túléljük
Nekem (vagyis a pénztárcámnak) egy kicsit sem fáj, de van egy 14 éves lányom, őt szívesen megleptem volna.#36858 Donki Hóte
Nemrég egy rokontól kaptunk Lindt pisztáciakrémmel töltött csokit. Összehasonlítani csak kép alapján tudom a dubaji csokival, ez utóbbiban nagyobb mennyiségű a krém, meg tészta is van benne, amúgy fogalmam sincs...de hogy ez a Lindt qrva finom volt, az egyszer biztos. Szóval emiatt nálunk tiltólistára nem kerül, de a napi bevásárlólistára sem(max. szülinapi vagy névnapi kívánságlistára)
-
-
st6969
őstag
Kíváncsi lennék, hogy ez vajon a nagy keresletnek vagy az alacsony készletnek köszönhető (kb. annyi juthatott mindenhová, már ahová jutott, mint ahány dolgozó van, és ahol nem kellett mindenkinek meg a haveroknak, ott maradt pár vevőnek is... de ez csak egy rosszindulatú feltételezés, ne vegyétek komolyan).
Ha esetleg tud valaki forrást Dubaji csokira, amihez nem kell hitelt felvenni, jelezze -
st6969
őstag
Valaki találkozott ezekkel ebben az akciós időszakban a Lidl-ben? Csak a honlapon lévő újságban van, a nyomtatottban nincs... Vagy valami regionális akció lenne?
Decemberi időszakban sem találtam a hűlt helyét sem a Dubai csokinak, és most sem...Csak nekünk Szentesre nem jut ezekből? Van pár üzlet kizárva, a "miénket" nem látom köztük.
OFF-ba teszem, mert qrvára nem spórolós -
mzso
veterán
Helló!
Tud valaki jó és olcsó natúr kakaót, ami glutén mentes is. Az utóbbi időben a piros dobozos Aldis Bella kakaót vettem, de azt eltüntették nemrég (túl jó volt), helyette valami kétszer olyan drága van....Korábban a Spar-os S-budget kakaót vettem, de arra rá van írva, hogy glutént tartalmazhat, ami nekem nem jó.
-
perempe
veterán
Akarok venni Spar Magyar trappistát akciósan szerdáig.
Sok Lidl Milbona Gouda van még itthon. Lebeszél valaki? -
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás #36842 üzenetére
Ha te kaptál a posztért egy 40%-os falusi kézfogókupont, akkor rendelsz nekem is?
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
gabrielarky #36839 üzenetére
[izzó parázs]-t vettem a múltkor, minap melegszenyába mindkettőből tekertem rendesen
ui.: ne tessék magázódni, ismerjük egymást a szomszéd faluból
-
bugizozi
őstag
válasz
Példaértékű, hogy egy ilyen utolsó utáni fórum topikjában is jelen vagy és tolod a marketinget/kedvezményt, le a kalappal
-
Soulfly842
addikt
válasz
Korrekt!
-
gabrielarky
tag
válasz
Mr.Csizmás #36155 üzenetére
Szia Csizmás!
Nagyon köszönjük, hogy ajánlottál minket! Aki rajong a füstölt dolgokért, annak a Szmokit és a Brutál Pityut ajánljuk. (A chipotle nagyon enyhe).
Bármikor eszedbe jutunk esetleg, készítettem egy 10% kedvezményes kupont az első online rendelésedhez: ITCAFE10 amit a webáruházunkban tudsz felhasználni: https://gombaichili.hu/Üdvözlettel,
Gábor -
-
cd930
senior tag
válasz
Donki Hóte #36836 üzenetére
Én pironkodva iszom a pincében lelt áprilisban lejárt 0,33-as Carlsberg söreimet, de nem érzem, hogy probléma volna vele.
-
-
Nirvatti
tag
Szerintem egyszer kapott, de már 7 éve lejártat.
De ha 7 évente kap, az is jó visszajelzés!Voltam olyan cégnél, ahol bemutatkozó héten volt egy fickó, aki 12 év munkaviszony után nagy vonakodva váltott rossz helyről, mert 15 évnél kapott volna 1 havi bruttó bért.
Nem volt nagy matekos, és hatalmas fizetése sem. Totál ledöbbent, mikor szembesítettem egy alap matekkal, hogy ha az új helyen legalább 10 ezer Ft-tal többet kap, hamarabb megvan az áhított bónusz... -
-
raziel01
veterán
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Samsung honlapján lévő csomagajánlatok (mosógép + hűtő + porszívó) 15%-ra még az Erste moneyback 10% visszajár vagy ez már kupon halmozásnak minősül a bank részéről? -
pn4hvq
senior tag
-
-
AIex
tag
Szerintem a Lidl saját márkás kólája, teljesen vállalható, picit vizesebbnek hat, mint a Coca, de ez lehet azért is, mert kevesebb benne a cukor, cserébe, annyira nem olcsó 400Ft-jával,
Metro-ban vettem múltkor Fine Life Cola-t, mert 100Ft-ért szórták ki, az 1l-es verziót, nekem az talán még a Coca-nál is jobban izlet, kb 90%-ban hozta a Coca iz intenzitását, csak kevésbé hatott édesnek, azt hiszem 9-10g cukor volt benne, Coca pedig azt hiszem 13g körül van.
-
koby11h
őstag
válasz
headhunter #36798 üzenetére
Igen, hétfőn, addigra hoztak.
-
bul07
nagyúr
Aldi kólákkal mi most a helyzet iható kategória?
4fajta van és édesítőszeres, semennyi cukor nincs bennükMárka kóla(5g cukor) nekem majdnem van olyan mint a édesítőszeres Pepsi(7g cukor), ehhez képest milyen
-
rgranc
aktív tag
válasz
headhunter #36798 üzenetére
Szigethalmon már nincs hiány valentin-napi csokiból, két doboznyi mandulás is volt ma
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest