Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
nézzétek meg ezt, többet nem használtok olajat. természetesen nem az alapanyaggal van a probléma, hanem az elkészítéssel. szeretnék én ilyen minőséget azok helyett, amit fogyasztok. egyébként a csatorna jó. elég 1-2 videót megnézni, visszatérők a gondolatok.
I Found Out Why Deermeatfordinner Is Getting Strokes @deermeatfordinn -
perempe
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
-
-
perempe
veterán
válasz
Egyiksejo777
üzenetére
nagyapám étcsokoládét evett, vörösbort ivott. trombózisban halt meg, dehidratáció miatt.
-
perempe
veterán
Máshol is drágult, gondolom. A Spar tojás jó volt, de drágább.
Spar-t megszabadítottam 3 tömb Gouda sajttól (9kg), csak a hűtőm rekeszei bírják. Görög joghurtjuk 3 maradt (309Ft), elvittem. Ez volt 440 is talán az árstop ellenére. Tegnap a Blahánál is elfogyott, előfordul. Tapasztalataim szerint a Spar nem rendelkezik készlettel.
Tegnap láttam gyanús alakokat a Lidl-ben a Blahánál, a dobozok visszaváltása ezt hozta.
-
perempe
veterán
Szombaton még 859Ft volt 10 Lidl friss tojás, ma már 929Ft.
-
perempe
veterán
x
-
perempe
veterán
Lidl Blaha: zsinórban két mérleghiba két különböző önkiszolgáló kasszánál este 1/2 7 után.
-
perempe
veterán
Vettem akciós Spar szeletelt Ammerlander Edami sajtot. Csak az volt, gouda nem. Volt kitéve pár, de nov. 26-i lejáratúak voltak. Kérésre hoztak még, azok dec. 20-iak voltak.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Kb. egy hónapja vettem a Coop-ban sertés karajt, rosszul éreztem magam utána.
A hentesemnél marha májat és szívet veszek, eszek nyersen is, sose volt még problémám. -
perempe
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Mennyi annak az esélye, hogy 4x10 tojás (859Ft) közül szinte mind szép és nagy legyen? Ez történt ma velem a Lidl-ben, kellemes meglepetés volt. Alig válogattam.
Ha valaki ajánl jó minőségű, mindenmentes tengeri sót, megköszönöm. Az előző Penny vásárlás -Margherita Sale Marino durva szemű tengeri só 1 kg- még tartja magát, de nem tudom, mennyire megbízható. Drágább, egzotikus termékre nem költenék szívesen.
-
perempe
veterán
Mi a tököm megy a tojással? Augusztus végén 675Ft volt 10 darab a Lidl-ben, most 1559Ft 18 darab (Aldi és Lidl egyaránt, 86.6Ft). A Penny 400g görög joghurt átmenetileg volt 340Ft, szerintem már 100Ft-tal drágább, ott többet nem vásárolok.
-
perempe
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
2024 áprilisában voltam utoljára Bécsben a vasárnapi koncertem előtt, akkor vettem kétszer hat doboz sört. most szeptemberben felbontottam, megittam egyet barátommal a strandon, hogy megmutassam, nincs semmi baja. édesanyám gyermekorvos, szerinte se megy tönkre. a korona miatt nem lehetett átjárni Szlovákiába, nem iszom már alkoholt.
kedvenc influenszerem egy gyógyító, állatorvos végzettségre. leírja, miért nem jó a koffein.
-
perempe
veterán
Lidl-ben vásároltam friss tojást (M): aug. 31-én még 675Ft, ma már 769Ft volt 10 darab.
-
perempe
veterán
Köszönöm, hogy írtál róla.
Ha kenyér általában, akkor melyik áruházlánc? Megírhatjátok esetleg , pontosan melyiket. A helyi péknél 800Ft a kenyér, ami kovásszal és 1% sertészsír hozzáadásával készül, nálunk nagyon kedvelik a burgonyást (1200Ft). Szükség esetén vennék én kenyeret máshol is. Lidl, Aldi, esetleg Tesco és Penny preferált. Kicsit tartok az összetevőktől...
-
perempe
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Én a "sötét oldalt" képviselem állati eredetű ételekkel, de a növényi étrend jeles képviselői is elvetik a növényi olajokat, pl. Dr. Esselstyn, Dr. Greger.
-
perempe
veterán
Vettem Aldi mascarponét, népszerű itthon. Van alternatívája?
A Kokárdás és a Kisteleki hozzáadott anyagokkal készül. -
perempe
veterán
Ellenőriztek már rajtam kívül valakit Lidl önkiszolgálós fizetés után? Engem 14-én a Blahánál este. Lehet, hogy azért, mert szatyorba pakolok eleve. Csak egyszer szóltak, hogy nem jó (Spar).
-
perempe
veterán
válasz
raziel01
üzenetére
Ömlesztett sajtot nem vennék az összetevők miatt.
-
perempe
veterán
Juhtúróra emlékeztetett, amit most ettem: túró, mascarpone és
Himalája só. Azért eszek ilyeneket, mert sóhiány esetén megnő a szervezetben a renin és aldoszteron szintje, magas vérnyomást eredményez. 30 hgmm-t csökkent 3 nap alatt. Ha lementem volna a háziorvoshoz, ACE-gátlót írt volna, ami olaj a tűzre. -
perempe
veterán
A Lidl-ben most már mindig 319Ft lesz a 400g-os görög joghurt?
Tegnap vettem párat. Nézegettem a gyümölcsösöket, drágák. -
perempe
veterán
Aldi MILSANI Krémtúró, 0,3 % zsírtartalom, 500g 405Ft. Kapok-e a gyakorlatban? Ajánlanátok? Általában Lidl félzsíros túrót szoktam venni, ill. eszem a füstölt szalonnát, vajat, tojást.
-
perempe
veterán
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nem rabolják le?
Feb. 1-én vettem tégelyes túrót 449Ft-ért tegnap 399Ft volt.
-
perempe
veterán
1600Ft a túró kilója a Lidl-ben. Sajtot akartam volna még venni, hogy legyen mit enni a BFZ koncert szünetében, de elfelejtettem.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Gyümölcsöt is ritkán eszem, sose éreztem még ilyen jól magam. Ha máj olcsóbb a rizsnél, melyiket fogom venni a kettő közül szerintetek? Füstölt szalonnát vagy vajat, 5 tojást -általában nyersen- eszem. Túró vagy sajt kiegészítésnek, esetleg görög joghurt vagy tejföl, de ezekre nem vagyok büszke.
Ha szénhidrát az alap, akkor megállás nélkül zabál az ember, én kiléptem. Nem arról van szó, hogy gyümölcsöt se. Aajonus Vonderplanitz könyvében a nyers mézet dicséri.
-
perempe
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Én elégedett vagyok, mert volt akciós görög joghurt és mozzarella a Blahánál este 1/2 7 előtt. Talán a plus miatt volt még akciós tejtermék, egyébként elvitték volna.
Jól kicsesztek veled.
-
perempe
veterán
Mostanában a kék Lidl vaj belsejében kétszer is volt kisebb lapított tojás alakú kamra. Mérlegre nem tettem, amikor legutóbb vettem, pedig azt kellett volna.
-
perempe
veterán
17:15-kor értem a Keletihez. Blahánál nem volt Lidl akciós görög joghurt, a Nyugatinál normál áron se. Visszamentem a Blahához. Időszűkében voltam, rossz döntés volt menegetni.
-
perempe
veterán
válasz
Timyyy
üzenetére
Ne csak off legyen, vettem két korong Spar Magyar trappistát.
Én Bécsben közel egy éve vettem legutóbb csokoládét (Lindt akció), nem veszek se magamnak, se másnak ezentúl. Ma első étkezés gyanánt ~ fél kiló marha máj (+ 2 harapás vajból), olcsóbb a rizsnél. Vettem mandarint is normál áron, amiből én keveset fogok enni, nem vagyok rá büszke. Az említett kaja nem nyomja fel a vércukrom, jól érzem magam. (Nógrádi meg állandóan issza a kólát élőben, ki lehet próbálni az általam javasoltat helyette). Van egy vegetáriánus barátom, ő is mondta, hogy jó volt a máj, amikor még evett.
Aajonus Vonderplanitz We want to live c. ajánlott könyvéből:
CHOCOLATE is mainly made of fat and approximately 20% sugar.
People crave chocolate because they need fat accompanied with sugars to digest the fat, especially during stressful times. However, because the fat and sugar in chocolate are cooked and processed, they have a tendency to store in the body without being properly utilized, especially during stressful times, and should not be eaten. Chocolate also contains the toxic nerve irritants caffeine and theobromine. -
perempe
veterán
Akarok venni Spar Magyar trappistát akciósan szerdáig.
Sok Lidl Milbona Gouda van még itthon. Lebeszél valaki? -
perempe
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
én növényi olajat nem fogyasztanék. a füstölt szalonnát eszem.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Lidl Blahánál 400g-os görög joghurt nem vagyok már este fél 7 körül. Érdeklődtem, segítettek is volna, de elfogyott.
-
perempe
veterán
válasz
4264adam
üzenetére
Egy másik megoldás a keto / carnivore. Egy órája lett vettem ki két kiló marha májat (699Ft/kg) és 1 bő kiló lépet (500Ft/kg).
Proper British Lad Only Eats Grain Sludge for 1 Week @tomiwatp
A magyar Lidl-ben ugyanezeket a cackokat kapni. -
perempe
veterán
Lidl akciós lesz a gouda, camembert, trappista és az edami. Tier list?
-
perempe
veterán
Tegnap felpakoltam 10 akciós kaukázusi kefirt a Lidl-ben a Blahánál. Az önkiszolgáló kasszánál mondta a fiatal alkalmazott, hogy Lidl Plus-os. Nekem nincs, de felajánlotta, hogy megvehettem az övével.
-
perempe
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Jókat írsz. a parkolókat szoktam nézni, a Lidl a legnépszerűbb Egerben a Lajosvárosban, ott van mellette Penny és Aldi is. a Penny nekem nehezebben megközelíthető, és nincs automata kassza, borzasztó lassú, bár ezért nem fogok chips-eket venni.
Tojással még nem jártam pórul, csak a sarki zöldségesével.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Vásároltam tojást a helyi Spar-ban. A Nagy Tesóból már csak 3 volt, alig tudtam összeválogatni 2x10 jót. A többit nem vették az emberek.
-
perempe
veterán
Spar Tolle trappista:
ha kisebbek a korongok, és ugyanúgy nő az ár, kb. egyforma árúak a korongok. szerintem 10%-ot zsugorodotak a korongok, 5%-kal drágább, így jelen esetben kb. 5%-kal "olcsóbbak" a korongok.
1.509kg+1.519kg 1990Ft/kg-ért (aug. 1., akciós)
1.355kg+1.331kg 2090Ft/kg (ma, akciós)a lajosvárosi Penny-ben szégyen szemre nem volt már túró bő 3 hete, amikor mentem. Alapvető élelmiszer pedig, és nem sarki bolt elméletileg. (Nem részleteztem, 3 darab 400g-os félzsíros túrót tudtam venni és 2 félzsíros krémes túrót, nem volt hasonló.) Szerintem a Lidl vele szemben, kicsit arrébb (~700m) jobb készlettel rendelkezik. Szerintem a készlet és a nem akciós ár is téma lehetne. Nutelláért vagy Coca Cola-ért biztosan kaptam volna tiltást. Vegyétek, egészséges. Ha megírom, hogy pl. nem volt kapható tojás, annak sincs információértéke? Az is rendben van?
-
perempe
veterán
A Lidl görög joghurt 400g-os kiszerelését szoktam venni, de gyakran keserű. Most ettem meg egy holnap lejárót: ez is rossz, de jóval a lejárat előtt is előfordul.Csak én szívok?
-
perempe
veterán
válasz
perempe
üzenetére
Tegnap kevesen volak a Blahánál este fél 7-kor, volt görög joghurt. A tojást már nem néztem, mert vettem otthon. (Valaki megírhatná, hogy lerabolják-e néha.) Egy percet se kellett várnom az önkiszolgálónál. A Traviata előtt ugrottam be, pedig késett a vonat.
Sajnos csak később tudtam meg, hogy lesz jegyem, itt kellett volna vásárolni.
-
perempe
veterán
Lidl Eger-Rákóczi út:
3 darab 10-es L-es tojást akartam volna venni, de evitték, illetve a maradék már mind folyós volt. 18-as M-es kiszerelésűt vettem, de nem érte meg, abból is vissza kellett vinnem egyet az önkiszolgálótól. Görög joghurtból az utolsó kettőt vettem meg, csak vödrös volt már, ami drágább. -
perempe
veterán
Spar-ban Tolle trappista sajtból két korongot vettem, 1990Ft/kg. Viccnek is rosszak ezek a sajt árak, 4000Ft egy akciós korong (1.5kg)??? A Magyar trappista is ki volt téve, nem vitték, az árát nem néztem. A Spar egyébként drága, az akciós tejföl szerintem a Lidl normál ára felett volt, de ki volt söpörve. 150g-os fekete-fehér kefirből vettem sokat, az kitart a következő Lidl vásárlásig, onnan főleg görög joghurtot szoktam venni, ill. félzsíros túrót 344Ft/250g.
-
perempe
veterán
Melyik konyakmeggyet ajánlanátok?
Előre is köszönöm. -
perempe
veterán
Ma délelőtt 5 percig válogattam a tojásokat a Lidl-ben, 3*10 L-est vettem Két karton túrót tettem arrébb, mert 28-a volt a lejárat, alatta volt 3-a vagy 4-e.
-
perempe
veterán
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én csak kettőt vettem péntek este a Blahánál, le volt rabolva.
A 250g-os félzsíros túrót szoktam venni mostanában.
-
perempe
veterán
A kilós Lidl gyümölcsös müzli nem olyan, mint régen volt. Vettem akciós áron
(949Ft?), anyám panaszkodott, hogy nincs benne mogyoró, kispórolták. -
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Reggeli Lidl vásárlás:
6*UHT tej 268Ft, 2*ESL tej 315Ft, 3*túró 500g 749Ft, 4*zab 500g 359Ft, 5*joghurt 500g 1.5% 355Ft, 8*joghurt akciós 150g 75Ft, 2*tejföl 800g akciós 739Ft 20%, akciós kötözött lapocka 0.98kg*1689Ft/kg.
Csoda, hogy haza tudtam hozni, ez 18kg (a kilós kenyér és a nagy kalács nélkül, ezt a kettőt a piacon vettem előtte)!Egy bácsival beszéltem a buszon, kiderült róla, hogy 93 éves, minimum harmada annyi volt nála, mint nálam.
---
Ha tudtam volna a sivatagi homokról, akkor csak a sarki boltba megyek. Szellőztetni se szellőztetek keddig. -
perempe
veterán
válasz
fateless
üzenetére
A Miskolci Egyetem húsvéti koncertjén voltam tegnap, a tapolcai elágazásnál kellett átszállnom a távolsági buszomra, ott a Penny. 19:32 után indult a 20-as busz az egyetemtől, szerintem 53-ra van kiírva a buszom, nem volt sok időm.
-
perempe
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
150Ft a különbség 1 korong esetén.
Az bosszant, hogy valószínűleg vettem már 2850Ft-ért is (/kg) február végén Spar-ban.
-
perempe
veterán
Miskolcon voltam: Húsfutártól vettem lókolbászt és császárszalonnát, a tapolcai elágazásnál lévő Pennyből egy korong Tolle trappista (2099Ft/kg), vehettem volna kettőt. Alig volt 10 percem a Pennyre.
-
perempe
veterán
válasz
freelancer68
üzenetére
off:
M-es tojást vettem a zöldségesemnél, de mióta XL-est is árulnak,
azóta az M-esből válogatva se éri meg venni. -
perempe
veterán
Tegnap a Hoffer-ben vásároltam, mellette volt Billa, ott szét se néztem, kellett volna.
(2*6 sör, 4 tábla csokoládé)
4*Noir Fruit 100g 1.19EUR
6*Ottakringer H. 0.5l 7.14EUR
6*Steigl Gold 0.5l 8.34EURA RegioJet vonaton meg 290Ft-ot írtak a Bernard 12-re. A Keletiből indul most, én oda mennék, nem a Tesco-ba.
-
perempe
veterán
Egri plázában van Tesco, mérleg viszont nincs.
-
perempe
veterán
Tegnap vásároltam a Lidl Blahánál, vettem akciós kaukázusi kefirt is. A zacskós túró lejárata 4-e volt, pár nappal előtte vettem 10-én lejárót. Azért írom, hogy nézzetek rá.
-
perempe
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hétfőn vettem három Milfina trappista sajtot 1799Ft/700g, ami akciós ár, de különösebben nem jó, csak az 2850Ft-os Penny Tolle árhoz képest, 5-én voltam a tapolcai eláégazásnál lévő boltban. A sajtot kóstoltam, de nem igazán érzem a különbséget, idáig Tolle volt itthon, Coop-ban vettem január közepén egy korongot (2499Ft/kg).
-
perempe
veterán
Vettem Aldi narancsot, de rengeteg a magja és savanyú. A Spar narancs sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MADcat